luni, 13 aprilie 2020

Marinela Sarbu - Este posibil ca persoanele în vârstă să fie izolate până la sfârşitul anului
Şefa Comisiei Europene Ursula von der Leyen:

Este posibil ca persoanele în vârstă să fie izolate până la sfârşitul anului
  

Autor: Marinela Sarbu
12.04.2020, 07:20 24199


Este posibil ca persoanele în vârstă să fie izolate până la sfârşitul anului pentru a le proteja de coronavirus, a declarat sămbătă şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, potrivit cotidianului The Guardian.

„Fără un vaccin, trebuie să limităm cât mai mult contactul cu persoanele în vârstă”, a declarat şefa CE pentru cotidianul german Bild.

„Ştiu că este dificil şi că izolarea este o povară, dar este o problemă de viaţă şi de moarte, trebuie să rămânem disciplinaţi şi să avem răbdare”, a adăugat aceasta.

„Copiii şi tinerii se vor bucura de mai multă libertate de mişcare mai devreme decât persoanele în vârstă şi cei cu condiţii medicale preexistente”, a spus şefa CE.

Ea a mai spus că speră că un laborator european va dezvolta un vaccin până la sfârşitul anului.

Pentru a se asigura că oamenii pot fi vaccinaţi rapid, autorităţile sunt deja în discuţii cu producătorii de vaccinuri pentru a se pregăti pentru o producţie la scară mondială, a adăugat von der Leyen.https://www.zf.ro/business-international/sefa-comisiei-europene-ursula-von-der-leyen-este-posibil-ca-19066673?fbclid=IwAR0Omw72vMBoTBHgT6mmTOR8trN3imtuR35H8wKiPlr_6HWlMnbxMraqCAY


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu