duminică, 21 iulie 2024

Maria Diana Popescu - Nu va pupa niciodată bombeul celor de la Buxelles

 



Nu va pupa niciodată bombeul celor de la Buxelles

Maria Diana Popescu

21 Iulie 2024

 

O, ce vremuri „romantice” trăim! Parteneriatul „bio” Ucraina-Israel-SUA arată ca Făt-Frumos din poveste la pieptul din oţel trucat al SUA, dar să nu uităm că picioarele-i sînt de lut!  De ce e aşa de greu să se ajungă la un acord de  pace între Rusia şi Ucraina, în vremea în care planeta dispune de sateliţi care văd pînă şi ce avem în farfurie sau ce număr purtăm la pantofi? Simplu: SUA, cel mai mare producător de armament din lume, are nevoie de război în formă continuată. Nu contează unde, dar să fie departe de casa lor. Peste 80% din economia americană o reprezintă industria de armament. Închipuiţi-vă, dacă ar fi produs armament pe stoc, faliment ar fi scris pe SUA în timp de pace. De fapt, numai afacerile cu armament mai ţin SUA în viaţă. Pe lîngă SUA şi alte state puternice vor măceluri mondiale, industria de armament fiind cea mai profitabilă afacere. Celor care vorbesc de pace li se închide gura. Avem un scenariu tras la xerox: ambii candidaţi de dreapta, premierul Robert Fico  a rezista împuşcăturii cu patru gloanţe, pe 15 mai şi Donald Trump, împuşcat în ureche, pe 13 iulie, tocmai pentru opiniile lor împotriva războiului.

 

Forţele care militează pentru război sînt atît de organizate şi unite, încît sînt gata să lichideze orice militant pentru pace de pe scena politică a lumii. S-a întîmplat şi în istoria recentă a României cu Nicolae Ceauşescu, militantul pentru pace şi iniţiatorul de referendum-uri. Un extras din presa vremii spune că „în 23 noiembrie 1986 a fost aprobată prin referendum naţional reducerea unilaterală, cu 5%, a efectivelor, armamentului şi cheltuielilor militare ale statului român. Peste 98% dintre participanţii la referendum au fost de acord cu măsura propusă de către Nicolae Ceauşescu”. În vizorul „războinicilor” a intrat şi avocata Diana Şoşoacă. N-aţi văzut cum i-a zguduit pe adormiţii întru veşnicie din scaunele Parlamentului European? Nimic nelalocul lui aş spune! O iie naţională purtată semnificativ, un discurs pentru pace şi adevăr despre crimele Covid, un manifest evident pentru naţionalism şi credinţă ortodoxă! Şi aşa în scaunele Parlamentul European se practică adormirea permanentă şi supunerea de slugă! A îndrăznit mai demult şi Nigel Farage şi a reuşit chiar Brexitul.

 

Dar ce ne facem cu ziariştii vînduţi şi comentatorii căzuţi din pom, care se dau europeni „civilizaţi”, la fel ca votanţii idioţi. Avocata Diana Şoşoacă va fi unul dintre europarlamentarii români care nu vor spune niciodată, „da, să trăiţi, la dispoziţia UE”. Ce-a greşit avocata Şoşoacă? A cerut să nu mai fie trimise arme în Ucraina şi să se treacă la negocieri de pace! Corect! Dar prea mulţii creponaţi nu pricep logica reală a discursului ei!  Sau se prefac că nu pricep… Cine are ochi şi minte va înţelege că Diana Şoşoacă n-a jucat teatru, nu şi-a făcut auto-campanie, nici marketing. Şoşoacă nu va pupa niciodată bombeul celor de la Buxelles precum credincioşii, moaştele!  În modul de protest neobişnuit se simte esenţa unui patriot român, preocupat de neajunsurile acute ale poporului sătul de sărăcie, umilinţe, trădări, subjugări…

 

Cum a îndrăznit și a reușit Diana Şoşoacă să tulbure dracii din Parlamentul European?! Ştiţi că diavolii se tulbură cînd văd icoanele? Fug cînd icoana este folosită la exorcizări. Chiar şi ex-purtătorul de cuvînt al Patriarhiei a fost alungat de icoana Dianei Şoşoacă din PE. Să fi fost şi el un demon deghizat, strecurat printre credincioşi! Inteligentul şi carismaticul Vasile Bănescu presupunea în sinele realmente doct că se află într-o relaţie deontologică cu spiritualitatea înaltă, dar, la un moment dat, nu mai ştia pe cine să servească. Ba Occidentul cu vaccinurile şi moartea venită pe bandă rulantă, ba confuziile din ifuziile străine, astfel că a pierit pe limba lui! Ce-i drept îi plac şi gustă în post feisbucismele şi teoriile chibritului aprins. Demiterea lui Vasile Bănescu, intelectual rasat, de altfel, dar instabil pe osiile naţionale,  este o fereastră de  normalitate deschisă de BOR.

 

Mediul virtual, infestat de comentarii agramate şi de elucubraţiile feisbuciştilor care s-au vaccinat ca oile, suportînd acum consecinţele, continuă cu tirul acuzaţiilor asupra adevărurilor enunţate de Şoşoacă de la microfonul Bordelului de lux al Europei. Vă place că nu mai sîntem stăpîni pe identitatea noastră? Vă place că bogăţiile de patrimoniu naţional au fost înstrăinate către aşa-zişii aliaţi? Suveranitatea, pacea, independenţa, terenurile agricole, apele, gazele, petrolul, minereurile, industria pe verticală şi orizontală, energia, industria de apărarea, sănătatea, totul a fost confiscat de Occident. Vă place că sîntem pregătiţi pentru război? Vă place că Iohannis a făcut Constituţia preş? Acest Iohannis mîngîiat pe frunte de Occident pentru trădările sale a turnat smoală în galoşii noştri şi ne-a tratat de sus, cu rînjetul său scleroid şi cu sictir! Ştiind ce fel de mîncare este războiul în care ne-a băgat băieţelul Iohann şi-a luat o vilă la Miami. Cu toate că a simţit cu vîrf şi îndesat împunsăturile cu acul în părţile moi din partea poporului român, biciclistul Iohann a strîns din fălci şi a mers mai departe cu bicicleta pe sens interzis. Mai e puţin şi va  zbura din şa. La mititica sau la Miami. Că tot a fost ghinionul norocul lui!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu