joi, 9 aprilie 2020

Dumitrescu Stefan - A TREIA RUGĂCIUNE PUTERNICĂ... SĂ NE SCAPE FOARTE REPEDE DE CORONAVIRUS




A TREIA RUGĂCIUNE PUTERNICĂ PENTRU CA DOMNUL SĂ NE SCAPE FOARTE REPEDE DE CORONAVIRUS

SLAVA TATĂLUI SI FIULUI SI SFÂNTULUI DUH. AMIN ! FIERBINTE ÎȚI MULȚUMIM BUNULE TATĂ PENTRU TOT ȘI PENTRU TOATE.

SĂ CITIM ACEASTA RUGĂCIUNE PĂNĂ LA CAPĂT CĂCI VA FI CA ȘI CUM NE-AM RUGA CU TOȚII DOMNULUI SĂ NE SCAPE DE PANDEMIA ACEASTA ! DOAMNE AJUTA !

Bunule Tată ceresc, vin iar la Tine, și dacă este nevoie voi veni iar și iar, să Te rog să ne scapi de coronaviruls. Tu știi că eu sunt un om credincios, cu frica lui Dumnezeu, că mă rog zilnic Ție, și că de mulți ani Te rog ca tot ceea ce fac și tot ceea ce gândesc și scriu să vină de la Tine. Eu să fiu unealta Ta ascultătoare prin care îți împlinești voia Ta în lume ! De aceea cred cu tărie că îndemnul la rugăciunea aceasta prin care Îți cerem ajutorul în numele Domnului nostru Iisus Christos, ca să ne scapi de Coronavirus, vine de la Tine, sarcina noastră pe care o îndeplinim cu bucurie fiind aceea de a înălța către Tine această Rugăciune puternică.

Acum o săptămână m-am rugat pentru a doua oară, Ție, bunule Tată, cu Rugăciunea cea mai puternică. Așa cred eu că această Rugăciune este cea mai puternică. Rugăciunea în care îți cerem ca în numele Domnului nostru Iisus Christos să scapi Omul și Omenirea de pandemia aceasta adusă de coronavirus... Și ți-am cerut ajutorul în numele Domnului nostru Iisus Christos rugându-Te în numele Lui să ne scapi de pandemia aceasta blestemată. Așa ne-a spus Domnul nostru Iisus Christos, că atunci când suntem la un necaz, atunci când suntem la greu să îți cerem ajutorul în numele Lui. Și dacă Îți cerem ajutorul în numele Lui Tu sigur ne ajuți. Nu ne lași. Și eu în numele Lui Ți-am cerut ajutorul, în numele Lui Ți-am cerut să ne scapi de virusul ăsta blestemat. De satana, pe care Te rugăm să-l distrugi și să-l arunci în pustiu ! Apoi am apelat la o Rugăciune și mai puternică. Te-am rugat să ne scapi Tu de coronavirus făcând o minune. Căci Tu poți să faci orice minune în universul acesta, bunule Tată ceresc… Ba mai mult, ca să ne arăți măreția și Puterea Ta Tu ne-ai invitat să Te punem al încercare, CA Tu să ne arăți într-adevăr Puterea Ta nemărginită. Iar noi știm, suntem convinși de puterea Ta infinită ! Și iată, Bunule Tată, că a trecut aproape trei săptămâni de când am făcut această Rugăciune puternică în care Te rugam ca până duminică 4 aprilie 2020 să stingi definitiv această molimă intrată în omenire. Iar Tu nu ai stins pandemia aceasta numită coronavirs, deși ai fi putut să o stârpești imediat și definitiv. Cum eu cred cu tărie că Tu nu ne vei lăsa pe noi oamenii , care suntem copiii Tăi, Tu fiind Tatăl nostru bun, vin pentru a treia oară la Tine să mă rog cu aceiași rugăciune puternică. Așadar încă o dată venim cu toții ai noștri la Tine, bunule Tată, și Te rugăm, Doamne, în numele Domnului nostru Iisus Christos, al Maicii Domnului, al Sfinților și al Îngerilor să stingi această pandemie cât mai repede. Până duminica aceasta 12 aprilie, când este Paștele catolic să nu mai fie nici un coronavirus intrat în trup de om.

Și rugăciunea noastră nu se va opri aici, bunule Tată ceresc. Pentru că Rugăciunea noastră e nesfârșită. Mereu și mereu Te vom ruga în numele Domnului nostru Iisus Christos și mereu Te vom pune la încercare. Adu-Ți aminte că Tu ne-ai invitat ca atunci când suntem la grea suferință, la o mare încercare, să ne adresăm Ție, și ca să vedem puterea Ta nemărginită să Te punem la încercare. Chiar Tu ne-ai spus lucrul acesta, bunule Tată. Deși noi știm că Puterea și bunătatea Ta sunt nemărginite, și că Tu poți orice în lumea aceasta și în istorie. Pentru că poporul român se află acum la grea încercare, și chiar și Omenirea se află într-o situația foarte grea din cauza coronavirusului, noi Te rugăm, bunule Tată ceresc, mult de tot, insistent Te rugăm, să ne scapi de coronavirus cât mai repede. Până la sfârșitul săptămânii acestei, 12. 04. 2020, când este paștele catolic să ne scapi de boala aceasta, de pericolul acesta, pe noi, pe toți oamenii, toate popoarele, toată Civilizația umană. Noi știm că Tu poți orice Tată ceresc ! Chiar mâine poți să Îl trimiți din nou pe Fiul Tău pe pământ, și mult Te rugăm să grăbești venirea Lui pe pământ, pentru că întreaga Ta Creație a decăzut mult sub povara păcatului omenesc, Omenirea fiind amenință cu dispariția. Din cauza ei, desigur. Tu ai putea și azi să-i vindeci pe toți oamenii de pe pământ de orice boală, Tată ceresc. De aceea pentru că Tu ești singurul care poți să ne scapi de virusul acesta blestemat, Te mai rugăm încă o dată, și încă o dată, punându-Te la încercare, din adâncul ființei noastre, ia, Doamne, virusul acesta de pe pământ în săptămâna aceasta. Pentru că puterea Ta este infinită, scapă, bunule Tată, omenirea definitiv de Coronavirus până la sfârșitul acestei săptămâni, 12. 04, aprilie 2020.

Mulțumim, Doamne, bunule Tată Ceresc! Așa după cum știi eu am făcut, și fac rugăciunea aceasta pe care o socotesc cea mai puternică, în singurătate. Acum, bunule Tată ceresc o voi pune pe Facebook și o voi trimite prietenilor mei, scriitorilor, oamenilor de știință, credincioșilor, ca să se convingă cu toții de Puterea Ta. Și când se vor convinge de puterea și de bunătatea Ta, infinite, atunci mulți oameni vor veni la Tine, Bunule plângând de bucurie ! Atunci credința oamenilor în Tine va crește cum crește o piatră care se face Munte !

Și acum în final, îți mulțumim cu pioșenie , Bunule Tată ceresc și așteptăm în liniște cu credință, cu nevoință, cu însetare, implorându-Te, ajutorul Tău. Așteptăm cu toată încrederea, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, în numele Maicii Domnului , al îngerilor și al sfinților să ne arăți Puterea Ta infinită, făcând ca în săptămâna aceasta CoronaVirusul să dispară definitiv din ființele oamenilor, din Omenire. Distrugând acest virus până la sfârșitul săptămânii, milioane de oameni se vor convinge de puterea și de bunătatea Ta nesfârșite. Și mulți vor veni la Tine cu lacrimi în ochi de recunoștință. Fie ca Tu, Tată ceresc, Tatăl nostru, să mă fi pus să fac această Rugăciune, pe care o socotesc ca fiind foarte puternică. Fierbinte Îți mulțumesc, Tată, și fierbinte Te rog, iartă-l pe robul Tău Ștefan de această îndrăzneală. Fierbinte Te rugăm încă o dată să ne arăți această Minune, Puterea ta infinită, izgonind de pe pământ pandemia aceasta blestemată ! Amin. Acum așteptăm în liniște și cu încredere, cu toată credința, să vedem Minunea făcută de Tine Doamne. Slavă Tatălui și Fiului și Sfântului duh acum și în vecii vecilor, Amin ! Doamne ajută !

8. 04. 2020

Dumitrescu Stefan








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu