sâmbătă, 18 aprilie 2020

Ion Măldărescu - Creştini ortodocşi, de Paşti „staţi în casă!”,




Creştini ortodocşi, de Paşti „staţi în casă!”, altfel nu veţi lua „Lumină”, ci amendă!
Ion Măldărescu
18 Aprilie 2020

Trăim vremuri extrem de tulburi, nemaiîntâlnite în întreaga istorie a umanităţii sub gravitatea acestui aspect, când „Teoria Conspiraţiei” este pusă în practică cu latura cea mai nocivă, malefică şi criminală.

„Comitetul celor 300” din „Piramida” secretă lucrează cu motoarele turate la schimbarea din temelii a omenirii. „Competenţa” şi-a demonstrat-o, atât în punerea în scenă şi regizarea celor două războaie mondiale, cât şi în cele pentru „democratizări” forţate din Vietnam, Afganistan, Irak, Iugoslavia, Libia..., a actelor de „terorism” (simulat sau nu) gen World Trade Center 2001, a asasinatelor, ca politică de stat tip Sadam Hussein, Muammar Ghadaffi,  Bin Laden, Qasem Soleimani..., dar şi a testării „social conditioning”. În acest sens, pe parcursul a trei decenii, „cobaii” meleagurilor carpatine au fost supuşi unei îndobitociri sistematice, prin mass-media mercenară şi subordonată, care prezintă publicului păreri diversificate pe ton apocaliptic, în aşa fel încât, acesta se pierde în labirintul informaţiilor reale presărate cu „fake news”. Rezultatul? Poporul, dezobişniut să mai gândească şi să-şi formuleze propriile opinii, a ajuns să gândească şi să vorbească aşa cum doresc păpuşarii, că e mai bine să nu ai nicio părere, mai cu seamă de factură politică[1]. Peste patru cincimi din populaţia României şi-a format păreri lipsite de raţionament, în care crede şi le expune agresiv în jungla reţelelor de, aşa zisă, „socializare”; asta până dă cu capul de pragul de sus şi se trezeşte la realitate. Românii au fost şi sunt manipulaţi printr-o propagandă incisivă, abjectă, persuasivă, şi, mai nou, prin panică generală isterizată şi ridicarea fricii la rang de mare „imperator” al zilei.

Al 26-lea preşedinte american, Theodore Roosevelt, spunea în 1912: „În spatele guvernului vizibil domneşte o putere nevăzută care nu este credincioasă poporului şi nu-şi asumă nicio răspundere”[2] „Datoria şefului statului este să distrugă acest guvern invizibil şi să dezlege alianţa lipsită de credinţă dintre afacerile corupte şi politica viciată”[3] - obligaţia actualului chiriaş flotant de la Cotroceni, pe care n-a văzut-o şi n-a amintit-o în niciunul din discursurile sale robotizate.

Deşi, chiar de la finele anului 2019, conducerea actuală a României era în cunoştinţă de cauză privind inevitabilul pericol al invaziei SARS COV-2, cititorul de pe prompter de la Cotroceni şi politrucii mandolinaţi în trei simulacre de guvern, au subordonat interesele Ţării  Befehl-urilor primite din afară. Degradanta „sparangheliadă”, dovadă a trădării selective şi a sfidării tuturor românilor, supervizată de serviciile speciale, este strigătoare la Cer. Ilegală, mai cu seamă în regimul „stării de urgenţă”, dar tolerată la ordine înalte de către Poliţie, Jandarmerie şi Armată. „Operaţiunea” s-a derulat „noaptea, ca hoţii”, cu închiderea ochilor şi astuparea urechilor forţelor de ordine, subordonate Befehlului, în livrarea de sclavi pentru plantaţiile Germaniei, Belgiei şi Olandei. Decimarea sclavilor cazaţi în condiţii inumane, disconfort şi boală la locul de muncă a fost, probabil, inclusă în „anexa” secretă, precum cea din 23 august 1939. Extrem de gravă este pierderea a încă unui grup substanţial de procente în defavoarea respectului faţă de menţionatele instituţii ale statului român, care nu poate fi trecută cu vederea.

Scenariul „depopulării” nu este nou. A fost „oficializat” prin bolovanii de granit, cunoscuţi sub denumirea Georgia Guidestones, plantaţi „nu se ştie de către cine” (oare?) undeva, pe un teren accesibil cu rol de „Meca” pentru „prostime”.  Deloc întâmplător, sub aceeaşi regie a fost elaborată şi „Iniţiativa pentru Carta Naţiunilor Unite ECO-92 - Pământ” care, în anul 2008, afirma răspicat: „Suprapopularea este în prezent vastă, mult dincolo de capacitatea planetei. Ea nu va răspunde la reducerea viitoare a ratei natalităţii prin metode contraceptive, sterilizare şi avort, dar trebuie să reducem în prezent  cât mai mult populația. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace necesare”[4], iniţiativă susţinută de adepţii contemporani, precum cunoscuta şi condamnabila afirmaţie cinică a Cristinei Lagarde (fosta şefă a monstruosului F.M.I. şi actualul președinte al Băncii Centrale Europene „Bătrânii trăiesc prea mult și este un risc pentru economia globală, trebuie făcut ceva”... şi iată, se face!

Anticipând, parcă, declaraţia publică a scorpiei, Henry Kissinger declara cu patruzeci şi nouă de ani în urmă: „Ilegal o putem face imediat. Constitutional va dura puţin mai mult[5]. [...] Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe faţă de lumea a treia. [...] Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili. Populaţia lumii trebuie să fie redusa cu 50%”[6] (H.K. e ceva mai generos decât inscripţia de pe bolovanul din Georgia Guidestones care se opreşte la numărul de 500 de milioane - n.n.). Şi tot el susţinea în anul 1991: „Azi, America ar fi indignată dacă trupele O.N.U. ar intra in Los Angeles pentru a restabili ordinea. Mâine vor fi recunoscatori! [...] Aceasta va fi valabil si în cazul tuturor popoarelor din lume, iar ele  vor dori să fie eliberate de acest rău. Singurul lucru de care fiecare om se teme este necunoscutul. Atunci când este prezentat acest scenariu, drepturile individuale vor fi de bună voie abandonate de către oameni, mai ales dacă bunăstarea lor va fi garantată de către Guvernul Mondial”[7].

Asumându-mi răspunderea afirmaţiei, susţin că pe fondul celei mai mari catastrofe demografice din istoria omenirii şi prin acceptarea ocupaţiei militare străine, puse în fapt de slugile băştinaşe postdecembriste (citez aici pe cei trei „escu” şi pe mai noul rebotezat cu prilejul Paştelui Catolic, antiromânul „Sparanghel Vodă”). La comanda prea puternicilor lideri ai globalismului agresiv, la treizeci de ani de la catastrofa decembristă premeditată, actualul Preşedintele, actualul Guvern şi actualul Parlament al României au autorizat discriminarea şi separarea pe noi criterii a cetăţenilor Ţării. Sub firma Ordonanţelor militare, emise neconstituţional, nu de Ministerul Apărării Naţionale, ci de un vremelnic „Vel(a)”eitar, fixat cu pioneze în fruntea Ministerului Afacerilor Interne, au fost legiferate arestul la domiciliu, condamnarea la alienare, la moarte lentă sau prin Covid-19 a celor cu vârsta peste 65 de ani şi decimarea Naţiei, transformată într-o mulţime adusă la starea „Oilor lui Panurge”, conduse spre prăpastie de nişte ciobani ticăloşi. Urmare a distrugerii economiei naţionale şi - sine die a locurilor de muncă -, a transformării ţării în Colonie Corporatistă, românii au ajuns nu cetăţeni, ci sclavi dispreţuiţi ai acestei Uniuni Europene, iar fiicele mândrilor daci, metamorfozate în obiecte de consum ale haremurilor-bordel din metropolele noului colonialism „occidental”.

În ceea ce priveşte Operaţiunea „Sparangheliada 2020”, versificată de RoboCot-2, pe fundal muzical cu sunet de mandolină, ţăranul român a devenit un pericol pentru doctrina globalistă, pentru că el se aprovizionează singur cu produse alimentare naturale, dar câţi ţărani mai are România astăzi? Câţi se vor mai întoarce vii din cei plecaţi în „Sparangheliadă”? Pentru agricultura Germaniei, Belgiei şi Olandei sunt buni, pentru cea a României... doar versurile lui Adrian Păunescu mai pot constitui un îndemn adresat „aleşilor neamului”: „La muncă, derbedei, că trece anul/ Şi vin ăilalţi şi-o să vă ia ciolanul./ Făceaţi pe democraţii cei cucernici,/ Cristosul mamii voastre de nemernici!// Scuipaţi-vă-ntre voi cum se cuvine/ Şi-apoi convingeţi-vă că e bine./ C-aţi luat o ţară de mai mare dragul/ Şi i-aţi distrus averile şi steagul!// La muncă, la bătut ţăruşi...”.

Ne despart câteva zile de Marea Sărbătoare a Creştinătăţii Ortodoxe şi nu pot să nu observ că, recentele restricţii n-au fost aceleaşi pentru Paştele Catolic într-o ţară Ortodoxă. Ortodocşilor li se dictează: N-ai voie la biserică! N-ai voie la cimitir! Ei au avut. Hilar sau jalnic, militarii, jandarmii şi poliţiştii au primt ordin să supravegheze împărţirea „luminii” de către câţiva delegaţi ai B.O.R., echipaţi cu costume distincte şi măşti de protecţie, purtând la braţ o banderolă albă. Vă amitiţi de afirmaţia nemernicului lider al U.E., Herman Van Rompuy, când a sosit pentru prima oară în România şi a dat cu ochii de preoţii români: „Când veţi termina cu corbii ăştia?”, întrebare care reflectă fidel politica uniunii înstelate faţă de Biserica Ortodoxă Română şi desfiinţarea ei, în scopul aplicării unei singure religii - cea globalistă. Dar despre acest subiect, cu alt prilej.

Menţionez câteva crâmpeie dintr-o scrisoare a preotului orădean Ciprian Mega, adresată Patriarhului B.O.R., Daniel, acum, în apropierea Celei mai mari sărbători a Creştinătăţii Ortodoxe: „Nu Coronavirusul este tema scrisorii mele, ci criza bisericească fără precedent, pe care o generează presiunea mediatică din aceste vremuri. [...] Ce credibilitate mai avem înaintea tinerilor care-și iau viețuirea creștină în serios? [...] suntem responsabili de drama unui popor de oameni hăituiți și depresivi. […] Observ că fiecare popă a preluat lozinca mitropolitului Hierotheos Vlachos, anume să facem din fiecare casă o biserică. Da, dar lucrul acesta trebuie să-l facem întotdeauna, nu doar în vreme de epidemie! […]. Nu avem voie, ca Biserică, să îngăduim acestui regim antihristic să lovească în comuniunea poporului român cu Hristos!”.

Asemenea milioanelor de români sunt creştin ortodox, în România ortodoxismul fiind reprezentat, ca religie majoritară, în proporţie de aproape 90%, respect datinile, tradiţiile poporului meu şi credinţa în Biserica Neamului - din păcate, singura care merită încrederea şi în care încă mai crede poporul român, ea fiind un ghimpe pentru mondialişti, un ultimul bastion în calea demonicului holocaust agresiv al „Bilderbergilor”, erijaţi în dumnezeii planetei.

Măi, Sparanghel Vodă, încă din noiembrie 2014 am observat că eşti purtător illegal de creier fără sinapse. Pentru asta am spus atunci, susţin şi astăzi: nu eşti preşedintele meu! Nu m-am înşelat. Nici ălălalt n-ar fi fost! Acum, când Ţara are nevoie de unitate, de apărare şi de rezistenţă psihică, te-ai găsit din nou să agiţi băţul prin gard şi să creezi haos în isterie. Prost obicei! Acum, Ţara are nevoie de unitate, nu de ameninţările şi blestemele tale. Nu ceea ce n-au făcut alţii ne interesează acum - va veni timpul şi pentru ei -, ci ceea ce faci tu şi Guvernul tău pentru oamenii Ţării. Deşi este Obligaţia, nu Datoria ta,  până azi n-ai făcut nimic pentru cetăţenii României. Ţi-ai plimbat nădragii de colo colo, ţi-ai aruncat paltonul aiurea, ai mers la schi şi la plajă când ţi-a fost voia, dar de nevoile poporului nu te-a durut nici în cot.

Învaţă măcar acum de la antreprenorii din județul Neamț, care, la ceas de bejanie, au adunat în jurul lor o întreagă comunitate pentru a ajuta sistemul medical după puterea şi generozitatea oamenilor locului. Când epidemia făcuse deja picioare lungi la noi, erai preocupat până peste cap de „anticipate” şi n-ai acceptat să ţi se vorbească despre ea! Atunci când tu şi LuCovid aţi fost întrebaţi de criză aţi răspuns tâmp: „Care criză ?”. Ai uitat ? Iată ce spun nemţenii români (nu nemţii): „Nu este un moment în care să ne scoatem ochii, e un moment în care să ne organizăm și să ne unim forțele. Plângeau doctorii la telefon, plângeam unii cu alții. Medicii știau ce înseamnă să primească pacienți și să nu aibă echipament. Faptul că cineva s-a gândit la ei, că a avut grijă de ei, că le-a adus ce le trebuie a contat foarte mult. Iar rezultatul cel mai mare a fost că au rămas întregi la minte şi pe picioare”[8].

Învaţă de la ei, Vodă Săparanghel, pentru că, va veni vremea când tu şi guvernele tale veţi da seama pentru incompetenţa şi ticăloşiile voastre! Şi, în treacăt, fie spus, unde-ai fost, Vodă Sparanghel, în zilele de Paşti Catolic, că nu te-am văzut la prompter? Starea de urgenţă nu-i şi pentru tine şi fistichia ta consoartă? Sau aţi dat curs invitaţiei lui Adrian Păunescu la bătut ţăruşii… şi n-aţi spus nimănui?

Pentru tot Neamul Românesc şi pentru credincioşii de altă etnie, dar loiali României,

Hristos a înviat! Şi o săptămână luminată!

-------------------------------------
[1] Teodor Fritsch, Die zionistischen Protokolle, Leipzig, Ed. Verlag, 1933, p. 58-61.
[2] Dieter Rügerberg, Geheimepolitik, Vol. 1. Der Fahrplan zur Weltherrschaft. Rüggeberg-Verlag Wuppertal 1990, p. 75.
[3] Ibidem, Dieter Rügerberg, op. cit, p.75.
[4] Iniţiativa pentru Carta Naţiunilor Unite ECO-92 Pământ - „The Wrong Kind of Party Christian Post ” - 27  octombrie 2008.
[5] Henry Kissinger, New York Times, 28 octombrie 1973.
[6] Ibidem
[7] Henry Kissinger Conferinţa Bilderberg, Evians, Franţa, 1991

[8] https://www.libertatea.ro/stiri/antreprenorii-neamt-care-ajuta-sistemul-medical-plangeau-doctorii-la-telefon-2954600








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu