luni, 13 aprilie 2020

Viorel Roman - Dupa d-na Angela Merkel (20) antigermanismul moldo-valah



Dupa d-na Angela Merkel (20) antigermanismul moldo-valah

are din nou conjunctura. Brexit, „socialismul UE se termina cand se termina banii celorlalti“. Umor negru si dupa Cortina de Fier, „toti vor sa traiasca ca in capitalism si sa munceasca ca in socialism“.

Marul discordiei, Sudul si Estul vor credibilitatea financiara a Nordului UE, o devalmasie socialista a datoriilor publice, Corona-Bonds, ceea ce lezeaza Tratatul UE. Germania sufla acuma si in iaurt, pentru ca o fantoma national-socialista bantuie din nou in Europa. Dupa social-democratie revine o Alternativa pentru Germania, Le Pen in Franta, Salvini in Italia, dreapta anticomunista. Fascista?

O caricatura portugheze o vede pe Merkel cu un sac de bani in brate, „ramaneti frumos in tara“. Un reprezentant de frunte ortodoxo-comunist moldo-valah in PE pledeaza pentru greieri, lacustele din Sud si Est avide de Corona-Bonds si are tot dispretul pentru „capetele de furnica“ din Nord fara credinta colectivista. „Războiul împotriva vieţii deschise a fost cîştigat, abject, de Germania. O alianţă de maniaci obsedaţi de bani, reduşi la bani şi orbiţi de bani desfigurează metodic toate valorile de bază ale Europe“. vezi Adevarul din Bucuresti la 13 aprilie 2020

http://www.clipa.com/a18038-ALTERNATIVA-PENTRU-GERMANIA.aspx
http://www.marianagurza.ro/blog/2016/01/23/viorel-roman-criza-doamnei-merkel/ 
https://www.academia.edu/27241050/Era_d-nei_Angela_Dorothea_Merkel
http://www.cuvantul-liber.ro/news/85852/61/Invazia-Barbarilor-in-Imperiul-Roman
https://www.academia.edu/36970276/Criza_d-nei_Angela_Merkel_1
https://www.academia.edu/37744472/Criza_d-nei_Angela_Merkel_11

https://ioncoja.ro/franta-si-germania-in-asteptarea-unui-presedinte-musulman/








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu