sâmbătă, 19 decembrie 2015

Lupii la stână

Neîndoielnic. A lăsa o stână fără câini, duce la pieirea oilor. A turmei. Cam în această situație e România de 25 de ani. Au mai pierit din oi, multe și-au luat câmpii, iar cele mai multe sunt costelive. Contrarevoluționarii, îmbrăcați în blănuri de miei, conduși de baciul-bolșevic, au preluat abil Stâna națională în seara zilei de 22 decembrie, după ora 17, prin ademenirea câinilor de serviciu.
Apoi, au pus la cale sistemul de conducere de tip mafiot. La nivel național și local. Dacă până la cucerirea Dreptei, de către comandoul special al Sistemului iliescian, condus de Traian Băsescu, mai exista o brumă de Opoziție, după 2006, structurile de tip mafiot se întăresc tot mai mult sugrumând țara. Degeaba behăiau oițele pe la colțuri, câteva manifestându-se prin bătătura centrală!
Sub masca austerității, liber impuse, mafioții României au continuat jefuirea banului public și a bunurilor fostului „avut obștesc”.
Marile tunuri, pe care le cam știam încă de la săvârșirea lor, au început să fie scoase oficial la lumină de noii câini apăruți la Stâna națională. Unii chiar se întreabă cum de au apărut, de unde, cine i-a instruit? Întrebări care își găsesc răspunsul tocmai în realitățile tot mai triste ale României. Milioane de săraci, în timp ce la polul opus se află o mână de îmbogățiți, inclusiv cu iz regal. Fals. Un dezechilibru social greu de acceptat într-o țară europeană.
Incoruptibilii actuali s-au născut greu. Însă nu pot cârcoti ca alții și accept vorba strămoșească „mai bine mai târziu decât niciodată”.
Lupta e foarte grea. Sistemul Mafiot Român se află în toate și peste tot. În condițiile în care alți câini „de pază ai democrației” sunt extrem de vocali, având în dotare tehnologii de ultimă oră. Cvasitotalitatea lor se află în slujba lupilor sub acoperire cu mesaje contrafăcute în stil hollywood.Mulți aciuați în Parlamentul României. Profitând de libera exprimare javrele otrăvesc, zi de zi, oră de oră, sufletele bietelor ovine, făcându-le să nu mai vadă, corect, realitatea. Sunt lansate scenarii, care de care mai aberante. Cel privind organizarea premeditată a tragediei de la Colectiv, pentru a fi înlăturat guvernul plagiatorului Ponta, fiind unul dintre cele mai abracadrabante.
Desigur, recentele schimbări pe scena politică românească par de domeniul sf-ului, Decojindgogoloiul ajungi la convingerea că trebuia să se întâmple. Nu dna Evropa ne-a impus noul guvern, cum tot vehiculează răspândacii, ci realitatea dramatică a țării. Că propunerea făcută s-a dovedit cea viabilă arată câtă putreziciune există, de fapt, în partidele noastre, incapabile să prezinte un candidat profesionist. Curat!
Comportamentul liderilor de partid a părut bizar, dar a fost corect. Acceptarea noii realități s-a făcut fără prea mari strigături. Mai mult mârâituri. Retragerea partidelor și reformarea lor este esențială pentru viitorul lor și al țării. Criteriile de integritate recent adoptate de PSD și PNL sună promițător. Mai ales în contextul apariției inerente de noi partide, care vor mușca adânc din cadavrele politice ce stau, încă, în scaunele poleite ale Puterii.
Au rămas lupii șparlamentari care nu dau semne că au înțeles mesajele societății civile românești și europene. Caută, pe ultima sută de metri, să tulbure mersul lucrurilor cu tot felul de legi aberante și autoprotectoare. Ar vrea ca și numărul câinilor-lup din DNA&Co. să fie redus cât mai mult pentru a putea vâna în liniște pe toate proprietățile. De stat sau private.
Clamate ca fiind garantate de biata Constituție!
Atenție! Corciturile din teritoriu sunt mult mai periculoase. Acolo trădările se țin lanț, încât o realitate consemnată seara, dimineața este caducă! Aplicarea criteriile de integritate doar candidaților va conduce la situația hilară, de a avea aleși integri care vor conduce organizații cu sute de membri corupți, plini de tot felul de bube.
Urmează un început de an plin de reforme și schimbări decisive. Revenirea la o normalitate europeană este obiectivul ambițios al președintelui și guvernului tehnocrat într-un timp extrem de scurt. Asta cere spirit de solidaritate la nivelul național al societății atât de dezbinate de sistemul mafiot român.
Cine să conștientizeze masele de necesitatea solidarității? Poate mass media din Daltonia!
Se vrea politică fără populism, extremism sau radicalism. O guvernare responsabilă. Să fie evitată capcana „nimic nu e bun”. Așa ne recomandă președintele. Să nu-și închipuie cineva că va fi ușor! Deja, asistăm la atacuri furibunde ale sistemului mafiot dornic a-și apăra privilegiile legiferate. Bombele cu efect întârziat plantate de alde Ponta&Co încep să fie amorsate.
Permanent societatea civilă va trebui să reacționeze prompt. În stradă.
Tocmai ce-a fost nevoie ca mii de ciobani autentici să ia cu asalt „Stâna de gradul 0” pentru a da un semnal clar lupilor-vânători din interiorul târlei, viitorii pensionari de lux ai unei Românii sărăcite tocmai de ei!




Curat, Kafka!
Lelea Safta îmi amintește regula de trei simple: „Dacă la 1.000 de oi trebuie trei câini, câți jandarmi trebuie la 600 de parlamentari? R: 1,8 jandarmi!”. „Ești prost! Eu fac Legea!” zice stropșit doamna Anghel-fomista, care nu mirosea a oaie.
Păi, cum să nu sari gardul și să-i iei de gât pe făuritorii de legislație strâmbă?
Toate bune!




Sergiu Găbureac

Tel.0731 936.615
Bucureşti - 39




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu