joi, 23 martie 2017

Tratarea diabetului de tip 2.....






SCORTISOARA


Doar o jumatate de lingurita de scortisoara adaugata la ceaiul sau cafeaua de dimineata trateaza diabetul de tip 2.....

Unul dintre cele mai populare condimente din intreaga lume este scortisoara. Nu numai din cauza gustului delicios, pe care il ofera multor deserturi, cat si pentru aroma delicioasa.Cu toate acestea, ceea ce multi oameni nu stiu este ca scortisoara poate fi un substitut al insulinei....Esti surprins? 

Iata mai jos cum poti substitui insulina cu ajutorul scortisoarei!
Inainte de a cunoaste beneficiile scortisoarei asupra organismului uman, trebuie sa stii de unde vine. Scortisoara este coaja de culoare roscata-cenusie, a scortisorului, un arbore mic, exotic, vesnic verde care atinge 10 pana la 15 metri inaltime si face parte din familia Lauraceae. Este originar din Sri Lanka si din sudul Indiei..Uleiurile esentiale din scoarta copacului au trei componente importante medicinale active, care sunt numite dupa cum urmeaza: cinamaldehida, acetat de cinamil si alcool. Acestea componenete sunt raspunzatoare de efectele miraculoase pe care le are scortisoara asupra corpului.                                                         

                                                             
AVANTAJELE PE CARE LE ARE SCORTISOARA PENTRU SANATATEA ORGANISMULUI IN GENERAL, DAR MAI ALES PENTRU REDUCEREA NIVELULUI DE ZAHAR DIN SANGE!                                                                                               
Impotriva formarii de cheaguri: Este bine cunoscut faptul ca, pentru a evita curgerea excesiva a sangelui, trombocitele il coaguleaza. Cu toate acestea, atunci cand trombocitele actioneaza in exces, apar probleme precum formarea de cheaguri de sange. Scortisoara are capacitatea de a stopa formarea de cheaguri, inhiband actiunea trombocitelor, avand totodata un efect antimicrobian.  
                                                                
Stabilizeaza nivelul de zahar din sange (AVIZ DIABETICILOR): Acest lucru este ideal pentru a ajuta persoanele care sufera de diabet tip doi. Numai o jumatate de lingurita de scortisoara adaugata la ceaiul sau cafeaua de dimineata reduce cantitatea de zahar din sange cu pana la 35%  
                                                                                                         
Impotriva microorganismelor: Scortisoara ajuta foarte mult in prevenirea formarii de bacterii si fungi. De asemenea, s-a dovedit a fi ideala pentru utilizarea ca un conservant natural.

Asadar, pe langa faptul ca va puteti bucura in continuare de gustul de neconfundat al scortisoarei intr-un desert gustos, iata ca scortisoara este mult mai mult decat atat!


Sursa: Prof. Valentina Lupu









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu