vineri, 24 noiembrie 2017

...Iohannis, în vizorul lunetiştilor






Koveşi, cu demisia pe masă, Iohannis, în vizorul lunetiştilor
Maria Diana Popescu

Mai e pesedist pînă la unghii Guvernul Hagi Tudose, în noua formulă,? Păi, nu prea. N-are cum, din moment ce Tudose e omul sistemului, lustragiul generalilor din S.R.I., un student întîrziat, altoit cu epoleţi, premier al lui Iohannis, nu al României, iar Dragnea se curtează cu Iohannis, cu al cărui sprijin, cîteva grupări de şmecheraşi mafioţi au smuls o bucată din terenul marcat de Dragnea. Dacă la început Tudose lătra că va fi mai grozav decît Grindeanu, acum încasează lovitură după lovitură, în urma erorilor uriaşe. De lătratul cîinelui nu pică gardul şi nu se rupe lanţul. Românii sînt tot desculţi, iar ăştia din cele două palate de la Bucureşti zic că sîntem consideraţi patrioţi, doar cînd ne vindem străinilor tinerii, apele, pădurile, pămînturile şi primim în bătătură migranţi! Pîngărit de atîta sacrificiu traiul românului s-a stafidit ca un rahat la soare, în care tocmai am călcat votîndu-l pe Iohannis şi mai, apoi, pe Dragnea & co.

Legea pensiilor şi legea salarizării şi-au sclintit picioarele, vine şi taxa de solidaritate de 2%, acciza la carburanţi e cea mai mare din Europa, preţul la energie şi gaze creşte, taxele şi corupţia au năvălit pe capul românilor ca un şomoiog uriaş de spini, unde şi-au făcut cuib cucuveaua mov hrănită de binom, de Iohannis şi de americani, iar democraţii ăştia burtoşi şi absenţi, cînd e vorba de popor, dacă n-ar fi fost senatori sau deputaţi făcuţi cu traista de bani, ar fi fost nişte purici plini de păduchi. Taxa de solidaritate de care aminteam nu are nici în clin nici în mînecă cu protecţia socială a categoriilor sărace din ţară, ci reprezintă nevoia stringentă a bugetului de finanţare. Va fi plătită şi de săraci şi de bogaţi, fiind parte a costului cu angajatul, total contrar conceptului în sine. Aşadar, la revedere prosperitate promisă de Dragnea şi de noul guvern al lui Iohannis! (Guvernul meu). Prosperitate va fi, dar nu pentru căţei, ci pentru dulăii din Parlament, care, în lăcomia şi nerişinarea şi mizeria lor morală fără de măsură şi-au mărit salariile şi pensiile şi, pe deasupra, şi-au făcut alte pensii speciale. Pentru cei din administraţiile centrală şi locale, care şi-au votat salarii lungi cît postul mare!

Nu mai e nicio diferenţă între politică şi puşcărie. Serios! În sensul cel mai nobil! Tudorel Toader, justiţiar pînă în măduva oaselor, a cedat şi el, în cele din urmă, presiunilor, ieşind la înaintare cu legea-varză care va zdruncina parteneriatul P.S.D. - A.L.D.E. şi le va aduce imense prejudicii de imagine. Legea recursului compensatoriu a scos deja din puşcării peste 500 de persoane, alţi peste 3.500 urmînd să ceară liberarea condiţionată din prima zi de aplicare a legii. Hoţi, violatori, criminali şi alte tipuri de infractori de drept comun, care au făcut reclamaţii pe fondul unor condiţii neprielnice de cazare la mititica, vor fi despăgubiţi de statul român, adică din impozitele şi taxele pe care le plătim noi -sărmanul şi umilitul popor. O preocupare manifestă, nu-i aşa?, a organismelor europene pentru infractori (puşcăriaşul are trei mese pe zi, controlate la gramaj tot de U.E.), dar nu şi pentru cetăţeanul român, pensionar sau salariat de rînd, terorizat de biruri, neajunsuri şi sărăcie. Nu şi pentru bolnavii din spitale, care stau cîte trei într-un pat de o persoană, în saloane insalubre, pline de igrasie, gîndaci şi ploşniţe, cu borcanul de mîncare la cap, adus de acasă, cu plasa de medicamente şi accesorii cumpărate tot din buzunarul lui, cu lipsă de medici, de echipamente şi aparatură, cu medici umiliţi, suprasolicitaţi şi plătiţi cu un sfert din salariul pe care îl încasează un medic din U.E. şi cu jumătate din cît femeile de serviciu din Parlament, Consilii Judeţene şi primării. Pe aceşti medici, cînd şi cine îi mai despăgubeşte, cînd şi cine îi bagă în seamă, tovarăşe Iohannis?

Niki Cernat scrie că „între coaliţiile P.S.D.-A.L.D.E. şi D.N.A.-S.R.I. se poartă un război de tranşee", iar în astfel de înfruntări, nu e recomandat asaltul, fiindcă duşmanul te seceră pe loc, cum s-a întîmplat cu O.U.G. 13, cu dosarul Belina sau cu anchetarea sufrageriei lui Oprea. Cînd procurorii au ieşit din tranşeu şi au tras o rafală în Guvernul Grindeanu, au fost bombardaţi imediat cu artileria C.C.R. şi acuzaţi de abuz. Cînd P.S.D. s-a năpustit cu bomba audierilor peste Koveşi, Dragnea a primit în piept o rafală de porci şi de asfalt „tel drum", iar acesta a devenit un Robin Hood, cu drumurile şi porcii în spinare, unul dintre cei care au edificat operaţiunea „Noi suntem Statul", crezînd că prin prietenia şi şpriţurile cu Maior, Coldea, Oprea, Koveşi va beneficia de protecţia lor. A fost aşa o bună perioadă de timp, 2010-2014, în timpul dictaturii băsiste. Dar, uşor-uşor, unele piese din angrenaj au fost exportate.

Creierul operaţiunii, Maior, a fost expulzat de la conducerea S.R.I. (semnul mazilirii venind din S.U.A., de la noua garnitură a administraţiei Trump) şi trimis la Washington, unde e pe cai mari, pînă la noi ordine, iar foştii camarazi de pe „cîmpul tactic" au rămas să se asmută şi să se sfîşie între ei mai rău decît animalele sălbatice. Gabriel Oprea a fost executat, era necesar, Victor Ponta la fel; rămăsese Liviu Dragnea. Lunetiştii din presa S.R.I.-D.N.A. l-au împuşcat tocmai din Brazilia. Cînd alianţa P.S.D.-A.L.D.E. a mitraliat cu Inspecţia Judiciară, duşmanul a detonat imediat dosarul Belina! Războiul continuă! Iohannis comandă şi primeşte comenzi din spatele frontului şi din afară! Rămîneţi pe fază, ca să vedem cine rămîne nesecerat şi cine adună leşurile după gratii!

Ce veţi face concret, tovarăşe Iohannis, tovarăşe Hagi Tudose, astfel ca bolnavii din spitale, pensionarii, medicii, personalul medical, bătrînii din azile copiii din casele de copii, românii şi copiii lor care se culcă nemîncaţi şi nu pot merge la şcoală din lipsă de bani, să nu se simtă discriminaţi, pentru că, de fapt, sînt discriminaţi! Vă e frică de D.N.A., nu-i aşa? Vă e frică să nu aveţi soarta celor două ministrese, Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, pe care D.N.A. le-a transformat peste noapte în „penale", deşi nu sînt acuzate de fapte de corupţie? E un tîrg pe viaţă şi pe moarte între preşedinte, grupările mafiote de rang din D.N.A. şi cele din jurul generalilor corupţi din Servicii, iar dacă Tudose face gît în faţa împăraţilor va avea soarta lui Grindeanu, a lui Gabriel Oprea! Adică va fi sacrificat în acelaşi fel de şmecherie, cerută de Sistem sub masca luptei împotriva corupţiei: convocarea la D.N.A., acest sistem represiv creat pe teritoriul nostru de globalişti, acest guvern paralel, criminal, din umbră, susţinut şi apărat de S.U.A., U.E. şi Soroş, care sub pretextul că luptă împotriva corupţiei, luptă, de fapt, potrivit dovezilor, împotriva intereselor României, pentru sărăcirea şi jefuirea ei!

Şandramaua D.N.A. trebuie închisă cu orice preţ, iar Koveşi, dacă o mai vrea C.I.A., s-o ia, ca să se spele cu ea pe cap. Tudorel Toader are datoria să solicite reintroducerea în Codul penal a infracţiunii de subminare a economiei naţionale, să-i „execute" mai întîi pe cucuvea şi pe meditatorul Iohannis, care şi-a făcut case din meditaţii, apoi pe toţi hiţii şi corupţii, care nu-şi pot justifica averile colosale. Există sute de dovezi că tot ce a făcut acest binom a fost în sensul de a pune România la dipoziţia hulpavilor prădători străini şi U.E.-işi. Astfel, „prietenii" vor putea smulge o bucată importantă din trupul României. Vor o escrocherie la fel ca în Spania, şi mai nou, Italia, dar care nu le-a mers, datorită sistemului judiciar naţionalist, bine pus la punct.

Una dintre marile dovezi care ţipă închiderea D.N.A. este Raportul de control al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, ce conţine o statistică alarmantă pentru ceea ce reprezintă şi ceea ce ar trebui să reprezinte această instituţie: procentul achitărilor la Secţia a II-a din cadrul D.N.A. a atins 37,25% şi a crescut cu 83,87% în 2016, comparativ cu 2015. Numai nişte politicieni iresponsabili mai pot tolera ca D.N.A. să mai funcţioneze după ravagiile făcute de sistemul propriu criminal şi represiv.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu