duminică, 26 noiembrie 2017

O idioţenie...






O idioţenie la fel de mare ca Piramida lui Keops
Ion Maldarescu
Miercuri, 01 Noiembrie 2017 22:06

Europa 2017La comanda Н.К.В.Д.-Gestapo, numit oficial, Institutul Naţional (neprecizat al cărei naţiuni) al Studierii Holocaustului în România -„Elie Wiesel" (I.N.SHR-EW), aflat graţie „Micului Titulescu" în directa subordine a prim-ministrului României, Kantar-T.N.S.[1] a realizat - pe banii contribuabilului român, bineînţeles - un studiu din care rezultă că „80% dintre români ar fi împotriva relațiilor cu orice rase existente în afară de cea proprie. Aberanta concluzie a autoarei unui comentariu apărut recent semnalează că acest procent reprezintă „O proporție cam mare și uimitoare, în măsura în care în ultimii ani, granițele lumii încep să cadă, și oamenii să se amestece". Se pare că de Noua Uniune Sovietică, redenumită Uniunea Europeană, de Noua Ordine Mondială şi de „Planul Kalergi" de metisare a populaţiei planetei, cu impunerea „cotelor obligatorii" de „migranţi", de acceptarea fără crâcnire, de către mai mai-marele statului român, a acestora, de Mutti Merkel cea generoasă şi de clovnul Jean-Claude Junker & Co, care, recent, a cotit-o „ca la Ploieşti".: „Juncker şi-a schimbat discursul pe care l-a promovat cu câteva luni în urmă, când a pledat pentru o Europă cu mai multe viteze"[3] autoarea nu a luat cunoştinţă încă (sau se preface că nu ştie)..

De toate astea şi de atentatele comise de „migranţi" nu pare să fi auzit autoarea bazaconiei, semnatară în „Cotidianul" a unui text intitulat „Sunt românii rasişti?"[3]. Şi nu oricum. Aberaţiile ironice la adresa românilor duhnesc de departe a scriitură la comandă: „Românii nu vor relații cu persoane de alte etnii. Este o realitate ce contrazice vorba populară care spune că noi, românii, suntem ospitalieri. E o vorbă populară care ne face să ne simțim mândri, ne crește inima în piept de bucurie și zâmbetul de pe față se duce mult înspre urechi. Cum or fi stat lucrurile acum un secol și mai bine știm parțial din caiete de memorii și file de istorie. Cum stau ele acum, asta e un lucru pe care, instinctiv, ne este teamă să-l aflăm. Bănuim noi ceva, cum că n-am fi atât de binevoitori și primitori cum am auzit din buni străbuni. [...] Istoric vorbind, ne mândrim și cu faptul că suntem o populație destul de eterogenă, am avut de-a lungul timpului câteva minorități stabile, cu a căror coexistență ne-am obișnuit parțial. Nu am fost o țară colonială, nu a trebuit nici să integrăm, nici să asimilăm un exod al altor nații, și suntem la fel de mândri că n-am exploatat pe nimeni. Suntem un pic intrigați și ne uităm chiorâș la oameni pe stradă care arată diferit de noi. Fie ei cu ochi oblici, pielea galbenă și părul drept, sau înalți și blonzi, tuciurii, mărunți și încruntați. Suntem obișuiți cu monotonia rasei și a etniei, pe alocuri, răzleț, putem înțelege că mai există și altceva, diferit de noi. Și când plecăm în vacanță, dincolo de monumente bifate, mări scăldate și poze fericite, stăm ciorchine unii cu alții, nu ne uităm la străzile, și oamenii acelor locuri și viața lor, nu ne interesează să conversăm cu ei decât în interes de traseu turistic. Ne întoarcem apoi acasă fericiți de țările prin care am fost, deși, de multe ori, puteam să mergem frumos până la colțul blocului. Era o economie mai mare de timp, și mai ales de bani. Ne temem de ce nu cunoaștem, iar cosmopolitismul capitalelor vestice ne fascinează dar să rămână la ei acasă".

„Studiul" efectuat de Kantar T.N.S. susţine că „pe o scară de la 1 la 7, în care 1 este cea mai apropiată relație acceptată, iar 7 cea mai îndepărtată, românii au cea mai mare toleranță în raport cu evreii - 3,8 și maghiarii - 4,1, cu ţiganii - 4,8, cu arabii - 5. Dintre toate aceste etnii, evreii sunt cei mai acceptați: în familie - 15%, printre prieteni - 16%. A scăzut însă toleranța față de arabi - 51%, comparativ cu 46% în 2015, și maghiari - 29%, față de 26% în 2015". Oare toleranţa scăzută faţă de năvălitorii programaţi (nu refugiaţi cum se afirmă pentru prostirea poporului), impuşi cu de-a sila, faptele lor teroriste condamnabile, comise în Europa, nu constituie o justificare suficientă pentru circumspecţie? „În 2016, au avut loc 142 de atacuri ratate, dejucate sau reușite în opt state membre U.E. Mai bine de jumătate (76) au avut loc în Marea Britanie. Franța a suferit 23 de atacuri, Italia 17, Spania 10, Grecia 6, Germania 5, și Olanda 1. Aceste atentate au ucis 142 de persoane și au rănit alte 379. Au avut loc 1002 arestări în legătură cu atentatele teroriste din 2016".

De poliţistul român bătut de un „migrant" iohannist - în România - o fi auzit autoarea? Nu i-aş dori să ajungă victima „generozităţii" „multiculturalismului" incompatibil cu tradiţiile şi datinile românilor, precum francezii, englezii, belgienii... şi alţi occidentali care au început - cazul Germaniei - să-şi părăsească propriile ţări. Aşa cum cancelarul Germaniei a fost re-botezată „Mutti Merkel" (pentru migranţi), tot aşa, preşedintele Iohannis poate fi gratulat cu ironicul „Vati Klaus"...

Cât despre „rasismul" românilor, autoarea se aliniază poruncilor Noii (dez)Ordini Mondiale, trâmbiţate prin goarna Turnului Babel de la Bruxelles. Se pare că, pe timpul şcolii a chiulit de la orele de limba şi literatura română, aşa că îi sugerez să citească şi preţioasele scrieri ale mereu actualului Eminescu. El ştia ce spune: „Mulţi durară, după vremuri, peste Dunăre vreun pod,/ De-au trecut cu spaima lumii şi mulţime de norod;/ Împăraţi pe care lumea nu putea să-i mai încapă/ Au venit şi-n ţara noastră de-au cerut pământ şi apă/ Şi nu voi ca să mă laud, nici că voi să te-nspăimânt,/ Cum veniră, se făcură toţi o apă ş-un pământ./ [...] Eu? Îmi apăr sărăcia şi nevoile şi neamul.../ Şi de-aceea tot ce mişcă-n ţara asta, râul, ramul,/ Mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman este,/ Duşmănit vei fi de toate, făr-a prinde chiar de veste;/ N-avem oşti, dară iubirea de moşie e un zid/ Care nu se-nfiorează de-a ta faimă, Baiazid [...]." (Mihai Eminescu - „Scrisoarea III").

În faţa pericolului desfiinţării ca ţară şi a distrugerii ca Neam, strigătul instinctului de conservare se face auzit prin vocea aceluiaşi mare român: „De la Nistru pân' la Tisa/ Tot românul plânsu-mi-s-a,/ Că nu mai poate străbate/ De-atâta străinătate./ [...] Vai de biet român săracul!/ Îndărăt tot dă ca racul,/ [...] Şi-i străin în ţara lui./ [...] Codrul - frate cu românul/ De secure se tot pleacă/ Şi izvoarele îi seacă/ [...] Cine-au îndrăgit străinii,/ Mâncă-i-ar inima câinii,/ Mânca-i-ar casa pustia,/ Şi neamul nemernicia!/ Îndrăgi-i-ar ciorile/ Şi spânzurătorile!" (Mihai Eminescu - „Doina"). Apropo, oare e posibil ca Eminescu să fi dedicat ultimele şase versuri (nu S.U.A.), ci neonorabililor reprezentanţi ai „Stars and Stripes" la Bucureşti: Nicholas Taubman, Mark Gitenstein şi mai ales Hans Klemm?! Mare vizionar, acest Eminescu !

De departe, autoarea emană miros de parfum sörösist şi murmur brukanist de sorginte G.D.S.-istă şi, având în vedere comentariul tendenţios, e puţin probabil să mă înşel. Nu m-ar mira nici apartenenţa sau dependenţa de institutul cu nume de impostor, care a comandat studiul pe banii românilor. Se pare, totuşi, că pentru patronul-comisar N.K.V.D.-isto-gestapovist al prăvăliei în discuţie - care, în mod condamnabil îi stârneşte, îi provoacă sistematic pe români -, de această dată socoteala de-acasă nu prea s-a potrivit cu cea din târg!
----------------------------------------------
[1] Kantar TNS (Taylor Nelson Sofres ) fondata in anul 1993, este un grup de cercetare de informare a pieţei. Compania a fost achiziționată de WPP Group în octombrie 2008. În prezent, Kantar TNS oferă servicii de cercetare a pieţei din România https://en.wikipedia.org/wiki/Kantar_TNS
[2] https://www.bugetul.ro/romania-centrul-discursului-lui-junker-de-la-bruxelles-ce-spune-acesta/
[3] https://www.cotidianul.ro/sunt-romanii-rasisti/









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu