joi, 30 noiembrie 2017

Viață dulce de cal






Viață dulce de cal:
Așa arată cel mai luxos club de echitație din lume

Săli imense, cu podele de marmură, candelabre gigantice și decoruri poleite în aur. Nu, nu este vorba despre Versailles, iar aici nu locuiește o familie regală. Este vorba despre Clubul Heilan, cel mai luxos club de echitație din lume. Aici trăiesc peste 400 de cai, care sunt îngirjiți de un personal numeros și au parte de cele mai bune condiții din lume.
Club de echitație cu podele de marmură și arhitectură de palat


Club de echitatie - sala de spectacol

Situat în orașul Xinqiao, din apropierea Shanghai-ului, Clubul de Echitație Heilan este un palat de marmură unde caii duc o viață relaxată. Cunoscută și sub numele de „Muzeul Culturii Ecvestre”, această clădire impresionantă este dedicată în întregime cailor și culturii ecvestre. Aici, vizitatorii pot admira zeci de rase de cai și pot interacționa cu ei în diverse moduri.
Clubul Helian este cunoscut în special datorită opulenței sale. Domeniul se întinde pe 26 de hectare și găzduiește arene de concurs, cea mai mare școală de echitație din lume și o arenă pentru spectacolele de echitație. Clubul mai are un bar tematic, un restaurant și chiar și un hotel.
Club de echitatie – cai


Foto: pickle.nine.com.au
Sursa: Th. R.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu