joi, 25 august 2022

Maria Diana Popescu - Se va cere un alt fel de „certificat verde”, care să ateste că ai consumat zilnic insecte

 




Se va cere un alt fel de „certificat verde”, care să ateste că ai consumat zilnic insecte

Maria Diana Popescu

25 August 2022

 

Propaganda eco la nivel mondial e deja virulentă şi scabroasă. Cine credeţi că a recomandat prima dată consumul de insecte? Nimeni altul decît Bill Gates, cel care a afirmat public că „doar un genocid poate salva lumea”, fapt pentru care ar fi trebuit deferit Curţii Penale Internaţionale pentru crime împotriva umanităţii. Maimuţele corupte de la  Bruxelles au luat de bună recomandarea, urmînd să aplice experimentul pe oameni, la fel cum au procedat cu teroarea injectării, carantinării, cu trans-dosurile şi alte perversiuni, cu energia verde, cu minciuna încălzirii globale. Nu din raţiuni culinare, ci fals-ecologice, Ursula von der Leyen ne azvîrle în farfurie lăcuste, greieri, alte tîrîtoare şi ţopăitoare. Frontul de Eliberare a Insectelor va face spectacol! Dacă există un asemenea front. Dacă, nu, se va moşi unul rapid!  Vor protesta şi păsările cărora Ursula şi gaşca ei de demenţi le fură hrana din cioc. Ei vor să ne bage în cap cu forţa că acesta va fi viitorul omenirii: insecte şi vaccinuri, pentru că ne înmulţim nepermis.

 

Bruxellesul are fonduri uriaşe pentru greieri! Carte multă nu le cere marionetelor de la Bucureşti. Doar perseverenţă şi tupeu, marca Valeriu Gheorghiţă, Arafat, Jurma. Probabil, de la  Bruxelles vom primi ceva vitamine cu hormoni de creştere pentru insecte, ca să fie greierii mai umflaţi, mai fragezi, mai suculenţi. O insectă mică nu poate fi eviscerată, deci, o veţi sfărîma între dinţi cu tot cu ochi, intestine, resturi nedigerate şi materii fecale neeliminate! Îh, poftă bună amatorilor! Restaurantele vor avea în meniu sarmale de greieri, chiftele de greieri, supă de greieri, mămăligă cu greieri. Dacă veţi comanda un creier pané veţi primi greier pané. Îh, să le fie de bine! În loc de pufuleţi, copiii vor consuma greieri crocanţi la pungă. Vom fi mai multe variante: cipsuri de greieri cu gust de porc Gates, cu gust de pui Schwab, cu gust de piţa Ursula. Greieri de cultură, că nu stă nimeni să vîneze de pe cîmp greierii bio. Ei vor fi îngrăşaţi în ferme cu nanorobotică, şi nu va mai fi nevoie de vaccin. Greierii gătiţi în orice mod vor eradica covidul. E nevoie de cîteva influensăriţe cu tik-toc şi oile autohtone se vor înfige în farfuriile cu greieri. Ursula a omis să specifice în decizia Curţii Europene cum putem prepara insectele! Ce sos, ce pleiting trebuie să folosim la o friptură de greieri şi cît timp trebuie gătite. E nevoie şi de reţete de la madam Ursula, bucătăreasa şefă a Bordelului UE! În hipermarketurile străine, care-şi fac veacul şi îşi umplu sacul pe meleagurile noastre, vom găsi salam cu greieri, batoane de greieri. Ce răsfăţ! Într-un viitor apropiat vor fi incluse în nomeclatorul de meserii următoarele: crescător, îngrijitor, vînător, tăietor şi afumător de insecte, dar şi personal pentru scoaterea insectelor la păscut. Comisia Europeană va trebui să emită urgent acte normative în acest sens.

 

Motivînd că doar consumul insecte va salva planeta, Ursula fredonează melodiile mondialiştilor şi ne recomandă, deocamdată, să trecem la noile alimente, care vor face victime printre vegani şi progresişti. Restul populaţiei se va uita cruciş la produsele din greieri, care se vor umple de praf şi vor ieşi din garanţie pe rafturi. În curând, Europa va produce paste, burgeri, biscuiţi, smoothie, batoane energizante din viermi de făină în stadiu de larvă. Autoritatea Europeană pentru Siguranţa Alimentelor (AESA) a luat această decizie la cererea companiei franceze Micronutris, care are ca obiect de activitate producţia de insecte pentru consum. Pînă acum, marii jucători din industria otrăvirii cu insecte nu şi-au putut valorifica potenţialul din cauza lipsei unei aprobări la nivel european. Astfel de produse erau interzise la vînzare în Franţa, Germania, Italia, Spania şi în alte ţări europene. Decizia Comisiei Europene vine să schimbe piaţa alimentară pe continent.

 

Să nu le fie prea mare bucuria autorităţilor UE, nici a producătorilor de „hrană” din insecte! Odată cu unda verde dată de Ursula vor lua fiinţă sau se vor reactiva organizaţiile pentru protecţia şi drepturile insectelor! Dar şi revoltele populare se vor înteţi! Consumul de insecte în România nu va avea succes! Bariera culturii tradiţional-gastronomice şi bariera psihică sînt deocamdată foarte puternice. Sper ca hotărîrea Comisiei Europene să fie tratată drept ceea ce este: un fiasco criminal, altfel, ne vom întoarce cu 20.000 de ani în timp, la epoca întunericului.

 

Noi, românii, un popor majoritar ortodox, credincios şi cu dragoste de Dumnezeu, trebuie să fim lămuriţi dacă insectele sînt de post sau nu. Însă, atenţie! Dacă lucrurile nu se mişcă în sensul dorit de globalişti şi insectele zac neconsumate, va veni directivă de la UE, pusă în practică de arafaţii Resetării Alimentare: cine nu va consuma zilnic greieri riscă să-si piardă locul de muncă! Se va face o testare de consum şi se va cere un alt fel de „certificat verde”, care să ateste că ai consumat zilnic insecte. Cine n-are „certificat verde” va plăti o taxă pe emisiile de Co2. Cercetătorii arondaţi modialiştilor au demonstrat că greierii reduc flatulenţa.  Deci, ar fi indicaţi chiriaşilor din cele trei palate ale ţării. Uitaţi-vă la burţile lor imense şi la comportamentul lor deplorabil! Consumul de greieri ar face ca burţile lor umflate să scadă şi ar gîndi mai raţional.

 

Consumul de insecte va fi implementat treptat şi la noi, pentru că Iohannis, vînătorul de recompense, refuză să pună capăt actelor de trădare, de frică să nu primească niscai şuturi în partea dorsală, drept penalizări pe axa Washington-Bruxelles. De la Băsescu încoace, mai abitir, cu Iohannis, avem tot mai puţine drepturi, tot mai multe siluiri, tot mai controlaţi, tot mai sărăciţi, tot mai strîmtoraţi, tot mai cenzuraţi sîntem. Sperăm să fie sănătoşi greierii „dedicaţi” consumului uman. În caz contrar, Faucci, Bill Gates şi alţi nebuni vor fi nevoiţi să prepare un vaccin special  pentru greierii Comisiei Europene. Cum aceşti nebuni ne-au pricopsit cu gripa aviară, spaniolă, mexicană, cu boala vacii nebune, cu pesta porcină, nu excludem nici gripa greierească ori boala greierului nebun. Și, apropo, Preşedintele, Guvernul şi haita din Parlament trebuie să fie exemple. Să consume ei primii, în faţa camerelor tv, „lista de bucate” a Ursulei.

 

Conservatori şi tradiţionalişti din punct de vedere culinar, românii nu vor accepta gîndacii ca sursă de hrană, în detrimentul preparatelor din moşi-strămoşi. Vorba ministrului Daea: „gîndacii trebuie combătuţi, nu consumaţi”. Iată pentru ce îi plătim pe roboţii defecţi de la Bruxelles. Să ne otrăvească viitorul! Ei ne-au subtilizat petrolul, gazele, pădurile, resursele umane şi alte bogăţii naturale, iar acum ne silesc să consumăm insecte. Tot ei ţin să le strice mintea copiilor noştri cu genurile. Dacă nu luăm atitudine, atmosfera viitorului va fi plină de trans, de bisex…, de genuri stricate, de epilaţi cu sîni artificiali, de tatuaţi şi viu coloraţi în cur-cubeu, consumatori de muşte, tarantule, greieri şi alte larve. Nu peste mult timp degeneraţii mondialişti cu mai multe genuri vor constata că structura omului, aşa, cum a fost creat de Dumnezeu, nu mai corespunde timpului! Chiar suferă Europa de foame, în cea mai îmbuibată societate din istorie, încît Ursula trebuie să ne bage insecte pe gît? Haideţi să-i aruncăm Usulei în cavitatea bucală tot ce ne recomandă ea! Să vedeţi atunci cum va ţopăi în spirit apocaliptic. Însă, dacă poftiţi la greieri prăjiţi, aveţi grijă, mestecaţi-i bine, altfel vor cînta în capul vostru! Prăjiţii bine greierii! Altfel veţi sări pe stradă precum cangurii!

 

Aranjament grafic - I.M.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu