duminică, 26 noiembrie 2023

Ion Măldărescu - Cu privirea spre punctele cardinale

 



Cu privirea spre punctele cardinale

Ion Măldărescu

26 Noiembrie 2023

 

Cu ceva timp în urmă făceam următoarea afirmaţie: „Românii seamănă cucută și vor să adune spice de grâu!”, dar din răsadurile postdecembriste nu se putea culege decât ruină. Astăzi, societatea românească e plină de ciudățenii, de agresivitate, manipulări, minciuni, dezinformări, slugărnicie, viclenii, jafuri la drumul mare...

 

- Privești spre Răsărit, dai de Ciolacu chemat la ordin de Netanyahu, ca să-i aducă pe banii contribuabilului român în România, pe „românii”-ucraineni prinși de genocidul israelian în desfășurare, în timp ce românilor adevărați abandonaţi în Gaza, domn prim ministru le-a sugerat: „Scapă cine poate!”. Privești  mai la vale, dai de același Ciolacu, ocupat cu „privatizarea” a ceea ce a mai rămas în proprietatea statului român, ocupat de jongleriile cu pensii privite prin caleidoscop, de introducerea limbii țiganilor în curicula școlarilor, alături de istoria holocash-ului - disciplină obligatorie -, în detrimentul „Istoriei Românilor”, dispărută din peisajul școlar. Numai de diploma de bacalaureat a lu' Ciolacu, nu dai…

 

- Privești spre Apus, dai… de aruncătorul de paltoane pe mașini, zburătorul „pas cu pas”, căruia i-a fost sumplimentat fondul secret de hoinăreală pe șase continente. Antarctica nu intră la capitolul „excursii pe banii proștilor” de teamă că „Hakuna Matata” la temperaturi negative poate dăuna grav sănătății și că temperatura concurentă ar putea îngheța instantaneu gogoșile prezidențiale.

 

Între două ieșiri în spațiul planetar, între două fâlfâiri ale aripilor avioanelor private venite de la mama lui Scaraoțchi se regăsesc și scurtele staționări ale „stimabilului” în Colonia Corporatistă sub Ocupație Străină, cu escale la „casele din meditații” din Hermannstadt, pentru a-și lua-lăsa nevasta. Coincidență sau nu, zilele trecute, un hâtru mucalit întreba retoric după zicerea românească „Știți unde-a dus Mutu iapa?”. Un ecou venit dintr-un tufiș virtual a răspuns „sotto voce”: „În Africa!”. Să fie vreo coincidență cu deplasarea privată a „zburătorului «pas cu pas»” și a primei sale doamne prin statele Continentul Negru? După ce localnicii s-au aruncat în apă caldă cu portretul vizitatorului, numai hâtrul mucalit poate răspunde la propria-i întrebare.

 

- Privești spre Miazăzi, dai de falnicii strămoși: Ștefan, Mihai (Viteazul, nu trădătorul de la 23 august '44), dai de alogenii „veniți pe tancurile sovietice”, de „Ion cel fără de mormânt” și de Nicolae cel ciuruit în Sfânta zi de Crăciun. Îți reamintești şi de Mihăilă Cofariu, românul bătut bestial de extremiștii maghiari în martie 1990 pentru că era român… Dai de Petrică în pulover și „mormanul de fiare vechi” oferit Occidentului pentru sume derizorii, dai de Ordonanța 31/2002 urmată de înființarea institutului N.K.V.D.-Gestapo-I.N.S.H.R.„E.W.” și de re-condamnarea valorilor naționale ale românilor… pentru că, dacă „antisemitism” nu e, nici I.N.S.H.R. nu poate exista, deci trebuia inventat!

 

În continuare, parcurgând drumul de la „caşcavalul libertăţii” decembriste la mărul otrăvit al Bruxelles-ului, poți vedea „bujiile ancrasate” ale Occidentului și clivajele prezidențiale fără sfârșit, îl vei revedea pe Jefrey Franks reprezentantul dictaturii F.M.I. în România băsesciană, vei observai plecarea tezaurului Țării pe meleguri rothschildiene (pentru siguranța nu se știe a cui), dar numai cu bilet „dus”, precum cel trimis la Moscova în anii Primului Război Mondial, poți „contempla” bazele americane din teritoriu, de la Kogălniceanu și fetele lu' Dincă de la Deveselu, îi poți zări printre sticlele cu conținut maturat, și pădurile tăiate ale țării pe Junker-bețivanul și pe austrieci hlizindu-se de sclavizarea și caudenhove-kalergizarea României, colonie cu calitate de membru cu drepturi depline a Noii Uniuni Sovietice, dar fără Schengen.

 

- Privești spre Miazănoapte și e imposibil să nu dai de ăl cu coarne de la Cotroceni, de fariseii din „guvernele mele”, de haita „aleșilor neamului”, făcători de „legi-fără-de-lege” și ridicători de mâini la comandă, de gașca sabotorilor de la U.D.M.R. și de așa-zisul „ținut secuiesc”, scuturați zdravăn în Senatul României de o româncă răzvrătită. Nu poți evita vizionarea retrospectivă a celei mai mari și condamnabile minciuni a Istoriei botezată Covid-19, propovăduită de organizația criminală O.M.S. și de gloabele de la Davos, în timp ce, în plină plandemie, „noaptea ca hoții”, culegătorii de sparanghel pleacau cu autobuzele spre Germania.

 

Privești înapoi cu mânie la Ursula corupta și nepedepsita infractoare de la  C.E., la Cîțu drogatu' și împrumuturile sale volatilizate fără a fi fost „văzute” vreodată de  români - acel Câțu protejat de Matusalemul de la B.N.R. Privești neputincios cum Țara este distrusă „Pas cu pas” prin înaltă trădare de Patrie, iar „tu, popor român, taci!” ;

 

- Privești în sus, vezi nori artificiali, chemtrails-uri, dai de tornade, uragane și ciudățenii meteorologice, creații ale instalațiilor „High Frequency Active Auroral Research” (H.A.A.R.P.), mânuite de mințile matrixate și brațele criminale ale Davos-ului via O.M.S. și O.N.U…

 

De la Pământ la Dumnezeu e cale lungă și până la El te mănâncă „sfinții” pământeni evadați din ospiciu. Nici nu știi încotro să mai privești pentru a găsi calea supraviețuirii !









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu