duminică, 7 august 2022

Maria Diana Popescu - „Ştiinţa dezastrelor”

 



„Ştiinţa dezastrelor”

Maria Diana Popescu

07 August 2022

 

Occidentul schimbă foaia cu Ucraina. Îi aduce acuzaţii pentru atacurile josnice asupra unor obiective civile. Zelenski a pus civilii în pericol - prin stabilirea unor baze militare în şcoli şi spitale şi prin lansarea unor atacuri din zone populate, a acuzat Amnesty International. Războiul lui Zelenski va lua curînd o turnură neaşteptată. Lumea lui Zelenski se va prăbuşi peste el la o pocnitură din deget. Nu mai e mult şi nebunii octogenari ai lumii se vor descotorosi de Zelenski cît ai zice peşte. Ca de Boris Johnson şi de Mario Draghi. După ei, de acei lideri de cîrpă ai statelor, inutili în „Marea resetare”. Mai şmecheri, crezîndu-se, acum, soldaţii octogenarului bolnav şi neputincios Biden poartă luptele prin intermediul altor state. Arată lumii că pot rezista pe mai multe fronturi. Motiv pentru care, SUA îşi mută tehnologia militară de top în zona Chinei, uitînd un lucru: China joacă pragmatic, încrezătoare în atuurile sale, fiind laboratorul şi producătorul lumii, iar izolarea Chinei ar aduce o criză uriaşă, pe lîngă care, toate crizele de pînă acum ar fi nişte jucării. Nici măcar maşini nu pot face SUA şi Europa fără cipurile made în China. Chinezii pot bloca toată economia lumii în două-trei luni. Dacă SUA renunţă la importurile masive din China se va împuşca singură în picioarele de lut. Războiul cu Ucraina este un joc diabolic al SUA contra Rusia, care a scăpat de sub control. În toate războaiele, America s-a bazat pe o ideologie a minciunii, care, la un moment dat, o va prăbuşi. Din cauza lăcomiei fără margini, e posibil să asistăm la înfrîngerea unchiului Sam, la îngenuncherea sa în faţa uriaşului furnicar chinez.

 

Sau, poate, pe sub masă, pe la spate, avem în această mutare o înţelegere cu SUA, prin care China îşi va lua înapoi Taiwanul, pe numele oficial, Republica Chineză. În tot acest timp nebunii octogenari ai lumii ridică castele de nisip pe un val şase pandemic. Treaba e foarte urîtă în mintea lor! A căpătat ţeluri diabolice! Odată ce au apărut roboţii şi inteligenţa artificială, oamenii nu mai pot fi susţinuţi energetic şi alimentar, îşi spun aceşti nebuni în concilii şi conclave secrete.  Iată de ce consider că nebunii de la Davos care terorizează lumea trebuie să folosească prezervativul pentru creier. Aceşti nebuni iresponsabili mintal, dar responsabili de genocidul planetar, bine plătiţi pentru munca murdară, anunţă că viitorul omenirii e ameninţat de virusuri mult mai contagioase, care se vor multiplica mai rapid. Adică, vor fi multiplicate pe lamelă, vor avea „enter” şi trimitere sigură spre state ţintă. Vor fi, de fapt, maşini de luptă.

 

Cînd au fost vreodată în istorie atîtea dezastre la un loc, ca în aceşti ultimi ani? Începînd cu „gripele” - aviară, porcină, mexicană, AH1N1-,  cinci valuri pandemice şi al şaselea, în zare, războiul din Ucraina, falsa încălzire planetară, promovată de Greta trăncăneta, seceta indusă, ca parte a războiului climatic, boala ficatului la copii, Variola Maimuţei, toate aceste războaie duse cu arme biologice, create special împotriva omului în cele peste 300 de laboratoare clandestine ale morţii, la care adăugăm şi războaiele pentru caşcavalul cel mare al companiilor farma, toate fac parte din „Ştiinţa dezastrelor”, predată în cancelariile octogenarilor nebuni ai lumii, „ştiinţă” menită să pună la punct, prin decimare, populaţia globului.

 

Apropo de variola maimuţei, vedem cum maimuţa e recurentă. SIDA a fost răspîndită de un nebun care s-a împerecheat cu o maimuţă verde din Zair. Aşa zic ei! Eu nu cred şi nici oamenii de ştiinţă corecţi. Probabil, în cazul variolei maimuţei, un nebun s-a împerecheat cu o maimuţă bolnavă de variolă, apoi s-a împerecheat cu alt nebun din breaslă, împrăştiind variola la paradele şi orgiile „pride”. Poate că la festival sexului de la Bucureşti se va crea „în direct” ciuma papagalului sau ebola marsupială. Davosul va exulta.

 

Dacă tot sîntem la capitolul variola maimuţei, să-l luăm în cătare pe „epidemiologul” Octavian Jurma. Acesta nu pricepe că trebuie să fii inteligent ca să înţelegi că eşti nulitate. Jurma ar fi trebuit să dea cu subsemnatul la tribunal pentru răspîndirea panicii, declaraţiile sale isterice au ţinut românii cu sufletul la gură în pandemie.  Surse media susţin că Octavian Jurma nu-i nici statistician, nici medic clinician, n-are drept de liberă practică, n-a avut niciodată pacienţi, n-a practicat în nicio ramură a medicinii, nefiind clar dacă e sau nu e medic, însă se întrece în statistici şi profeţii despre viitorul Variolei maimuţei, mai ceva decît „Comandantul acţiunii”. Din pasiune pentru diabolic, Jurma pedalează pe Variola maimuţei, ca Iohannis pe bicicletă. De fapt, Jurma ar trebui să le transmită celor care se împerechează în buzunarul de la spate că dacă nu stopează uniunile, vor  fi obligaţi să poarte masca la ţeava terminală.

 

Variola Maimuţei este o boala cu transmitere sexuală doar în comunităţile de homosexuali, în majoritate, cazurile de pacienţi fiind bărbaţi relativ tineri, care întreţin relaţii sexuale cu bărbaţi, şi care provin din oraşele mari ale lumii, unde, în luna iunie, au fost organizate parade LGBTQ & Co. Asta afirmă OMS! Dar ce nu afirmă acestă dubioasă organizaţie superstatală?! O fi ştiind ceva Jurma despre festivalul erotic „The Line” sau „Expo Sodoma Gomora.ro, care se va desfăşura la Romexpo timp de trei zile şi trei nopţi, între 9-11 septembrie 2022, pe un cost de 1.700 de lei de persoană. Despre cel mai mare festival al desfrîului şi sexului pentru adulţi din Europa, „elitele” zic că „va schimba perspectiva tuturor asupra divertismentului sexual şi erotic, fără gen, fără constrîngeri, fără orientare sexuală şi fără limite”. Mă aştept ca Iohannis şi Ciucă să taie panglica inaugurală!

 

„Doamne, vino, Doamne, să vezi ce-a mai rămas din oameni!”

 

Aranjament grafic - I.M.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu