vineri, 1 septembrie 2017

Agent MI5 admite ca a asasinat-o pe printesa Diana





Agent MI5 admite pe patul de moarte ca a asasinat-o la comanda pe printesa Diana

Un agent pe moarte a inteligentei britanice a facut o serie de confesiuni dupa ce i s-a spus ca mai are cateva saptamani de trait, inclusiv faptul ca i s-a dispus asasinarea printesei Diana.
John Hopkins, in varsta de 80 de ani, aflat in pensie, operativ al inteligentei britanice Mi5 si al guvernului britanic, sustine ca a efectuat 23 de asasinari intre 1973 si 1999. Hopkins afirma ca serviciul lui includea inlaturarea persoanelor care erau considerate un “pericol, amenintare la securitatea nationala”.

In timp ce a servit tarii, el a fost instruit ca expert in munitii si sustine ca a fost folosit si in asasinari care includeau asasinare prin otravire cu diverse chimicale.
Asasinul pensionat spunea ca a lucrat ca parte unei celule de 7 agenti operativi, care erau incredintati in a conduce asasinari politice. Multe dintre victimele top secrete erau jurnalisti, politicieni, activisti, lideri de partide, insa Hopkins a afirmat ca printesa Diana a fost singura femeie victima a lui.
  A fost singurul ordin care a venit direct de la Casa Regala”.
Cand a fost intrebat daca s-a simtit vinovat pentru asasinarea printesei a spus ca se simte “ambivalent”, descriind-o ca o persoana “frumoasa, cu inima buna”, careia i s-a taiat viata brusc, insa era si un “risc pentru Casa Regala”.
” Casa Regala avea dovezi ca ea urma sa divorteze de Charles.”
“Cunoastea prea multe secrete regale, avea pica pe ei si urma sa dezvaluie multe acuzatii”.
“Seful meu mi-a spus ca trebuia sa moara, ar fi primit ordin direct de la Printul Philipp, trebuia sa facem sa para un accident.”
“Nu am omorat niciodata o femeie, nici macar o printesa pana atunci, dar m-am supus ordinelor, am facut-o pentru Regina si pentru tara”.
“Operatiunea a fost condusa sub control strict al Palatului Buckingham, in directa colaborare cu mass-media oficiala.”
Vorbind despre conspiratorii din presa, Hopkins sustine ca jurnalistii britanici se supun editorilor, care se supun oligarhilor, care isi doresc ranguri regale, de aceea nu exista presa libera in Marea Britanie.
Hopkins a afirmat ca principalul conspirator in asasinarea printesei este Printul Phillip, dare el nu va pati niciodata nimic. Daca cazul ar fi investigat  vreodata martorul cheie, seful lui Hopkins lipseste deoarece el a murit in conditii suspecte in anul 2000.
Cand Hopkins a fost intrebat de ce nu a dezvaluit aceste lucruri mai devreme, a afirmat ca el a jurat credinta Coroanei si Reginei.
“Nu putem fi impartiali cand vine vorba de familia regala. Va dati seama ce soarta as fi avut daca as fi tradat.

Sursa: Prof. Valentina Lupu




Comentariu:

Cine mai crede un agent in situatia lui?











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu