miercuri, 19 iulie 2017

Barbatul cu parul carunt






De diseminat si de trimis la catzi mai multzi politicieni!

În această fotografie este marcat un bărbat cu părul cărunt care merge la serviciu, purtând un rucsac în spate. În mână duce un pachet cu prânzul gătit acasă, pentru ca la ora stabilită legal să ia masa și să prindă putere pentru a-și continua ziua de muncă.
Toate acestea ar fi lucruri banale, dacă acest bărbat n-ar fi însuși președintele Austriei – Alexander Van der Bellen!
Nu merge către coloana prezidențială de mașini, nu este însoțit de gardă de corp, nimeni nu închide străzile pentru a-i permite lui să meargă, nimeni nu-i înlătură pe trecători din cale. El merge liniștit și discret să-și îndeplinească datoria, merge printre oameni, prin mulțime. Și el este președintele unei țări în care PIB pe cap de locuitor este de 47.188 dolari, iar venitul național brut este de 403.768 miliarde de dolari.





Hotărâre de Guvern

Hotărârea de Guvern nr. 13/2017: Din cauza creşterii bca numărului de pensionari în raport cu populația activă precum şi insuficienței fondurilor pentru majorarea pensiilor, Guvernul României hotărăşte:

Art. 1.- Începând cu data de 01.07.2017 pensionarii vor avea voie să treacă pe culoarea roşie a semaforului;

Art. 2.- Dacă în termen de şase luni nu se obțin rezultatele scontate, începând cu data de 01.01.2018 trecerea pe culoarea roșie devine obligatorie.
 



Sursa: Prof. Valentina Lupu










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu