miercuri, 29 septembrie 2021

Dan Cristian Ionescu - Să despărțim adevărul de minciună

 



Să despărțim adevărul de minciună

Dan Cristian Ionescu

29 Septembrie 2021

 

Coronavirusul există, și apariția lui nu m-a mirat. Am prezis asa ceva încă de acum 15 ani, în „Codul lui Lucifer”, carte în care precizasem de la început că ar putea, sau nu, să fie o ficțiune. Printre sfaturile pe care Lucifer le da „echipei cîstigătoare” în vederea reducerii populației lumii era și aceea de a crea în laborator viruși noi. Virușii există probabil de la crearea lumii, dar acesta este un virus creat de om (cum nu exclud să fie și SIDA sau Ebola ori bolile animalelor care au ajuns să intre în cotidian). Un virus nou, imprevizibil, cu efecte din ce în ce mai diferite, asupra căruia prea puțini știu adevărul - și în nici un caz nu Iohannis, Orban, Cîțu, Arafat, Tătaru, Rafila, Streinu-Cercel, Gheorghiță și ceilalți ciocli vestitori de apocalipsă.

 

Am luat de bun ce am auzit, am crezut în această pandemie dar au început să apară semnele de întrebare, atît de multe încît nici nu mai țin minte ordinea cronologică. În orice caz, primul a fost cînd am aflat că morții de Covid pe care RRA îi anunța zilnic nu au fost autopsiați, conform interdicției impuse de O.M.S. - dacă un mort nu este autopsiat, nu poți afla cauza morții. Apoi, a început să se precizeze vîrsta morților - pe atunci, morții erau persoane în vîrstă, pentru care moartea nu era o surpriză (mai puține guri de hrănit, mai mari economii pentru casele de pensii). Cînd au murit tineri, aflam că toți au comorbidități severe.

 

A venit un moment decisiv, sparangheliada, cînd din Suceava, singurul județ în carantină totală din țară, zeci de autocare au trecut noaptea (ca hoții, după cum se spune la modă!) munții pentru a se îmbarca la Cluj în avioane și s-au dus să ajute agricultura germană. Operațiune desfășurată sub oblăduirea organelor de stat – nimeni nu a fost trimis în judecată pentru încălcarea măsurilor de prevenire, iar Iohannis, pe atunci guraliv ca un cintezoi, nu a șoptit nici un cuvînt. Ce puteam să înțeleg? Că pentru tinerii sănătoși covidul nu prezintă nici un risc. Dar pentru liniștea lui Iohannis, drepturile erau încălcate unui popor întreg (nici măcar nu se declarase pandemie!).

 

Apar marile afaceri. Izoletele de plastic achiziționate de stat la pret de limuzină (80.000 lei), măștile de proastă calitate cumpărate de stat prin intermediari (nu direct prin reprezentanții noștri comerciali în străinătate) la prețuri de zeci de ori mai mari decît prețul de achiziție, ventilatoare de la americani la prețuri de peste două ori mai mari decît cele cumpărate anterior din China și Germania (și oricum nefolosite), etc. Nimeni arestat și trimis în judecată.

 

Apoi, tot cei care ne prigoneau, m-au convins că pericolul este umflat din burtă: Iohannis la Bruxelles fără mască, Orban și cheful fără mască de ziua lui.

 

M-am apucat de citit ce spun medicii. Nu propagandiștii morții, pe care îi auzeam zilnic la RRA, ci ceilalți. Zeci de doctori renumiți din străinătate (inclusiv laureați ai premiului Nobel), cărora au început să li se alăture și tot mai mulți medici români, urmînd exemplul lui Vasile Astărăstoae, au demontat pas cu pas cu minciunile. Ce îi unea pe aceștia? Faptul că aveau conștiință dar nu aveau obligații față de „Big Pharma sau O.M.S.. Mi-aș fi dorit ca medicii, aceeași și deja obositori invitați la RRA să ne mintă, să fie întrebați la început dacă au beneficiat de invitații la conferințe în Cancun, Bahamas sau alte locuri exotice organizate de Big Pharma - dar nu îi întreabă nimeni.

 

După atîta citit, m-am apucat să scriu. Și am postat anul trecut 20 de articole, ultimul fiind „De ce nu mă vaccinez”. Nu m-am hazardat în discuții medicale ci m-am rezumat la ce mă pricep, la abuzuri, la încălcarea drepturilor constituționale, la nenumăratele fapte penale săvărșite de autorități în această perioadă. Am postat și un link de limbă franceză despre centrele înființate de SUA în circa 20 de state (inclusiv China, inclusiv state ex-sovietice) care se ocupă de armele biologice.

 

Iohannis și gașca lui de slugi nemernice și vîndute sunt niște criminali. Mă refer la două situații.

 

Prima. Un mare număr de unități spitalicești din țară au fost declarate spitale covid. Din această cauză, nenumărați bolnavi cronici sau care trebuiau operați de urgență au murit cu zile la porțile spitalelor în care nu erau primiți.

 

A doua. Au apărut bolnavii asimptomatici, cei care nu aveau simptome dar care la test apăreau infectați - aceștia erau internați în spitalele Covid, împotriva voinței lor. Acum se știe că testele au un procent enorm de eroare. Dar cei internați din eroare fie au luat cu adevărat Covid în urma internării și au murit din cauza comorbidităților, fie au luat din spital infecții nozocomiale și de asemenea au murit, din cauza acestora. Niște criminali apărați de sistemul pe care l-au moștenit și apoi l-au dezvoltat.

 

Iohannis a vrut să ajute Germania și au plecat muncitori din zona roșie, în care era Suceava. Nimeni cercetat-judecat-condamnat pentru nerespectarea măsurilor anti-pandemie.

 

Iohannis a vrut alegeri anul trecut în plin val doi. S-a mințit în privința morților, a fost redus (și actualizat anul acesta, cînd aflam zilnic că de pildă au murit 100 de oameni, dintre care unul în acea zi iar restul din trecut). Nimeni condamnat pentru nerespectarea măsurilor anti-pandemie.

 

La sfîrșitul săptămînii trecute a avut loc congresul la care s-au călcat în picioare 5.000 de peneliști (vroiam să-i caracterizez altfel, dar am renunțat). Nimeni condamnat pentru nerespectarea măsurilor anti-pandemie.

 

Singurul condamnat pentru această faptă a fost Strugurel Matei, care fiind internat în spital-Covid fără a avea Covid, a fugit din spital, salvîndu-și astfel viața! A fost condamnat la un an de închisoare cu executare! Acum două luni, Curtea de apel Ploiești i-a respins apelul.

 

În acest timp, zilele acestea, generalul maior Iulian Cristian Gherghe, fost adjunct al D.G.I.A. care prin acte false a furat 180.000 $ și academicianul Alexandru Bogdan care prin abuz a cauzat un prejudiciu de 3,75 mil. euro au fost condamnați cu suspendare. Justiția românească!

 

În septembrie 2020 a fost constituită Comisia extraparlamentară (C.E.X.P.A.R.) în care o regăseam, în cadrul subcomisiei juridice, pe omniprezenta Diana Șosoacă. M-am adresat lui Eugen Chiracu, inițiatorul, arătîndu-mi deplina disponibilitate de a sprijini activitatea lor. În momentul în care am menționat necesitatea cercetării crimelor lui Iohannis & Co (la data de 13 sept.), corespondența noastră a încetat. Gălăgioasa Șosoacă nu s-a preocupat niciodată de asta.

 

În prezent, se pare că virusul are o schimbare totală de apetență - de la bătrîni, a trecut la tineri și la copii. Dar cine poate să-i mai creadă? EI sunt cei care măsluiesc cifrele după cum le convine și nimeni nu le poate verifica.

 

Deocamdată, zeci de miliarde de $ cîștigă „Big Pharma”, la care contribuie din plin și Cîțu. La un popor care s-a dovedit încă sănătos la cap și refuză majoritar vaccinarea, să plătești 120.000.000  de doze, adică 8 doze pentru fiecare român care mai este în România, chiar dacă mai mult de jumătate refuză vaccinarea, este aberant. Ar trebui verificat (ceea ce eu nu am posibilitatea) cursivitatea livrărilor. Fiindcă dacă le cumperi cînd deja ai în stoc doze care expiră, infracțiunea este evidentă. Deocamdată, văd că noi cumpărăm doze de vaccin ca să le donăm în Europa, Africa sau Asia. Oare este o altă cale de a îndatora definitiv România pentru a ajunge în situația Ucrainei?

 

Avem un coronavirus, dar marea pandemie este o minciună. Singura mea mirare este cea legată de moartea bunului meu prieten Gigi Mocuța - dar mă și întreb: oare de Covid a murit?

 

https://www.art-emis.ro/jurnalistica/sa-despartim-adevarul-de-minciuna






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu