sâmbătă, 18 septembrie 2021

VALENTINA LUPU - MESAJ SPECIAL AL PAPEI FRANCISC ȘI NU TREBUIE să fii catolic PENTRU a ÎNȚELEGE + Matematica vaccinului

 MESAJ SPECIAL AL PAPEI FRANCISC  ȘI NU TREBUIE să fii catolic PENTRU a ÎNȚELEGE

 

(Traducere din limba spaniolă)

 

Pe măsură ce îmbătrânim și devenim înțelepți, ne dăm seama încet că:

 

- Un ceas de 3000 € marchează același timp cu un ceas de 30 €.

 

- Un portofel de 300 EUR conține aceeași sumă ca și portofelul de 30 EUR.

 

- Solitudinea într-o casă de 70m2 sau 300m2 este aceeași.

 

Sper că într-o zi veti realiza că fericirea voastră interioară nu vine din lucrurile materiale ale lumii.

 

Nu contează dacă călătoriți la clasa întâi sau la economic; este același tarif dacă avionul cade.

 

Sper că îți dai seama că atunci când ai prieteni și frați și surori cu care să vorbești, să râzi și să cânți, este o adevărată fericire.

 

5 fapte incontestabile ale fericirii:

 

1- Nu vă educați copiii să fie bogați, educați-i să fie fericiți, astfel încât ei să vadă valoarea lucrurilor și nu prețul lor.

 

2 - Mâncați mâncarea ca și cum ar fi medicamentul, altfel ar trebui să vă luați medicamentul ca și cum ar fi fost alimente.

 

3 - Persoana care te iubește nu te va părăsi niciodată. Chiar dacă există 100 de motive să renunțe, va găsi un motiv pentru a rămâne.

 

4 - Există o mare diferență între a fi un om și a fi uman.. Foarte puțini o înțeleg.

 

5 - Erai iubit când te-ai născut și vei fi iubit când vei muri. Între cele două depinde de tine.

 

Cei mai buni medici din lume sunt:

 

Lumina soarelui, odihna, exercițiul, dieta, încrederea în sine și ... prietenii.

 

Păstrați-le în toate etapele vieții și bucurați-vă de o viață sănătoasă. E greu pentru o ființă umană - ea nu cere să se nască, ea nu poate trăi, iar ea nu vrea să moară !!!!!!!

 

Cel mai bun dar pe care-l poți da cuiva este timpul tău și trebuie întotdeauna să fie dat familiei sau unui bun prieten.

 


~*~

Matematica vaccinului.


Până la ora asta, s-au administrat aproape 6 miliarde de doze de vaccin in toata lumea (mulți oameni, cu ambele doze).

Presupunand (desigur nerealist) ca fabricarea unui vaccin ia 1 minut pe linia de productie, de la emisie până la încapsulare şi împachetare şi că linia de producție merge non-stop (zi şi noapte) să facem niste calcule de bun simt:

O zi are 24 × 60 minute, adica 1440 minute. Intr-un an sunt 365 de zile, adica vor fi 525600 de minute ...

Daca împărțim 6 miliarde la 525600 ne dă cam... 11 mii de ani.

Deci pentru ca o singura companie sa producă 6 miliarde de doze de vaccin, la rata de 1 vaccin pe minut, i-ar trebui 11 mii de  ani.

Lasam deoparte cercetarea si studiile prealabile necesare (izolarea virusului, experimentele initiale) care ar trebui sa mai ia si ele vreo 20 de ani. ��

Dar sunt 3 companii farmaceutice mari care produc vaccinuri. Sa zicem ca ele produc in mod egal. Deci sa impartim 11 mii la 3 si ne dă 3666 de ani. Deci unei companii i-ar trebui aproximativ 3666 de ani numai sa produca pe linia de productie un vaccin de la emisie pana la incapsulare si împachetare, la rata de 1 vaccin / minut, ca sa acopere numarul de populatie vaccinata, ceea ce inseamna ca ei aveau aceste vaccinuri gata de livrare de foarte mult timp... poate nu chiar 3666 de ani... dar sigur e ceva ce nu înțelegem.

DAR SA ZICEM CA EI FABRICA UN VACCIN LA RATA DE 1 / 30 DE SECUNDE sau, mai bine, la rata de 1 / secunda... ceea ce ar insemna cam 190 de ani...  (cam 63 de ani pe companie farmaceutica)... calculele acestea sunt pentru 3 linii de productie...

...să presupunem că mai sunt alte zece linii de producție, (deşi nu cred ca exista mai mult de 5 linii de productie mari) si tot le-ar trebui cam 6-7 ani sa produca vaccinul la rata de 1 vaccin pe secundă... Adică din 2015, sa fi produs vaccinul in continuu, zi si noapte, la secunda... pana in 2021 inclusiv...  Hmmm.... ��


Sursa: Prof. VALENTINA LUPU


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu