joi, 16 septembrie 2021

Melania Rusu Caragioiu - Iubită Domnișoară Doctor Andrada, (scrisoare deschisa)

 



TR: Distinsa doamna Melania, 10 carti i le-am dat deja doamnei Mariana Popa si sunt platite ! Le distribuie dansa la biblioteci si la casa memoriala Badea Cartan in inima Fagarasilor iar 4 exemplare urmeaza sa vi le trimit !

 

 

Iubită Domnișoară Doctor Andrada,

 

 Sunteți cel mai dulce și mai minunat copil al unei mame tot atât de minunată.

Am puține întrebări și câteva argumente pentru care pun, umil, aceste întrebări.

 Sufletul meu nu poate fi liniștit dacă eu nu difuzez în punctele cheie exemplare închinate Doamnei ,,Limba Română”- Ligya Diaconescu, Dumnezeu să o odihnească.

 De aceea eu am trimis editorului tipografiei,,,ROTIPO” o cerere, o comandă de 14 exemplare întrebând ce sumă să trimit pentru expediere plus costul antologiilor.

Nu am primit nici un răspuns.

 Răspunsul Dvs (aci, mai jos pe pagină) cred că este pentru Antologiile care deja le-ați comandat, plătit și împărțit Dumneavoastră și Doamna Mariana Popa,

 Doamna Ligya Diaconescu, așa precum marii oameni, sunt citiți și onorați tot timpul nu numai în preajma decesului.

 De aceea pentru a tine recunoșțința, memoria vie și exemplul atașamentului pentru Limba Română al Ligyei Diaconescu eu doresc acele 14 exemlare de la Tipografie, pe cele trei adrese, după cum v-am scris.

 

 Observați, vă rog, că eu când scriu ceeace trebuie cunoscut de mai multe persoane, ca în cazul acesta, eu îi pun pe toți în copie conformă, deci le pun și lor adresa ca să fie în cunoștință de cauză.

 

 Tipografia are mult de lucru și multe comenzi și trebuie cât mai urgent comanda mea spre a nu se pierde sau rătăci spaltul = matrița pe care a tipărit și după care copiază. Ceva asemănător este și la cumenzile de la compiuter.

 Dacă nu se poate, voi trimite eu un exemplar, după ce primesc ceeace voiți Dumneaviastră să-mi trimiteți, cerând altei tipografii spre copiere, dar va fi mai complicat trebuind un alt spalt.

 

 Am nevoie, rog pentru Western Union, după noile reglementări, de numărul de telefon, Andrada Victoria Diaconescu.

 

 Cer scuze pentu insistența mea, dar pentru noi toți Ligya Diaconscu este un exemplu de neuitat nu numai ca persoană dragă ci și pentru Limba Română care sprijinește poporul român în conjunctura actuală înternațională a globalizării spre a ne cunoaște toți mai bine, noi și calitățile noastre.

 

 Vă îmbrățișez cu drag și admirație stiindu-vă o doctoriță bună și foarte săritoare și plăcută și fiind și fiica unor oameni de seamă.

 

Dumnezeu să vă binecuvânteze.

 

Cu prețuire, iubire și stimă,

 Melania Rusu Caragioiu







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu