duminică, 26 septembrie 2021

Maria Diana Popescu - Cu Ţara cum rămîne, vînzătorule!

 



Cu Ţara cum rămîne, vînzătorule!

Maria Diana Popescu

26 Septembrie 2021

 

Trei luni au dat din coate şi s-au îmbrîncit „combinagii” şi fripturiştii peneleului pentru putere! Trei luni au dat peste cap România, ca la celebra mascaradă de congres să fie votat acelaşi amnezic Cîţu, copilul de mingi al lui Iohannis. Nu că Orban ar fi fost mai grozav!  „E, las'că vă aranjez eu, cu Constituţie, cu tot!”, şi-a zis Iohannis caragialian, călcînd cu aceeaşi bocanci murdari legea supremă! Un scuipat pe obrazul fiecăruia! Aşa ne tratează! Împărţiţi în două tabere, 5.000 de aplaudaci, fără distanţarea legală între scaune, au sfidat restricţiile Covid impuse chiar de penelişti. Ba au mai şi petrecut cu mici şi bere, fiecare tabără, în corturile ei. Asta e „România lucrului bine făcut” a lui Iohannis! Dar nu e România mea! E România lor! Bibicul a tratat întotdeauna poporul cu flit, iar mai ieri ne invita să jucăm golf, de parcă nenorocirile care ne apasă ar fi un fel de bal mascat.

 

Chiar să nu ştie prefăcutul cît de săraci şi prigoniţi sînt românii? Cît de greu îi vor îngenunchea dublarea facturilor la gaze, curent şi, sine die, scumpirea produselor, pe fondul îngheţării pensiilor şi salariilor şi aşa, extrem de mici? Cele mai mici din U.E! Iohannis şi peneliştii n-au nicio treabă cu „valul Delta”! Desigur, valul acesta nu umblă halandala, de capul lui, prin ţară şi prin lume. Face valuri pe unde e programat! Ştie prea bine cu ce avion a venit în România, cîte victime sînt stipulate în protocolul de găzduire şi cîte doze de vaccin trebuie să pună în uz Ministerul Sănătăţii. Nu e corect să fie vizitată şi România de virusuri care săvîrşesc minuni în visteriile companiilor farmaceutice? Pentru acest erou al nenorocirilor, România se reduce la gaşca de interese din jurul său şi la porţile străine cărora li se înclină şi închină. Penalii din conducerea ţării nu sînt în aceeaşi barcă cu românii. Poporul e pe cont propriu!

 

Vedeţi ce frumoasă e viaţa în compania fratelui Covid! Vom convieţui cu el ani mulţi de-aici încolo, la mîna inamicilor autohtoni, adoratori ai stăpînilor externi, ai capitalurilor externe, dar scîrbiţi şi furioşi pe capitalul şi resursele interne. Toate reprezentaţiile şi prestidigitaţiile circului se fac la comanda schiorului biciclist, pe care l-a durut în bască de Constituţie, de alegători, de credinţa, tradiţia şi Istoria românilor. Noi, cei care tot am bătut în taste protestînd, sîntem oripilaţi că s-a fotografiat cu puştiul manelistu’ la New York şi dedicăm maneau lui Iohannis! Deşi mă îndoiesc că va realiza cît de căzut în cap este!  Cît a pierdut pe seama penalilor Cîţu şi Orban 1, 2, 3. Cît de simplu a dus Iohannis P.N.L.-ul şi Ţara la groapă. Fără lumînare, fără popă! Sigur, P.N.L.-ul merita cu vîrf şi îndesat autosinuciderea. Dar cu Ţara, cum rămîne, vînzătorule?

 

Mănuşile de catifea ale „democraţiei” autohtone nu mai pot masca ghearele lungi ale dictaturii, adîncite în corupţie, manipulare şi teroare. Legile din România sînt încălcate la comandă şi „nu interzic nimănui să fie imbecil!”. Cam aşa stau lucrurile în împărăţia schiorului biciclist. Fac ei tot felul de eforturi ca să pară deştepţi, dar nu le iese. Nu le pasă că preţurile la gaze şi energie s-au dublat. Maimuţoiul creţ, care şi-a marcat teritoriul Capitalei, pardon, mîntuitorul Bucureştiului i-a mîntuit de tot pe bucureşteni. În afara sondajului făcut pe feisbuc, dacă să-şi tundă sau nu claia creaţă, a  mers în Cişmigiu să vadă cu ochii lui cum se spală băncile de găinaţ. În rest, mortus cocoane!

 

Schiorul-biciclist a exportat aberaţiile sale despre antisemitismul inexistent în România tocmai la O.N.U., perorînd în faţa unei săli goale, în ideea că în 2025 i se va pregăti un loc călduţ. Reţeaua penalilor s-a îmbogăţit cu Florin Vasile Cîţu, cu dosar la D.N.A., deschis in rem,  pentru un posibil abuz în serviciu cu privire la achiziţia celor 120 de milioane de vaccinuri, cu mult peste stocul altor state europene.

 

Ca să dea bine în faţa Porţii Europene, Cîţu a promis că va reuşi să vaccineze şi maidanezii. Vaccinarea aceasta drăgălaşă, ca parte a politicii globale şi neţărmurită grijă faţă de creşterea numărului de locuitori ai planetei! Era cît pe-aci să uit că Florin Vasilică Cîţu, înainte să fie bursier Fulbright, a fost corigent! A ratat admiterea la liceu! Un penal beţiv (informaţiile de pe site-ul Curţii de Justiţie din Iowa, atestă clar că Florin Cîţu a fost săltat de pe băncile imperialiştilor americani şi condamnat de un tribunal la două zile de închisoare şi amendă de 1000 de dolari)  a fost lăsat de S.R.I. să ocupe funcţii publice. Mai e valabilă declaraţia lui Iohannis, „fără penali în funcţii…”? În cazul peneliştilor, nu prea. O mînă spală pe alta şi amîndouă obrazul de toval. Dacă ne gîndim şi la Orban, acest greier-mandolină care a cîntat la prea multe mese, spălat de accidentul rutier cu minora pe trecere de pietoni, cînd i-au dispărut ca prin farmec şi plăcuţele de la maşină, dar şi de mita de 50.000 de euro, cerută lui Urdărescu. Mai devreme sau mai tîrziu, îşi vor primi pedeapsa, ca orice jigodie! Partea bună e că românii s-au convins ce duşmani înverşunaţi le sînt peneliştii.

 

După toate nenorocirile îndurate în Teatrul Coronavirus, pun pariu că haştagiştii marca Iohannis vor fi trimişi în stradă să ceară dispariţia pesedeului, „vaccinat” deja cu alde Rafila, Cercel şi alte potăi. Teribilism şi orgii golăneşti! Asta e eticheta guvernului Cîţu, a tătucului schior biciclist, care, fără demnitate, drept urmare, fără succes, a voit să se preamărească, sacrificînd naţiunea română, „pas cu pas”, pînă pe altarul lui Bruckenthal. Comportamentul lui Iohhanis de-a lungul stării de urgenţă, de alertă şi dintotdeauna a fost asemenea unui ţînc de după blocuri, împins pe o scenă să recite de pe hîrtie căţeluş cu părul creţ, fură raţa din coteţ. Deşi prins cu raţa-n gură el se jură că nu fură. Nu mai e pentru nimeni o surpriză neplăcută modul grotesc prin care chinuieşte, efectiv, silabisind cuvintele şi limba română. Poate Instituţia Preşedinţiei ar fi trebuit să aibă la dispoziţie un fond pentru alfabetizarea sa şi pentru a-l învăţa să fie „precáut!”. Trageţi concluzia! cine e autorul cărţilor pe care le-a semnat? Funcţia de preşedinte e pentru Iohannis o autoflagelare, ca formă degradată a politicii de baltă româneşti. În România, omul prost se teme cel mai mult de omul deştept, hoţul se teme de omul corect şi cel fricos de cel curajos. Precum vedem, corupţia Împărăţiei Iohanniste are şi ea morala ei!

 

Cît despre Cîţu?, extraterestrul cu handicap de vorbire, a fost preocupat numai de congresul P.N.L.. Doar cu ochii pe funcţia de preşedinte P.N.L. şi pe războiul cu plutaşii userişti. Şi Europa joacă umilitor România pe degete! Drepturile şi libertăţile noastre fiind suprimate de la Bruxelles, cu sprijinul casapilor interni. Ca să-şi conserve scaunul puterii, executanţii de la Bucureşti acceptă tot felul de experimente, restricţii şi torturi pentru români. Nu credeţi că e vremea să le arătăm grilajul locurilor de meditaţie pe care le merită? Pentru că, sincer vorbind, n-am văzut nicăieri în lume popor mai vrednic, mai inteligent, mai înţelept, mai credincios şi mai cu bun simţ decît poporul român! Să punem un afiş la preşedinţie, guvern şi parlament, cu data închiderii acestor cîrciumi de interlopi! Să punem scaunele pe mese, să dăm cu mopul, să dezinfectăm duşumeaua şi fotoliile unde dorm pe ei!  Am avut destulă răbdare să treacă nopţile minţii lor! Pe lumină vom înţelege cît de mult ne-au schingiuit penalii nelegiuţi, în frunte cu Iohannis!

 

https://www.art-emis.ro/editoriale/cu-tara-cum-ramine-vinzatorule

 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu