luni, 14 iunie 2021

Maria Diana Popescu - Mascaradă la un leu legătura

 



Mascaradă la un leu legătura

Maria Diana Popescu

13 Iunie 2021

 

Lucrurile devin tot mai clare! Impostura şi trădarea intereselor naţionale nu mai sînt nici măcar voalate! Vetusta ideologie populist-liberală întreţine un regim totalitar, dominat de interese corporatiste, dar, în acelaşi timp, disperat să facă faţă şi să fie supus cerinţelor globalismului antiuman. Năravul de a rescrie istoria sclaviei, prin prostirea poporului, nu e deloc nouă în doctrina liberală. E perpetuată în chip monstruos. Nu există niciun indiciu care să releve altceva. România e în ghearele lui Cîţu-Vasilică, Iohannis şi USR+, adică, „Uniunea Soroş România” şi ciracii ei culeşi dintre boschetarii liberalismului neo-marxist. Un sindrom tipic celor care, într-un moment sau altul al istoriei prezente, s-au trezit cu hăţurile puterii în mînă, chiar dacă sînt ciurucuri franţuzeşti, săseşti, germane... Efectele vaccinului sînt deja vizibile în comportamentul lor. Orban, Cîţu, Iohannis, Turcan, Arafat au făcut România să sîngereze! Medicamentele oferite de clanul lor pe reţeta guvernării au devenit otravă pentru cetăţean şi ţară!

 

Cum toate nu erau de ajuns, Iohannis a fost văzut adunînd gunoaie pe malul rîului Argeş, în apropierea localităţii ilfovene Dărăşti. Mascaradă la un leu legătura: „Am venit astăzi, aici, ca să adunăm gunoaie, ca să adunăm gunoaie aruncate de concetăţeni de-ai noştri care încă nu au înţeles, din păcate, că natura nu este groapă de gunoi”. Este declaraţia preşedintelui de Oroare al ţări, care doar se preface a arăta interes pentru natură, în timp rechinii mari de curte au invadat portul Constanţa cu tone de gunoaie toxice şi radioactive, provenite din statele uniunii. De ce n-a adunat Iohannis sacii cu gunoaie din Sectorul 1 al Capitalei, dacă tot avea chef de circ televizat? Era mai comod, mai puţin costisitor. Îl puteau vedea şi bucureştenii la lucru pentru ţară, nu?

 

Din cu totul alte motive, numitul şef al statului se face a nu pricepe că România a fost transformată în mandatele sale în groapa de gunoi a Europei! Mai cu seamă, a Germaniei. Amenzile grele date pentru lipsa măştii ar fi trebuit îndreptate spre industria gunoaielor, spre cei care îşi bat joc de mediul înconjurător, de pădurile ţării, „chelite” de bărbierii de la „Holzindustrie Schweighofer” cu sprijin prezidenţial. Munţi de gunoaie şi de creiere stricate avem în cele trei palate ale ţării. Avem trei palate cu tot cu cel al veneticilor urmaşi ai trădătorului Mihai. Deci peştele s-a împuţit de la cap. Cum spuneam, efectele vaccinului au început să se manifeste! Şi mă declar fascinată de perseverenţa de care dă dovadă Iohannis în a-şi scoate în evidenţă minusurile şi penibilităţile cu care l-au înzestrat educaţia „României educate” din proiectele sale de ţară, ca apa de ploaie! 

 

Cum a venit ordin ca pandemia să  se retragă temporar de pe scenă, Ionannis a promulgat Legea 5G. Sateliţii orbitaţi pe timpul pandemiei deasupra României, cînd noi eram sechestraţi în case, aveau nevoie doar de plaivasul lui Iohannis. Prin urmare, am dat de scaraoschi!  O fi el pe val, dar tot fără colacul de salvare se află în valurile care vor veni peste peneleul său. Iată că România lui Iohannis, a lui Orban, Cîţu, Turcan, Barna şi Cioloş nu scapă de MCV, România fiind singura ţară din U.E. care nu şi-a îndeplinit angajamentele luate. În fond, de ce ar fi declarată România stat de drept, cînd ea nu este?  Ea este stăpînită de o adunătură de impostori, care nu se bucură de nici un fel de consideraţie la Bruxelles, fiind trataţi precum sînt: nişte sclavi-pupălăi, în frunte cu sclavul-gunoier-şef. Peneliştii lui Iohannis n-au avut niciodată un program de guvernare, cum n-au acum niciunul de redresare post-pandemie. Sînt nişte politicianişti-primitivi, de gaşcă, o clientelă bazata pe mişmaşuri, abonată la bugetul statului.

 

Nu pot trece cu vederea nici peste declaraţia făcută de Iohannis,  cu ocazia „Zilei Eroilor” şi a sărbătorii creştine „Înălţarea Domnului”: „Avem datoria de a menţine vie memoria Eroilor Neamului şi de a arăta că am înţeles sensul luptei şi jertfei lor supreme”, a afirmat acesta. Zis şi făcut. În ciuda prevederilor  Convenţiei de armistiţiu dintre guvernul român şi guvernele Uniunii Sovietice, Regatului Unit şi Statelor Unite ale Americii, semnată la 12 septembrie 1944 şi publicată în Monitorul Oficial nr. 219/22, septembrie 1944, care stipulează la Art. 15: „Guvernul Român se obligă să dizolve imediat toate organizaţiile pro-hitleriste de tip fascist aflate pe teritoriul românesc, atît cele politice, militare sau paramilitare, cât şi orice alte organizaţii care duc propaganda ostilă Naţiunilor Unite şi în special Uniunii Sovietice, nepermiţând în viitor existenţa unor organizaţii de acest fel, inclusiv confiscarea bunurilor acestora şi trecerea lor în proprietatea statului român”, Iohannis, ca un bun supus al Germaniei a încălcat această prevedere.

 

Aşadar, pentru că nu m-am vaccinat, mă voi bucura să prind vremea cînd gruparea politică infracţională de la pupitrul ţării noastre va ajunge în faţa Justiţiei şi, inevitabil, după gratii, apoi la lada de gunoi a istoriei, aşa cum s-a întîmplat cu PDL, PMP şi cu alte adunături de impostori şi escroci politici. Cei care v-aţi vaccinat, puneţi-vă un ban deoparte! Efectele vaccinări îşi vor face simţită prezenţa în 2-3 ani! Vaccinurile, încă în stadiul de experiment, vor produce mult mai multe pagube umane decît pandemia. Gestionînd în mod fals pandemia, impostorii mioritici, mituiţi de eugeniştii globalişti să propage vaccinarea, au încălcat tratatele internaţionale şi garanţii ale drepturilor omului! Miza fiind scăderea accelerată a populaţiei lumii în baza unei ipotetice idei a sustenabilităţii financiare şi ecologice a planetei în relaţia ei cu specia umană.

 

Aranjament grafic - I.M.

https://www.art-emis.ro/editoriale/mascarada-la-un-leu-legatura







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu