marți, 30 ianuarie 2018

Salveaza-ti viata!


Salveaza-ti singur viata!

Corpul fizic e format din trei parti principale: celule si doua lichide (sange si limfa).
Sangele alimenteaza cu ”hrana” toate celulele din corpul nostru, iar limfa preia toxinele rezultate in urma simplei functionari a celulelor si le duce la organele de detoxifiere (piele, ficat, rinichi), pentru a le scoate din corp.

EXEMPLU:
un nou-nascut, pentru a creste, are nevoie de doua lucruri vitale: sa fie hranit si sa i se schimbe scutecele.


Exact la fel e si cu celulele noastre. 
Ele au nevoie de hrana (prin sange) si de detoxifiere (prin limfa).
Lichidul acesta “uleios”,limfa, care e mai vascos decat sangele și preia toxinele din celule, are o problema:
este stationar in corpul nostru, nu este impins/pompat – asemenea sangelui de catre inima. Iar, pentru a-l misca, este nevoie de miscare fizica – miscarea muschilor il pune in miscare.
Sistemul limfatic incepe sa se miste, toxinele sunt duse la cel mai mare organ de detoxifiere, pielea, si aceasta le elimina foarte usor atunci cand ne miscam alert.
Creierul nostru, pancreasul, ficatul, pielea, tot corpul uman….. e ”o gramada” de celule.


Sangele: are un ph de 7,35 – 7,45: asa a fost creat, asa trebuie sa ramana !
in aproximativ patru minute, corpul trebuie sa ridice valorile ph-ului la aceste valori, indiferent de situatie; altfel, viata ar inceta in corpul acesta.

Fructele si legumele consumate in stare cruda acidifica sangele CEL MAI PUTIN. Aceleasi legume, insa gatite, induc o aciditate mai mare sangelui nostru, iar preparate altfel decat prin fierbere si coacere, il acidifica si mai mult. Proteina animala induce o aciditate încă si mai mare. Alimentele superprocesate si rafinate (bomboane, dulciuri, sucuri acidulate, cafea) induc sangelui o aciditate extrem de mare!


Cum spuneam, sangele are la dispozitie patru minute sa ajunga la un ph de 7,35; daca are putina aciditate de neutralizat, acesta va folosi substanțele alcaline (bazice) din corpul nostru (calciu si magneziu, luate direct din oase si dinti), aceasta ducand in timp la slabirea densitatii osoase. 
Problema mai mare e cand aciditatea este foarte mare si corpul nu mai poate, in patru minute, sa ridice ph-ul sangelui. Spuneam mai devreme ca sangele alimenteaza si e in contact permanent cu toate celulele din corpul nostru.

Ce poate face ca sa scape rapid de aciditate si sa ramana alcalin?…..
Arunca toata aciditatea pe celule! si la multi dintre noi face aceasta de trei ori pe zi .


Starea normala a celulelor noastre e una alcalina.
Acum, imaginati-va ca sangele scapa zilnic de excesul de aciditate, aruncand-o pe celule.
Celula sanatoasa devie astfel un mediu foarte acid. Aceasta este celula canceroasa. 


Sistemul imunitar si globulele albe le distrug insa (mai face doamne-doamne curatenie).
În cazul acesta, se ridica intrebarea:
“Atunci, de ce cancerul face asa mari ravagii? De ce nu sunt protejati toti de propriul sistem imunitar si de globulele albe proprii?”
Aici e partea interesanta: celulele au o inteligenta proprie. Celula, cand devine canceroasa, stie ca va fi decimata de globulele albe așa că gaseste o cale sa se faca invizibila pentru sistemul imunitar:
se inveleste cu niste celule normale si sanatoase care apartin corpului (celule trofoblaste, adica un fel de lup in blana de oaie, si astfel, sistemul imunitar nu vede ce e inauntru.


Exact acelasi lucru il mai intalnim undeva in natura. Fetusul, in corpul mamei, e format din cromozomi de la ambii parinti. Daca sistemul imunitar al mamei l-ar vedea, l-ar ataca imediat (căci pentru ea, această combinație este un corp străin.


Celulele STEM sunt niste celule din care se poate forma orice. Din aceasta cauza, 80% dintre ele se gasesc in ovare si testicule (pentru a crea viata) si 20% in restul corpului (pentru a reface orice fel de tesut, in caz de accident). 


Daca in  zece ani tinem cateva posturi, in care sa nu mancam nimic de origine animala (nota C.M.: înafară de aceasta, indicat este postul negru de o zi pe săptămână, în care se consumă doar apă, sau, cel mai indicat, postul negru de trei zile consecutive, pe lună), toata tripsina disponibila va merge si va digera invelisul celulelor canceroase care vor deveni astfel vizibile pentru globulele albe, iar acestea vor fi capabile sa-si indeplineasca rolul.


Dupa un post, Dumnezeu ne poate vindeca de cancer si noi nici să nu stim aceasta.


Chimioterapia si radioterapia, ce fac? Omoara celule canceroase! Foarte bine, pana aici…. Omoara insa si celule sanatoase! Haideti sa trecem cu vederea aceasta……

Dar, fiti atenti: această terapie PARALIZEAZĂ GLOBULE ALBE! Dupa prima sedinta de chimioterapie acestea nu mai lupta, deci nu ne mai putem baza pe sistemul imunitar.


Acum intra in scena ”medicamentele” lui Dumnezeu: in multe fructe si legume exista niste ”coloranti”.
Acesti coloranti sunt, de fapt, niste otravuri foarte puternice pentru celulele canceroase. 


 - Colorantul natural negru (resveratrolul) e cel mai puternic ucigaș de celule canceroase, urmat de  -  colorantul rosu si de
 - cel galben.


Sa vedem modul cum funcționează. Celulele canceroase sunt foarte ineficiente in a-si produce energia, intrucat o produc prin fermentatie (ciordeala, cum spuneam mai sus), deci au nevoie de mult zahar ca sa creasca. Din 20 in 20 de minute vom alimenta celulele canceroase cu acest zahar.
Dar consumand zaharul dintr-un fructul de culoare neagra, concomitent cu consumarea zaharului, celulele canceroase vor consuma si resveratrolul care le va ucide pe capete. Primul pas l-am facut; mai avem de facut inca doua. 

Din celula canceroasă omorâtă rămâne un lichid foarte toxic, o adevărată otravă, și trebuie eliminat urgent din corp.Singurul care o poate face este sistemul limfatic.


Exista doua alimente care pun in miscare limfa: lămâia si echinaceea

Consumul a 3-4 lamai stoarse si diluate cu apa, zilnic, si a 2-3 lingurite de pulbere de echinaceea vor asigura punerea în mișcare a sistemului limfatic, care va prelua acel lichid foarte toxic si il va duce in ficat. Ficatul va amesteca aceasta otrava cu bila după care această mixtură va fi vărsată în intestin, iar de acolo ajunge în colon, unde asteapta sa fie eliminata. 

Aici mai apare o problema: deoarece colonul reabsoarbe apa, el va reabsorbi si otrava si o va reintroduce in ficat ceea ce va mări riscul de ciroza la ficat. 
Solutia salvatoare ar fi sa fortam cumva ficatul sa isi verse bila mult mai des si apoi sa scoatem imediat din intestine lichidul acela toxic. Clismele cu cafea, exact asta fac ! Daca bem cafeaua, aceasta stimuleaza rezervele de glicogen din ficat si ne da un boost de energie – stimulata!! -, dar daca o folosim la clisma, aceasta va stimula ficatul sa isi verse bila (cu toxinele rezultate din fostele celule canceroase), mixtura bilă-lichid toxic se va amesteca cu cafeaua in intestin si colon si va fi eliminată imediat din organism, prin clismă.

Ciclul este acesta:
12 ore de flux continuu de resveratrol si zahar in sange, apoi
12 ore de post (peste noapte), prin care infometam, pana dimineata, celulele canceroase.

Apa cu lamaie si echinaceea pune în mișcare limfa, în care au ajuns și otravurile din ficat, iar clismele cu cafea din ora in ora (nota C.M.: în special în cazul celor bolnavi de cancer sau cu stări de constipație, ori hemoroizi) vor asigura eliminarea toxinelor cat mai repede posibil, nelasandu-le sa se reabsoarba.(nota C.M.: toți ar trebui să adoptăm obiceiul arabilor: după fiecare defecare se face spălarea cu apă, prin clismă ori altfel. În țările arabe, în fiecare cabină de wc există un robinet de la care pornește un furtun, utilizat pentru toaletare, hârtia igienică folosind doar pentru ștergerea de apă).

Iar acum, in incheiere, o parere personala – daca vreti, o credinta a mea:

TOT CEEA CE AM SCRIS PÂNĂ ACUM E INUTIL, DACĂ NU INTERVINE ÎNAINTE VINDECAREA SUFLETEASCĂ, EMOȚIONALĂ !Dupa ce oamenii apeleaza la toti doctorii și fac tot felul de chimioterapii – care, de fapt, omoară trupul (odată cu celulele canceroase) – dupa ce le incearca pe toate, abia atunci accepta oferta lui Dumnezeu de vindecare, prin “medicamentele” Lui:
pentru SUFLET credintadragoste si iertare, iar
pentru TRUP plante si fructe vii.


În multe cazuri, prin binecuvantarile lui Dumnezeu, corpul reincepe sa functioneze si sa se regenereze, chiar daca este atat de otravit de ura, invidie - mai ales, de neiertare - mult, mult, mai grave sunt: gelozia, frica … stilul de viata si alimentatie necorespunzatoare.
Dumnezeu vindeca sufletul ruinat … si salveaza si trupul – de multe ori, si mai ruinat -, restaurand astfel o mare parte a fiintei umane … El nu poate însă reface trupul, atata timp cat TU nu te preocupi sa-ti refaci, mai intai, sufletul !

S-a demonstrat stiintific ca emotiile si sentimentele negative acidifica sangele si pot aduce un dezechilibru in metabolism.
 

Nu uita, planul LUI functioneaza astfel:
 

VINDECAREA TRUPULUI INCEPE CU VINDECAREA SUFLETULUI (prin minte, intelegere, constientizare)!http:// ascensiuneaspiritului. blogspot.de/2018/01/daca-ai- inteles-acest-articol-ti-ai. html?m=1

Sursa: Nicolae Doftoreanu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu