joi, 26 septembrie 2019

Ioan Miclău-Gepianu - LA IZVOR CU DULCE APĂ! - "RIDENDO" Timisoara -SEMICENTENAR- 1969 - 2019

























Iubite Domnule Maestru IONEL IACOB BENCEI,
FELICITĂRI Sincere din Australia! Sunt bucuros friindcă nu m-am înșelat niciodată scriind frumos despre activitatea Societății de Cultură ”RIDENDO”- Timișoara, cu mulți ani în urmă, precum și a frumosului har și talent de geniu epigramist al Domniei Voastre.
  Acum iar o veste mare, Cenaclul de Satiră și Umor ”Ridendo” Timișoara își serbează ”Semicentenar - 1969-2019”, o adevărată și prețioasă nestemată a culturii românești, și așa cum ziceți domnia voastră, spre a rămâne la Arhiva Societății și a Uniunii Epigramiștilor din România, drept dăruire generațiilor viitoare!
  ”Întâlnirea Epigramiștilor”- Ed. a VII-a Aniversară, Timișoara, 4-7 Octombrie 2019, lansarea cărții ”Ridendo 1969 - 3 oct. - 2019-3oct.” la sala ”LIRA” a Caei de Cultură a Municipiului Timișoara, cu siguranță vor fi adevărate pietre de hotar, pe drumul artei, educației și culturii române.
      Iubite Domnule Maestru IONEL IACOB BENCEI, aportul Dumneavoastră în această enciclopedică muncă de înălțare a conștiinței ființei umane este vizibilă peste tot și in toți acesti 50 de ani, astfel mie nu-mi rămâne decât să-mi exprim dorința mea din suflet și conștiință, ca după ideile maestrului Popa,s să continuați a da pentru Cenaclul de Satiră și Umor ”Ridendo”-Timișoara, o continuă vigoare, care să lumineze înspre viitorul generațiilor ce vin în această Românie, care îmi este Patrie și mie!
   Cu drag și aleasă prețuire,
  Ioan Miclău-Gepianu

  9/26/2019


Domnule Ioan Miclău- Gepianu,
Vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase
adresate mie, referitor la aniversarea
Jubileului Cenaclului "Ridendo"-Timișoara.
Cu cele mai bune gânduri,
        I.I.Bencei







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu