sâmbătă, 17 iulie 2021

ALIANTA FAMILIILOR - SEMNATI PETITIA IMPOTRIVA VACCINARII PRIN CONSTANGERE A CADRELOR MEDICALE

 SEMNATI PETITIA IMPOTRIVA VACCINARII PRIN CONSTANGERE A CADRELOR MEDICALE

Iulie 18, 2021

 

Semnati petitia: https://www.petitieonline.com/sustinem-cadrele-medicale-impotriva-vaccinarii-obligatorii

 

Statul insistă. Noi rezistăm. Cadrele medicale din România se opun vaccinării obligatorii

 

Este mai mult decât sinistru și totalitar pentru un stat care se autodefinește ca fiind unul de drept și democratic să constrângă oamenii să acționeze împotriva convingerilor lor, a conștiinței lor și fără consimțământul lor. Este și mai alarmant când statul și lacheii lui folosesc pârghii dintre cele mai josnice și mârșave pentru a-și atinge scopul. Astfel de constrângeri se aplică celor care săvârșesc fărădelegea, nu unei clase de cetățeni de elită, educați, morali și bine informați.

 

O persoană din România care muncește în domeniul sănătății ne-a comunicat, nu cu puțină durere în suflet: "mulțumim pentru susținerea cadrelor medicale în lupta împotriva vaccinării! Ne presează tot mai mult și vin tot felul de circulare. Vom fi obligați, dacă nu ne vaccinăm, să ne facem teste rapide din 3 în 3 zile și PCR săptămânal. Spitalul nu suportă cheltuielile ..."

 

Românii ar trebui să fie consternați peste măsură, să descindă în stradă și să-și protejeze cadrele medicale. Ele constituie resursele umane de cel mai mare preț al României în aceste zile de strâmtorare. Ele merită solidaritatea noastră.

 

Asistentele si cadrele medicale sunt printre cele mai credibile și integre persoane. Sunt stricte cu ele însele și stricte când e vorba de regulile profesiei lor. Viețile oamenilor depind de integritatea lor și a conștiinței lor. Nu își permit nicio deviere de la regulile esențiale ale profesiei lor.

 

Invățam lecții importante de la cadrele medicale. Loialitatea lor față de profesia aleasă, față de persoanele pe care le îngrijesc și, mai ales, față de conștiința lor, este o caracteristică puțin întâlnită în alte profesii. Nu este, deci, un lucru trivial când statul caută să încalce conștiința cadrelor medicale, și mai ales prin constrângeri neconstituționale. Când statul face asta, trece linia în zona interzisă a practicilor naziste și comuniste.

 

Înainte de a exista statul a existat conștiința. Statul este un exemplu foarte rău pentru cetățenii integri ai țării pentru care conștiința și convingerile personale sunt inviolabile. Intruziunea statului în conștiința oamenilor este o tragedie greu de comunicat în cuvinte.

 

 

Vaccinarea obligatorie este o practica odioasa.

 

Semnati petitia de solidaritate cu cadrele medicale din Romania care refuza sa se vaccineze:

 

https://www.petitieonline.com/sustinem-cadrele-medicale-impotriva-vaccinarii-obligatorii

 

 

ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI

 

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: "Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. ... Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului". Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

 

 

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA

Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti

Tel. 0741.103.025 Fax 0318.153.082

www.alianta-familiilor.ro

 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu