vineri, 30 iulie 2021

VLAD PÂRĂU - De ce sunt unii vaccinați magnetizați

 



De ce sunt unii vaccinați magnetizați

VLAD PÂRĂU

29 iulie 2021

 

Prof. dr. Stefano Montanari: Proteinele magnetizabile create în laborator, o posibilă cauză pentru magnetismul corpului persoanelor vaccinate. Acestea ar face din oameni „antene” de emisie-recepție. VIDEO

Despre magneto-proteinele prin care se poate controla de la distanță comportamentul uman, în contextul vaccinării globale cu seruri care conțin oxid de grafen și produc proteine spike Despre magneto-proteinele prin care se poate controla de la distanță comportamentul uman, în contextul vaccinării globale cu seruri care conțin oxid de grafen și produc proteine spike

Persoanele vaccinate împotriva Covid-19 devin mai  Persoanele vaccinate împotriva Covid-19 devin mai "magnetice" în timp. Vaccinul pare să asambleze nanoparticule magnetice în sânge, arată un studiu

MAGNETO. Noua metodă de controlare a creierului și a comportamentului de la distanță - Proteina Magneto, modificată genetic MAGNETO. Noua metodă de controlare a creierului și a comportamentului de la distanță - Proteina Magneto, modificată genetic

 

Profesorul italian dr. Stefano Montanari încearcă să explice ce ar sta în spatele magnetismului manifestat de persoanele vaccinate - ne amintim cum, în zona injecției, s-a constatat că se lipesc magneții de corpul unora dintre vaccinații cu serurile Covid. Potrivit lui, o cauză ar putea fi proteinele magnetizabile, care pot fi introduse în vaccinuri fără a fi detectabile ulterior.

 

Într-o emisiune de la Canale Italia, cu mai mulți experți în studio, profesorul specialist în nanopatologie afirmă că proteinele magnetizabile, create în laborator, pot fi introduse în orice produs farmaceutic. Ele nu sunt detectabile cu microscopul electronic. Deși metalul se poate vedea la microscop, proteinele magnetizate sunt invizibile.

 

Alături de dr. Stefano Montanari (nanopatolog) s-au mai aflat dr. Mariano Amici (doctor), dr. Antonietta Gatti (fost membru al Comitetului științific național al Ministerului Apărării, consultant al Comisiei guvernamentale privind uraniul sărăcit și bolile conexe, coordonator de proiecte europene și cercetare italiană), dr. Silvana De Mari (chirurg și scriitor) și av. Corrado Ruini (cofondator al Academiei de Sănătate Gratuită). 

 

Dr. Stefano Montanari dă trei motive pentru care astfel de proteine magnetizabile ar fi introduse în vaccinuri:

1. Detectarea lor prin mijloace externe poate atesta mai fidel decât un certificat falsificabil dacă cineva s-a vaccinat sau nu;

2. Cei injectați cu proteine magnetizabile devin „o antenă” ce poate primi sau transmite semnale electromagnetice, astfel încât există posibilitatea „citirii” din afară a multor informații biometrice despre corpul lor;

3. În al treilea rând, corpul injectat cu proteine magnetizabile devine un receptor care, primind anumite semnale, ar putea fi „telecomandat”, a explicat doctorul nanopatolog într-o emisiune din care reproducem extrasul principal aici.

 

„Astfel de experimente noi făceam în urmă cu 50 de ani pe creiere de maimuțe, ca să inducem furia - fenomenul sham rage”, afirmă profesorul italian.

 

Dr. Stefano Montanari, bolognez prin naștere (1949), modenez prin adopție, absolvent de farmacie în 1972 cu o teză în microchimie, a fost implicat în cercetarea aplicată în domeniul medicinei încă din timpul facultății. Este autorul mai multor brevete în domeniul chirurgiei cardiace, al chirurgiei vasculare și al pneumologiei, precum și proiectant de sisteme și echipamente electrofiziologice. A desfășurat activități de consultanță științifică pentru diverse companii, conducând, printre altele, un proiect de dezvoltare a unei valve cardiace biologice, potrivit Free Health Academy.

 

Din 1979, a colaborat cu soția sa Antonietta Gatti în numeroase proiecte de cercetare privind biomaterialele.

 

Din 2004, este directorul științific al laboratorului Nanodiagnostics din Modena, unde desfășoară activități de cercetare și oferă consultanță la nivel înalt în domeniul nanopatologiilor.

 

Este lector la mai multe cursuri de masterat naționale și internaționale și autor a numeroase publicații științifice.

 

De ani de zile, a lucrat intensiv la diseminarea științifică în domeniul nanopatologiilor, în special în ceea ce privește sursele de poluare cu praf ultrafin.

 

Autor de articole științifice privind tehnica de filtrare pentru vena cavă și tehnicile de prevenire a tromboembolismului pulmonar.

 

Inventator al unui filtru extractibil pentru vena cavă, al unei valve cardiace protetice, al unui sistem de drenaj pleural, al unui echipament pentru electrofiziologie și stimulare cardiacă transesofagiană și transvenoasă, al unor catetere pentru electrofiziologie transesofagiană, al unui sistem de măsurare a debitului urinar orar, al unei pungi de urină cu un sistem de prevenire a infecțiilor retrograde, potrivit biografiei de pe pagina web personală.

 

Autor a numeroase articole științifice privind nanopatologiile și coautor al unei cărți publicate în SUA ("Handbook of Nanostructured Biomaterials and Their Applications in Nanobiotechnology", editată de H.S. Nalwa, publicată de American Scientific Publishers).

 

 

COMENTARII

 

CMS72

29.07.2021 19:37

Asa este, dar din punct de vedere ezoteric scopul si interesul este acela de a mentine matrixul "3 d" prin intermediul a cat mai multor indivizi, asta deoarece instalatiile care genereaza "campul" matrix, aflate pe Luna, nu mai functioneaza la parametri optimi - avand deja o vechime mult prea mare. Adica, mai pe scurt, lumea incepe sa se trezeasca iar "desteptii" care conduc planeta nu vor mai avea "teren de joaca". Si cum fac acest lucru? Pai prin modificarea undelor cerebrale care duce la modificarea perceptiei la nivelul individual asupra... "realitatii"; adica fix si exact: o realitate indusa. De unde? De aici de pe Pamant, prin intermediul unei instalatii haarp, de exemplu. Cineva poate ca se va intreba: domne, dar DE CE? Pai pentru ca oamenii sunt fiinte creatoare si pot crea realitatea dupa cum vor, dar daca le perturbi perceptia vor crea o realitate alterata, bolnava dar perfecta pentru cei care vor sa traiasca in "paradis" pe spatele altora

SHAREAutentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

 

ORIZONT

29.07.2021 21:13

Vezi si grid-ul orbital de sateliti Starlink care nu este doar pentru comunicatii 5G...

SHAREAutentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

 

DROMIHETE

29.07.2021 21:51

Recunosc, m-am luat de tine cand ai fost prin ceapa, sper ca nu ai luat-o personal, dar acum, cu ce ai scris aici...ai atins niste puncte nevralgice in toata spledoarea lor! Si nu e niciun ezoterism la mijloc...ezoterismul este o alta facatura a spuracatului, inca un val, inca un grad de confuzie pentru noi oamenii si numai atat. Pacea Domnului cu tine!

SHAREAutentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

 

ERATA

30.07.2021 02:01

Chiar asa este. Nu as putea explica mai bine, mai structurat. Am vazut ''matricea'' la o varsta foarte frageda, am vazut ca traim intr-un vis si ca de fapt visam viata de aici. Am vazut clar tot de cateva ori, dar de fiecare data ''educatia'' etc m-au ''inchis''.

Acum imi este din nou clar ca nu suntem acest corp, ca est ca un ''instrument'' il simt asa, de aceea se spune ca este mintea peste materie si asta o demonstreaza atatia oameni, in special sportivi - aici este cel mai evident: dupa ce unul face ceva ce este ''imposibil'' reusesc mii dupa. Numai mintea ceea ce ni se permite sa credem ca este posibil ne pune piedici.

Asa este, se trezeste constiinta si astia vor sa faca orice sa ne tina jos, sa se hraneasca din noi, sa traiasca de fapt si ei. Niste chestii joase, dar care cumva ne-au inrobit.

Insa nu o sa poata opri ceea ce trebuie sa fie. Cu toate ca o sa faca orice pentru asta.

Traim vremuri interesante.

Dar da, nu trebuie facut niciun vax, niciununul nici cel gripal, pun in tot grafen si alte chestii si in vaxurile care inainte erau bune.

Sunt disperati, dar vor pierde lupta.

La final vor pierde, depinde de noi sa hotaram cand va fi finalul si cu cate pierderi se va termina, dar pentru ei oricum se va termina

SHAREAutentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

 

MIRELLE

30.07.2021 08:23

Aveți dreptate toți cei care ați lăsat comentarii la acest material, le-am citit și eu de când a început mascarada, le-am aflat, dar eforturile mele de a invita pe unul sau altul la a se informa mai mult, nu prea știu câte roade a dat, pe domnul Montanari l-am " întâlnit" anul trecut când de abia se instala pandemia și la televiziunea italiană, scandalul era cât casa, exagerez puțin, era vorba chiar despre Stefano Montanari căruia autoritățile care gen DNA la noi și nu știu dacă e exact același, nu asta e important însă ci faptul că doreau să-l oprească de a spune ori face ceva în detrimentul instalării " dictaturii covid" pentru că i-au luat microscopul electronic, obiectul lui de activitate, documente și alte chestii. Evident am fost atentă la ce spunea domnia sa pe la vreun interviu și am început să caut informații și pe internet. Astfel am aflat jalnicul motiv pentru care îl vroiau mai " tăcut"!

L-am ascultat de atunci în fiece apariție, vorbește ca pentru oameni obișnuiți ca mine încât poți înțelege și reține multe din spusele sale!

Și acum o cireșica de pe tort, dintr-o emisiune am aflat că de fapt familia sa de origine se trage din românia de unde a plecat pe la vreo 1600 și a ajuns undeva în zona Veneției.

Dar, mulțumesc pentru acest material, l-am ascultat și eu și l-am împărtășit la momentul lui, îmi pare bine însă că cineva l-a tradus și publicat pe aici.

SHAREAutentifică-te sau înregistrează-te pentru a trimite comentarii.

 

https://www.activenews.ro/stiri/VIRAL-De-ce-sunt-unii-vaccinati-magnetizati.-Prof.-dr.-Stefano-Montanari-Proteinele-magnetizabile-create-in-laborator-o-posibila-cauza-pentru-magnetismul-corpului-persoanelor-vaccinate.-Acestea-ar-face-din-oameni-%E2%80%9Eantene-de-emisie-receptie.-VIDEO-168323

Sursa: RADU GABRIELA








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu