duminică, 18 iulie 2021

Mulțumiri și distinsă prețuire: ZIARUL ,,LIBERTATEA '' , ziarul romanilor din Serbia

 




Mult Iubite și Stimate Maestre, Dr. Lucian Marina,

Cum suntem încă izolați sub mască și distanțare, trăim în interior, dar și foarte interiorizat.

Periodicul ,,Libertatea” Nr. 17 din17-07-2021 a fost pentru familie și prieteni o uimire și o desfătare în sensul că până acuma nu am întâlnit o asemenea ardoare și atenție acordată spiritualității românești de massă, grupată ales și executată cu atâta drag și dor față  de tot ce constitue ființa noastră  românească și înțelegem mesajul.

După ce ne-am consultat cu cei din grupul  nostru format din doi avocați, un student la management și trei scriitori, am hotărât să difuzăm în țară și în Diaspora acest buchet de manifestări culturale,  sociale și literare, despre care ne vorbeșe revista  respectivă , nu ca pe o curiozitate și știre trecătoare, ci ca pe un îndemn de urmat în alcătuirea programului  de activități, neaparat necesar,  din respectarea a tot ce este românesc.

 Dacă frații noștri din Serbia pot promova asemenea performanțe, atunci, cu atât mai mult pot lua exemplu de  un asemenea plan de manifestări culturale toate comunitățile românești de ori unde s-ar afla,

 Din partea noastră, primiți vă rog, Domnia voastră, Comunitatea românilor din Serbia, și toți paricipanții de la  aceste manifestpri, precum și suporterii lor, urări de binecuvântări,  sănătate și mereu inspirație și voie bună!

Sperăm, în viitor, să vă aducem la cunoștință roadele acestui exemplu al Dumneavoastră, în ceeace privește manifestarea fățișă a ceeace înseamnă dragostea de țară și de tot  ce este românesc, spre a ne păstra credința, limba, neamul și glia în deplină prosperitate.

Vă exprimăm multă admirație și mulțumiri, putere de creeație și păstrarea insemnelor de tradiție românescă și nu uităm nici de datora noastră de a vă urma exemplul plin de artă și entuziasm.

 

 Cu deosebită stimă, mulțumiri și distinsă prețuire,

  ing. Melania Rusu Caragioiu

scriitor, Vicepreședintă ASRAN, Redactor șef STARPRESS-Canada


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu