miercuri, 9 noiembrie 2022

Ion Măldărescu - Opriți nebunul nuclear!

 




Opriți nebunul nuclear!

Ion Măldărescu

09 Noiembrie 2022

 

Europa și-a băgat capul în ghilotină, iar Zelenski e gata să dea drumul la lamă.

 

Nebunul de la Kiev, care până mai ieri avea Covid și era internat în spital, amenință lumea cu o catastrofă nucleară. La ordinele stăpânilor americani, armata ucraineană bombardează în prostie centrala nucleară de la Zaporije, dând vina pe ruși. Propaganda se cam încâlcește-n minciuni și publică enunțuri voit confuze, precum că „rușii și ucrainenii dau vina unii pe alții” pentru atacuri. Dar dacă centrala este controlată încă din luna martie de ruși, cum să bombardeze rușii?

 

Numai un dement poate gândi că rușii se bombardează singuri! De altfel, marioneta Zelenski a recunoscut de mai multe ori că va bombarda centrala ca să-i constrângă pe ruși s-o părăsească. Centrala are 6 reactoare nucleare, este cea mai mare din Europa, este printre primele 10 cele mai mari din lume și produce energie cât toată România. În cazul unui accident numai la unul din cele șase reactoare în funcțiune, radiațiile ar ajunge pe o rază de mii și mii de km.

 

Explozia din 26 aprilie 1986 a reactorului 4 de la centrala nucleară de la Cernobîl, provocată probabil tot de un sabotaj american (ca să demonstreze Lumii cât de primitivă este industria U.R.S.S.!) ar fi o glumă față de cea actuală! Radiațiile ar afecta mai mult de jumătate din teritoriul României și apoi ar ajunge în toată Europa, purtate de vânt.

 

Zelenski nu este decât un bufon la curtea altui bufon de peste ocean, el execută ce i se spune, dar chiar și executarea ordinelor are o limită, atunci când ești gata să te arunci în aer cu țară cu tot. S.U.A. comandă bombardamentele centralei nucleare de la Zaporije cu disperarea celui care pierde tot! S.U.A. au pierdut deja în Ucraina, s-au făcut de râs cu înscenarea de la Bucha, și acum fac recurs la cele mai josnice mijloace, știind că radiațiile nu ajung la ei. Ce le pasă?

 

Liderii care conduc Europa, în loc să-i pună pună cămașa de forță nebunului de la Kiev, să-l izoleze și să-l indice ca pe un dement periculos, îi cântă-n strună! Rușii gestionează de luni de zile centrala, au plătit salariile la 11.000 de oameni și au furnizat energie Ucrainei. Acum, în urma bombardamentelor, ca o măsură de precauție, au decis să oprească reactoarele ca să evite o catastrofă nucleară! Pe americani nu-i interesează că ucrainenii nu vor avea curent!

 

Nu putem decât să le mulțumim rușilor pentru înțelepciune! Dar dacă la Kiev e un nebun, nici la Bruxelles nu sunt mai normali și complet aserviți! U.E. susține un descreierat, manevrat de americani, care vrea să distrugă Europa! Considerând că războiul din Ucraina era pe terminate, stăpânii au intrat în faza de nebunie. Centrala este bombardată cu rachete trimise de marile „democrații" ale lumii, care vor război, nicidecum pace: Marea Britanie, S.U.A., U.E. și tot neamul lor!

 

Există o ipoteză, conform căreia motivul bombardamentului centralei ar fi legat de Biden. Pe când acesta era vicepreședinte a lui Obama, ar fi încercat să producă bombe nucleare în Ucraina pentru Ucraina și Turcia. Trump ar fi luat câteva documente legate de această operațiune, și tocmai din aceste motive s-ar fi declanșat perchezițiile la locuința lui Trump. Este o ipoteză, dar așa să se explice și de ce nu vine la fața locului comisia de la Agenția Internațională pentru Energie Atomică (A.I.E.A.), deși președintele Putin a invitat-o de nenumărate ori?

 

Vă dați seama ce ar însemna Ucraina nazistă cu arme nucleare? Nu erau suficiente laboratoarele biologice, construite de americani, unde fabricau viruși mortali, sau combinatul de la Azovstal unde făceau experimente pe oameni și cine știe ce orori ale geneticii, acum iese la iveală și problema nucleară, care ar transforma Ucraina în cel mai mare pericol mondial! La câți de mulți naziști are Ucraina și câtă ură a fost alimentată, mai ales după 2014, dacă ar fi deținut bomba atomică, ștergeau jumătate din Europa de pe hartă. Este incredibil că un asemenea regim dement este protejat de Occident!

 

România, în cazul unei explozii nucleare, ar fi cea mai afectată. Faptul că pericolul e real e dovedit de graba cu care Rafila, sluga globaliștilor, a somat populația să ia pastilele de iod. Guvernul României în loc să-l denunțe pe criminalul de la Kiev și să facă opoziție, continuă să-l susțină. Se confirmă din nou că este un guvern complet aservit, fără independență în decizii, și că execută doar cele poruncite de stăpânii jefuitori! Guvernul României amintește de prizonierii care erau puși să-și sape singuri groapa înainte de a fi executați. Ne săpăm singuri groapa în care ne bagă Zelenski cu Biden. Toată Europa este în pericol.

 

Este cel mai periculos moment pentru civilizația europeană. În cazul unui accident nuclear, Europa ar putea fi pustiită. Spre satisfacția celor de la Casa Albă! De când încearcă ei asta! Pentru România, Cernobîl a rămas traumatic în memorie, dar Cernobîl era mult mai departe decât Zaporojie, care este la o aruncătură de băț.

 

Ultimele guverne ale României au liberalizat prețurile la energia electrică și la gaze, au făcut cadou stăpânilor gazele offshore din Marea Neagră (parlamentul de trădători a votat!), ne-au vândut producția de energie electrică pentru 2022, fac cadou hidrocentrale, iar acum consimt la lovitura finală de grație: ne iradiază! Nu doar că nu ar trebui sprijinit regimul criminalului nazist de la Kiev, ci ar trebui decretată mobilizarea generală împotriva lui Zelenski (eu mă declar disponibilă!), alături de poporul rus și alături de orice popor european care s-a trezit; probabil fermierii olandezi sunt primii.

 

Europa este la răscuce, suntem în ceasul al XII-lea!

 

Guvernul României trebuie să acționeze și să rupă lanțurile stăpânilor americani și să apere viața poporului român, că pentru asta au jurat când și-au preluat mandatul, NU să ne vândă Țara, cu noi cu tot!

 

Slugi nenorocite!

 

În final, exprim îngrijorarea și regretul că regimul de la Washington continuă să facă recurs la asasinate. Au înfăptuit atentatul asupra mașinii în care se afla fiica marelui filozof Aleksander Dughin, Darya, în vârstă de 30 de ani. Potrivit ultimelor informații, este dubios că s-a găsit atât de repede vinovatul cu fotografie cu tot: „o spioană ucraineană legată de serviciile ucrainene". Motivul cert este că stăpânii vor să-l determine pe Putin să atace Kievul! Executanții materiali ai atentatului au fost, cel mai probabil, ucraineni și ruși, dar organizatorii sunt peste Ocean și/sau peste Canalul Mânecii. Dacă nu reușesc nici de data asta să-l determine pe Putin să atace, ar putea face recurs la planul „B”, adică să producă o explozie la centrala nucleară de la Zaporije, astfel încât să fie legitimată intervenția „salvatorilor” NATO.

 

Fabrica de minciuni are sediul la Washington!

 

Pe rețele de socializare oamenii s-au transformat în monștri și își exprimă satisfacția pentru moartea fetei. În sfârșit, sloganul de la începutul conflictului, legitimat de Facebook, „moarte rușilor” a fost aplicat! Nu credeam să ajung să văd așa ceva! Cât de jos îi poate împinge propaganda pe cei fără rațiune!

 

Doamne, ajută-ne, nu ne abandona!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu