miercuri, 24 ianuarie 2024

Adrian Munteanu - Poetul se întoarce la școală + comentarii

 



Poetul se întoarce la școală

 

Două spectacole la Colegiul Național de Științele Naturii, “Emil Racoviță“, Brașov.

Bine primit. Foarte bună relație cu tinerii. Mi-au spus că acest tip de spectacol nemaivăzut (probabil în lume) e surprinzător, marchează prin noutate.

    Simt că are impact în timp.

Încă nu pricep mulți ce naiba e mixajul ăsta între interpretarea pe viu și video-interpretare. Trebuie văzut. Eu unul, nu voi refuza nicio solicitare.

     Mulțumesc doamnei profesoare Adelina Munteanu pentru suflet și implicare.

 

 

Adrian Munteanu

https://www.amsonete.ro


















COMENTARII:


Colegiul de Stiinte ale Naturii "Emil Racovita" Brasov

24 ianuarie 2024

 

 "O întâlnire cu poetul Adrian Munteanu este și va rămâne elementul de referință culturală a elevilor din Colegiul de Științe ale Naturii "Emil Racoviță".

     Poet al clipelor fecunde, Adrian Munteanu ne-a oferit un spectacol unic, nu doar pentru noi, ci și la nivel național și internațional; readucând SONETUL printre contemporani, tineri și adulți deopotrivă, neinițiați sau experimentați, domnul Adrian Munteanu a oferit liceenilor chintesența artei; creator de versuri, interpret și actor; puterea de seducție a celui care scrie sonete a fost și mai surprinzătoare în videosonetele - creație proprie - cu care a oferit elevilor șansa de a cunoaște POEZIA, ba chiar de a intra în STAREA DE POEZIE. Pe aripile emoției, am pătruns, cu recunoștință, în infinitul poeziei pure, înălțătoare".

 

prof Adelina Munteanu














Un comentariu:

  1. Mulțumesc, Ben, pentru consemnare. Am înaintat conducerii unei uniuni de creatori din care fac și eu parte un proiect prin care mă ofeream să susțin, gratuit, spectacole oriunde este nevoie, chiar și în localități în care nu a ajuns picior de scriitor. Nu m-au băgat în seamă. N-au înțeles că era un proiect prin care se puteau mândi în primul rând ei, pentru că în România există și alte modalități de prezentare în fața publicului, mai moderne, complexe, inovative. Înclin să cred că este o premieră mondială. Acum fac totul de unul singur, cu bucurie, cu pasiune, cu conștiința că sunt liber. Mă bucur de tot și merg înainte.

    RăspundețiȘtergere