duminică, 28 ianuarie 2024

Joseph Mercola - „Disease X” va fi lansat în 2025?

 



„Disease X” va fi lansat în 2025?

Dr. Joseph Mercola

28 Ianuarie 2024

 

Tratatul de pandemie al OMS este poarta de acces către un regim totalitar global, de sus în jos, un guvern mondial. Motivul pentru care putem fi siguri că vor exista pandemii suplimentare, fie că sunt fabricate fie folosind doar frica și hype, fie o armă biologică reală creată tocmai în acest scop, este că planul de preluare, alias The Great Reset, se bazează pe premisa că avem nevoie de globală. supravegherea biosecurității și răspunsul centralizat. O nouă contagiune se va naște probabil în 2025, iar mass-media ne pregătește deja pentru aceasta

 

 În perioada 15-19 ianuarie 2024, liderii globali s-au întâlnit la summitul de la Davos al Forumului Economic Mondial (W.E.F.), unde subiectul cheie de discuție a fost „Pregătirea pentru boala X”, o nouă pandemie ipotetică despre care se prevede că va ucide de 20 de ori mai mulți oameni decât Covid-19.

 

În august 2023, o nouă unitate de cercetare a vaccinurilor a fost înființată în Wiltshire, Anglia, pentru a începe lucrul la un vaccin împotriva „Boala X” necunoscută. Congresul S.U.A. a introdus „Disease X Act din 2023” (HR3832) în iunie 2023. Proiectul de lege solicită înființarea unui program BARDA pentru a dezvolta „contramăsuri medicale pentru amenințările virale cu potențial pandemic”. Proiectul de lege a fost înaintat Subcomitetului pentru Sănătate la începutul lunii iunie 2023, dar nu a fost încă adoptat.

 

„Pandemia” de Covid-19 a permis o schimbare fără precedent în distribuția puterii și a bogăției în întreaga lume și, așa cum era prezis, nu trebuia să fie un eveniment unic. O nouă contagiune se va naște probabil în 2025, iar mass-media ne pregătește deja pentru aceasta.

 

În perioada 15-19 ianuarie 2024, liderii globali s-au întâlnit la summitul de la Davos al Forumului Economic Mondial (WEF), unde subiectul cheie de discuție a fost „Pregătirea pentru boala X”[1], o nouă pandemie ipotetică care se prevede că va apărea în 2025 și va ucide de 20 de ori mai mulți oameni. decât COVID-19[2]. 2 După cum a raportat Mirror[3]: „Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a avertizat despre o potențială Boală X din 2017, un termen care indică un agent patogen necunoscut care ar putea provoca o epidemie internațională gravă...

 

Printre vorbitorii publici la evenimentul „Pregătirea pentru boala X” de miercurea viitoare [17 ianuarie 2024] se numără Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS, ministrul brazilian al sănătății Nisia Trindade Lima și Michel Demaré, președintele consiliului de administrație la AstraZeneca.

 

În prima lor întâlnire post-„pandemie”, organizată în noiembrie 2022, OMS a adus peste 300 de oameni de știință să analizeze care dintre cele peste 25 de familii de virusuri și bacterii ar putea crea o altă pandemie. Lista cu care a venit echipa a inclus: virusul Ebola, boala cu virus Marburg, Covid-19, SARS și coronavirusul sindromului respirator din Orientul Mijlociu (MERS-CoV). Alții au inclus febra lassa, bolile nipah și henipavirale, febra Zift Valley și zika - precum și agentul patogen necunoscut care ar provoca „Boala X”.

 

Am intervievat-o pe Meryl Nass despre modul în care OMS încearcă să preia aspecte ale vieții tuturor. Tocmai a publicat un articol important „De ce este Davos atât de interesat de boală?” despre modul în care WEF și OMS au devenit parteneri pentru a îngrozi lumea.

 

Alexis Baden-Mayer, Esq., director politic al Asociației Consumatorilor Ecologici, a cercetat participanții la acest eveniment WEF, iar cele două lucruri pe care le au toți în comun sunt: ​​

 

- aruncarea filmului AstraZeneca Covid asupra lumii în curs de dezvoltare (în primul rând India și Brazilia) după ce țările bogate l-au respins din cauza riscului admis de coagulare a sângelui;

 

- a promovat implementarea sistemelor medicale de inteligență artificială care vor elimina medicii, împreună cu alegerea și confidențialitatea pacientului.

 

Exersare sau planificare responsabilă?

 

Într-un tweet din 11 ianuarie 2024, analistul Fox News și fostul secretar adjunct pentru afaceri publice al Departamentului de Trezorerie al SUA, Monica Crowley, a scris[4]:

 

„De la aceiași oameni care ți-au adus Covid-19 vine acum Boala X: Săptămâna viitoare, la Davos, globaliştii nealeși de la Forumul Economic Mondial vor organiza un panel despre o viitoare pandemie de 20 de ori mai mortală decât Covid... Tocmai la timp pentru alegeri, o nouă contagiune care să le permită să implementeze un nou tratat OMS, să închidă din nou, să restrângă libertatea de exprimare și să distrugă mai multe libertăți. Sună exagerat? La fel sa întâmplat și în 2020. Când dușmanii tăi îți spun ce plănuiesc și ce plănuiesc, crede-i. Și pregătește-te.”

 

Dr. Stuart Ray, vicepreședintele de medicină pentru integritatea datelor și analiză la Departamentul de Medicină al lui Johns Hopkins, a respins astfel de avertismente, spunând revistei Fortune[5] că „Coordonarea răspunsului de sănătate publică nu este o conspirație, este pur și simplu o planificare responsabilă”. Aș fi dispus să-l cred dacă nu ar fi o tendință acum evidentă: orice pretind globaliștii că se va întâmpla, se întâmplă de fapt cu o frecvență remarcabilă, iar capacitățile lor de prognostic devin mai ușor de explicat atunci când considerăm că cele mai multe pandemii letale au avut loc. a fost cauzată de viruși artificiali, produse ale cercetării privind câștigul de funcție. Este destul de ușor să prezici un nou focar viral dacă ai spus că virusul așteaptă în aripi.

 

Având în vedere acest lucru, cercetările recente din China ridică cu siguranță îngrijorare, cel puțin. Conform unui preprint din 3 ianuarie 2024[6], a descoperit că un coronavirus pangolin legat de SARS-CoV-2 – descris ca un „mutant adaptat la cultură celulară” numit GX_P2V care a fost cultivat pentru prima dată în 2017 - a fost descoperit că ucide 100% dintre cei umanizați. șoareci (șoareci transgenici ACE2) infectați cu acesta[7].

 

Cauza principală a morții a fost inflamația creierului. Potrivit autorilor, „acesta este primul raport care arată că un coronavirus pangolin legat de SARS-CoV-2 poate provoca o mortalitate de 100% la șoarecii hACE2, sugerând un risc ca GX_P2V să se răspândească în oameni”. Cu toate acestea, dacă acest virus a suferit mutații ca urmare a trecerii prin culturi de celule, atunci nu este probabil să apară în sălbăticie. Este o altă creație nenaturală de laborator, așa că, în loc să spunem că s-ar putea răspândi de la pangolini la oameni, ar fi mai corect să admitem că ar putea reprezenta un risc (destul de grav) pentru oameni dacă ar avea loc o evadare din laborator.

 

Probe generale Covid

 

În 2017, Centrul de Securitate a Sănătății Johns Hopkins a organizat o simulare a pandemiei de coronavirus numită scenariul SPARS Pandemic 2025-2028[8]. În mod important, exercițiul a subliniat „dilemele de comunicare privind contramăsurile medicale care ar putea apărea în mod plauzibil” într-un scenariu de pandemie. Apoi, în octombrie 2019, cu mai puțin de trei luni înainte de focarul Covid-19, Fundația Bill & Melinda Gates, în colaborare cu Johns Hopkins și Forumul Economic Mondial, a găzduit Evenimentul 201.

 

Numele în sine sugerează că este posibil să fi fost o continuare a exercițiului SPRS Pandemic. Cursurile universitare sunt numerotate în funcție de cerințele lor prealabile. Un curs 101 nu necesită cunoștințe anterioare, în timp ce cursurile 201 necesită familiarizare prealabilă cu subiectul în cauză.

 

Ca și în scenariul SPARS Pandemic, Evenimentul 201 a implicat o izbucnire a unui coronavirus extrem de infecțios, iar obiectivul principal (dacă nu unic) al exercițiului a fost, din nou, cum să controlezi informațiile și să țină sub control „dezinformarea”, nu cum să faci eficient. descoperiți și împărtășiți remedii.

 

Cenzura rețelelor sociale a jucat un rol proeminent în planul Eveniment 201, iar în evenimentele din lumea reală din 2020 până în prezent, informațiile exacte despre dezvoltarea, producția și rănirea vaccinurilor au fost într-adevăr suprimate în mod eficient în întreaga lume, datorită companiilor de rețele sociale și Cenzurarea de către Google a punctelor de vedere opuse.

 

În martie 2021, a fost simulat un focar de „o tulpină neobișnuită de virus al variolei maimuței”[9]. La sfârșitul lunii iulie a anului următor, directorul general al OMS a declarat că un focar de variolă a m aimuței în mai multe țări  constituie o urgență de sănătate publică de interes internațional[10] împotriva propriului său grup consultativ.

 

Bill gates plănuiește o nouă catastrofă: Exercițiul „Contagiune catastrofală”.

 

Având în vedere ambele aceste simulări, SPARS („Evenimentul 101”?) și Evenimentul 201, au prefigurat ceea ce s-a întâmplat în cele din urmă în viața reală în timpul Covid, când Gates găzduiește încă un exercițiu pandemic, merită să acordați atenție detaliilor.

 

23 octombrie 2022, Gates, Johns Hopkins și OMS au organizat împreună „un exercițiu de provocare globală” denumit „Contagiune catastrofică”[11-12] care implică un agent patogen fictiv numit „sindrom respirator epidemic sever de enterovirus 2025” (SEERS-25).

 

Enterovirusul D68[13] este de obicei asociat cu răceala și boli asemănătoare gripei la sugari, copii și adolescenți. În cazuri rare, se știe, de asemenea, că provoacă meningită virală și mielită acută flască, o afecțiune neurologică care duce la slăbiciune musculară și pierderea reflexelor la una sau mai multe extremități.

 

Se știe că enterovirusurile A71 și A6 provoacă boala mâinii, piciorului și gurii[14] 14 , în timp ce poliovirusul, enterovirusul prototip, provoacă poliomielita (poliomielita), un tip de paralizie care poate pune viața în pericol, care afectează în principal copiii sub 5 ani. Deci, virusul pe care îl au modelat în această simulare pare a fi ceva similar cu enterovirusul D68, dar mai rău.

 

Încep testele cu vaccinuri pentru virusul mortal Nipah

 

Un virus cunoscut care se aseamănă cu SEERS-25 fictiv este virusul Nipah. Acest virus are o rată a uciderii de aproximativ 75%[15], 15 și supraviețuitorii se confruntă adesea cu probleme neurologice pe termen lung care decurg din infecție. De asemenea, se spune că Nipah afectează copiii într-o măsură mai mare decât adulții[16]. De altfel, au fost lansate recent testele pe oameni pentru un vaccin împotriva virusului mortal Nipah[17]. voluntari au primit primele injecții la începutul lunii ianuarie 2024. Injecția experimentală folosește aceeași tehnologie de vector viral folosită pentru a produce vaccinul AstraZeneca Covid.

 

Se pare că procesul este efectuat de Universitatea din Oxford într-o zonă nedezvăluită în care Nipah infectează în mod activ victimele. (India pare să fie indicată, deoarece un focar în Kerala a ucis două persoane și a spitalizat trei în septembrie 2023[18]). Se crede că boala se răspândește prin interacțiunea cu animale infectate, cum ar fi capre, porci, pisici și cai. Se poate răspândi și prin produse din sânge și alimente contaminate. Simptomele pot apărea oriunde de la câteva zile după expunere până la 45 de zile.

 

Simptomele inițiale includ febră, dureri de cap și boli respiratorii, care pot evolua rapid spre encefalită (umflarea creierului), convulsii și comă în doar câteva zile. Potrivit OMS, se știe că porcii sunt „foarte contagioși” în timpul perioadei de incubație și este posibil ca oamenii să fie la fel de bine, deși acest lucru nu a fost încă confirmat.

 

Formarea liderilor africani pentru a merge împreună cu scenariul

 

În mod grăitor, exercițiul „Catastrophic Contagion” s-a concentrat pe implicarea și instruirea conducerii din țările africane în urma scenariului. Națiunile africane au ieșit „în afara scenariului” mai des decât altele în timpul pandemiei de Covid și nu au călcat pe urmele națiunilor dezvoltate când a fost vorba de a împinge loviturile.

 

Drept urmare, producătorii de vaccinuri se confruntă acum cu problema de a avea un grup uriaș de control, deoarece absorbția Covid-19pe continentul african a fost de doar 6%[19], totuși s-a descurcat mult mai bine decât națiunile dezvoltate în ceea ce privește infecțiile cu Covid-19și decesele asociate[20].

 

Exercițiul „Catastrophic Contagion” prezice că SEERS-25 va ucide 20 de milioane de oameni în întreaga lume, inclusiv 15 milioane de copii, iar mulți dintre cei care supraviețuiesc infecției vor rămâne cu paralizie și/sau leziuni cerebrale. Cu alte cuvinte, „indiciul” dat este că următoarea pandemie poate viza mai degrabă copiii decât vârstnicii, așa cum a fost cazul Covid-19.

 

Vaccinul împotriva agentului patogen „X” necunoscut este deja în lucru

 

În august 2023, o nouă unitate de cercetare a vaccinurilor a fost înființată în Wiltshire, Anglia, cu personal complet cu peste 200 de oameni de știință, pentru a începe lucrul la un vaccin împotriva „Boala X” necunoscută. După cum a raportat Metro[21]: „A fost nevoie de 362 de zile pentru a dezvolta vaccinul Covid-19. Însă echipa Centrului de Dezvoltare și Evaluare a Vaccinurilor vrea să reducă acest timp la 100 de zile. Oamenii de știință de la unitate vor dezvolta o serie de vaccinuri prototip și teste. Noul laborator face parte dintr-un efort global de răspuns la amenințările globale pentru sănătate. Marea Britanie și alte țări din G7 s-au înscris la „Misiunea 100 de zile” în 2021. Guvernul a investit 65 de milioane de lire sterline în laborator. Profesorul Dame Jenny Harries, șeful Agenției de Securitate a Sănătății din Marea Britanie, a spus că noua unitate va „asigura că ne pregătim astfel încât, dacă avem o nouă Boală X, un nou agent patogen, să avem cât mai mult din această activitate în avans”.

 

În SUA, Congresul a introdus, de asemenea, „Actul Disease X din 2023” (HR3832[22]) în iunie 2023. Proiectul de lege solicită înființarea unui program BARDA pentru a dezvolta „contramăsuri medicale pentru amenințările virale cu potențial pandemic”. Proiectul de lege a fost înaintat Subcomitetului pentru Sănătate la începutul lunii iunie 2023, dar nu a fost încă adoptat. „Disease X Act” modifică o secțiune din Legea privind serviciile de sănătate publică cu două noi clauze care solicită „identificarea și dezvoltarea tehnologiilor de fabricare a platformelor necesare pentru dezvoltarea avansată și fabricarea de contramăsuri medicale pentru familiile virale care au un potențial semnificativ de a provoca o pandemie, ” și „cercetare și dezvoltare avansată de contramăsuri medicale flexibile împotriva familiilor prioritare de virusuri respiratorii și a altor agenți patogeni virali respiratori cu un potențial semnificativ de a provoca o pandemie, cu abordări atât specifice patogenului, cât și agnostice...”

 

Inutil să spunem, deoarece este imposibil să personalizați vaccinurile folosind metoda convențională de creștere a virușilor în ouă sau în alte medii celulare în 100 de zile, pare inevitabil că toate aceste eforturi se referă la extinderea tehnologiilor bazate pe gene. Acest lucru, în ciuda faptului că tehnologia ARNm utilizată pentru loviturile Covid s-a dovedit a fi dezastruoasă din punct de vedere al siguranței și ineficientă de pornire.

 

De ce vor continua pandemiile fabricate

 

În acest moment, este destul de clar că „biosecuritatea” este mijlocul ales prin care cabala globalistă intenționează să preia puterea asupra lumii. OMS lucrează la asigurarea puterii unice asupra răspunsului la pandemie la nivel global prin tratatul său internațional împotriva pandemiei care, dacă va fi implementat, va eradica suveranitatea tuturor națiunilor membre. Tratatul de pandemie al OMS este poarta de acces către un regim totalitar global, de sus în jos, un guvern mondial. În cele din urmă, OMS intenționează să dicteze toată îngrijirea sănătății. Dar pentru a-și asigura această putere, vor avea nevoie de mai multe pandemii. Numai Covid-19 nu a fost suficient pentru a-i aduce pe toți la bord cu o unitate centralizată de răspuns la pandemie și probabil că au știut asta de la început. Deci, motivul pentru care putem fi siguri că vor exista pandemii suplimentare, fie că sunt fabricate folosind fie frică și hype, fie o armă biologică reală creată în acest scop, este că planul de preluare, alias „The great Reset”, se bazează pe premisa că noi au nevoie de supraveghere globală a biosecurității și de răspuns centralizat.

 

Biosecuritatea, la rândul său, este justificarea unui pașaport internațional pentru vaccin, la care G20 a fost semnat și acel pașaport va fi, de asemenea, identificarea digitală individuală. Astfel, acel ID digital va fi legat de scorul dvs. de credit social, de urmărirea amprentei de carbon personală, de înregistrările medicale, de înregistrările educaționale, de dosarele de muncă, de prezența în rețelele sociale, de evidențele de achiziții, de conturile dvs. bancare și de o monedă digitală programabilă a băncii centrale (CBDC).

 

Odată ce toate aceste piese sunt pe deplin conectate, te vei afla într-o închisoare digitală, iar cabala conducătoare – fie că este oficial un guvern mondial sau nu până atunci – va avea control total asupra vieții tale de la leagăn până la mormânt.

 

Suntem deja sub un guvern mondial pseudo-unic

 

De fapt, avem deja un pseudo-guvern mondial, sub forma ONG-urilor lui Bill Gates. Ei iau decizii de îngrijire a sănătății care ar trebui lăsate la latitudinea națiunilor și/sau statelor individuale și iau decizii care își vor alinia propriile buzunare, indiferent de ceea ce se întâmplă cu sănătatea publică. Ei coordonează și sincronizează comunicarea pandemică în timpul exercițiilor simulate, iar apoi, atunci când apare situația din lumea reală care se potrivește, scenariul planificat în prealabil este redat mai mult sau mai puțin literal.

 

Între declarația G20 de a implementa un pașaport internațional de vaccin sub auspiciul OMS și tratatul OMS privind pandemia, totul este pregătit pentru a prelua controlul asupra următoarei pandemii și, în acest fel, se asigură și mai mult fundația pentru un guvern mondial unic. După cum am discutat în articolul meu din 2021, „Repetiții generale Covid 19 și dovada planului”, măsurile pandemice implementate pentru Covid-19au fost punctul culminant al deceniilor de planificare atentă pentru a modifica radical și permanent structurile de guvernare și sociale ale lumii.

 

Sistemul medical a fost folosit în trecut pentru a promova o agendă a Noii Ordini Mondiale – acum renumită ca „Marea Resetare” – și este acum folosit pentru a implementa etapele finale ale acelui plan de lungă durată. Covid-19a fost o desfășurare de practică în lumea reală și a arătat cât de eficient poate fi folosită o pandemie pentru a schimba raportul de putere și a elimina populația globală de bogăția și libertățile individuale. Deci, nu există nicio îndoială în mintea mea că vor fi declarate pandemii suplimentare, pentru că ele sunt mijloacele pentru scopurile globaliștilor. Pentru a preveni această lovitură globală, avem nevoie ca toată lumea să vorbească și să împărtășească adevărul până la punctul în care puteți. Abia atunci vocile noastre vor depăși numeric vocile mașinii de propagandă.

 

„Door To Freedom”, o organizație fondată de dr. Meryl Nass, are un afiș care explică modul în care tratatul pandemic și modificările Regulamentului Internațional de Sănătate (IHR) vor schimba viața așa cum o cunoaștem și ne vor lipsi de orice drept de libertate.

 

-----------------------------------

[1.21] Metro 15 ianuarie 2024

[2.3] Oglindă 13 ianuarie 2024

[4]  Twitter/X Monica Crowley 11 ianuarie 2024

[5]5  Fortune 12 ianuarie 2024

[6]  ResearchGate ianuarie 2024 DOI: 10.1101/2024.01.03.574008

[7]  MSN 15 ianuarie 2024

[8]  SPARS Scenariu de pandemie

[9]  Document NTI noiembrie 2021

[10]  Știrile ONU 23 iulie 2022

[11]  Contagiune catastrofală

[12]  videoclipuri cu contagiune catastrofală

[13]  CDC Enterovirus D68

[14]  Enterovirusuri CDC

[15]  Forbes 15 septembrie 2023

[16]  Cercetare privind bolile intratabile și rare februarie 2019; 8(1): 1-8

[17]  Forbes 11 ianuarie 2024

[18]  BBC 14 septembrie 2023

[19]  First Post 19 noiembrie 2021

[20]  Yahoo News 19 noiembrie 2021

[22]  HR 3832 The Disease X Act din 2023










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu