luni, 8 octombrie 2018

Multinationale cu droguri




Multinationale cu droguri

"Nu mai am nimic pe lume", spune mama carea fost nevoită să-și trimită fiul afară din țară, "marile firme" în care lucrase erau "mediu de consum zilnic".

Pornită de la ideea dezvăluirilor publicate inițial de LuJu.ro despre drogurile de la #REZIST, dar și de la noul caz cu "droguri pentru vipuri", ultima ediție a emisiunii "Sinteza Zilei" a fost, de departe, una dintre cele mai importante din istoria recentă a televiziunii.
Nu este nicio exagerare, pentru că subiectul atins, consumul de droguri în România a condus la câteva concluzii terifiante:
— în România, numărul celor care se droghează a devenit uriaș, iar tendința este crescătoare;
— în privința pericolului ala ziselor "droguri ușoare" se propagă minciuni de tipul "nu crează dependență", "nu sunt periculoase", dar și că în SUA și în țări occidentale "sunt la liber";
— consumul de droguri este deja la cote îngrijorătoare în instituții de învățământ, iar inclusiv adolescenții sunt o țintă a marii afaceri a drogurilor;
— în fine, o mărturie șocantă a scos la iveală că în (unele) multinaționale consumul acestor "droguri ușoare" se practică în grup.

"Șeful lor fuma cu ei în birou", a declarat o mamă disperată, vorbind de drama prin care a trecut. "Era un mediu unde se consuma zilnic — e o firmă foarte, foarte mare", a spus respectiva mamă.
Femeia a spus, printre lacrimi, că fiul ei a început să se drogheze la 12 ani — iar în tot acest timp a consumat doar "nepericuloasa" marijuana, dar care l-a afectat atât de tare încât nu mai dorea altceva decât să stea și să se drogheze.

În privința acestor firme mari, femeia a declarat că "nu-i controlează nimeni", angajează drogați și, în acest fel, se ajunge la "mediul în care se consumă" despre care vorbea.
Prezent în platou, fostul șef al Poliției Române, generalul Pavel Abraham, a confirmat în bună măsură informațiile.

O altă intervenție spectaculoasă a fost a profesorului Corneliu Riegler, cunoscut prin curajul cu care i-a pus la punct pe cei din trupele speciale, "mascații" și pe procurorii care îi devastaseră apartamentul… din greșeală!
[Paranteză — în ciuda "cenușii în cap" puse cu "generozitate" de reprezentanții MAI, nici până azi, deci după mai mult de jumătate de an, profesorul nu a fost despăgubit…]
Revenind la tema drogurilor, profesorul a dat din nou dovadă de maxim curaj, vorbind de ceea ce se întâmplă în unele licee — "Elevii fumează marijuana în fața camerei de spraveghere". Fără teamă sau jenă! Zeci de elevi, după cum spune profesorul Riegler.
Problema a fost ridicată chiar de părinții îngrijorați în ședință dar, când profesorul a expus situația în fața Consiliului de administrație, efectul a fost cu totul neașteptat:
"Singurul penalizat am fost eu", a declarat profesorul Riegler, precizând și cuantumul penalizării — 15% pe timp 6 luni!

Profesorul Riegler a confirmat și marea minciună pe care promotorii consumului de marijuana o răspândesc — și anume că este chiar un medicament în anumite situații.
În emisiunea lui Mihai Gâdea au intrat mai mulți telespectatori, informațiile fiind uluitoare! Sigur, chestiunea este de o amploare greu de imaginat, iar șansele ca România să se confrunte în foarte scurt timp la nivel maxim cu flagelul drogurilor sunt foarte mari.
Pe scurt, să remarcăm că muzica de cea mai mare audiență include pasaje care îndeamnă la consumul de droguri, la fel multe filme de succes, că în rândul tineretului occidental, "modelul" tinerilor români, nu-i așa, consumul acesta e ceva normal — chiar dacă vorbim de militari SUA sau NATO.

Așa cum am mai scris, fostul șef al DIICOT, procurorul Horodniceanu, a prezentat, în primul său raport anual de activitate în fruntea instituției, pericolul drogurilor pentru România — dar și traseul drogurilor. Ei bine, acest traseu este NUMAI prin țări ale NATO sau controlate/ocupate de NATO!

În concluzie, da, există și scandalul prinderii în flagrant a unor personaje notorii, și e spectaculos, dar adevărata problemă e pătrunderea și instalarea decisivă a consumului de droguri. De fapt, este încă una din metodele prin care o țară e transformată în colonie.
Distrugându-i tineretul, transformându-l într-o massă dependentă. Mai întâi dependent de subcultura occidentală, apoi de spiritul gregar, așa numitul "trend", apoi și de treburi mai grele, dar bănoase, cum sunt drogurile.

De fapt, dacă stăm bine și analizăm, vedem că în această "lume liberă", totul e dependență! Da, știu, "propaganda rusă!"… Ce te faci însă că drogurile vin din Occident?… Și, în general, toată dependența de care scriam.
Istoria mamei care declara plângând "nu mai am nimic pe lume" spune tot: a fost nevoită să-și trimită fiul afară din țară, fiindcă "marile firme" în care lucrase erau "mediu de consum zilnic". Asta e tragedie și pericol totodată! Despre ce "propagandă" mai putem vorbi?!



Sursa: Prof. VALENTINA LUPU









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu