sâmbătă, 27 octombrie 2018

Viorel Roman - Criza d-nei Angela Merkel (1 - 10)




Criza d-nei Angela Merkel (10)

se incheie fara mari emotii, pragmatic, in rate. Cancelarii Germaniei au o misiune, Konrad Adenauer, orientarea spre vest in Razboiul Rece I, Ludwig Erhard, miracolul econmic cu econmia de piata sociala, Willy Brandt, destinderea, orientarea spre est, Helmut Kohl, reunificarea. Ce urmeaza dupa etica protestanta ca politica de stat, era post-ideologica? 
Alternanta intre protestanti si catolici la conducerea Germaniei e traditionala. De aceea si de data asta, dupa fica unui preot protestant din Hamburg, va urma probabil milionarul Friedrich Merz, romano-catolic din Sauerland. El nu vorbeste ruseste ca d-na Merkel si in Razboiul Rece II, de dupa ocuparea Crimeei, va fi in tabara democrata nord-atlantica, nu in cea autoritara, populista continentala si cu atat mai putin in Clubul dolce far niente, mediteranean. 
Impreuna cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron, Merz va stabiliza Euro, va face granitele nationale, sud-europene si ordinea publica mai sigure, pentru a nu ajunge in situatia lui Matteo Salvini din Italiei si Grupului de la Visegrad si devenii mai atractiv greco-ortodocsilor, moldovalahilor, macedonenilor, bulgarilor, sarbilor, kosovarilor, albanejilor, balcanicilor.
De un miracol economic german sau/si vest european nu mai vorbeste nimeni la Berlin. 

https://www.academia.edu/34504213/Semnele_vremii_complet.pdf

http://www.gandaculdecolorado.com/napoleon-hitler-merkel/



Criza d-nei Angela Merkel (9)

se incheie cu decizia ei de a nu mai candida, dupa 18 ani la presedentia CDU, Uniunea Crestin Democrata, la Congresul din dec. din Hamburg, orasul ei de natal. Rezultatul alegerilor din Landul Hessen impun o schimbare a cursului politic a cele doua femei care conduc de bine de rau la Berlin o coalitia guvernamentala, CDU, SPD. Nimei nu stie cine va conduce CDU, dupa ce Trump a inlaturat-o pe d-na Clinton si in Franta, Brazilia, Coreea femeile sunt inlaturate de barbati de stat puternici. Si in Italia, Salvini, in Austria, Kurz, periferizeaza feminismul ecologic fara coloana vertebrala, Politically Correct. Numai prim-ministrul Regatului Unit, d-na May, lupta pentru BREXIT si d-na Dancila, pentru presedentia Consiliul UE, in timp ce Germania, Europa se afla la o rascuce de drumuri. 


https://www.academia.edu/34504213/Semnele_vremii_complet.pdf http://www.gandaculdecolorado.com/napoleon-hitler-merkel/ https://www.academia.edu/37516440/ROMXIT.pdf



Criza d-nei Angela Merkel (8)

generata de deschiderea fara conditi a granitelor Europei a invaziei mahomedanilor si idolatrilor afro-asiatici, din perspectiva lumii latine e cat se poate de critica. Matteo Salvini and Michel Houellebecq have pointed out that the drama of an aging and tired Europe is not a partisan or electoral issue; it is a civilizational one. This issue will also decide the future of the European Union, which the open-borders policy might wipe out. Time is running out. As Houellebecq said in a speech at the Frank Schirrmacher Prize: "The advance of Islam is just beginning, because demography is on its side and because Europe, which has stopped having children, has entered a process of suicide. And it is not really a slow suicide. Once you have arrived at a birth rate of 1.3 or 1.4, then in reality things go very fast.” … and Walter Laqueur wrote: "...uncontrolled immigration was not the only reason for the decline of Europe. But taken together with the continent's other misfortunes, it led to a profound crisis; a miracle might be needed to extract Europe from these predicaments.”  (Giulio Meotti, Cultural Editor for Il Foglio.) In acest fundal apocaliptic european, discutia privind sfarsitul erei cancelarei federale Angela Merkel capata la sfarsitul saptamanii, dupa alegerile din Landul Hessen, o noua dimensiune. Oricum Merkel a declarat deja ca nu va interveni, nu va desemna un sau o urmasa, pentru ca in trecut alegera a fost intodeauna cu totul alta, neasteptata.



Criza d-nei Angela Merkel (7)

Daca drumul spre iad este pavat cu cele mai bune intentii, asta e valabil si crizei din Germania, a impactului invaziei islamice si idolatre afro-americane initiata si patronata de d-na Merkel. Thilo Sarrazin atragea atentia asupra consecintelor. (vezi mai jos recenzia) La acea vreme d-na Merkel si adeptii ei n-au vrut sa auda, vada, vorbi, cam ca in anecdota „Va uitati la filme porno?, „Da, pentru a ma revoltat ca exista asa ceva!“. politically correct. Azi prognoza din 2010 a lui Sarazzin pare floare la ureche, asa ca el continua cu „Feindliche Übernahme. Wie der Islam den Fortschritt behindert und die Gesellschaft bedroht / Ocupatia pasnica. Cum impiedica islamul progresul si ameninta societatea“. FBV, 496 p. 24,99 € Din nou nimeni nu vrea sa discute ce-i bun sau rau la invazia mahomedana si idolatra, in societatea germana din est si vest, in Europa din est si vest. Incompatibilitatea dintre Islam si Crestinism o vedem in Orientul Apropiat, unde crestinii sunt decapitati, crucificati, persecutati. De la 20% in Siria au ajuns la cateva procente. Si in Germania, crimele, violurile, furturile afro-asiaticilor depasiti, disperati de o civilizatie crestina, pe care nu o intaleg si nu o pot accepta, sunt deja la ordinea zile. Asta polarizeaza, de o parte progresistii, de cealalalta (neo)nazistii. Buni si rai. O dezbatere fireasca in democratia germana se pare ca nu mai e posibila. O prima victorie a Islamului in Europa?

Viorel Roman, la 6 septembrie 2018



Germania se auto lichideaza

Cartea cu titlul de mai sus a lui Thilo Sarrazin Deutschland schafft sich ab. Wie wir unser Land aufs Spiel setzen, München 2010, 464 p., demonstreaza, ceea ce mai toat lumea stie, dar in vremea ocupatiei anglo-americanilor si a sovieticilor era tabu. Germanii au scapat ca prin urechile acului de a fi exteminati (vezi planul evreului Henry Morgenthau, 1891–1967, ministru de finante al USA) dar au fost supusi apoi unui plan de reeducare, similar celui al rusilor implementat in sfera lor de influenta, inclusiv Romania, cu scopul de a face imposibila o reeditarea a rezboaielor in Europa si a mai ales cimenta dominatia protestantilor anglo-saxonisi ortodoxo-comunisti castigata in 1945.

Dupa reunificarea si recapatarea suveranitatii Germaniei - trupele rusesti s-au retras in 1991, cele anglo-saxone se retrag in 2020 - tabuul reeducari dublat de un control „politic corect“ strict a fost preluat de elita pregatita de ocupatii. Libertatea de expresie este garantata de Constitutie, dar cand Dr. Sarrazin, membru in conducerea a Bancii Centrale Germane si fost ministru social-democrat de finante, si-a permis sa publice o carte cu un titlul si mesaj cat se poate de clar, „Germania se auto lighideaza. Cum ne jucam cu soarta tarii“ si fara ocupantii, a intervenit Presedintele, Cancelara si a fost dat afara din servici.

Si conducerea Partidului Social-democrat a vrut sa-l dea si ea afara, dar a renuntat de jena, pentru ca un milion si jumate de cititori au cumparat cartea si populatia este la curent atat cu planul Morgenthau cat si cu cel al reeducarii, dar este inca timorata, nu vrea sa-si riste pozitia sociala si profesionala ca Sarazzin, care a riscat si e acum un autor multimilionar independent.

Modelul din perioada de ocupatie nu este cel natural, darwinist in sensul de supravietuirea a celui mai competent, „survival of the fittest“, ci cu un model cultural artificial de selectie si reeducare facut de oameni, cu scopul ca singura materie prima germana, inteligenta si pregatirea profesionala, sa fie diminuata in mod relativ si absolut. Sistemul scolar este de ani buni precar, universitatiile mediocre. Institutiile fundamentale germane Familia, Armata si Biserica sunt din ce in ce mai subrede, prima se destrama, a doua devine una de marcenari, a treia incepe acum un program de reevanghelizare.  Natalitatea germanilor este in scadere,  cea a imigrantilor, preponderent islamici, e in crestere.  Ajutorul social 700 € pe luna a creat o patura parazitarea in crestere, interesata numai in perpetuarea privilegiilor, nu in munca si pregatire profesionala. Nu este nimic spectaculos sau nou ce afirma Sarrazin, nou este numai faptul ca cineva isi pierde situatia daca nu-i „politic corect“ si  ca astfel de la Presedintele si Cancelara, reeducata de rusii in RDG, (ea a recunoscut ca n-a citit cartea, dar este inpotriva ei), pana la omul de rand se recunoaste public, confirmand-ul pe Sarrazin si parafrazand-ul pe Hamlet, „ca ceva e putred in Germania“.

Prof. Dr. Viorel Roman, 27 iulie 2011
http://www.viorel-roman.ro/admin/modify.php?id=318

  

Criza d-nei Angela Merkel (6)

Adolf Hitle, Führer-ul celui de al III-lea Imperiu German, se se trezeste la 30 august 2011 intr-un parc din Berlin, in uniforma cu miros de bezina, si viata sa aventura continua ca star TV intr-o Germanie americanizata plina de comic involuntar, de umor negru. Romanul lui Timur Vermes, paralizant de verosimil, „El e din nou aici" / „Er ist wieder da“. Eichborn Verlag, Köln 2012, 396 p., se bucura de un formidabil succes, se vand peste doua milioane de exemplar, se treduce in peste 40 de tari, se face un film, multe premii etc.

Angela Merkel, cancelar federal, lanseaza la 31 august 2015 lozinca „Wir schaffen das!“ / Noi facem fata! si invita milioane de afro-asiatici musulamni si idolatrii. Si din nou, Vermes descrie cu umor negru, fara perdea, o tragi-comedie social-politica Made in Berlin in romanul „Flamanzii si imbuibatii“ / "Die Hungrigen und die Satten“, Verlag Eichborn, Köln 2018, 509 p. Pe coperta sunt disperatii din Gara din Budapesta, care o iau pe jos spre Tara Fagaduintei, Germania.

Scenariul carti, care va fi si fim, e realist: un star TV Reality-Show, un fugar istet, Lionel, un guvern din UE lipsit de simtul realitatii. La sud de Sahara, dintr-un lagar cu milioane de flamanzi, 150.000 sunt ajutati de TV Reality-Show si calauze profesioniste sa-o ia pasnic, pe jos spre Europa. Exodul e transmis Live la TV de „Ingerii in mizerie“, Lionel devine "Gandhi Africa" si in timp ce UE are nevoie de forta de munca, Lionel viseaza sa faca din Germania o mare natiune crescatoare de capre.

Stereotipurile PC, politically correct, de la „Ati mintit poporul cu televizorul!“ la „Fortareata Europa“ si de la naivitatea celor flamanzi, care au nostalgia omului alb, colonialismului si a posibilitatii de a ajunge in America, la ipocrizia imbuitabilor, nimic nu-i scapa lui Verme. O carte care ar merita sa fie tradusa, dar din pacate nu-i politic corecta.

http://www.gandaculdecolorado.com/napoleon-hitler-merkel/
https://www.youtube.com/watch? v=zyOoM3dzBSA



Criza d-nei Angela Merkel (5),

a ‘porților deschise tuturor’ din perspectiva lui Charles de Gaulle, 1980 - 1970: „E foarte bine ca exista francezi galbeni, negri sau tuciurii. Arata ca Franta e deschisa tuturor raselor si ca are o vocatie universala. Dar, cu conditia ca ei sa ramina o mica minoritate. Daca nu, Franta nu va mai fi Franta. Suntem totusi, inainte de toate un popor european de rasa alba, de cultura greco-latina si de religie crestina. Sa nu veniti sa povestiti basme. Musulmanii? V-ati dus sa-i vedeti? I-ati privit cu turbanele si djelada-urile lor? Vedeti bine ca nu sunt francezi.

Cei care propovaduiesc integrarea au un creier de colibri chiar daca sunt foarte savanti. Incercati sa integrati uleiul si otetul, agitati sticla si dupa o vreme se vor separa din nou. Arabii sunt arabi, francezii-francezi. Credeti ca populatia Frantei ar putea absorbi 10 milioane de musulmani care mâine vor fi 20 si poimiine 40? Daca noi facem integrarea (Franta cu Algeria n.r.), daca toti arabii si berberii din Algeria vor fi considerati francezi, cum ii vom impiedica noi sa nu vina in Franta continentala, cind nivelul vietii e mult mai elevat? Satul in care m-am nascut eu nu se va mai chema Colombey-Doua Biserici ci Colombey-Doua Moschei”.

Pentru a intalege acest discurs celebru, realist si surprinzator de actual, trebuie sa ne reamintim de Razboiul rece, 1947 – 1991, cand de Gaulle visa la un Imperiul Latin intre cele doua mari blocuri, care se amenintau reciproc cu bomba atomica. In acest proiect, romano-catolicii urmau sa-i aiba ca aliati pe musulmani si sa refaca vechiul spatiu de civilizatie al Imperiului Roman de Apus din jurul Marii Mediterane – Mare Nostrum.

Teama de fanatismul ortodocso-comunistilor slavi si de imperialismului capitalistilor anglo-mozaici era la Paris, in vremea Razboiului Rece, mult mai mare decat de Coran. Asta poate explica, de ce Franta a permis imigrarea a milioane de nordafricani si poate fi o ipoteza, ne poate explica noua azi, dece d-na Merkel a deschis porțile Europei Centrale a milioane de musulmani si idolatrii straini de teologia muncii, de credinta, civilizatia judeo-crestina, a Vechiului si Noului Testament.

*

Din vremea Razboilui rece, NATO „ii tine pe rusi la distanta, pe americani in Europa si pe germani subordonati“ („to keep the Russians out, the Americans in, and the Germans down“. Gen. Ismay, primul secretar NATO). In acelasi timp anglo-mozaicii i-au atras pe vestgermani la hedonism si consumism, i-au “facut grasi si impotenti“ (Churchill).

Dupa Cortina de Fier, reeducarea sovietica era brutala, usor de depasit dupa 1991, pe cand cea Made in USA e departe de a fi intaleasa, depasita de majoritatea inca grasa, impotenta si mai ales inca supraveghiata. SUA au stationati 44.660 de militari in 174 de baze militare in Germania. Marea Britanie, dupa Brexit, are inca o Armata pe Rhin.

Dupa planul Morgenthau esuat, incepe reeducarea, care submineza autoritatea barbatilor germani. Femeile, handicapatii, refugiatii etc. au mai multe drepturi. Scoliile, universitatiile devin mediocre, armata de mercenari. Nemultumirea „fara alternativa“ – „Alternativlos“ e cuvantul de ordine al d- nei Merkel -, e de intales. Dar de curand ei se confruntat si cu fostii RDG-isti si refugiati fara complexele reeducarii, situatia a luat o turnura neasteptata. Germania face fata invaziei arabe pentru

a nu ajunge in capcana anilor 1914 si 1939, cand Perfidul Albion a atras Reich-ul II si III in razboaie mondiale, care permit de un secol anglo-saxonilor invingatori stapanirea lumi. SUA are 800 de baze in 80 de tari, inclusiv Romania.

Nu este exclus, ca din nou, ca in vremea lui Wilhelm II si Adolf Hitler, expansiunea tehnico- economica germana actuala sa trebuie sa fie distrusa (vezi "Germania delenda est“, Saturday Review, London, 11.9.1897) si pentru a nu se ajunge pe picior de razboi ca predecesorii ei naivi, neinspirati sau „fara alternativa“, d-na Angela Merkel refuza sa opuna rezistenta.

Fara o noua victorie ca in 1918 si 1945 anglo-americanii risca periferizarea. Germania e docila, Rusia a revenit ca mare putere militara in Siria, iar conflictul, razboiul dintre USA si China va avea alta dimensiune si deznodamant ca cele mondiale din secolul trecut, de aicea vine invazia araba in UE / Europa, Brexit-ul si nervozitatea presedintelui Donald Tump.

http://www.clipa.com/a999-Imperiul-Latin.aspx
http://www.logossiagape.ro/2018/07/16/viorel-roman-criza-d-nei-angela-merkel-4
https://revistasingur.ro/altele/18939-viorel-roman-criza-d-nei-angela-merkel-4.html?q=altele/ 18939-viorel-roman-criza-d-nei-angela-merkel-4.html



Criza d-nei Angela Merkel (4),

a ‘porților deschise tuturor’ vazuta de Giovanni Sartori (2013–2017) in Il Giornale, Milano.

- Profesore, ați spus recent că suntem supuși unei invazii. În Franța, intelectualii de stânga încep să vorbească asemenea colegilor lor de dreapta. Multiculturalismul a eșuat, fluxurile migratorii dințările musulmane nu mai pot fi suportarte, islamul nu se poate integra în Europa democratică...

Giovanni Sartori: Spun aceste lucruri de zeci de ani. Și dvs vorbiți ca dreapta ... Stânga, dreapta, lucrurile astea nu mă interesează. Ce mă interesează este bunul simț. Vorbesc din experiență, pentru că studiez acest lucruri de ani de zile. Încerc să înțeleg care sunt mecanismele politice, etice și economice care reglează raporturile dintre Islam și Europa, pentru a propune soluții la dezastrul în care ne-am adâncit.

- Care dezastru?

Giovanni Sartori: Acela de a ne imagina că putem integra în mod pașnic o vastă comunitate musulmană, fidelă unui monoteism teocratic, care refuză să separe puterea politică de cea religioasă

într-o societate occidentală democratică este o mare iluzie. Din această fantasmă s-a declanșat războiul, tot mai deschis, pe care îl trăim acum.

- De ce?

Giovanni Sartori: Pentru că Islamul, în cursul ultimilor 30 de ani, s-a trezit într-o manieră agresivă. Și-a inflamat adepții, gata să se arunce în aer, ajutați de noi tehnologii din ce în ce mai periculoase. Este un islam incapabil să evolueze. Este un monoteism teocratic înțepenit în secolul VII, incompatibil cu monoteismul occidental. După victoria de la Viena în 1683, aceste două realități s- au ignorat reciproc; astăzi se înfruntă din nou.

- De ce este imposibilă coabitarea?

Giovanni Sartori: Pentru că societățile libere occidentale sunt întemeiate pe democrație, pe suveranitatea poporului. Islamul este întemeiat pe suveranitatea lui Allah. Iar dacă musulmanii pretind să aplice acest principiu în Occident, atunci conflictul este inevitabil.

- Credeți așadar că integrarea musulmanilor în societățiel noastre va fi imposibilă?

Giovanni Sartori: De la anul 630 după Hristos, istoria nu a înregistrat nici o integrare islamică reușită în sânul societăților nemusulmane. Priviți la India sau la Indonezia. Deci, dacă în țările lor musulmanii trăiesc fără probleme sub suveranitatea lui Allah, dimpotrivă, în Occident... Dacă musulmanul imigrant din Occident continuă să adere la un asemenea principiu și refuză valorile noastre etice și politice, aceasta înseamnă că nu se va putea integra niciodată.

- Și multiculturalismul?

Giovanni Sartori: Ce numim noi multiculturalism? Ce înseamnă el? Multiculturalismul nu există. Stânga, care flutură fără încetare acest termen, nu știe nimic despre Islam, ea ține discursuri de ignoranți. Chinezul a continuat să rămână chinez și după 2000 de ani și coabitează pașnic în orașele noastre cu tradițiile și obiceiurile lui. La fel și europenii evrei. Nu și muslmanii. În sfera privată au dreptul de a-și profesa religia, dar politic trebuie să accepte suveranitatea populară. Altfel, nu au ce căuta în Occident.

- Dacă un ins de stânga v-ar auzi vorbeșe astea, v-ar trata drept xenofob.

Giovanni Sartori: Stânga este scandaloasă. Nu are curajul de a înfrunta problema. Și-a pierdut ideologia și pentru a părea progresistă se agață în mod rușinos de cauza nefastă a ‘porților deschise tuturor’. Solidaritatea este bună, dar ea nu este de ajuns.

- Ce e de făcut?

Giovanni Sartori: Să fie stabilite reguli și să se vegheze ca ele să fie respectate. Imigrația în Europa a atins cifre de nesuportat. Orice imigrant trebuie să primească o viză, documente în regulă, o identitate clară. Clandestinii, ca și orice persoană care trăiește ilegal într-o țară, trebuie expulzați. Iar cei care rămân nu trebuie să obțină dreptul de vot, căci dacă le acordăm acest drept, musulmanii își creează propriul partid politic și grație ritmului natalității lor, mortal pentru noi, peste 30 de ani vor avea majoritatea absolută. Iar noi, deveniți minoritari la noi acasă, vom fi obligați să trăim sub legea lui Allah, sharia. Am trăit 30 de ani în Statele Unite. Am beneficiat de toate drepturile, cu excepția dreptului de vot. Și totuși am trăit foarte bine.

- Și în ce privește debarcările masive de imigranți pe țărmurile noastre?

Giovanni Sartori: Fiecare urgență are etapele sale. Noi am ajuns în ultimul stadiu: cel de război. Trebuie trimise avioane asupra coastelor libiene, trebuie scufundate ambarcațiunile lor goale. Este singurul mijloc de descurajare a invaziei asupra Europei. După două trei atacuri vor renunța. Astfel, dacă vor dori să intre în Italia, vor trebui să găsească alte căi, mai ușor de controlat.

- Unii intelectuali susțin că tot Occidentul este responsabil...

Giovanni Sartori: Sunt intelectuali stupizi, autodistructivi. Știu și eu că Inchiziția a fost o oroare. Dar această perioadă de fanatism Occidentul a depășit-o de secole. Islamul nu. Islamul este incapabil să evolueze și va rămâne mereu anchilozat în scolul VII. Este o lume imobilă, care nu a intrat niciodată în societatea industrială, nici măcar țările cele mai bogate, ca Arabia Saudită. Au petrol și averi colosale, dar nu produc nimic, și cumpără din străinătate toate produsele finite. Simbolul economiei lor nu este producția, ci piața, ‘suk’. Unii zic că contactul, schimbul între civilizații diferite ar fi o sursă de bogăție. Dacă există un respct reciproc și voința de a trăi împreună, atunci ar putea fi așa. Altminteri, nu este nici o bogăție, ci război. Un război în care arma cea mai puternică, demografia, este de partea lor.

- Și Europa ce face?

Giovanni Sartori: Europa nu există. Nu s-a mai văzut o instituție politică mai stupidă decât această Europă. Favorizează imigrația persoanelor, gata să muncească pentru un salariu mai mic decât cel al mâinii de lucru europene, devastând astfel economia continentului, favorizând șomajul concetățenilor noștri și sărăcia.

- Cum ar arăta Europa dvs ideală?

Giovanni Sartori: O Europă confederală, compusă doar din primele șapte state membre, al cărei Președinte ar trebui să fie și directorul Băncii Europene și o singură Curte Supremă, ca în Statele

Unite. Această Europă care vrea să continue să se extindă, integrând și țări musulmane, dar în același timp neștiind cum să se apere în fața fanatismului islamic, este ridicolă și iresponsabilă.

- Cum se va termina povestea asta cu Islamul?

Giovanni Sartori: Când am ajuns la bomba umană, la martiriul în numele lui Allah, aceasta înseamnă că înfruntarea se apropie de punctul culminant.



Criza d-nei Merkel (1),

prima cancelar federal din fosta zona de ocupatie sovietica, incalca tratate, legi, deschide granita la milione de musulmani si idolatrii afro-asiatici, straini de Europa crestina, de teologia muncii, si a facut treptat din „economia de piata sociala“ (die soziale Marktwirschft), un semi-socialism.

Costurile sociale in Germania au ajuns la 1/3 din BIP, 1.000.000.000, o mie de miliarde €, si cei supercalificati, cu un impozit de 50%, se gandesc deja sa-si reduca activitatea sau sa plece in Elvetia de ex. unde impozitul e de 17%.

Criza seamana cu cea din Imperial Roman, care a degradat Republica, statul de drept al cetatenilor liberi, capitalisti, intr-un Imperiu semi-socialist, de sclavi dependenti de o administratie imperiala atatputernica, bucurosi ca germani lichideaza in sec. V Imperiul Roman de Apus si in sec. VIII arabo-islamul pe cel de Apus, care devine astfel un „regat grecesc“, antilatin, Bizantul.

Din aceleasi considerente, dupa Revolutia din anul de gratie 1989, URSS-ul, tot Lagarul ortodoxo-comunist a revenit la capitalism, la statul de drept, pentru ca sclavii s-au saturat de pomenile socialiste platite cu lipsa de libertate de miscare si exprimare, aspirau si ei la drepturile omului occidental, la demnitatea celor liberi din economia de piata, din capitalism.

Germania d-nei Merkel, Europa crestina se afla la o rascuruce de drumuri.
https://www.academia.edu/34504213/Semnele_vremii_complet.pdf https://www.academia.edu/27240809/Romania_2030



Criza d-nei Merkel,

care a inceput in toamna anului 2015 cu invazia barbarilor se apropie de sfarsit.

Horst Seehofer, ministru de interne, CSU, vrea sa refuze intrarea in Germania a refugiatilor fara documente sau a celor care au cerut deja azil intr-o alta tara.

Angela Merkel, cancelar, CDU, refuza initiativa Seehofer, sustinuta de majoritatea populatiei, pentru nu deveni un tigru de hartie. Acest conflict va decide soarta coalitiei de guvernamant, lui Seehofer si Merkel. Viorel Roman, Roma la 15 iunie 2015


Anexe:
NAPOLEON, HITLER, MERKEL

Proiectul Europa Mare, nu este în interesul anglo-saxonilor, declara ministru de externe al Marii Britanii Boris Jonson, pe când pleda pentru Brexit, inspirat de Churchill în vreme de razboi, ca tara sa sa devina eroina eliberatoare. Si d-na Le Pen, Frontul National frencez, vrea asta. Nici protectorul ortodocsilor nu-i de acord cu UE/ NATO. Putin îi vrea pe greco-pravoslavnici în Eurasia sa.

Jonson, Le Pen refuza €, UE, politica germana, care încalca tratate în timp de pace si îi obliga pe englezi, francezi si alti memebrii ai UE, sa plateasca sute de miliarde € pentru Grecia, sa suporte criza €, administratia lui Junker, invazia a milioane de mahomedani si idolatrii etc. Aceasta destabilizare promovata de Berlin nu lezeaza interesele Moscovei, din contra.

Popularitatea d-nei Merkel a scazut de 75% la 45%. La recentele alegeri din Mecklenburg-Vorpommern, Uniunea Crestin Democrata este surclasata de Alternativa pentru Germania/AfD, care arunca peste bord mai toate taburile. Deja nu mai e sigur ca prima femeie cancelar, reprezentanta DDR-ului, va mai candida sau câstiga alegerile din 2017. AfG a ajuns de la 0 la 20%. În SUA, dupa Brexit, americanizarea, nu globalizarea, motiveaza electoratul.

Se stie cum au esuat Napoleon si Hitler. Dece însa invita Merkel afro-asiatici incompatibili cu traditia crestina si teologia muncii? Dece nu respecta tratatul monedei comune €? Dece nu vede ca e responsabila de Brexit, de protestul grecilor, italienilor, ungurilor, care dirijeaza refugiatii spre Berlin? Dece a ajuns dependenta de Turcia lui Erdogan? Dece genereaza costuri de un bilion de euro pentru germani, dar si pentru toti europenii, fara sa întrebe pe nimeni? În interesul cui destabilizeaza Merkel marele proiect Europa?

Nu exista raspuns la aceste întrebari pe care si le pun germanii si mai toti europenii. Ele vor fi gasite probabil de istoricii genaratiilor viitoare în arhive. Pâna atunci sa ne marginim la întrebarile si constatarile sine ira et studio, fara ura si partinire, din articolelel anexate: Alternativa pentru Germania, AfD; Dezmembrarea Europei; Brexit 2016; Criza d-nei Merkel; Era d-nei Merkel; Invazia barbarilor.

Viorel Roman, 5 septembrie 2016 *

De la infiintare, NATO „ii tine pe rusi la distanta, pe americani in Europa si pe germani subordonati“ / „to keep the Russians out, the Americans in, and the Germans

down“. (Gen. Ismay, primul secretar NATO) In acest scop numai SUA au stationati 44.660 de militari in 174 de baze in Germania. Marea Britanie are o Armata pe Rhin.

In vremea razboilui rece, anglo-americanii i-au atras pe vestgerman la hedonism si consumism, i-au facut grasi si impotenti (Churchill). Dupa retragerea Armatei Rosii, capitala revine la Berlin. Cancelara Angela Merkel, presedintele Joachim Gauck sunt educati in zona de ocupatie sovietica.

Dupa Cortina de Fier, reeducarea sovietica era brutala, usor de depasit dupa 1991, pe cand cea Made in USA e inca a tot prezenta, departe de a fi intaleasa si cu atat mai putin depasita de majoritatea inca grasa, impotenta si supraveghiata de o armata omiprezenta de sapte decenii. Celebrul plan criminal Morgenthau n-a fost pus in aplicare, pe cand cel de reeducare este actual.

Anglo-americanii submineza autoritatea barbatilor germani, prin faptul ca femeile, handicapatii, refugiatii etc. au mai multe drepturi. Scoliile, universitatiile sunt mediocre. Armata e de mercenari. Nemultumirea germanilor de rand, fara alternativa – „Alternativlos“ e cuvantul de ordine al d-nei Merkel -, e usor de intales. Dar de curand ei se confruntat si cu afro-asiaticii musulmani sau idolatrii, majoritatea barbati fara complexele reeducarii, situatia politica a luat o turnura neasteptata.

Germania d-nei Merkel trebuie sa faca fata invaziei islamice orchestrata de USA, nemultumirii din tara sa si a statelor UE, pentru a nu ajunge intr-o capcana similara celei din anii 1914 sau 1939, cand Perfidul Albion a reusit sa atraga Reich-ul II si III in razboaie mondiale sinucigase, care sa permita anglo-saxonilor stapanirea Europei si a lumi. SUA are 800 de baze in 80 de tari, inclusiv Romania.

Din nou, ca in vremea lui Wilhelm II, Hitler, expansiunea economica trebuie subminta ("Germania delenda est" - Saturday Review, 11.9.1897) si pentru a nu ajunge pe picior de razboi ca predecesorii ei naivi, d-na Merkel refuza sa opuna rezistenta, obliga chiar tarile UE sa o urmeze, fara a le consulta, deschide

neconditionat granitele, accepta nelimitat refugiati (care costa sute de miliarde euro), se ploconeste la Inalta Poarta. Cu ce consecinte?

Criza si politica d-nei Merkel a generat o Alternativa pentru Germania, AfD, care propune contrarul: opririrea invaziei, constructilor de moscheei, islamizarii; reevaluarea reeducarii anglo-mozaice (fara a pune la indoiala Holocaustul), personificata de generatia 1968, prima reeducata cu succes de USA; revenirea la invatamantul performant; desfiintarea privilegiilor minoritatilor; o presa fara control; reactivarea armatei traditionale; retragerea armatelor straine (britanicii se retrag in 2020); normalizarea relatiilor cu Rusa; redefinirea strategiei NATO.

AfD are deja 15-20%, mai mult in est decat in vest. Fara ipocrizia politic corecta, fara tabuuri in politica interna si externa, la alegerile parlamentare din anul viitor, se incheie era d-na Merkel, prima cancelara federala femeie, pregatita la scoala partidului unic marxist-leninist. Bremen la 16 mai 2016

Zece teze

1. Sfântul Imperiu Roman de Naţiune Germană, Europa Centrală, e Pământul făgăduinţei pentru afro-asiaticii dezorientaţi şi disperaţi, după ce Lagărul ortodoxo- comunist şi proiectul neoliberal-capitalist au eşuat lamentabil.

2. Un milion de mahomedani şi idolatri vin în 2015 în Germania, nu în Rusia, Anglia/ SUA. Internaţionala comunistă, Solidaritatea socialistă, ca şi egalitatea, speranţa în bunăstarea, progresul neoliberal au dispărut fără urme.

3. German înseamnă de 1.000 de ani, demnitatea creştinului, Civitas Romana, Civitas Humana, nu absurdul naţional, socialist. Umanismul Sfântului Imperiu Roman e mereu prezent în subconştientul celor dezmoşteniţi de soartă.

4. După războaiele mondiale, o ocupaţie militară şi o reeducarea cu larg caracter de masă, nemţilor li se baga mereu beţe în roată: Ucraina, NSA/CIA, Euro, Grecia, FIFA, cârnaţi cancerigeni, gaze VW plus 1 milion de refugiaţi. Ce mai urmează oare?

5. SUA, pe linia „To keep the Russians out, the Americans in, and the Germans down”, a creat o zonă militară tampon de la Baltică la Marea Neagră pentru a submina apropierea ruso-germană şi a organizat haosul controlat din Ucraina şi Siria din aceleaşi considerente.

6. Vestgermanii, graşi şi impotenţi (Churchill), suportă!!! Îndobitociţi de nazişti, ruso- comuniştii, cei din est, PEGIDA protestează, nu vor să mai înghită încă o reeducarea, cea anglo-americana plus presa mincinoasă (Lügenpresse).

7. Refugiaţii afro-asiatici cauta un loc de viaţă unde sunt respectate standardelor de civilizaţie (Decalogul iudeo-creştin în limbaj secularizat), care în vremea războiului rece erau călcate în picioare pretutindeni în numele progresului.

8. Evreii privesc fireşte cu îngrijorare invazia semilunei şi recrudescenţa credinţei radicale în Germania, Europa Centrală, pentru că cea mulsulmană o redeşteaptă pe cea creştină sedată de bunăstarea artificială dată de SUA, URSS până în anul 1989.

9. Invazia, mai ales a musulmanilor în Germania, Europa Centrală, Franţa, a schimbat deja paradigmele politice interne şi internaţionale postbelice în sensul definit de Hegel: „List der Vernunft” - Raţiunea e (mai) subtilă (decât credem).

10. În ciuda tuturora, dacă omul este cel mai preţios capital, atunci economia şi armata germană, europeană nu au decât să salute venirea tinerilor refugiaţi, care vor dinamiza o societate îmbătrânită cu o populaţie în scădere.

*

În Imperiul Roman, Sfântul Imperiu Roman de Naţiune Germană are o tradiţie bimilenară. Numai Germania aşteaptă anul acesta 1.000.000 de afro-asiatici din aşa-

zise state eşuate (failed states), părăsite de administraţia creştin-europeană în urmă cu jumătate de secol. De atunci ele sunt incapabile să menţină un minim de condiţii civilizate populaţiei preponderent musulame şi idolatrice, care se refugiază acum, trecând prin Balcani, sau cu ambarcaţiuni, Mediterana în UE. Pe scurt: „Dacă ne-aţi părăsit şi nu ne mai faceţi accesibilă civilizaţia şi la noi, venim peste voi!”.

Uniunea Europeană, nu-i Imperiu, n-are Constituţie, iar deficitul de democraţie a celor 28 de state suverane paralizează luarea de decizii majore, aşa că putem vorbi şi de un „failed imperium, failed sacerdotium”. Dacă Imperiu depinde de Papa şi Împărat - vedem că ultimul lipseşte, iar papa Benedict XVI s-a retras sufocat de relativism, de primatului economiei, de laicizarea chiar şi a clerului şi a unor pseudo- ceremonii sacre. Dacă destinul final al lumii, eshatologia universală se diluează, dispare, atunci nu metafizica, ci economia are ultimul cuvânt şi sensul vieţii se degradează.

Să ne reamintim că democraţia a apărut ca urmare a departajării sferei sacrului de profan în Sfântul Imperiu, a luptei dintre Papa şi Împărat şi a revoluţiei papale din sec. XI-XIII. De aceea nu-i de mirare (după filozoful Giorgio Agamben) că o degradare a bisericii papale atrage după sine şi pervertirea democraţiei, a întregii vieţii socio-economice. Capitalismul devine peste noapte religie, iar dreptatea divină este înlocuită fără menajamente de liberalism cu economia de piaţă şi competiţie.

În statul secularizat a iluminiştilor, la departajarea politicii de religie, locul credinţei l-a luat după eşecul marxism-leninismului, neoliberalismul. Judecata şi dreptatea divină nu mai joacă nici un rol în statul modern de azi, cu consecinţe deprimante şi scurile. Scriitorul Michel Houellebecq descrie în romanul sau de mare succes „Soumission” (eng. „Submission”, ger. „Unterwerfung”, rom. „Supunere”), pustiul spiritual contemporan din Franţa, Europa, în care fiecare persoană este forţată să lupte şi nu mai are nici posibilitatea, putere de a se inpotrivi competiţiei pentru un loc cât

de cât privilegiat într-o economie de piaţă motivată exclusiv de lăcomie și setea de bani. Homo homini lupus est bellum omnium contra omnes!

Dacă este deja insuportabil că nu se mai poate vorbi de Europa decât de deficit de democraţie, austeritate, economie, euro, va reuşi invazia afro-asiatica să readucă în actualitate valorile culturale, spirituale creştin-europene, la care aspiră noii veniţi şi pe această cale să se depăşească fundamentul eminante economic secularizat al neoliberalismului? Viorel Roman, 01.11.2015



Esecul d-nei Angela Merkel

in realizarea unui consens cu bavarezii / CSU, Ecolocistii si Liberali e inca un semnal al sfarsitului erei feminine in marea politica. O femeie a condus Brazilia, Coreea de sud, a candidat la presedentia SUA, e inca sefa guvernului din Marea Britanie. In zilele noastre cea mai puternica femeie din lume, cancelara federala a Germaniei e incapabila sa faca un guvern dupa alegeri.

Urmeaza un nou tip de politicean, efeminat, elegant, suplu, tanar, carismatic ca presedintele Frantei, noul omul forte din Austria, din Canada. D-na Merkel a reusit sa elimine consecvent personalitati masculine, ca cele pomenite mai sus, asa ca acum CDU n-are pe cine urca in ring si liberalul Linder, omul momentului, refuza sa fie figurant in guvernul d-nei Merkel.

Nimeni nu stie cum se va incheia criza din 2015, cu refuzul d-nei Merkel de a garanta integritatea granitelor si invitatia adresata afro-asiaticilor musulmani si idolatri de a venii in numar nelimitat in Germania ramasa perplexa. Atunci s-a creat o alternativa la planul Merkel si Sörös, partidul Alternativa pentu Germania (AfD), care a plecat de la zero si are acuma sase milioane de alegatori, 92 de parlamentari in Bundestag si aspira la guvernare.

Popularitatea d-nei Merkel si a CDU scade si dupa toate probabilitatiile asistam acuma la ultimului act al tragediei inceput in 2015. Ce va urma dupa prima femeie cancelar federal, socializata in canonul marxist-leninist protestant e greu de spus. E sigur insa ca norii grei se aduna deasupra unei Germanii prea mica pentru marea politica si prea mare pentru Europa.

Invazia barbarilor; Criza d-nei Merkel; Era d-nei Merkel; Napoleon, Hitler, Merkel; articolele de mai jos, chiar daca sunt de anii trecuti, ofera un cadru al crizei guvernamentale actuale si argumente valabile si in aceste zile.

Viorel Roman, 20 noiembrie 2017



Criza d-nei Merkel

provocata de migratia a zece milioane de musulmani si idolatri afro-asiatici spre Europa - primul milion a venit sau mai bine zis a naufragiat 2015 -, e una tipica germana. Cautarea solutiilor în afara realitatii, romantismul cancelarului federal Angela Merkel nu numai ca nu este agreat de partenerii din UE, dar nu e nici macar înteles. La fel idealizarea refugiatului de peste mari si tari pe care inchizitia crestina nu l-a chestionat, civilizatia industriala nu l-a dezumanizat, care-si cauta numai cu ce are pe el un viitor mai bun etc. Reînvie nobilul salbatic din literatura idealista, iata un nou aliat în lupta împotriva capitalismului anglo-mozaic.

Cum este altfel posibil sa proclami în Germania o cultura a ospitalitatii fara margini si fara granite, la propriu, si apoi sa te mir ca vin, pe ruta balcanica sau cea mediteraneana, sute de mii de refugiati fara acte de identitate, care refuza ordinea tarii gazda, se dedau la acte de tâlharie si agreseaza, sau chiar violeaza femei. Câti din noii veniti refuza ab ovo normele civilizatiei crestinilor occidentali, câti vor forma o societate paralela cu moschei si saria, câti sunt teroristi ai Califatului islamic?

Ţarile cu moneda comuna euro, dar si celelalte membre ale UE au simpatie pentru esteuropeni, pentru România, Bulgaria, Cipru si Grecia, care dupa 500 de ani de colonialism turco-musulman, nu gasesc înca o cadenta cu lumea crestinilor occidentali, în UE. De aceia au urmat-o pe doamna Merkel fara discutii în actiunea sa generoasa de a-i salva pe greco-ortodocsi de la faliment în vara anului trecut si a le oferi în continuare o perspectiva în Europa. Într-adevar, era o optiune fara alternativa (Alternativlos), cum îsi prezinta doamna Markel de obicei proiectele politice.

Cu totul altfel se pune problema la invazia afro-asiatica actuala, care nu-i deloc fara alternative. Confruntata cu un refuz unanim european, în Anglia se pune problema parasirii UE, în USA se discuta viza pentru musulmani, sub 1% în tara tuturor emigrantilor si posibilitatilor, în Japonia s-a acceptat o duzina de azilanti, doamna Merkel începe sa intre în rândul cancelarilor germani pe care lumea nu le întelegea si nici nu accepta romantismul, idealismul, când ei nu vor decât binele, sa salveze întreaga lumea dupa modelul lor/ Am deutschen Wesen mag die Welt genesen.

Viorel Roman, 19 ianuarie 2016
http://www.cuvantul-liber.ro/news/85852/61/Invazia-Barbarilor-in-Imperiul-Roman http://confluente.org/viorel_roman_1446529664.html https://www.academia.edu/27240809/Romania_2030 https://www.academia.edu/34504213/Semnele_vremii_complet.pdf http://www.totpal.ro/viorel-roman-germanizarea-europei-sau-europeizarea-germaniei/



Dupa d-na Merkel

prima femeie cancelar federal, die fosta zona de ocupatie sovietica, RDG, deschide granita si ordona Willkommenskultur, ospitalitate neconditionata fata de musulmani si idolatri afro-asiatici, care se pun in miscare pe apa si pe uscat spre Tara

Fagaduintei, Europa, invitati de cea mai puternica femeie din lume, ajutati de idealisti cam verzi, ecologisti, LGBT, vanzatori de sclavi din Libia si filantropii din SUA, ca Soros .

http://confluente.org/viorel_roman_1446529664.html http://www.totpal.ro/viorel-roman-invazia-barbarilor/ http://www.cuvantul-liber.ro/news/85852/61/Invazia-Barbarilor-in-Imperiul-Roman

Fara a mai pomenii politica energetica, falimentul Greciei, criza euro etc. Germania d-nei Merkel se autolichideaza disciplinat, in ritm alert. vezi Thilo Sarrazin: Deutschland schafft sich ab. Wie wir unser Land aufs Spiel setzen, Muenchen 2010, 464 p.

http://www.ziarulnatiunea.ro/2011/08/08/%E2%80%9Egermania-se-auto-lichideaza %E2%80%9D/
http://www.gandaculdecolorado.com/germania-se-autolichideaza/
http://www.rotarybvp.ro/viorel-roman-%E2%80%93-%E2%80%9Cgermania-se- auto-lichideaza%E2%80%9D/
https://saltmin.com/2011/09/03/germania-se-autolichideaza/

Degeaba inainte de alegeri s-a difuzat un e-mal in care politicienii sunt facuti porci si marionete ale marilor puteri invingatoare, sase milioane nu s-au mai lasat intimidati si au ales Alternativa pentru Germania. D-na Merkel incerca sa faca guvern fara sa ia act de drama poporului, care nu-i consultat. Pensionari impozati, 100 miliade de euro pentru noii veniti e inceputul. N-au fost consultate nici tarile din UE in legatura cu invazia afro-musulmanilor cu alta religie, teologie a muncii. Partidele sunt depasite, mental blocate.

http://confluente.org/viorel_roman_1473168188.html
http://herculanehercules.ro/data/uploads/hercules_nr_2_2016.pdf http://www.clipa.com/a18038-ALTERNATIVA-PENTRU-GERMANIA.aspx https://issuu.com/doinadragut/docs/constelatii-diamantine-nr-67-2016

D-na Merkel nu ia act de lipsa sa de legitimitate nici in tarile din est supuse in trecut Sultanului si Califului. Ungurii au platit doua secole impozitul crestinilor pentru islamul parazitar (cizye în turca, cizie în româna) si din nou cizye pentru cota impusa de Berlin?

http://www.marianagurza.ro/blog/2016/01/23/viorel-roman-criza-doamnei-merkel/ https://www.academia.edu/27241050/Era_d-nei_Angela_Dorothea_Merkel
http://www.revistasingur.ro/articol-pres/14956-viorel-roman-era-d-nei-merkel? q=articol-pres/14956-v
http://www.marianagurza.ro/blog/2016/05/17/viorel-roman-era-d-nei-merkel/iorel- roman-era-d-nei-merkel

Cu decizii fara consultarea Bundestag-ului sau a poporului sau, d-na Merkel a reusit nolens volens sa provoace o criza perfecta, a reeducarii, democratiei, partidelor politice, constitutiei, toate impuse dupa razboi de marile puteri, supraveghiate apoi de anglo-mozaici si sovietici.

Ce urmeaza? In mitul escatologic germanic al Ragnarok-ului moravurile decad si se pierd, oamenii se învrajbesc, pamântul se cutremura, soarele se întuneca etc., dupa care un nou pamânt va rasari, verde, frumos si îmbelsugat.

Bangkok la 28.01.2018













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu