miercuri, 4 noiembrie 2015

Preparat pentru arsuri de gradul III

Dragi părinți, prieteni, frați, rude ale celor care au suferit arsuri în tragicul accident din noaptea de 30 Octombrie la „Clubul COLECTIV” din București, vă recomand un TRATAMENT NATURIST (MINUNE) pe care l-a trimis doamna GABRIELA IONESCU, al cărei tată a suferit arsuri de gradul III, iar în două luni s-a făcut bine.

Gabriela Ionescu povestește:

În 1980 tatăl meu a fost surprins de explozia unui bidon cu motorină care i-a provocat arsuri de gradul III la cap, gât și mâini. Fiind iarnă, avea un pulover pe gat care a ars împreună cu pielea, lasându-i venele gatului expuse. Nu mai avea piele pe fața, păr pe cap, iar urechile îi erau arse pe jumătate. Dupa 2 săptămâni de chin (în spital) capul îi era, «o mare coajă de sub care supura puroi».
Dupa cele 2 săptămâni de chin, tatăl meu și-a întâlnit salvatoarea, o bătrână care a convins-o pe mama ca leacul ei îi va reda chipul soțului. Mama și un unchi l-au „răpit” (fara exagerare) pe tata din spital și l-au dus acasă unde bătrâna s-a și mutat pentru 2 săptămâni.
Mi-am sunat astazi tatăl care mi-a dictat cu galsul tremurand de emoție rețeta. M-a rugat să precizez că «nu îi doare, dimpotriva, tratamentul le ia durerea». Știu că mulți vor fi neîncrezători, însă eu nu aș fi putut trăi (împăcată sufletește) stiind că există un tratament care pe tatăl meu l-a facut ca „NOU” în aproximativ 2 luni: I-a crescut carnea la loc, i-au crescut urechile, i-au crescut barba, parul, (unghiile i-au picat si i-au crescut la loc de 2 ori). Singura urmă (pe care o mai pot vedea astazi) este pielea puțin încrețită pe gat, sub urechi, acolo unde acum 35 ani i se vedeau venele!...
Tin să precizez faptul: de cand mă știu... pragul nostru a fost călcat de foarte mulți oameni care veneau plini de speranță să îș ajute rudele, copiii, iar mama le pregatea și le arăta cum să aplice tratamentul, iar ei plecau covârșiți de recunoștință.
Reteta este urmatorea (cantitățile pot fi înmulțite în funcție de cât este de mare suprafața ars) :
- 200 grame ceara de albine pură (de la apicultori care să vă garanteze că nu există nimic altceva în ceară, decât ceea ce au produs albinele)




- 200 grame unt de vacă (proaspat și să fie NESARAT). Mama recomanda să fie făcut în casă din lapte proaspat.




- 200 ml ulei de floarea soarelui




- 2 cepe albe




Intr-un vas curat se pun âmpreun la foc mic ceara, untul și uleiul. Când se topesc toate, se adaugă ceapa taiată mărunt (ca pentru mâncare). Se lasă la foc foarte mic până cand ceapa devine aurie (ea va începe să fiarbă în amestecul de ulei, unt și ceară). Aveți grijă să nu ardeți ceapa! Când ceapa e aurie, se stinge flacăra. Arsurile se vor spăla cu multă grijă cu ceai de pelin




și fașă sterilă. Atenție: se înmoaie fașa în ceai, se spală rana, apoi fașa se aruncă și se folosește alta. Nu introduceți în ceai fașa cu care ați spălat deja rana. Dupa ce arsura este curătată cu ceaiul de pelin, se lasă câteva minute până se usucă rana bine.
Mai departe se va aplica pe arsuri preparatul (medicamentul minune) în următorul mod: se ia fașa sterilă de colțuri și se înmoaie în preparatul călduț (dacă e rece se încheagă de la ceară). Veți obsera că aderă la fașă și începe imediat a se întări. Aplicați cu grijă pe arsură fașa care va fi înmuiată în totalitate. Continuați până cand toată rana e acoperită.
IMPORTANT de știut: fașa înmuiată în soluția preparată NU se va lipi de rană datorită ingredientelor pe care le conține. Mai mult, datorita căldurii corpului și a unui strat de vată care va fi asezat peste ea, se va menține unsuroasă și va hidrata si regenera carnea si pielea.
Dupa ce toate rănile sunt acoperite cu fașă înmuiată în preparatul menționat, peste ea (cum am spus mai sus) se va aplica un strat de vată care va avea rolul de a menține căldura necesar regenerării . Dupa ce corpul va fi acoperit de startul de vată, peste vată se va aplica strat de fașă curată (neîmbibată în soluție) care va menține vata și fașa (îmuiată) la locul lor.
Acest pansamanet se va menține 24 de ore, după care va fi înlocuit, făcând exact aceiasi pași, de la spălarea cu ceai pân la fixarea pansamentului cu fașa curată. În momentul în care pansamentul se dă jos, tatal meu spune ca nu e dureros pentru că soluția (mediacmentul natural) este extrem de emolient. La stratul de fașă îmbibată în soluție va adera carnea moartă, care se va îndepărta cu ușurință, fara ca pacientul să simtă durerea.
De asemenea, pe dedesuptul cărnii arse va începe procesul de regenerare a celulelor, ceea ce va provoca mancarimi. Mancarimea e semn bun (începe să se vindece rana).
Soluția preparată, ramasă se pune la rece și poate fi refolosită la urmatoarea pansare (prin incalzire).
În speranța că tratamentul descris de mine va alina suferința celor ce trec prin momente de neimaginat, mă pun la dispoziția voastră dacă aveți întrebari sau nevoie de ajutor.
Însanatosire grabnică, suntem cu gandul la voi!

Vă mulțumesc din inimă!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu