vineri, 13 mai 2016

GSM REPUBLICANI și REGALIȘTI (tableta) 0g


REPUBLICANI și REGALIȘTI
A fost Ziua Europei ! Trăiască ! La Cotroceni s-a dat o grandioasă recepție ! Nu au fost invitați toți penalii României. Foarte bine !10 MAI este Ziua Independenței României ! Independența, adevărata zi națională a oricărei națiuni ! Liniște pe toate fronturile ! Să fie aceeași cauză ca pe timpul lui republicanului Ceaușescu ? Doar pentru că Ziua Națională se întâmplă să fie odată cu Ziua Regalității !
Mă așteptam ca televiziunile să se inflameze ! Mai nimic. Singura care a onorat, cât de cât, evenimentul a fost Digi24. Mă tot întreb, zecile astea de televiziuni din România or fi românești ?
Ne-a dat Dumnezeu o zi națională în plină primăvară și noi o tot ținem în prag de iarnă. Evenimentul este într-adevăr important, dar nu de anvergura Independenței țării ! Oare de ce americanii nu sărbătoresc ziua națională la data alipirii nu știu cărui stat din cele 37 la SUA, ci 4 iulie ?!?
10 MAI 1877 este ziua în care domnitorul Carol I sancționează decretul privind proclamarea oficială a Independenței României ! Cum turcii nu acceptă, trupele române intră imediat în luptă. Prin victorii răsunătoare pun Europa în situația de a recunoaște României independența. Țara va cunoaște, tot mai mult, modernizarea, prin continuarea aplicării reformelor domnitorului Al. Cuza, alungat de alți parlamentari ai neamului românesc, trădători ai intereselor Principatelor Unite. Programul de reforme culminează cu reîntregirea țării în hotarele regatului lui Burebista, prin alte jertfe de sânge ale poporului român.
Domnilor-tovarăși parlamentari, când vom reveni la adevărata zi națională și continuarea luptei pentru reîntregirea neamului românesc ? Când vom mai avea un Kogălniceanu în Parlamentul actual ? Regret că indolența a cucerit Parlamentul, Președinția și Guvernul ! Îmi este jenă cu unii dintre conducătorii actuali. Imorali, lipsiți de onoare, respect și hoți. Pe deasupra, republicani plini de ifose comuniste. Republicani analfabeți din Republica a III-a, care au scos de pe stema țării simbolul Independenței, Coroana de oțel, crezând că e un simbol monarhic ! Ce să faci cu asemenea loaze care au umplut Parlamentul ?
Rușine celor care ignoră adevărata zi națională a României !

Informația, o problemă ? O rezolvăm împreună.
Trimite mai departe ! Să se vadă ! Ne-am eliberat de frică !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu