vineri, 8 octombrie 2021

Răzvan Savaliuc - „Boul joaca golf”

 



Răzvan Savaliuc: „Boul joaca golf”

 

Vaccinul e un mare rahat. Mori si cu el si fara el daca ai comorbiditati si te-a lovit covidul. Indiferent ce varsta ai, chiar si copil fiind, ca la orice gripa sezoniera… Pentru cine vrea sa inteleaga…

 

Ce o fi in acest vaccin se va afla cu siguranta in viitorul foarte apropiat. Pentru mine insa este cert ca pretutindeni auzi: gasit mort, cazut mort, atac cerebral, infarct… cancere galopante, peste 80% din bolnavii de cancer din ultimul an s-au stins rapid… Dar ce sa vezi, nimeni nu dezvolta… autoritatile tac, multi medici s-au vandut si tac pentru niste avantaje materiale jenante si imediate… Unele studii ale unor medici din lume arata ca cei vaccinati sunt un pericol major pentru ceilalti si ca vaccinatii ar trebui carantinati… Sigur, vor spune multi, sunt doar teorii ale conspiratiei… Norvegia a anuntat ca marele covid e o gripa ca toate celelalte. In Israel unde e cea mai mare rata de vaccinare din lume e cel mai mare dezastru la infectari.

 

Cred cu tarie ca marea pandemie de covid e o imensa psihoza in urma careia castiga doar cei care vand vacinuri. Si ca pandemia de covid nu e altceva decat o gripa tratabila in procentaj de 99%.

 

Doar ca cineva a blocat, ca un facut, prezenta medicamentelor necesare pe piata si cei care ajung la spital ajung uneori prea tarziu. O spun ca unul care a avut o forma foarte grava de covid, care s-a vindecat miraculos, in doar cateva ore, la Spitalul Matei Bals, in februarie 2021, cu o simpla perfuzie cu anticorpi monoclonali. Acest tratament nu il veti gasi in farmacii, nici antiviralele care v-ar salva nu le veti gasi, pentru ca asa e ordinul de zi pe unitate. Sa abunde stirile la televiziuni de morti in saci de plastic, unii aruncati pe jos… sa fie groaza maxima… Sa arda cat mai multe spitale.

 

Sa nu uitam ca primul Guvernul Meu a ajuns la Putere in urma tragediei de la Clubul Colectiv. Si de atunci tot ard spitale si mor cu zecile de bolnavi de covid. Parca cineva vrea sa-i faca pe romani sa fie ingroziti de spitale si sa se arunce in acele rujatului colonel Gheorghita si ale arabului Arafat, care uita ca Romania e cea care i-a dat posibilitatea sa faca la noi studiile de medicina si sa ajunga ceea ce este. Un fost ambulantier, ipocrit si obedient, care mai ieri zicea ca bine ca au murit doar 7 in loc de 9 si care ne decide noua azi pe unde sa mergem si pe unde sa ne inchidem in case, ca asa vrea el. El un neica nimeni, fara nicio calificare pe virusi!

 

Boul joaca golf…

 

Asa ca nu pot sa nu ma intreb daca eu – ca jurnalist care am dovedit cu teste ca focul de la Clubul Colectiv care a omorat peste 60 de tineri nu putea proveni de la o banala artificie de interior, eu care am demonstrat cu teste de bun simt ca asa ceva nu era posibil (CLICK pentru a citi aici) – daca nu cumva sunt dinadis atatea incendii aberante si repetate in spitalele de covid si daca nu cumva acestea nu sunt opera unor mercenari diletanti care au pus focul la Colectiv. E parerea mea desigur, dar inca mai cred ca avem dreptul sa ne spunem opiniile in Romania, chiar daca propaganda ne va acuza de teoria conspiratiei.

 

Boul joaca golf… s-a trezit un pic din letargie si zice ca “statul roman a esuat” desi el e seful statului! Boul nu gandeste… rumega in toata maretia!

 

In sfarsit lumea a iesit in strada sambata 2 octombrie 2021, auzind aberantele masuri de restrictie impuse de Guvernul Meu. Dobitocii astia sinistri, care stau in patru labe in fata marilor puteri straine si se cred aparate de ele, au comis o uriasa crima impotriva poporului roman. Au lasat spitalele fara antivirale si anticorpi monoclonali in asteptarea valului 4 si acum mor cu sutele pe zi (daca or fi reale aceste cifre). Au regizat evacuari de spitale si au lasat bolnavi cu sondele si perfuziile in el, unii in stadii terminale, sa fie aruncati pe strada. Sa bage panica in populatie. Peste tot se arunca informatii manipulatoare ca nevaccinatii sunt de vina, desi lipsa medicamentelor e cea care condamna oamenii la moarte. Puscaria pe viata ar fi prea putin pentru nenorocitii astia!

 

Ce vreti voi criminalilor? Sa se vaccineze 75% din romani, cu tot cu copii, cu rahaturile voastre experimentale, aduse de afara, despre care nici voi nu stiti ce contin, si nici macar nu faceti vreo minima verificare pe ele?!?

 

Am dreptul sa cred ca voi muri daca imi injectez ceva experimental in corp? Evident ca da!!! Si de ce sa ma oblige niste idioti ca Iohannis (care mintea din aprilie 2020 ca “vaccinurile sunt sigure” si de atunci tot mor vaccinati pe capete) precum Gheorghita, Arafat si altii ca ei, cu fetele lor tampe, sa ma vaccinez ca asa vor ei?

 

Adica nu mai pot sa intru sa mananc ceva in vreo locatie, ca asa vor neispravitii astia? Cu ce drept faceti voi discriminarea intre vaccinati si nevaccinati, cand vaccinurile sunt un mare rahat si legea va interzice sa faceti vreo discriminatre?

 

Vaccinati-va voi cu 10 doze in cur deodata, si lasati-ne pe noi sa facem fiecare cum credem ca e bine pentru corpul nostru! Vrea careva sa se vaccineze? Ii e frica? Se simte mai aparat asa? Foarte bine. Cine sunt eu sa ii interzic??? Dar de ce sa vina indivizii astia neispraviti – asa ii vad eu – sa dea reglementari profund ilegale sa ma injecteze cu rahaturile lor sub santajul ca altfel nu mai pot intra in vreo locatie sau sa ies pe strada intre orele 20.00 – 05.00??? Cine sunt acesti neica nimeni?

 

Boul joaca golf… a fugit in Germania, in timp ce romanii au iesit cu zecile de mii in strada, sa primeasca o mare medalie. Ceva de genul pentru vanzarea zacamintelor marine ale Romaniei pe o sapca si renuntarea la datoriile de razboi ale Germaniei, de vreo 19 miliarde de euro, catre tara noastra…

 

Ce mizerie de stat! Cu Catzu, cu PNL-isti absolut idioti, unii fara liceu, pusi ministri. Niste iresponsabil total! Care fac tot ce li se ordona de afara si fara sa gandeasca, caci ei nu pot avea o initiativa proprie, nefiindu-le permis… sa lasi o tara intreaga pe mana unor speculanti straini de gaze si energie electrica, sa faca ce preturi vor pe gazul si curentul produse de Romania??? Si ne mint in fata ca asa ne cere UE? Sa iesim din UE atunci, daca asa ne mint idiotii astia, ca nici macar in Schengen nu am fost primiti si toti aliatii ne fura de ne rup cu aceste cozi de topor care ne-au prostit sa le dam voturile. Nu va e rusine procurorilor si ofiterilor din SRI, care ati jurat sa aparati tara si legea, sa ii sustineti pe acesti dementi corupti? Care nu doar ca ne-au dat o pandemie falsa, ci si o criza medicala, suprapusa peste una economica si peste una sociala?

 

Boul joaca golf… il apara SRI, PICCJ si ICCJ. Se crede smecher mare, chit ca e prost de bubuie. Panarama a inchiriat o aeronava jet Falcon cu 500.000 euro ca sa se duca in State si a mai facut si o escala la Sibiu sa o culeaga pe ravasitoarea sa lady, ca totul e pe banii poporului asta prost de bun, care si cand l-a prins ca a furat niste case, nu a catadicsit sa-l oblige sa dea inapoi chiria nemeritata de peste 300.000 euro, ca l-a acoperit procurorul general al Romaniei si un un sclav de judecator de la Inalta Curte…

 

Lumea e in strada. Va iesi masiv in perioada urmatoare. Iohannis, Catzu, PNL, USR-PLUS si oricine, dar oricine, ar pactiza cu ei, trebuie aruncati peste bord, ca in Decembrie 1989, pentru ca ei sunt adevaratii dusmani ai natiunii romane. Unul nu trebuie iertat! Si alaturi de ei principalii lor protectori, care au stat in functii pe banii nostri si nu au facut nimic: sefii PICCJ si SRI. Slugile care i-au ajutat sa ajunga sa tradeze, sa vanda, sa saraceasca, sa falimenteze, si umileasca o tara intreaga, folosind o pandemiei ca ei sa minta, sa fure, sa ne aduca in sapa de lemn si fara sperante, sa distruga toti pensionarii care au muncit o viata ca Romania sa ajunga acolo sus, acolo de unde au inceput ei sa fure. Pazea!

 

Boul joaca golf… si primeste medalii de la straini… prosti mai suntem!

 

Autor:Razvan Savaliuc

 

Sursa: corectnews.com

https://gandeste.org/analize-si-opinii/razvan-savaliuc-boul-joaca-golf/122055/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+gandeste-org+%28gandeste.org%29







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu