luni, 25 octombrie 2021

stiri active - Arhiepiscopul Vigano cheamă nevaccinații la o Alianță Antiglobalistă.

 




Demonstrații împotriva legilor anti-umane ale marionetelor „Marii Resetări”, privind vaccinarea forțată și impunerea pașapoartelor de segregare, au avut loc și azi în mai multe orașe ale lumii. Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, fostul Nunțiu apostolic în Statele Unite și fost secretar general al Guvernoratului statului Vatican, cunoscut cititorilor ActiveNews pentru pozițiile sale categorice împotriva „Marii Resetări”, a adresat italienilor reuniți în Piața Poporului din Roma la una din marile manifestații anti-nazi pass un mesaj video excepțional despre starea pre-apocaliptică a lumii (filmarea mai jos).

 

Vigano expune într-o sinteză cu adevărat extraordinară pentru concizia ei tot ceea ce am trăit în primii doi ani ai Erei Covid cu falsurile, minciunile și crimele sistemului care a declanșat războiul mondial de azi împotriva umanității, pas cu pas, de la mască și distanțare până la vaccinare și pașapoartele controlului total.

 

Vedeți și IPS Teodosie, categoric: Nu acceptați să vă vaccinați! Sunteți apărați de Constituția țării și de legile europene. Aveți tot dreptul de a alege! VIDEO / ACTUALIZARE: Precizările Arhiepiscopiei Tomisului

Vigano se distinge de ierahia catolică din jurul Papei, pe care o acuză de trădare a creștinătății și umanității. El afirmă că Biserica oficială a fost ocupată de persoane șantajate pentru homosexualitatea lor sau legăturile cu masoneria și serviciile secrete, care acționează la ordinele marionetelor „Marii Resetări”.

 

Vedeți și Preasfințitul Ambrozie: Dumnezeu o să-i dea jos pe nemernicii ăștia care ne conduc! FILMAREA LUNII

Traducerea aparține unei cititoare ActiveNews căreia îi mulțumim în mod deosebit. Aflați aici ce ne așteaptă, potrivit înaltului prelat catolic, care nu se sfiește să spună Adevărul, spre deosebire de mulți alții:

 

 


Dragi prieteni,

 

V-ați adunat aici, în această zi, în Piazza del Popolo, ca în multe alte piețe ale Italiei, ca multe alte sute de mii de oameni în toată lumea, care își manifestă poziția față de instaurarea acestei tiranii globale.

 

Milioane de cetățeni din toate națiunile, în tăcerea asurzitoare a mass media, de luni întregi strigă ”NU!”, NU nebuniei pandemice, Nu lockdownurilor, NU carantinei de noapte, NU vaccinărilor, Nu pașapoartelor sanitare, Nu șantajului unei puteri totalitare aservite elitei.

 

Au trecut deja aproape doi ani de la începutul acestui incub planetar. Am intrat într-un labirint, pas cu pas.

 

La început au fost măștile în spațiile interioare, apoi lockdownurile cu declarațiile pe proprie răspundere. Pe urmă carantina de noapte.

 

Amintiți-vă, cu fiecare abuz care părea să fie justificat de o stare de urgență, am acceptat să ni se sustragă câte o bucată de libertate. Pas cu pas.

 

Ne-au împiedicat să mergem la biserică, să ieșim din casă, să muncim, să mergem la școală, să-i vizităm pe cei dragi, ba chiar și pe părinții noștri muribunzi din spitale.

 

Pas cu pas. La o anumită oră a serii nu mai vedeai pe stradă decât curierii.

 

Noi victime ale marelui reset, noi sclavi ai sistemului, micii întreprinzători, proprietarii micilor afaceri, restaurante și baruri, au fost împinși la faliment de norme absurde, ilegitime și contraproductive.

 

Ca să nu mai vorbim de căderea psihică ce ne-a lovit pe mulți dintre noi, de la cei mai mici până la cei mai bătrâni, unii privați de orice contact social, alții închiși în azile fără tratament, condamnați la moarte de un protocol ministerial.

 

Pas cu pas ne-am obișnuit cu ideea ca un comitet tehnico-științific să poată decide, cel puțin așa ne-au povestit, că virusul circula doar după ora 18, că lovea doar prin baruri, și doar pe cei care stăteau în picioare, nu și pe cei așezați la mese, că era contagios în biserici și muzee, dar nu și în trenurile de navetiști sau autobuzele pline de elevi.

 

Pas cu pas ne-au făcut să credem că o gripă sezonieră, ca orice alt coronavirus ar putea ucide mii de persoane, fără însă să ne spună că medicilor din spitale le era interzis să administreze tratamente, așteptând ca boala să se agraveze.

 

Nu ni s-a spus că la ordinul autorității sanitare covidul trebuia tratat ca o maladie pulmonară, când era de fapt o boală circulatorie la origine, nu ni s-a spus că erau interzise autopsiile și că se incinerau cadavrele, ca să se împiedice descoperirea cauzelor maladiei și să se înțeleagă cum trebuie tratată.

 

Între timp ne arătau camioanele militare ale generalului Figliuolo, transporturi de cadavre, dar aveau grijă să nu ne explice că acele camioane conțineau puține sicrie, adunate după o perioadă în care pompele funebre de la Bergamo au fost împiedicate să preia corpurile neînsuflețite și să organizeze funeralii.

 

Dar ce impact asupra populației întregi, consemnată la domiciliu în fața televizorului, hipnotizată de terorismul mediatic, planificat științific după principiile cele mai cinice ale propagandei.

 

Gândiți-vă la bătrâni, departe de cei dragi, privați de orice confort, chiar și de cel spiritual, căci s-a interzis până și accesul preoților pentru a le administra ungerea bolnavilor, constrânși să suporte această propagandă continuă, să vadă murind tovarășii de salon din patul vecin, să asiste la disperarea unor persoane încă și mai singure decât ele.

 

Astăzi descoperim că administrarea Propofolului, un medicament folosit în anestezie pentru inducerea comei farmacologice nu a fost practicată doar de medicul primar din Montichiari, arestat pentru omucidere cu intenție, ci era practică comună în toate spitalele, cum a confirmat într-un interviu președintele medicilor primari și cum a semnalat doctorul Scoglio.

 

Practic ni se spune cu toată seninătatea că anul trecut bolnavii de covid înainte de a fi intubați erau sedați cu Propofol, conștienți fiind că asta le-a cauzat moartea.

 

Și ei o spun cu atâta nerușinare fiindcă sunt convinși că niciunul dintre noi nu va avea nimic de obiectat, că niciun magistrat nu va deschide niciun dosar penal, că niciun jurnalist nu va denunța acest al nu știu câtelea nou scandal, că niciun politician nu va îndrăzni să-l critice pe primul ministru sau pe ministrul sănătății.

 

Pas cu pas, am ajuns să ne vedem constrânși, pentru a nu ne pierde locul de muncă și a ne putea desfășura activitățile normale, să prezentăm un document, pașaportul verde, care certifică starea de sănătate a vaccinaților, contagioși și contaminabili și a celor care au ieșit negativi la un test irelevant, pentru că, după cum știți, vaccinul nu protejează, nu imunizează și testele nu garantează că rezultatul corespunde realității.

 

Și pentru ce, pentru o gripă care se putea trata și care în multe cazuri s-a tratat cu succes dovedit, acolo unde s-a permis tratamentul, dar care trebuia să fie incurabilă pentru a putea legitima vaccinurile experimentale cu derogare de la normele obișnuite de siguranță.

 

Și se pare că zilele acestea, zile în care adevărul pare că iese tot mai mult la lumină, aflăm din declarația unor medici că testele, pe baza cărora ne-au consemnat la domiciliu și ne-au constrâns la carantine ridicole și extenuante, că testele pe care ni le-au impus pentru a releva cazurile pozitive folosite pentru statisticile experților, sunt nesigure și neconcludente.

 

Și astăzi ne spun asta nesancționați, după ce au dispus distrugerea economiei, a structurii sociale, a echilibrului psihic și fizic al unei întregi națiuni.

 

Dar dacă testele alea nu sunt bune acum, înseamnă că nu erau bune nici ieri și asta o spun nu doar ”complotiștii”, ci chiar inventatorii acestora, afirmând că testele nu sunt pentru uz diagnostic.

 

Dar din cauză că astăzi trebuie să fie delegitimate testele, fiindcă constituie unica alternativă, deși costisitoare, la inocularea serului genetic experimental, iată că în mod miraculos ele nu  mai sunt fiabile. în timp ce la început erau prin lege.

 

Cam ca și covidul după orele 18, 20, 22.

 

M-am referit puțin mai devreme la labirintul în care înaintăm, mai precis în care ne-am trezit urmându-i pe cei care ne-au promis să ne scoată de acolo și care știau prea bine că nu există ieșire.

 

Cu fiecare pas pe care l-am făcut intrând în meandrele acestui labirint, ne-am îndepărtat și ne-am rătăcit. Fiindcă acesta este un labirint, o încâlceală de afirmații pseudoștiințifice, de contradicții logice și de proclamații apodictice, de dogme proclamate de noii sacerdoți ai covidului, al sinedriului pandemic.

 

Nu există nimic consecvent și rațional în ceea ce ni se spune, și tocmai crezând că ceea ce ni se povestește are sens, intrăm tot mai mult în labirint...

 

Să ne vaccinăm ca să-i salvăm pe cei vulnerabili și pe cei bătrâni, care nu se pot vaccina, ni se spunea.

 

În timp ce îi vaccinau pe cei vulnerabili și pe cei bătrâni, ne ziceau să ne vaccinăm ca să putem da jos masca și să reîncepem să trăim.

 

Și puțin după aceea descopeream că nu doar că trebuia să purtăm în continuare masca, ci că o singură doză de ser nu mai era suficientă, ba chiar nici două, poate nici măcar trei.

 

Între timp cei vulnerabili și cei bătrâni mureau de covid, chiar și după a doua doză.

 

Și dacă supraviețuiau, e pentru că în spitale, contraziceți-mă dacă puteți, de ceva timp bolnavilor li se administrează azitromicină, făcând să pară un tratament împotriva paraziților intestinali, dar știind foarte bine că e un medicament împotriva virusului, pentru a nu dăuna credibilității vaccinurilor, desigur, nu pentru sănătatea pacienților. Trebuie să ieșim din labirintul acesta, dragi prieteni. Dar nu putem ieși limitându-ne la protestele împotriva pașaportului sanitar, care e doar cel mai recent instrument de represiune, dar în mod cert nu și ultimul.

 

Desigur, pașaportul sanitar e o aberație juridică, un șantaj odios, o dovadă că alarma pandemică e doar un pretext.

 

Dar chiar dacă s-ar retrage pașaportul sanitar, ar rămâne absurditatea de a fi considerat mortal un virus care se poate trata și care nu a provocat mai multe morți decât s-au înregistrat în anii trecuți...

 

Absurditatea de a purta măști care nu doar că nu servesc la nimic, dar provoacă boli pulmonare grave și patologii cerebrale...

 

Absurditatea de a considera vaccin un produs farmaceutic care nu dă imunitate și care s-a demonstrat că are efecte secundare atât de grave încât în doar câteva luni de la administrarea sa a dus la mai multe decese decât toate celelalte vaccinuri din ultimii zeci de ani la un loc...

 

Absurditatea de a ne lăsa inoculați cu un produs farmaceutic experimental, care acționează asupra ADN-ului nostru, transformându-ne în organisme modificate genetic. Absurditatea de a urma niște indicații și protocoale care par scrise de niște vrăjitori, nu de medici cu conștiință.

 

Seria de ordine care anulează ordinele precedente frizează deja penibilul...

 

Absurditatea de a contrazice cu seriozitate și calm afirmații atât de scandaloase și de absurde că nici nu ar merita răspuns...

 

Ca de exemplu cea a lui Draghi, ”cine se vaccinează, se salvează, cine nu se vaccinează, moare”. E o minciună.

 

Ceea ce afirmă Draghi, că vaccinații nu mor de covid, este complet fals, cum este complet fals să afirmi că boala de covid e o boală letală, din moment ce devine letală doar dacă nu se tratează.

 

Și e fals că nu există tratament, din moment ce acele tratamente atât de discreditate sunt acum utilizate tocmai de autoritățile europene în scop preventiv pentru refugiații afgani pe care i-am primit acum câteva săptămâni.

 

Totul e un  fals. Sunt false datele despre cei decedați de covid. E falsă fiabilitatea testelor. Sunt false eficacitatea și siguranța vaccinurilor.

 

Sunt false recuperările la terapie intensivă.

 

E fals că nu există corelație între afecțiunile care lovesc din senin pe cei  vaccinați și vaccin.

 

Sunt false alarmele de la telejurnale, sunt false intervențiile așa zișilor experți din emisiunile de divertisment, sunt false previziunile statistice ale experților.

 

Să ieșim din labirint. Să refuzăm narațiunea mediatică, măcar să decidem să închidem televizorul, care azi s-a transformat într-un tabernaclu infernal.

 

Să rupem scurtcircuitul logic al celui care pretinde că  există un sens chiar și atunci când minte cu nerușinare.

Și pentru a ieși din labirint, dragi prieteni, e nevoie să vedem lucrurile cu o privire care să nu se limiteze doar la fapte, ci care să vadă totul într-un cadru mai amplu în care pandemia e un instrument de inginerie socială provocată ”ad arte”, cu un scop precis și anume de a ne aduce tocmai la pașaportul sanitar, la controlul total, la limitarea libertății naturale și constituționale, în numele unei Mari Resetări pe pe care niciunul dintre noi nu o dorim, pe care niciunul dintre noi nu a fost solicitat să o voteze, care concentrează puterea și bogățiile în mâinile unei elite, cea a ”filantropo-capitaliștilor” ca Gates și Soros care consideră restul umanității drept un rezervor de sclavi și clienți, cărora să li se dea un venit minim, creat din nimic, care să îi facă datornici și care să le permită să  cumpere bunuri produse de această elită, bunuri produse cu manoperă la cost redus de oameni constrânși să supraviețuiască.

 

Între timp se pregătește vânzarea aerului, apei și a luminii soarelui sub pretextul urgenței climatice și a presiunii ”Fridays for future”, mișcarea ridicolă a Gretei Thunberg.

 

Să ieșim din labirint, conștientizând că avem o problemă de autoritate, a autorității civile care nu urmărește binele comun al cetățenilor, a autorității religioase care nu doar că a încetat să se mai ocupe de salvarea sufletelor credincioșilor, dar îi mână între fălcile unui balaur infernal.

 

Să ieșim din labirint învățând să ne folosim judecata critică, să nu ne lăsăm înșelați de cei care au un curriculum cu asemenea abuzuri, minciuni și crime care nu te lasă să presupui ne-ar trata altfel pe noi.

 

Să ieșim din labirint înțelegând că ceea ce se întâmplă e un război mondial în care se luptă nu cu arme reale, ci cu arme neconvenționale: cenzura informațiilor, medici aserviți, complicitatea politicienilor, magistraților, forțelor de ordine, un război care se lasă cu victime inocente, care distruge societatea, lovește oamenii, mai întâi în suflet, abia apoi în corp, un război declarat contra a tot ce aminteștede civilizația noastră, de cultura noastră, de credința noastră, de valorile noastre.

 

O luptă între lumină și întuneric, între bine și rău.

 

Lor nu le pasă deloc de sănătatea noastră, cum nu le pasă nici de protecția mediului sau de promovarea păcii.

 

După unii, ca de exemplu sinistrul ministru Cingolani, mai mult de jumătate dintre noi, oamenii, ar trebui să dispărem fiindcă suntem niște paraziți pentru planetă.

 

Și tocmai cei care lansează teoriile despre depopularea planetei prin intermediul noilor vaccinuri, avortului și eutanasiei, sterilizării în masă, care, ce să vezi, se propune ca un beneficiu filantropic, distribuie vaccinuri eficiente tocmai în acest scop.

 

Iar toți aceia care sub diverse titluri s-au vândut acestor ”filantropi”, ne cer să credem în știință.

 

Azi pentru covid, mâine pentru încălzirea globală, renunțând la rațiune în numele unui consimțământ bazat pe credință oarbă, care duce la suicid.

 

Să ieșim din labirint.

 

Nu putem învinge într-o luptă în care regulile pot fi în orice moment schimbate de adversar.

 

Dragi prieteni, trebuie să recunoaștem că dacă am ajuns în acest punct, asta se datorează în mare parte infidelității noastre, findcă am lăsat pe alții să decidă în locul lui Dumnezeu ce este bine și ce nu, fiindcă în numele toleranței am permis violarea legii naturale, degenerarea moralei creștine, uciderea pruncilor în pântecele mamelor lor, uciderea bolnavilor și bătrânilor, coruperea copiilor și tinerilor.

 

Ce se întâmplă acum, e fructul înveninat a decenii de disoluție, de rebeliune împotriva legii Domnului, de păcate și vicii strigătoare la cer, care se cer răzbunate în fața lui Dumnezeu.

 

Providența ne arată cum poate deveni lumea când abandonează domnia lui Iisus Hristos și se supune sclaviei impuse de satana.

 

Cuvintele mele nu sunt apocaliptice, cum susțin unii, ci un avertisment sever de pastor,  să ne întoarcem la Dumnezeu, că acolo unde nu domnesc Regele Hristos și Regina Maria, se înstăpânește tirania crudă și nemiloasă a Diavolului, care promite frăție universală, în timp ce de fapt nu vrea decât distrugerea voastră pe Pământ și damnarea voastră eternă.

 

Iisus Hristos este Regele și Domnul Istoriei, în mâinile Lui sunt soarta și destinele fiecăruia dintre noi, ale statelor și ale Sfintei Biserici. El nu va permite să sucombăm în fața asaltului dușmanului omenirii.

 

Întoarceți-vă, să ne întoarcem cu toții cu credința fiului risipitor, care cere cu umilință tatălui său să-l ierte și să îl primească înapoi în casa sa.

 

Să redevenim creștini mândri de credința noastră, a civilizației pe care religia noastră a construit-o pe parcursul a două mii de ani de istorie.

 

Să ne întoarcem la apărarea, în cadrul angajamentului civil și politic, ale acelor valori nenegociabile pe care astăzi le vedem negate și anihilate.

 

Dar, mai ales, vă rog, vă conjur, să ne întoarcem la a trăi prin harul lui Dumnezeu, să frecventăm sacramentele, să practicăm virtuțile, să fim creștini coerenți cu promisiunile Botezului, mărturisitori adevărați ai lui Hristos.

 

Pentru a ieși din labirint e necesar să reluăm invers drumul parcurs.

 

Firul nostru al Ariadnei este apărarea familiei, a țesăturii sociale religioase a dragii noastre Italii, a culturii noastre, care e inevitabil creștină și romano-catolică.

 

Noi italienii nu suntem rasiști.

 

În numele carității, care de secole a reprezentat una dintre mândriile Europei creștine, îi putem primi pe cei care sunt persecutați și proscriși în țările lor, dar nu putem fi responsabili de folosirea a milioane de emigranți sub pretextul găzduirii.

 

Știm că emigrarea lor a fost planificată de elită pentru a distruge identitatea noastră civilă, culturală și religioasă.

 

Asta îi folosește elitei pentru a crea haos social, pentru a avea mână de lucru ieftină, pentru a stârni conflicte între săraci, pentru a priva de tinerii lor țările din care aceștia provin.

 

Pentru a ieși din labirint trebuie să rezistăm cu curaj și fermitate, cum s-au opus dictaturilor în secolul trecut părinții noștri.

 

Nesupunere civilă, coordonarea acțiunilor de protest, contacte cu mișcările din alte țări, uniune și o alianță antiglobalistă care să asigure ajutor și sprijin împotriva autorităților aservite sistemului.

 

O rezistență senină, hrănită de conștientizarea faptului că lumea proiectată a Marii Resetări nu este lumea noastră, căci aceasta se bazează pe o ideologie a morții, pe o gândire antiumană și anticreștină și care se menține doar prin forța armelor sau șantajarea celor care nu pot să se revolte. 

 

Aceste slugi nemernice ale Noii Ordini uită că lumea lor e o utopie, de fapt o distopie infernală care ne repugnă nouă tuturor, pentru că nu are în vedere că nu suntem făcuți din circuite electromagnetice, ci din carne și sânge, din pasiuni și emoții, din gesturi de eroism și generozitate.

 

Pentru că suntem umani, făcuți după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, dotați cu inteligență și voință liberă.

Dar diavolii nu pot să înțeleagă asta și de aceea vor eșua mizerabil.

 

Dragi frați și surori, pentru ca ziua de astăzi, în care manifestați public și cu curaj opoziția voastră la tirania amenințătoare să nu rămână sterilă și lipsită de lumină supranaturală, vă invit pe toți să recitați împreună cu mine cuvintele pe care ni le-a învățat Domnul nostru.

 

Să facem asta cu fervoare, cu un elan de binefacere, invocând protecția Domnului nostru și a sfintei sale Mame pentru noi toți și pentru familiile noastre, pentru patria noastră și pentru întreaga lume.

 

Tatăl Nostru, care ești în ceruri, sfințească-se numele Tău, vie împărăția ta, facă-se voia Ta, precum în Cer, așa și pe Pământ.

 

Pâinea noastră cea de toate zilele dă-ne-o nouă astăzi și ne iartă nouă păcatele noastre, precum și noi iertăm greșiților noștri.

 

Și nu ne duce pe noi în ispită, ci ne mântuiește de cel rău.

 

În numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt, Amin.”

 

 

https://www.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/Arhiepiscopul-Vigano-cheama-nevaccinatii-la-o-Alianta-Antiglobalista.-Tocmai-cei-care-lanseaza-teoriile-despre-depopularea-planetei-distribuie-vaccinurile-%E2%80%9Esalvatoare-.-Pasaportul-Sanitar-inseamna-Controlul-Total.-PAS-CU-PAS-ni-s-a-furat-toata-LIBERTATEA-170212


Sursa: RADU GABRIELA






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu