luni, 18 octombrie 2021

Redactia ART-EMIS - Apel-Manifest împotriva actelor medicale impuse cu forța

 



Apel-Manifest împotriva actelor medicale impuse cu forța

Redactia ART-EMIS

17 Octombrie 2021

 

A fost redactat un manifest prin care se atrage atenția, prin mai multe argumente și trimiteri la studii științifice, că măsurile specifice unei dictaturi medicale, impuse în prezent, prin care ni se condiționează accesul la drepturi și libertăți fundamentale, prin care bolnavii de alte boli sunt privați de accesul la îngrijiri medicale, prin care se blochează viața socială și economică și se atentează la viața, sănătatea și educația copiilor noștri, cu consecințe devastatoare pe termen lung, nu au nici o justificare! În plus, semnatarii se opun explicit vaccinării obligatorii, către care tinde să se îndrepte actuala guvernare, prin constrângeri anti-constituționale la adresa a circa 70% dintre cetățenii români dar și prin intenția de legiferare a acestui abuz incalificabil. Toate detaliile sunt oferite mai jos în apelul publicat de „ActiveNews”.

 

Apelul a fost semnat până acum de sute de oameni, între care prof. dr. Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, dr. Răzvan Constantinescu, Manuela Hărăbor, Iulian Capsali, muzicienii Harry Tavitian și Florin Chilian, prof. dr. Ștefan Mindea, neurochirurg, preot, prof. univ. dr. Ilie Bădescu, membru corespondent al Academiei Române, Eugen Mihăescu, membru de Onoare al Academiei Române, numeroși medici, farmaciști, asistenți, profesori, artiști, jurnaliști, scriitori, economiști, muncitori, avocați, cadre militare și alte categorii, ceea ce este extrem de îmbucurător. De asemenea, numeroase organizații ale societății civile românești s-au raliat Apelului, între care se află Alianța Părinților, Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților (J.A.D.L.) sau Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România.

 

Autori:

 

Irina Bazon, jurnalist, traducător; Elena Cânepă, doctor în matematică; Elena Matei, doctor în fizică (experiență de cercetare în biochimie, și virusologie)

 

Organizații neguvernamentale care au aderau până acum la acest Apel-Manifest - Lista rămâne deschisă:

 

Alianța Părinților, Asociația Juriștilor pentru Apărarea Drepturilor și Libertăților (JADL), Fundația pentru Știință și Sănătate, Asociația „Calea Neamului”, Centrul Rezistenței Anticomuniste, Asociația pentru Apărarea Familiei și Copilului, Asociația Tradiția Românească, Asociația „Simplu”, Fundația Institutul pentru Cercetări Psihosociale și Bioetică, Asociația „Familia Ortodoxă”, Asociația „Bucovina Profundă”, Grupul Civic „Starea de Libertate”, Asociația „Prietenii Sfântului Efrem cel Nou”, Asociația AXA Neamului, Asociația „Prologos” Timișoara, Asociația „Enable” Timișoara, Asociația „Firește” Timișoara, Asociația „Europa Veche”, Fundația Pentru Oameni, Asociația Pentru Libertatea Românilor, Fundația Sfinții Martiri Brâncoveni - Suceava, Federația PRO-VITA (Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România).

 

Apel-Manifest

 

„Noi, cetățenii români, ne declarăm profunda îngrijorare în legătură cu campania înverșunată de vaccinare pentru prevenirea și stoparea răspândirii noului coronavirus. Ne îngrijorează situația creată de politicienii care au acceptat să devină masă de manevră și de unii medici și specialiști din domeniul medical care și-au uitat menirea de a apăra și salva vieți, promovând vaccinarea în masă a populației ca fiind singura modalitate de a readuce societatea la normal. Pe baza unor date preliminare obținute la numai câteva luni de la începerea studiilor, ei au permis și încurajat campanii de inoculare a unor seruri experimentale pentru care nimeni nu își asumă vreun risc! Unii medici și specialiști care au încercat să atragă atenția au fost reduși la tăcere în mod dictatorial, iar în prezent au rămas puțini experți din diferite domenii care încearcă să oprească această mascaradă, prin care mulți politicieni corupți și medici sponsorizați de BigPharma câștigă enorm. Solicităm demascarea tuturor factorilor de decizie din politică și sănătate aflați momentan în conflict de interese!

 

Considerăm vaccinarea obligatorie un atentat la sănătate și refuzăm categoric vaccinurile produse de „Pfizer”, „ModeRNA”, „Astra Zeneca”, sau „Johnson&Johnson”, care se dovedesc ineficiente în stoparea răspândirii virusului, persoanele vaccinate putând infecta și transmite în continuare boala. „Vaccinul” nu a stopat răspândirea SARS-Cov-2 nici în țările cu 65-90% populație vaccinată, dimpotrivă, a dus la multiplicarea cazurilor. Lipsa de durabilitate a imunității mediate de vaccin este cauzată de marea capacitate de mutație a virusului[1], împreună cu înaltul grad de transmisibilitate, care permit selecția de variante rezistente la vaccin, ducând la proliferarea replicării acestora, cu precădere în rândul celor vaccinați[2]. Un singur individ vaccinat sau câțiva nu constituie o problemă majoră pentru comunitate, însă o colectivitate de vaccinați cauzează o presiune mare de infectivitate selectivă, făcând ca noile variante mai contagioase (e.g. SARS-cov-2-Delta) să devină dominante[3].

 

În aceste condiții, există riscul ca persoanele nevaccinate, cu toate că își fac teste și sunt sănătoase, să se îmbolnăvescă de la o personă vaccinată netestată. Dacă nu se dau explicațiile necesare, atunci va fi greu să fie stăvilite nemulțumirile celor care sunt tratați cu dispreț și segregați pe motive nefondate științific.

 

Prin urmare, sunt multe semne de întrebare și îngrijorare în ceea ce privește siguranța acestor vaccinuri, printre care amintim:

 

- Riscul pe termen scurt al vaccinării este formarea de cheaguri de sânge, provocând sindromul trombocitopeniei induse[4-5], cauzând moartea subită. Studii recente arată că ARNm, care codează proteina spike aflată pe suprafața virusului, se răspândește în fiecare organ al corpului uman, cauzând efecte adverse severe. Conform Institutului Salk, corpul persoanei vaccinate devine o uzină producătoare de proteine spike, care migrează spre interiorul vaselor sanguine și deteriorează celulele endoteliale vasculare, inhibând funcția mitocondrială[6]. De asemenea, provoacă miocardită și pericardită în rândul copiilor și al tinerilor.

 

- Consecințele pe termen mediu. Multe tentative de creare de vaccinuri pentru alte tipuri de coronavirusuri (e.g. SARS-cov) au eșuat.Studiile, care au fost făcute pe animalele injectate cu aceste tipuri de vaccinuri, arată că toate animalele au reacționat bine prin generarea de anticorpi, totuși atunci când erau expuse la virus în condiții de viață reală, mureau din cauza potențării necontrolate a infectării dependente de anticorpi[7]. Este vorba de așa-numitul fenomen ADE (Antibody-Dependent Enhancement), un proces de amplificare paradoxală a sistemului imunitar. Această îngrijorare a fost exprimată și într-un articol publicat de prestigioasa revistă Nature Biotechnology, intitulat: „Dezvoltatorii de vaccinuri anti-Covid-19, îngrijorați de anticorpii nedisciplinați”[8]. Cităm din articol: „Persistă îngrijorările potrivit cărora vaccinurile anti-Covid-19 ar putea cauza ADE, un fenomen destul de puțin înțeles, care ar potența proliferarea necontrolată a virusului, agravând astfel boala”. Aceasta reprezintă o îngrijorare reală, împlicând distribuierea pe scară largă a unui vaccin insuficient testat, cu consecințe nefaste. Deoarece nu s-au făcut teste preliminare pe animale și nici studii serioase de siguranță a noilor vaccinuri, primind autorizație FDA în regim de urgență, nu putem ști dacă fenomenul ADE se va manifesta la subiecții umani, odată ce vor fi expuși la virusul real.

 

Recent, Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA, citând mai multe rapoarte internaționale ale medicilor și oamenilor de stiință, inclusiv din Israel, arată un risc crescut de boală severă în rândul celor vaccinați [9], sugerând un posibil efect ADE.

 

- Consecințele pe termen lung. Un document publicat de FDA în luna octombrie 2020 prezintă o lungă listă de efecte adverse grave ce ar putea apărea după administrarea de vaccinuri de tip mARN: encefalomielita (inflamație a creierului și a măduvei spinării), encefalita, convulsii, narcolepsie, infarct miocardic, boli autoimune, trombocitopenie, complicații ale sarcinii, decese. Deocamdată nu avem date ale efectelor vaccinului pe termen lung, însă există îngrijorări că acesta afectează fertilitatea, ar putea induce boli autoimune, sau crește riscul de cancer.

 

Potrivit oficialităților, nu ar exista nici un tratament eficace pentru tratarea și prevenirea infecției SARS-cov-2, deși numeroase studii arată că această afirmație este falsă. De menționat sunt protocolul de prevenție   [10]și tratament [11] întocmit de Dr. Zelenko, precum și tratamentele cu Hidroxiclorochină, Ivermectină, Vitamina D, Zinc și Quercitină. Studii clinice făcute în întreaga lume au arătat că tratamentul cu Hidroxiclorochină sau Ivermectină, administrat de la începutul perioadei simptomatice, reduce semnificativ riscul de manifestări severe și complicații în infecția cu SARS-cov-2, sugerând că folosirea acestor medicamente pe scară largă ar reduce semnificativ numărul de spitalizări și forme severe de boală.

 

Reacția autoritîților în fața îmbolnăvirilor cu SARS-cov-2 pare exagerată având în vedere că și în anii anteriori s-au înregistrat zeci de mii de viroze respiratorii într-o singură zi. Spre exemplu, pe 16 ianuarie 1996 au fost înregistrați 3809 bolnavi de gripă, și 43 032 viroze respiratorii [12]. În săptămânile 44-50 din 2009 au fost înregistrate peste 100 000 de cazuri de infecții respiratorii acute (ARI) și cazuri clinic compatibile cu gripa (ILI) [13]. Pacienții cu alte boli decât SARS-cov-2 au fost discriminați, în multe localități fiind deschise spitalele doar pentru bolnavii cu SARS-cov-2, măsură nemaiîntâlnită în alte țări.

 

Trecerea școlilor în regim online în funcție de rata de infectare din localitate este o măsură complet nefundamentată stiințific, motiv pentru care pediatrii francezi au recomandat școala cu prezența fizică pe tot parcursul anului școlar 2020/2021, iar guvernul francez s-a conformat recomandării specialiștilor [14].

 

Este incorectă orice condiționare a libertății și drepturilor oamenilor de numărul de cazuri de SARS-cov-2, întrucât acesta depinde de numărul de testări, care variază în funcție de numeroși factori, precum starea financiară a oamenilor, decizia autorităților de a obliga anumite categorii de persoane să se testeze șamd. Este incorect a se face presiuni asupra populației pentru a se injecta cu seruri experimentale, ale căror efecte adverse nu sunt asumate nici de producători. Se cunoaște că și companiile mari farmaceutice pot face greșeli grave, scoțând pe piață medicamente netestate suficient. Spre exemplu, compania Pfizer a fost condamnată în 2009 și amendată cu 2,9 miliarde dolari pentru introducerea pe piață și promovarea medicamentului Bextra[15]. Angajatul care a denunțat compania, Kopchinski, a declarat: „La Pfizer ni se cerea să mărim profitul cu orice cost, chiar dacă vânzările implicau punerea în pericol a vieții unor oameni”. De ce i s-ar cere unui cetățean român să aibă deplină încredere într-un ser pentru care producătorii nu își asumă niciun risc și care nu a fost testat o perioadă suficient de lungă?

 

Impunerea ca obligatorie a unei proceduri medicale, indiferent care este aceasta (testare, vaccinare etc), constituie semnul instăurării unei noi dictaturi, similar cu cea nazistă sau bolșevică. Nu dorim să ne reîntoarcem în trecut. Poporul nostru își aminteste cu tristețe de vremurile în care statul bolșevic le făcea oamenilor „binele” cu forța, luându-le dreptul la proprietate, la libera circulație, la libera exprimare, la viața religioasă, închizându-i, internându-i în spitale de psihiatrie, sau aplicandu-le tratamente împotriva voinței lor,  celor care se opuneau regimului comunist [16]. Deși nu a existat un proces similar pentru lagărul comunist, în procesul de la Nuremberg au fost condamnate măsurile naziste și, în urma acestui proces, absolut toate tratatele și convențiile internaționale stipulează că nici o procedură medicală nu poate fi obligatorie [17]. Această măsură dictatorială ar putea conduce la un adevărat genocid prin efectele pe termen lung ale acestor vaccinuri aflate încă în faza experimentală.

 

De asemenea, ne mai pronunțăm împotriva:

 

- vaccinării copiilor cu aceste noi seruri împotriva SARS-cov-2. Un număr mare de medici și oameni de știință din lume au avertizat cu privire la riscurile vaccinării copiilor. De exemplu, 93 de medici israelieni au semnat, în aprilie 2021, o scrisoare deschisă în care au avertizat că „nici măcar câțiva copii nu ar trebui să fie puși în pericol prin vaccinarea în masă împotriva unei boli care nu este periculoasă pentru ei” [18]. De asemenea, Comisia permanentă de vaccinare din Germania a precizat că nu se va grăbi să emită o recomandare de vaccinare a copiilor, deoarece „datele cu privire la efectele secundare ale vaccinurilor nu sunt suficiente”, iar șeful Colegiului Medicilor din Germania a avertizat cu privire la „presiunea politică și socială tot mai mare asupra părinților pentru ca aceștia să-și vaccineze copiii, presiuni interzise de o rezoluție europeană” [19].

 

Virusologul Geert Vanden Bossche, fost angajat al Fundației Gates, care a coordonat programul de vaccinare Ebola la GAVI (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare), expert în vaccinuri, a făcut mai multe apeluri să nu fie vaccinate persoanele tinere, care au un sistem imunitar înnăscut foarte puternic ce poate răspunde la provocări extrem de diverse, dar pe care vaccinarea în masă îl va suprima, cauzând rezistența variantelor la vaccinuri. „Vor exista mai multe mutații la care sistemul imunitar adaptativ oferă puțină rezistență, cu prețul scăderii eficacității imunității înnăscute” [20].

 

- obligativității purtării măștilor, mai ales în cazul copiilor și în lipsa prezentării în spațiul public a unor studii științifice convingătoare care să demonstreze că purtarea măștilor sau lockdown-urile ar fi eficiente în stoparea răspândirii virusului. În schimb, există studii că astfel de măsuri au un impact negativ mai puternic asupra sănătății decât poate avea virusul. Astfel, în cadrul unui studiu german, efectuat de cercetătorii de la universitatea Witten Herdecke, 363 de medici au fost invitați să raporteze efectele secundare ale purtării măștilor. Au fost raportate efecte secundare la 68% dintre copii [21]. În mai puțin de 6 zile au fost raportate probleme care au afectat 25.930 de copii. Printre cele mai frecvente efecte secundare au fost iritabilitate (60%), dureri de cap (53%), dificultăți de concentrare (50%), afectarea învățării (38%), oboseală și somnolență (37%), iar ca simptome fizice, sincopă (20%) greață (16, 6%), hiperventilație (12%), leșin (2,2%). Copiii noștri au dreptul să respire liber!

 

Copiii trebuie lăsați să trăiască o viață normală, pentru a nu le fi afectată sănătatea psihică și fizică! Mai multe organizații, medici, psihiatri și psihologi din toată lumea au avertizat cu privire la efectele devastatoare ale lockdown-urilor și izolării asupra tinerilor și copiilor (categoriile cele mai puțin vulnerabile la covid) [22]. Aceștia rămân practic afectați un timp îndelungat și după încetarea lockdown-urilor, dacă nu pentru toată viața, având în vedere că le-a fost furat peste un an dintr-o etapă crucială pentru dezvoltarea lor normală și continuă să fie supuși panicii, stresului și blocării vieții firești. De asemenea, un studiu realizat de Institutul Pasteur în școlile din departamentul Oise, Franța, implicând 510 copii din șase școli primare, concluzionează: „Copiii infectați nu au transmis virusul altor copii, profesori sau altor membri din personalul școlii. […] Acest studiu confirmă, de asemenea, că, cel mai adesea, copiii, atunci când sunt infectați cu acest nou coronavirus, nu dezvoltă simptome ale bolii sau prezintă simptome minore care nu pot duce la determinarea diagnosticului”[23]. Un alt studiu realizat în Franța, citat de Le Figaro, arată că măsurile de carantină [lockdown-urile] au afectat și distrus mai multe vieți decât au salvat [24].

 

Potrivit altor constatări îngrijorătoare, ale unor oameni de știință din Marea Britanie, restricțiile din timpul pandemiei, precum purtarea măștilor și distanțarea, au slăbit sistemul imunitar al copiilor [25]. În plus, în țara noastră, anul trecut, ANPC a verificat aproape 800 de firme care comercializează măști și a constatat că 90% dintre măștile verificate sunt neconforme, prezentând „abateri de la prevederile legale în vigoare” [26]. Totodată, alți oameni de știință din lume au descoperit în unele măști urme ale unor substanțe chimice toxice, printre care formaldehida, și au avertizat că, dacă măștile conținând astfel de substanțe sunt purtate pentru perioade lungi de timp, acestea ar putea provoca probleme mari de sănătate. „Una peste alta, avem un cocktail chimic în fața nasului și gurii care nu a fost niciodată testat nici pentru toxicitate, nici pentru orice efecte pe termen lung asupra sănătății”, a avertizat profesorul Michael Braungart, director la Institutul de Mediu din Hamburg [27].

 

Nu numai copiii sunt afectați de purtarea forțată a măștii, dar și profesorii. Astfel, profesorul G. Desuter, laringolog la Clinica Universitatii Saint-Luc (Bruxelles), evidențiază că purtarea permanentă a măștilor de către profesori implică riscuri grave pentru sănătate: „Pe lângă oboseala profesională care se instalează aproape imediat, va fi expus unui risc crescut de leziuni traumatice ale corzilor vocale. Într-adevăr, organismul va raspunde deficitului de respiratie cu o încercare de compensare - destul de iluzorie - adică prin forțarea laringelui, creând hemoragii, polipi și noduli. Aceste leziuni îl fac disfonic și, uneori, chiar afonic. La unii consecințele vor fi permanente” [28].

 

Drepturile noastre constituționale și democratice nu pot fi condiționate de un act medical! Vaccinarea este un act voluntar, pentru care omul își poate da sau nu consimțământul după ce este bine informat și nu poate fi un instrument de discriminare, nici de împărțire și antagonizare a societății, nici de condiționare a accesului la drepturi și libertăți fundamentale! Suntem forțați să plătim teste din banii noștri pentru a avea acces la drepturi care ne sunt garantate prin Constituție! Aceasta în condițiile în care există studii care arată lipsa de relevanță a diagnosticării virusului SARS-CoV-2 cu ajutorul procedurii RT-PCR și chiar OMS a publicat, în decembrie 2020, o notificare în care admite că un număr prea mare de cicluri de amplificare duce la rezultate fals pozitive. Mai mult, Centrele pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) din SUA au anunțat recent că vor renunța la această metodă de testare începând cu 1 ianuarie 2022.

 

Suntem forțați să plătim din banii noștri nenumărate teste, chiar dacă majoritatea dintre noi suntem sănătoși și preferăm să ne continuăm în mod liber și normal viețile, bazându-ne pe imunitatea noastră naturală. Există studii care arată că imunitatea naturală este mult mai eficientă decât cea indusă de vaccin. De pildă, datele prezentate pe 13 iulie 2021 Ministerului israelian al Sănătății [29] au arătat că, din peste 7.700 de cazuri de Covid-19 raportate în valul din mai 2021, doar 72 au fost cazuri de persoane care avuseseră anterior Covid-19 , ceea ce înseamnă o rată mai mică de 1%. În schimb, peste 3.000 de cazuri, aproximativ 40%, au fost persoane care s-au vaccinat împotriva Covid-19 .

 

De asemenea, Dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm, a declarat, într-un interviu pe 4 septembrie la Real America's Voice, că, potrivit noilor date pe care le-a primit, „imunitatea naturală este de aproximativ 20 de ori mai mare decât [cea indusă artificial de] vaccin”[30].

 

Un alt lucru care stârnește profunda nemulțumire a românilor este că guvernul român a cheltuit banii publici pe achiziționarea a 120 de milioane de doze de vaccin (!), dar, deși a avut la dispoziție mai bine de un an jumătate, se pare că, în ciuda datoriei colosale contractate (25 de miliarde de euro), timpul și banii nu au fost suficienți pentru a investi în suplimentarea paturilor ATI (a se avea în vedere și recenta tragedie de la Constanța, precum și faptul că, în doar un an, au avut loc 14 incendii în spitalele românești![31]), în crearea de circuite în spitale, pentru ca bolnavii de alte boli să poată avea acces egal la îngrijire. Ne întrebăm pe ce anume s-au dus banii noștri, ai românilor? În afară de propagarea panicii și de prelungirea la nesfârșit a stării de alertă, de forțarea vaccinării prin șantaj, vicierea consimțământului, „bonusuri” și alte mijloace neetice și nemedicale, ce măsuri concrete s-au luat?

 

În Constituția României se menționează la Articolul 53: „(2) Restrângerea [unor drepturi și libertăți] poate fi dispusă numai dacă este necesară într-o societate democratică. Măsura trebuie să fie proporțională cu situația care a determinat-o, să fie aplicată în mod nediscriminatoriu și fără a aduce atingere existenței dreptului sau a libertății.” La punctul (1) se precizează că restrângerea poate avea loc „numai prin lege și numai dacă se impune”. Toate aceste puncte din Constituție sunt flagrant încălcate! Potrivit datelor oficiale, preluate de pe worldometers.info, numărul total al cazurilor active în acest moment (1 octombrie 2021) în lume este de 18.391.354 persoane bolnave. 18.302.063 (99.5%) sunt în forma ușoară de covid. 89.291 (însemnând 0.5% din totalul celor care figurează ca bolvani de covid-19 în lume) reprezintă formele grave și foarte grave. Din numărul total al celor care s-au îmbolnăvit de la începutul pandemiei (234.887.395), rata celor vindecați este de 98% (211.532.252). Aceste date oficiale vorbesc de la sine! Toate aceste măsuri specifice unei dictaturi, care a luat proporții globale, măsuri prin care suntem privați de drepturi și libertăți fundamentale, prin care bolnavii de alte boli sunt privați de accesul la îngrijiri medicale și lăsați să moară [32], prin care se blochează viața socială și economică, cu consecințe devastatoare, nu au nicio justificare din punct de vedere științific și medical!

 

În consecință, solicităm Guvernului, Parlamentului și autorităților publice:

 

- să nu ni se impună acte medicale cu forța, să abroge orice norme și să stopeze adoptarea oricăror norme care condiționează drepturile și libertățile cetățenilor de vaccinare sau de certificatul/adeverința verde;

- să înceteze discursurile publice prin care incită populația la ură împotriva persoanelor care au ales să nu se vaccineze.

- dezbatere publică pentru respectarea transparenței decizionale cu privire la Plx 393/2021, prin care se impune certificatului verde de vaccinare!”[33].

Aranjament grafic - I.M.

 

----------------------------------------

[1]  //odysee.com/@DavidMosheCohenAbitbouleOfficialTM:f/aa66f4:3">https://odysee.com/@DavidMosheCohenAbitbouleOfficialTM:f/aa66f4:3

[2]  https://www.washingtontimes.com/news/2021/aug/5/biden-teams-misguided-and-deadly-covid-19-vaccine-/

[3]  https://www.geertvandenbossche.org/post/unravelling-the-complexity-of-a-pandemic-shaped-by-mass-vaccination-what-does-it-tell-us

[4]  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8444734/pdf/IJLH-43-559.pdf

[5]  https://www.mdpi.com/1420-3049/26/16/5004

[6]  https://www.ahajournals.org/doi/epub/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902

[7]  https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0035421

[8] https://www.nature.com/articles/d41587-020-00016-w

[9] https://www.bizpacreview.com/2021/08/20/cdc-director-there-is-an-increased-risk-of-severe-disease-among-those-vaccinated-early-1121545/

[10]https://faculty.utrgv.edu/eleftherios.gkioulekas/zelenko/Zelenko-memo-August-prophylaxis.pdf

[11] https://faculty.utrgv.edu/eleftherios.gkioulekas/zelenko/Zelenko-memo-November-updated-protocol.pdf

[12] https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/ceva-e-putred-cu-gripa-sezoniera-si-covid-19-in-ianuarie-1996-au-fost-mai-multe-cazuri-de-boala-virala-decat-25-de-ani-mai-tarziu-1562470

[13] https://www.cnscbt.ro/index.php/rapoarte-anuale/544-analiza-evolutiei-bolilor-transmisibile-aflate-in-supraveghere-raport-pentru-anul-2010/file







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu