marți, 19 octombrie 2021

MARIAN ILIE - Despre Spitale, protocoale, procente morti

 



Despre Spitale, protocoale, procente morti

 

O exceptionala analiza de situatie prelauta de Iulian Urban de pe blogul Anei Iordanescu. Nimic nu e "fake" aici, cifrele si faptele, la unison, vorbesc. Pamfletul meu, transmis acum cateva ore, cand inca nu citisem acest mesaj, spune cam acelasi lucru, ca si scrisoarea prietenului Ben Todica, din Australia. Dar analiza de fata spune totul, dezvaluind fata hidoasa a lucrurilor. Citez, in sensul adevarurilor din versurile mele:

"Marius Nasta” București: mortalitate 96,5%, din 44 oameni au supraviețuit 2.

Spitalul Covid Arad: mortalitate 95,7%, din 70 au supraviețuit 3.

Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara: mortalitate 94%, din 149 au supraviețuit 9...

... Se folosesc aceste imagini oribile din spitale pentru a face marketing vaccinului și, eventual, a acuza nevaccinații că au produs dezastrul,dar nimeni nu analizează cauzele."

MARIAN ILIE

 

Ieri, în curtea Spitalului Marius Nasta din București a avut loc o întâlnire între o senatoare, Diana Șoșoacă, și managerul spitalului, doctor Mahler, întâlnire pe care a putut să o urmărească oricine fiind transmisă live. Puțin îmi pasă de cancanul situației, de părerile și impresiile personale, de articolele părtinitoare, unele chiar mincinoase, apărute în diverse ziare, site-uri sau maghernițe online. O întrebare  a senatoarei: Câți oameni mor dintre cei aflați la ATI? Și un răspuns al doctoriței: 9 din 10. Acesta este adevărul, de aici trebuie pornit în orice analiză. Discuția fiind, repet, transmisă live este exclus să ne aflăm în fața unei informații false. Doamna doctor a răspuns corect, pe baza evidențelor din spitalul pe care îl conduce. Am făcut precizarea pentru a scuti timpul celor care vor să combată procentul halucinant al celor care mor la ATI ca fiind o dezinformare.

Rata de deces  covid ATI este de 90%. Este o rată UNICĂ în lume. Luați absolut toate datele din ORICE țară, europeană sau nu, dezvoltată sau nu, și verificați! După doi ani, în România se moare la ATI în procent de 90%? De ce? Covidul este Ebola? Boala este ACEEAȘI oriunde în lume, întrebarea este de ce în România rata decesului în spital, dar în special la ATI, este atât de mare? Și nu vorbim exclusiv de pacienți intubați, d-na Mahler precizând că nu toți cei internați la ATI sunt intubați. Această mortalitate s-a regăsit în celelalte țări, practic toate, poate în primele două luni ale anului 2020, în niciun caz acum.

Ulterior, d-na Dorobăț, doctor la Iași, a confirmat un procent similar al decesului la ATI Iași: 8 din 10.
Știu că absolut toate imaginile pe care le vedem măgulesc coarda emoțională: Universitar - sacii negri și mulți, pacienți pe holuri, cimitire, excavatoare. Să trecem peste emoție, lacrimă, văicăreli, acuze aruncate în cârca unora și hai să începem să gândim. Cauza. Care este cauza?

În noiembrie 2020, au fost trimise interpelări unor spitale. Statistica returnată este de natură să îți facă părul maciucă. La acea dată, la Marius Nasta, din 44 pacienți intubați au supraviețuit 2 (DOI), 42 au murit. La Arad, din 70 au supraviețuit 3 (TREI), adică 67 au murit. La Timișoara, din 149 au supraviețuit 9. Atât.
Rezumând, rata mortalității la oamenii intubați mecanic invaziv de la cele trei spitale care au furnizat informațiile este:
”Marius Nasta” București: mortalitate 96,5%, din 44 oameni au supraviețuit 2.
Spitalul Covid Arad: mortalitate 95,7%, din 70 au supraviețuit 3.
Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara: mortalitate 94%, din 149 au supraviețuit 9.
După cum am aflat, rata de supraviețuire în spitalele românești a rămas ACEEAȘI și în toamna anului 2021.
Statistica din Europa și SUA arată în schimb o creștere, față de începutul pandemiei, a supraviețurii celor intubați, dintre care între 50% și 70% SE VINDECĂ, mult mai mulți ca la noi. Datele sunt din noiembrie anul trecut. În lumea civilizată, foarte probabil ca această rată a supraviețuirii să se fi mărit si mai mult, în fond a trecut un an, au apărut tratamente noi.
Acesta este decalajul dintre normalitate și România. Acesta este criteriul. Moartea la ATI.

Mizeria din România. Se folosesc aceste imagini oribile din spitale pentru a face marketing vaccinului și, eventual, a acuza nevaccinații că au produs dezastrul, dar nimeni nu analizează cauzele. Celor care strigă vaccin de cu ziua până seara, îi întreb ce vor mai striga dacă, deși vaccinați, ajung la ATI. Ce faci dacă viața te aruncă în statistica lui "90% decedați"? Să nu uităm că suntem țara unde corpul carbonizat al unei victime de la Constanța a fost expus fără nicio jenă, iar sub poză trona sloganul: "Vaccinează-te ca să nu arzi!".

Boala acționează identic, neținând cont de meridian. Ca atare, argumentul pseudocult, arogant, martor absolut al propriei limitări intelectuale și sufletești, că românii sunt primitivi, nu ține. Boala nu știe că ești român, chinez sau englez. De ce aici mori, iar peste gard, adică în TOATĂ lumea, nu? Ieși viu de la ATI, iar la noi te filmează niște jeguri umane, conspirativ numite reporteri, mort. Eroi sau nu, ceva greșit se întâmplă în spitalele din România.

Protocoale greșite, depășite, aplicate fără creier, fără măsură. Aplici protocolul, indiferent de pacient. Dar tu, ca un înger în alb cu creier, nu bagi de seamă că toți pacienții mor? Nu observi??? Ce faci? Dai înainte și aplici aiurea ceva care nu are sens? Targetul tău este aplicarea unui protocol sau vindecarea /recuperarea pacienților? În loc să pierzi vremea pe Facebook sau la TV sau la dracu, nu mai bine citești despre abordarea bolii în alte ATI uri? Ce fac colegii de vocație din UK sau SUA? Fă și tu! Nu te lasă "sistemul" să aplici protocoale mai noi și mai apte?

Ieși și spune public! Scrie până epuzezi rețelele! Ori ești nepăsător și incompetent, ori ești complice. Griul nu există în speța unde figurația o asigură oamenii morți.

Executarea unor ordine și a unei ierarhii bolnave nu este o circumstanță de natură a înlătura răspunderea, nici măcar de a o atenua. Ești complice.

În concluzie, aplicarea unor protocoale depășite de toată lumea civilizată, lipsa noilor medicamente ale căror efecte benefice se văd în raportările din celelalte țări, nozoconiale, incompetență, habarnisn, nepăsare, durere în kur, tăcere cumpărată prin bonusări. Și, desigur, vulnerabilitatea pacientului român, de obicei tarat de boli cronice, abandonat de sistem în ultimii doi ani. Cine contribuie? Toți. Autorități, medici,presă. Îl știți pe managerul de la Timișoara, cel cu lumânările? Are o rată de deces ATI intubat de 95%. Ați simțiți în toate ieșirile publice vreo urmă de responsabilitate? Dacă era Ebola, dar nu e!!!!! Există "decât" tot globul pentru a ne demonstra care este rata REALĂ a mortalității a acestei boli.

Nimeni nu discută despre cauzele reale. De la imaginile cu haosul din spitale se sare în narativ direct la vaccin. Acesta nu este un text antivaccin, dar chiar și o minte cu doi neuroni pricepe că lipsesc piese din prezentare. Te împiedică vaccinul în procent absolut, de 100%, să ajungi în spital? Nu! Spitalele sunt populate și de către vaccinați. Atunci cum poți sta liniștit? Cum poți lăsa propagandiștii să îți altereze chiar și instinctul de conservare? Netratate, formele medii se pot agrava? Da! Formele severe, netratate, duc la moarte? Uneori. În România, mai mereu. Vaccinat sau nu, fiecare cetățean trebuie să pledeze pentru existenta tratamentelor în farmacii și spitale. Pentru toate formele bolii.

Astăzi am citit cum o doctoriță de la UPU, spital din București, a întâlnit o bătrână de 80 ani care nu se vaccinase de teama infertilității. Nu știu dacă e adevărat, să zicem că este. Și? Este o tehnică foarte folosită, se ia un singur caz, de obicei absurd, hilar sau stupid, și se caricaturizeaza o întreagă categorie. Așa sunt toți cei nevaccinați? Gen, analfabeți? Nu! În primul rând, pe doctoriță o bântuie duhul lui Caragiale. Se vrea o maiastră pamfletară, o surprinzătoare glumeață a tipologiei românilor! Dacă practici medicina la fel de bine cum povestești în ziare, nu e bine... Și apoi, să râzi de oamenii bătrâni care, foarte des, preiau din limbajul celor tineri cuvinte, le pocesc, le folosesc nepotrivit, arată că ești tu sărac cu duhul. Să povestești ce ți-a spus un pacient, este deja încălcare a codului profesional. Dar nu cred că  putem îl bănui pe Îngerul miștocar nici de inteligență, nici de caracter. Să mai amintesc că nu a scos o silabă despre lipsa tratamentului mă aruncă pe mine în categoria naivilor incurabili!

Atât timp cât analiza nu va începe de la rata mortalității în spitale și nu se va analiza motivul pentru care ea este cea mai mare din lume nu se va rezolva nimic. Vaccinarea nu împiedică moartea in spital. Și, dacă verificați, nici ajungerea în spital, oricum nu într-o proporție majoritară.

Din păcate, România este campioană la rata de mortalitate în orice boală. În ceea ce privește, covidul, în opinia mea, împărtășită de mulți în spațiul public, în România se face un experiment. Lipsă medicamente. În Italia, alt tip de experiment. În Australia, idem. Sigur, există prostie, incompetență, lașitate, corupție, dar și premeditare. Intenție. Dacă numărăm morții pe minut sau oră, aflați că în România mor cinci oameni pe oră din cauza cancerului. Mereu. În fiecare zi, în fiecare an.

Analizați corect situația. Cauzele deceselor. Nu vă mai mirați că românii au reacționat în acest fel. Singurul beneficiu al celor cincizeci de ani de comunism este că ne-a lăsat cu un simț înnăscut în detectarea unui nou lagăr. Pufoșeniile din Vest nu îl au. Vă compromiteți total încercând să produceți în mod abject cât mai mulți saci cu morți. 

(Ana Iordanescu)

 







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu