joi, 28 octombrie 2021

Adina Mutar - Dezvaluiri uluitoare! Dosarele X ale sovieticilor, furate de la generalul Ilie Ceausescu

 



Dezvaluiri uluitoare! Dosarele X ale sovieticilor, furate de la generalul Ilie Ceausescu

Adina Mutar

 

Ministerul sovietic al Apararii a lucrat la un proiect secret pentru a crea o fiinta cu puteri supraomenesti, paranormale, cu ajutorul unor extraterestri.

 

Chiar seful acestui proiect de neimaginat rupe tacerea si dezvaluie cum au fost contactati extraterestrii si care e parerea acestora despre oameni.

 

Unitatea speciala 10003

 

 

Generalul Mikhail Moiseev a infiintat unitatea 10003

Alexei Savin, general locotenent in rezerva, a fost cel „ales” sa aduca aceasta istorie la lumina.  Savin a lucrat in Ministerul sovietic al Apararii, fiind absolvent al Academiei de Stiinte Naturale. Acesta a declarat unor ziaristi de la Pravda ca activitatile paranormale intrasera in linie dreapta in armata sovietica si in KGB din 1983, cand Ministrul Apararii de atunci a permis antrenarea unor soldati pentru misiuni paranormale, cum ar fi identificarea unor obiective militare prin metode extrasenzoriale, prezicerea unor accidente, vindecarea rapida a soldatilor raniti etc. In decembrie 1989 (exact cand Gorbaciov se ostenea sa inlocuiasca regimurile comuniste totalitariste cu unele cu fata umana), a luat fiinta Unitatea speciala 10003, din ordinul sefului Statului Major, general Mikhail Moiseev, avand doar zece ofiteri paranormali, cei mai buni dintre cei antrenati.  Acestia au reusit sa contacteze o civilizatie extraterestra, dupa ce au existat mai multe  aparitii OZN in zona de antrenament din   Vladimirovka.

 

Au contactat extraterestri

 

 


Ilie Ceausescu

 

Vasili Ieremenko, general maior si profesor emerit al Academiei de Securitate, Aparare si Aplicarea Legii, a fost primul care s-a adresat presei pe aceasta tema. Pe vremea sovietica, era ofiter KGB si superviza tehnologia in aeronautica.  „Am invatat cum sa chemam aceste OZN-uri in Vladimirovka. Era de ajuns sa facem miscari masive de trupe si sa transportam echipamente. In astfel de cazuri, apareau 100%.  Dupa sase luni de testari s-au tras trei concluzii:  ca stiinta moderna nu poate identifica acest fenomen, ca s-ar putea sa fi fost echipament sofisticat de recunoastere apartinand SUA sau Japoniei si, trei, ca ar putea fi un impact al unei civilizatii extraterestre”, a declarat Ieremenko. Generalul Alexei Savin vine si completeaza marturia lui Ieremenko. Anume ca, „ademenirea” OZN-urilor a facut parte din experimentul unitatii speciale 10003. Primele experimente au avut ca obiectiv descoperirea unor metode de a imbunatati activitatea creierului, in anumite circumstante. Consiliul Stiintific legat de acest program a fost condus de academician Natalia Bektereva, care, pana la moartea ei, a fost directorul stiintific al Institutului de cercetare a creierului uman. „In cadrul cercetarilor am ajuns la concluzia ca omul este un sistem energo-informational, care capteaza informatii din afara cognoscibilului”, spune generalul Savin. Pentru a identifica aceste „surse externe”,  s-au creat trei grupuri, unul de cercetatori, al doilea de militari si al treilea de… femei! Acest al treilea grup a facut cele mai multe descoperiri in domeniu, dezvoltand capacitati extrasenzoriale deosebite. Sefii au cerut contactarea unor civilizatii extraterestre. „Si am reusit. Am dezvoltat o metoda bazata pe activitatea creierului. Mai bine zis, am reusit sa aducem creierul pe o anumita frecventa, care i-a permis sa fie pe aceeasi lungime de unda cu o civilizatie extraterestra”, a explicat Savin.

 

Intalniri de gradul III

 

 

Oamenii lui Alexei Savin au reusit sa contacteze extraterestri

 

Rezultatul a fost impresionant. Sase participanti la experiment au primit aprobare de la extraterestrii contactati sa aiba „o intalnire de gradul III”. Doi au fost primiti pe navele acestora. Extraterestrii le-au permis gradual acest contact, dar, odata stabilita relatia de incredere, au existat discutii despre structura formei lor de guvernamant, a educatiei. Nu s-a putut obtine nicio informatie de natura militara. Insa au acceptat sa dea cateva scheme ale unor echipamente de diagnosticare si tratament!!! „Civilizatia umana nu este de interes pentru ei, ca subiect de dialog. Suntem parte din Univers si trebuie sa ne supravegheze pentru a nu ne autodistruge sau sa distrugem si alte civilatii apropiate, dar, altfel, suntem ca niste copii mici pentru ei”, spune Savin. In 1993, aceste cercetari au fost stopate si unitatea a fost destructurata.

 

Aparatele biomedicale ale„extraterestrilor”, sutite din Romania

 

Programul a fost suspendat pana recent, sustine generalul Savin. „Acum patru ani, am repetat experimentul si am avut succes. Continuam aceasta munca. Oameni talentati sunt inca prezenti in industria Apararii”, declara Savin. Evident, nu putem sa nu ne gandim la unitatea speciala de antrenament paranormal, infiintata experimental de generalul Ilie Ceausescu in Muntii Buzaului si care, datorita rezultatelor deosebite, urma sa fie infiintata oficial in 1989. Odata cu cea sovietica. A noastra n-a mai avut sanse, dat fiind evenimentele din 1989! Din toata „istoria” generalului Savin, noi am retinut relatarea despre schemele date de „extraterestri” pentru echipamente de diagnosticare si tratament. Le stim, ca de cativa ani ele sunt prezentate in Romania, invaluite de misterul cuvenit. Si necesar. Sunt aparate foarte bune, bazate pe principiul rezonantei. Ceea ce ne duce automat cu gandul la istoria extrem de pamanteasca a uluitorului aparat inventat de romanul Carol Przybilla prin anii ’70 si brevetat in 1991, cu mare greutate, dupa care acesta a disparut! Aparand la rusi, nu ca ar fi ceva „extraterestru” in aceasta aparitie.

 

Paranormalii Cabinetului 1

 

Cabinetul 1 infiintase o unitate pentru studierea fenomenelor paranormale si pentru antrenarea „soldatilor paranormali” in Muntii Buzaului, subordonata generalului Ilie Ceausescu. Cercetatorul Vasile Rudan, specialist in perceptie extrasenzoriala, a lucrat sub contract strict pentru aceasta unitate. A condus experimente extrasenzoriale cu copii superdotati, iar rapoartele, fotografiile si negativele, precum si filmele erau predate unitatii respective. Nu avea voie sa opreasca nimic. La inceputul anilor ‘80, Vasile Rudan s-a aflat intr-o situatie de-a dreptul jenanta. Tocmai terminase un experiment, pregatise raportul si filmele, cum facea de obicei, urmand sa le predea. Dar, surpriza! Si-a gasit camera unde se cazase in Bozioru – catun Nucu – devastata si toate materialele disparute, in mapa fiind pusa maculatura. Cine i le furase? Norocul lui a fost ca si cei din unitate observasera niste personaje foarte curioase, dotate cu jeep-uri Aro si statii de comunicatie, dotari specifice Securitatii, care monitorizau activitatile din Bozioru. Cine erau acesti „men in black”, de isi permiteau sa supravegheze o unitate ultrasecreta a Armatei, care raporta direct lui Ceausescu?

 

Plesita o „incrimineaza” pe Elena Ceausescu

 

Generalul Nicolae Plesita auzise de preocuparile paranormale ale  Armatei si stia ca Elena Ceausescu era si ea preocupata. „Elena Ceausescu se ocupa cu chestii din astea, in cadrul Consiliului National pentru Stiinta si Tehnica, a carei presedinta era”, dezvaluia acesta. Iar prim-vicepresedinte era Ion Ursu. In CNST era un departament care avea in plan cercetarea unor astfel de fenomene si experimentarea lor. Dar nu numai atat. „Am aflat de la un colonel in rezerva care a lucrat in DSS ca, intr-adevar, in cadrul CNST, existau oameni care aveau in program monitorizarea cercetarilor din sfera paranormalului, rapoartele lor fiind sub Cod Zero, ajungand la Elena Ceausescu. Ea le distribuia apoi la trei subordonati. Doi dintre acestia lucrau in cadrul DSS. La unul ajungeau zonele cu zacaminte strategice, uraniu, petrol,  descoperite prin perceptie extrasenzoriala, iar la celalat ajungeau anumite inventii, de care se ocupa apoi Institutul de Tehnologie Avansata. Al treilea se ocupa de cele de interes personal al tovarasei.” Cu alte cuvinte, paranormalii lui Ceausescu munceau, iar cei ai Cabinetului 2 ii spionau si le furau rapoartele.

 

Przybilla, cel mai monitorizat inventator

 

Cine a auzit de Carol Przybilla? Gratie monitorizarii permanente a oamenilor Elenei Ceausescu, aproape nimeni. Carol Przybilla a fost „omul de aur” al noii ordini socialiste. Absolvent a doua facultati in Germania, Carol Przybilla era trimis la toate santierele muncitoresti unde se intamplau accidente grave de munca, pentru ca in avantul socialist se inlaturasera majoritatea inginerilor „burghezi” si pana la scolirea altora era cale lunga. Minte inventiva, acesta a brevetat o gramada de dispozitive pentru curent alternativ si continuu, domeniu care facea foarte multe victime. Cele mai profitabile inventii au fost: turbina cu combustie interna (1958, vanduta de statul roman firmei General Motors), termocompresor frigorific cu circuit inchis (1959), motor eliptic, fara biela (vanduta Japoniei si folosita in celebrele motociclete japoneze), arma defensiva antitanc (anii `90). La inceput, i se acorda cate un premiu de stat, cu suma de bani aferenta, pe urma, Elena Ceausescu i-a bagat un om in „coaste”, care ii cersea pur si simplu cate o inventie.

 

Colonelul Badea a obtinut de la Carol Przybilla nu mai putin de 147 de inventii. In 1980, col. Badea i-a cerut sa cedeze cea mai importanta inventie, „Aparat pentru tratamente biologice”,  bazat pe principiul rezonantei, avand rezultate uimitoare. A refuzat si n-a mai putut să breveteze si sa omologheze aparatul. Surprinzator (sau nu), in 1990, cand Carol Przybilla a depus cererea de brevetare la OSIM, a fost preluat imediat de SRI, iar Institutul de Tehnologie Avansata i-a construit o frumusete de aparat… de care s-a avut grija sa nu fie omologat nici tehnic, nici medical. Aceeasi Marie, cu alta palarie! Carol Przybilla a regretat pana la moarte ca nu-l cedase Elenei Ceausescu, fiind convins ca aceasta, in marele ei orgoliu, ar fi umplut lumea cu marea ei inventie, si oamenii bolnavi ar fi putut beneficia de acest tratament miraculos. Si probabil ca n-ar fi aparut la rusi, dat de „extraterestri”.

 

 

https://www.national.ro/news/dezvaluiri-uluitoare-dosarele-x-ale-sovieticilor-furate-de-la-generalul-ilie-ceausescu-256340.html

Sursa: RADU GABRIELA








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu