miercuri, 20 octombrie 2021

Grid Modorcea - Noii „apostoli” ai dictaturii hăituirii

 



Noii „apostoli” ai dictaturii hăituirii

Grid Modorcea, Dr. în arte

20 Octombrie 2021

 

Și au venit la București Noii „Apostoli” de la O.M.S., noul Mesia, să facă noi prozeliți ai vaccinării. Și ce au constatat? Că în ritmul actual de vaccinare, România abia în trei ani va ajunge la rata de 70% înțepați. Ei nu se întreabă de ce nu vor românii să se vaccineze, pe ei asta îi interesează, de ce nu se consumă aici dozele cumpărate pe bani grei. Mulți mor după ce se vaccinează, dar nici asta nu-i interesează. E dictatură pe față. Cu ce mă conving pe mine domnii de la O.M.S. să mă vaccinez? Nu dau nici o explicație. Umflă cifrele, fac calcule funerare, cică la fiecare 2-4 minute, moare un român. Dar ce fac ei ca să-i salveze? Vaccinul este soluția absolută? Nu există alte forme de vindecare? Unii medici români au găsit.

 

Dacă te-ai vaccinat și mori, zice, păi a murit fiindcă nu a făcut și a doua doză de vaccin. Dar au murit și după a treia doză. Câte doze trebuie să facem să nu murim? Unde sunt soluțiile medicale temeinice, solide? Ce fac somitățile medicale? Nu e nimeni să le spună verde în față că soluțiile lor sunt proaste? Să nu mai facă din români țapi ispășitori, că peste tot e la fel. De ce guvernul României, dacă mai există așa ceva, nu reacționează? De ce nu le spun marilor afaceriști „Pfizer” & Co. să aprobe și vaccinul românesc? Nu e nici un cap limpede acolo? Ei chiar nu-i miros pe hăitași? De ce Iohannis & Co. se comportă ca niște slugoi ordinari? Sunt co-părtași la crimă.

 

Și ce face armata? Unde ne sunt gheneralii? L-au aruncat în foc, să fie carne de tun, doar pe gradatul precoce Gheorghiță. Ce fac amiralii, dacă mai există așa ceva?! Dar Academia Română? Marii academicieni, „savanți de renume mondial”, doldora de pensii grase, stau în găoace. Unde e „marele” Șora, stafia N.K.V.D.-istă, să protesteze? Apare în locu-i „Pippidica”, care îi face felație lui „Ară Făt Frumos”. Sau poate va veni o minune și triumviratul „Patapleșanu” va ieși din debara?! Ți-ai găsit! Mai degrabă se scoală din morți Ceaușescu, să strige că „Istoria mă va răzbuna”! Dar ce face biserica? Îi aghezmuiește și pe Noii Apostoli? Să le dea cu cădelnița în cap preoții Marchiș, Răducă et co., dacă „Marele Alb” tace. Unde sunt vocile vieții, soluțiile vieții normale?

 

Proteste împotriva hăitașilor sunt peste tot în lume. Îi hăituiesc pe toți cei care au altă opinie. Caută să închidă gura vocilor libere, independente. Cu ce se deosebesc față de Hitler sau Stalin? Vreau să văd ce se va întâmpla peste trei ani, când toți vor fi vaccinați și, dacă nu se găsesc alte soluții, cei morți din cauza covid vor continua să se înmulțească! Unde sunt vinovații reali, cei care au inventat acest „agent” biologic? Nu ei sunt hăituiți, ci oamenii sănătoși și nevinovați. Vor fi trimiși oare vreodată la tribunal acești hăitași? Vor fi judecați ca și călăii naziști? La Sfântu’ Așteaptă ! Fac experimente pe oameni vii, sănătoși. Planeta a ajuns un imens Auschwitz, un imens laborator de exterminat oameni nevinovați. De ce nu iau în serios Apelul Supraviețuitorilor „Holocaustului”?, la întrebarea asta să-mi răspundă hăitașii și valeții lor gradați.

 

Nu mai sunt și altfel de medicamente? Ce fac savanții, medicii, farmaciștii? Nu mai poate fi tratată și altfel boala decât pe calea lor, a injecților ticăloase, care nu garantează sănătatea? Eu îți dau sănătatea mea, iar tu, O.M.S., ce-mi dai? Spectrul morții. Eu, pricepi?, îți dau viața, m-am îngrijit o viață întreagă să fiu sănătos, să nu am dureri, fiindcă durerile te omoară, nu moartea. Și vii tu acum din neagra teroare și-mi dai serul morții. De ce nu cauți alte soluții? Și să mă convingi că sunt bune. Nu să-mi spui „mai fă o doză !”. Poate o să ajungem la nouă sau la numărul păcatelor pe care spunea Iisus că le face omul într-o zi. Care este cauza bolii?, aș vrea să știu.

 

Ce diagnostic pui unui om sănătos? Dacă mă doare capul, iau un antinevralgic. Dar dacă nu mă doare, de ce să iau? Nu știi nimic, falsule Mesia. Umfli cifrele, să bagi oamenii sănătoși în sperieți. Este politica hăituirii. Hăitașii care hăituiesc prada.

 

Dar să ne transpunem și în pielea OMS-oizilor. Să presupunem că ei ne vor binele. Că nu sunt „Cavalerii Apocalipsei”, ci ai „Mesei Rotunde”. Ei zic că ee vor binele… Dar cum, cu forța? Fără respectul libertății individuale? Să nu pot să merg la Festivalul „George Enescu” dacă nu sunt vaccinat? Să nu pot să iau masa la un restaurant? Să nu pot să călătoresc dacă nu am VaksPass?

 

E greu de înțeles ce vor cei de la O.M.S.? Care este scenariul final? Prigonirea oamenilor sănătoși seamănă cu prigonirea oamenilor de știință, cum a fost Hypatia, de către parabolani, cum se numeau cei care au impus creștinismul cu forța, prin teroarea asupra civilizației antice, un exemplu de teroare fiind incendierea bibliotecii din Alexandria, care era pe atunci ceea ce este internetul azi. Și această bătălie a durat peste 400 de ani. Da, dar scopul parabolanior era să impună creștinismul și, evident, să-și impună puterea, să fie ei noii împărați ai lumii. Asta urmăresc și cei de la O.M.S., să fie noii împărați ai lumii? Dar ce vor să pună în locul civilizației pe care o distrug? Parabolanii au impus creștinismul. „Cavalerii Mesei Rotunde” căutau Graalul. Ei ce caută? Ei ce impun? Unii zic  că vor depopularea planetei…

 

Îi anunț pe Noii Apostoli că va apare o rădăcină românească a virusului, se va numi Covid-Dracula, și atunci o să vadă ei pe dracu' și pe unde le intră acu' (era să scriu țeapa)! Dar până atunci, am să le ofer Floarea, pe care le-o dădea Omulețul lui Gopo, când marele artist a lucrat la O.M.S. și-mi povestea cum se ocupau cei de acolo de „sănătatea planetei”. Drept replică, Gopo l-a creat pe „Omulețul cu floarea”. Omulețul călătorește prin galaxia noastră și plantează și udă Floarea de pe o planetă pe alta. Este mesajul cu care românii știu să rămână în univers.

 

Aranjament graphic - I.M.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu