luni, 10 ianuarie 2022

Redactia ART-EMIS - Deșteptarea

 



Deșteptarea

Redactia ART-EMIS

09 Ianuarie 2022

 

Curtea de Apel Bacău, în penultima zi a anului trecut, a pronunțat sentința prin care a anulat integral toate hotărârile privitoare la starea de alertă, până la nivelul lunii octombrie 2021!

 

Felicităm magistrații băcăuani pentru verticalitate și curaj !

 

Curtea de Apel București a anulat la rândul său HG nr 1242/2021 ce privea prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 9 decembrie 2021. Practic am încheieat anul cu anularea, în prima instanță, a tuturor Hotărârilor de Guvern prin care s-a instituit și prelungit starea de alertă, pe teritoriul României, până în prezent. Ce s-a întâmplat în acest interval de timp știm. Dacă va exista o răspundere a emitenților, vom vedea. Lucrurile se precipită pentru că și la nivel global se întâmplă lucruri neprevăzute ori minimalizate de planificatorii globali. Nu credem că simpla afirmație; „am executat doar un ordin” va fi suficientă pentru exonerarea de răspundere a executanților locali.

 

Un grup de inițiativă din Marea Britaniea sesizat pe 6 decembrie 2021 Curtea Penală Internațională cu o plângere „în numele poporului ”[1]. În sesizare se precizează că; „ pe baza amplelor revendicări și a documentației anexate, îi acuzăm pe cei responsabili pentru numeroase încălcări ale Codului de la Nürnberg, crime împotriva umanității, crime de război și crime de agresiune din Regatul Unit, dar fără a se limita la indivizii din aceste ţări”. În expunerea de motive o să observăm că în Marea Britanie s-a procedat de aceeași manieră ca și în România. Practic, a existat același modus operandi dictat la nivel internațional. Astfel, un domeniu deosebit de notabil și important, abordat în cadrul acestei plângeri documentate, este faptul că numărul cazurilor de covid-19 a fost umflat artificial din cauza inexactității și nefiabilității testării PCR. Se poate spune că, fără aceste cifre umflate, nu ar fi fost nevoie de celelalte măsuri și intervenții care sunt acum clasificate drept crime împotriva umanității.

 

Echipa subliniază faptul că un deces covid este înregistrat dacă o persoană a murit din orice motiv în termen de 28 de zile de la un test Covid-19 pozitiv (care a fost confirmat cu testele PRC inexacte și nesigure). „Aceste decese sunt înregistrate ca fiind datorate Covid-19, indiferent dacă Covid-19 a fost sau nu cauza reală a morții.”  În plus, un alt mod în care statisticile Covid-19 au fost umflate artificial este prin „rebranding-ul” gripei comune, pneumoniei și altor infecții respiratorii ca fiind de covid-19. Reclamanții au citat date oficiale care au arătat că în 2018 decesele cauzate de gripă și pneumonie s-au ridicat la 29.516, iar în 2019 au fost 26.398. Cu toate acestea, în 2020, decesele pentru gripă au fost înregistrate ca fiind doar 394 și cele cauzate de pneumonie de 13.619. În România, „rebranding-ul” a fost total. După datele INSP, în anul 2020 nu a murit nimeni de gripă sezonieră și toate decesele de pneumonie au fost asociate covid, fără nici o precizare dacă virusul a fost factorul determinant ori nu. Interdicția autopsierii a amplificat confuzia și a permis manipularea datelor.

 

De asemenea, conform normelor atunci în vigoare, un suspect covid decedat chiar și netestat, era declarat ca fiind „decedat covid”. Comentând conținutul plângerii, „The Expose” spune; „De asemenea, potrivit echipei, merită o investigație completă includerea hidroxidului de grafen (în vaccinuri n.n.) și presupusa asasinare a doctorului Andreas Noack, după ce videoclipul său dezvăluia prezența acestuia în vaccinuri. Dr. Andreas explicase ce este hidroxidul de grafen și modul în care nanostructurile injectate în corpul uman acționează ca <> în venele primitorilor « vaccinului » și că, din cauza dimensiunii structurilor, acestea nu au putut să apară în autopsii. Potrivit reclamanților, « toxicologii » nu-și pot imagina că există structuri care pot tăia vasele de sânge, provocându-i pe oameni să sângereze în interior până la moarte, astfel încât să nu le caute, având în vedere dimensiunea lor atomică”.

 

Despre existența în orice formă a grafenului în vaccinuri s-a speculat foarte mult în ultima perioadă culminând cu arestarea în direct a doctorului Andreas Noack. Privind în urmă o să observăm însă că, ,,legenda conspiraționistă” a grafenului își trage seva din studii inițiate și solid finanțate încă din anul 2013. Studii despre care, public, nu se știu prea multe. Astfel, situl oficial al U.E.[2] prezenta pe 28 ianuarie 2013 comunicatul de presă, plin de optimism al Comisiei Europene, denumit; „Proiectele « grafenul » și « creierul uman » câștigă cel mai mare premiu de excelență în cercetare acordat vreodată, în vreme ce lupta pentru finanțarea susținută a științei continuă”.

 

Ne permitem să cităm în limita spațiului disponibil din respectivul comunicat; „Comisia Europeană a anunțat astăzi câștigătorii unui concurs de mai multe miliarde de euro dedicat tehnologiilor viitoare emergente (FET).  Inițiativele câștigătoare - „grafenul” și „creierul uman” -  vor beneficia fiecare de un miliard de euro… Proiectul „grafenul” va explora și va utiliza proprietățile unice ale acestui material revoluționar pe bază de carbon. Grafenul este caracterizat de o combinație extraordinară de proprietăți fizice și chimice: este materialul cel mai subțire și un conducător de electricitate mult mai bun decât cuprul; de asemenea, este de 100-300 de ori mai rezistent decât oțelul, având totodată proprietăți optice unice…. Comisia Europeană, prin programele sale de finanțare a cercetării și a inovării, va susține timp de zece ani proiectele „grafenul” și „creierul uman” ca proiecte emblematice…., cercetarea grafenului va avea un impact semnificativ asupra energiei și transportului, precum și asupra sănătății.

 

Proiectul „creierul uman”: prin simularea creierului în neuroștiință și neuroinformatică se vor colecta și integra date experimentale, identificându-se și acoperindu-se lacunele din cunoștințele noastre. În medicină, rezultatele proiectelor vor ameliora diagnosticarea, împreună cu simularea bolilor și a medicamentelor. În informatică, noi tehnici de calcul intensiv interactiv, axate pe nevoile din domeniul simulării creierului, vor influența o serie de sectoare, în vreme ce dispozitivele și sistemele, modelate după creier, vor depăși limitele fundamentale ale tehnologiilor actuale în ceea ce privește eficiența energetică, fiabilitatea și capacitatea de programare, deschizând drumul pentru sisteme cu o inteligență asemănătoare inteligenței specifice creierului”.

 

Inițiat în ianuarie 2013, acest proiect ar trebui, coincidență, să se închidă în anul 2023 când se împlinesc cei 10 ani de studiu și când se închid și contractele cu furnizorii de vaccinuri. Nu vrem să sugerăm nimic, ci să prezentăm informații. Unele incomplete. De pildă, nu știm spre ce rezultate a dus cercetarea grafenului finanțată de UE. Dacă aceasta a interferat în vreun mod cu politica de vaccinare etc. Problema vizibilă și fără echivoc, peste care nu se poate trece, e că, utilizand noile tehnici, guvernele își permit exproprierea drepturilor și libertăților individuale încălcând toate tratatele ori normele interne, constituții, legi, etc. în numele unui iluzoriu bine colectiv, impus cu forța[3].

 

Aranjament grafic - I.M.

 

---------------------------------------

[1] The Expose - https://dailyexpose.uk/2021/12/10/uk-team-file-complaint-of-crimes-against-humanity-with-the-international-criminal-court/ - 10 decembrie 2021

[2] Comisia Europeană, Comunicat de presă - https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/ro/IP_13_54  - Bruxelles, 28 ianuarie 2013

[3] sursa - https://www.desteptarea.ro/incepe-sfarsitul/ - 5 ianuarie 2022








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu