miercuri, 26 ianuarie 2022

Maria Diana Popescu - Trebuie judecaţi şi condamnaţi „cu celeritate”

 Trebuie judecaţi şi condamnaţi „cu celeritate”

Maria Diana Popescu

26 Ianuarie 2022

 

Niciodată nu poţi avea o relaţie corectă cu duşmanul ideologic. E un adevăr elementar şi inoxidabil. Cum Iohannis s-a comportat de-a lungul „pereoadelor” de mandat ca un duşman al poporului, subliniez că, un duşman prost e mult mai periculos decît unul deştept. Vorba lui Ion Pribeagu: „De ce să tragi ca la galeră,/ Să-nveţi atâtea fără rost,/ De vrei să faci o carieră,/ Ajunge numai să fii... prost”… sau preşedinte”. Rămîne ca dumneavoastră să-I încadraţi într-una din cele două categorii. În învestirea sa ca preşedinte n-am crezut decît cinci minute.

 

Colac peste pupăză, după ce americanii de la Bechtel ne-au ţepuit rău de tot cu autostrăzile fantomă, noi, românii, îi ajutăm pe americani să-şi facă autostrăzi pe Marte. Cumpărăm de la ei, pe sume colosale, toate vechiturile scoase din uz (aeronave, tehnică de luptă). În plus,  NATO a obligat ţările membre să contribuie substanţial la bugetul organizaţiei, folosit în mare parte pe înarmare: România alocă 2,07% din PIB pentru înarmare. Numai că Iohannis e mai cu moţ şi dă mai mult decît marile state europene: Franţa - 2,04%), Norvegia şi Slovacia - 2%), Germania, doar 1,56%. Bulgaria a ieşit în 2020 din clubul celor 2%, ca urmare a unei scăderi a cheltuielilor pentru apărare de la 3,3% pînă la 1,6% din PIB. Mai isteţe, la coada clasamentului, sînt Belgia - 1,07% şi Luxemburg - 0,57%.

 

În îngustimea de vederi şi acţiuni, Iohannis oferă străinilor mai mult decît posibilităţile poporului român, că doar nu dă din buzunarul lui. Dă şi ucide speranţa românilor, precum a ucis cu o singură piatră două găini deodată: usere şi penele, ştiind cu toţii că la umbra penelului a chiolhănit, a aţipit şi a chicotit tot timpul sub şepcuţa primită de la americani. Atîţia ani, Iohannis a împins calul la groapă cît şi cum a vrut, dar, la un moment dat, calul se va întoarce şi-şi va trage o copită, pentru că nici Iohannis, nici Arafat, nici guvernul, nici statul nu pot decide în privinţa vieţii şi integrităţii cetăţeanului, încălcîndu-i în formă continuată drepturile şi voinţa legitimă a acestuia.

 

Au reuşit ei să dreseze mulţi oameni, poate că au realizat norma de oameni infectaţi sau morţi, însă în Europa, a început să sune goarna deconspirării plandemiei. În curînd, şi la noi, impostorii şi cioclii funeraliilor pandemice, cu pretenţii de specialişti sau virusologi, avînd în virusologie experienţa unor moaşe comunale, vor rămîne fără obiectul muncii. Dumnezeu să-i ierte, dar poporul Nu, pe aceşti criminali care au îmbolnăvit şi învrăjbit românii, Raed Arafat, Ludovic Orban, Virgil Musta, Streinu Cercel, Beatrice Mahler, Octavian Jurma, Alexandru Rafila, Valeriu Gheorghiţă, Vlad Mixich, Gabriel Diaconu, Emilian Imbri, Răzvan Cherecheş, Radu Tincu, Simin Ayşel Florescu, Vasile Florin  Cîţu, pomelnicul poate continua, şi cu tătucul ororilor, Iohannis. Această adunătură de mondialişti obedienţi au creat o lume a imposturii, unde impostura este valorificată ca resursă a supunerii, controlului şi promovării fake news-urilor. Vi se pare normal ca aceşti oportunişti, vînători de sinecuri, specimene lipsite de orice valoare morală, să beneficieze de protecţia statului şi dacă sunt oamenii călăilor globalişti?

 

Doi ani de zile s-au folosit de sume colosale de la bugetul statului ca să întreţină teatrul de spaimă şi moarte al pandemiei. Ăştia au bătut toba că vaccinul imunizează, dar realitatea a demonstrat că este invers. Ăştia ar trebui judecaţi şi condamnaţi „cu celeritate”. Impostorii nu ar fi avut nicio şansă dacă presa şi unii medici „sponsorizați” de Pfizer & Co nu s-ar fi vîndut precum prostituatele. Restul medicilor şi virusologilor, care au contracarat, cu dovezi ştiinţifice, mesajele manipulatoare şi practicile abuzive oficiale, au fost puşi la colţul infamiei, au fost batjocoriţi, punîndu-li-se la îndoială ştiinţa şi deontologia.

 

Numai în SUA, potrivit „LifeSiteNews”, vaccinurile experimentale anti-Covid au ucis peste 45.000 de oameni. Dezvăluirea a fost făcută de avocatul Thomas Renz din Ohio, citînd din declaraţia unui programator ataşat pe lîngă guvernul SUA, care lucrează în domeniul analizelor datelor din Sănătate. Avertismentul lui Vanden Bossche, cu privire la pericolul din vaccin, reluat de alte somităţi medicale ale lumii, precum Luc Montagnier, Robert Malone, Peter McCullough, au fost ignorate intenţionat la nivel mondial. S-a mers orbeşte pe vaccinarea în masă, cu efecte catastrofale, în timp, asupra factorului Om. Studiile lor demonstrează că persoanele vaccinate sînt mult mai susceptibile, decît cele nevaccinate,  să se infecteze cu tulpinile Covid, dar să şi transmită virusul.

 

Drama pe care o trăim de doi ani vine din manipularea cifrelor umflate de „specialiştii” plătiţi de companiile producătoare de vaccinuri. Am văzut cu toţii, la începutul pandemiei, nişte actori buni din China, care cădeau din picioare, sau se lăsau duşi cu duba, nu înainte de a se opune de faţadă, am văzut izolete şi hingheri de oameni costumaţi în „astronauţi”, am auzit de oameni celebri plătiţi să simuleze virusarea. Propaganda va exista mereu, aşa cum va exista şi contra-propaganda, dar mult mai gravă este legiferarea unor legi paranoice, prin care libertatea individului, liberul arbitru, devin mofturi pentru călăii noştri. Iată cum, „marea minciună îşi desfăşoară ilara frazeologie cu ajutorul căreia se pregăteşte, sub forma eliberării, reducerea unui popor la cea mai cruntă şi mai tragică robie”, scria Lucian Blaga în „Luntrea lui Caron”, roman, editat postum în 1990. Nimic mai potrivit în contextul actual, cînd manipulările impostorilor de la vîrful puterii, cele din platourile televiziunilor mercenare au creat o imagine apocaliptică în România.

 

Călăii enumeraţi mai sus, în ciuda imaginii lor false în care au crescut, în ciuda  aparenţei de salvatori, de moralişti cu bune intenţii pentru popor şi-au pus pe picioare un teatru personal, cu consecinţe dramatice pentru soarta cetăţeanului. Aceşti manipulatori, „pricepuţi la toate”, periculoşi şi mincinoşi, posedă reale calităţi penal-umoristice. Atît de demn altădată, atît de umilit azi în Europa şi în întreaga lume, din cauza impostorilor puterii, acest popor trimis de către ei în coada tuturor clasamentele nu-i va ierta niciodată!

 

În concluzie, abureala lor, apa de ploaie, vaccinismul şi zăhărelul, consumate în exces, devin extrem de dăunătoare. Deşi pe vremea Primului Război Mondial, cînd a apărut zahărul cubic, se făcea propagandă stăruitoare consumului de zahăr. Soldaţii şi tinerii erau obligaţi să consume zilnic 1-2 cuburi de zahăr. Să fi fost tot abureală? Astăzi, dacă ne luăm după cercetători, zahărul este extrem de dăunător. La fel şi piperul. Cînd a fost adus pe piaţa noastră, bogătaşii scoteau bani grei din buzunar pentru boabele de piper, despre care se credea că aveau puteri miraculoase. Astăzi, moda s-a schimbat! „Specialiştii” şi „anal-iştii” născuţi pe bandă rulantă îndeamnă la reducerea consumului de zahăr, piper şi sare. Ce era bun pentru bunici, azi e dăunător. De la livada bunicii, unde merele se coceau sănătos şi pînă la rafturile marcheturilor ghiftuite cu chimicale mortale, media de viaţă a omului a scăzut considerabil, iar democraţia năşită de GloboCap ne-a lăsat fără cojoace, fără căciuli…fără suflare. Fără sarea românească, şi ea scoasă la tarabă, pe bursă, mai zilele trecute.

 

Aranjament grafic - I.M.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu