duminică, 30 ianuarie 2022

Victoria Duţu - Va invit sa cititi romanul ”​Rafael” scris de mine

 



Va invit sa cititi romanul ”​Rafael” scris de mine, Victoria Dutu

Romanul RAFAEL- O radiografie a societatii de astazi, cu un personaj puternic care nu face niciun compromis, care se opune la toată decaderea din timpurile de acum; este conditia unui scriitor care alege sa fie o fiinta care traieste demn intr-o lume care preferă privirea indreptata in jos si capul plecat, al celui care gândește. Volumul 4 are 500 de pagini.

 Pretul = 55 lei

 

Comandati aici!

Contact-Telefon WhatsWhapp- 0740.27.99.08

Adrese principale- victoritadutu@yahoo.com /  victoritadutu@gmail.com

Cartile mele sunt publicate pe Amazon si pe eMag, dar se pot comanda si direct de la mine, plata ramburs prin posta romana sau curier.

Va invit sa vizitati canalul meu YouTube și să va abonați.  In acest video vorbesc despre personajul meu Rafael

Dati căutare pe internet după numele meu Victoria Dutu,  pentru a vedea toata activitatea.

Va multumesc.

   

 

      

Personajul meu, Rafael. Victoria Dutu

  

Va invit sa vizitati pagina mea de Author de pe Amazon. Toate cartile mele in romana, engleza, spaniola si franceza sunt publicate pe Amazon.

Am si 37 de Albume de arta cu picturile create de mine. Va multumesc. Victoria Dutu

 

 


Amazon.com: Victoria Dutu: Books, Biography, Blog, Audiobooks, Kindle

Victoria Dutu

Follow Victoria Dutu and explore their bibliography from Amazon.com's Victoria Dutu Author Page.


Victoria Duţu este absolventă a facultăţilor de Matematică şi Filosofie. Scriitoare, pictorita, publica in America la AuthorHouse, BookVenture, Amazon si Bucuresti Albunede arta si carti in limbile romana, engleza, spaniola si francesa. A fost laTargul de Carte de la Miami in 2018. A obtinut premiul “Casanova” pentru arta la Venetia, a câştigat premii naţionale şi internaţionale de pictura si de poezie şi a făcut expoziţii de pictură în ţară şi străinătate.Carousel Louvre Paris, Roma, Cannes, New York, Oxford, Londra,Berlin, Viena, Sanremo, Polonia, Austria, Elvetia, Germania, Franta, Bucureşti,Romania. In perioada 6-12 decembrie 2021 a participat la Festivalul de Arta Sacra din Franta, la Compiegne, nu departe de Paris, Franta si a luat Premiul   Prix Géant des Beaux-Arts.

 

Lauréats 2021 - le Festival d'Art sacré de Compiègne, prochaine édition du 6 au 12 décembre 2021 (lefestivaldartsacre.fr)










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu