duminică, 23 ianuarie 2022

Maria Diana Popescu - Iohannis şi SUA sînt de vină!

 Iohannis şi SUA sînt de vină!

Maria Diana Popescu

23 Ianuarie 2022

 

Cu tot dinadinsul ţine SUA să facă din Ucraina şi Rusia un nou Irak. Planul lor malefic nu poate fi realizat atît de simplu. Dacă peste tot ar fi pace, industria de armament americană, reprezentînd 80% din economia lor, ar produce pe stoc, iar SUA s-ar scufunda rapid în bezna falimentului. De aici nevoia perpetuă a americanilor de conflicte militare. Au terminat cu arabii şi au pregătit butoaiele cu praf de puşcă destinate ruşilor. Ca să nu  ne mai întrebăm cine a ucis zeci de mii de români în spitale sub sigla Covid, să nu le mai cerem socoteală criminalilor, televiziunile arondate SUA şi marionete plătite din banii noştri, de teapa lui Radu Tudor, Chirieac, Gîdea & Co, susţin cu vehemenţă false focare de covid, susţin vaccinarea şi spaima, pentru a-i teroriza pe cei care se declară împotriva vaccinului. Mai nou, au început să pună sare peste rănile românilor şi vor să-i facă să tremure de frica unui război străin de România.

 

Cine a aruncat primul cu piatra? Crimeea n-a fost a statului artificial Ucraina. A fost cadoul ucraineanului Hrusciov, cadou care i-a inclus şi pe românii din nordul Bucovinei, Ţinutul Herţa şi Bugeac (sudul Basarabiei), aflaţi şi astăzi în afara graniţelor naturale ale României, sub teroarea naziştilor ucraineni. Cine a venit şi a ocupat puncte strategice în Europa, printre care şi România? Păi, americanii şi-au adus tancuri, căţei şi purcei la Kogălniceanu, Giarmata (Timișoara), Babadag, Deveselu, oferindu-li-se plăceri de nebănuit de către traficanţii de carne vie, acoperiţi de Justiţia română (vezi cazul „Caracal”). Deşi au dat rateuri în Vietnam, Irak, Libia, Afganistan, au lansat „Maidanul” la Kiev (după scenariul decembriadei româneşti din '89), acum l-au adus pe zeul Marte în apele Mării Negre.

 

NATO s-a dedat la zboruri provocatoare în spaţiul aerian rusesc,  iar SUA au făcut declaraţii mincinoase, amestecîndu-se în problemele interne ale celor două state, Ucraina şi Rusia. Cum ar fi trebuit să răspundă Rusia provocărilor SUA? Cumva, pe feisbuc, precum duşmanul poporului român, Iohannis, care tîrăşte ţara într-un război străin intereselor Românie? NATO simulează apărarea României de un duşman fabricat în laboratoarele serviciilor secrete GloboCap. Asistăm din nou la scenarii cunoscute, aceleaşi manipulări din partea SUA. Zece minciuni mediatice şi zece războaie au la activ SUA! Dacă va fi, deşi nu cred, un război, nu Rusia îl va declanşa, ci SUA. Măritul trădător Iohannis şi serviciile care se închină americanilor, au fost précauţi, şi-au mînat în fruntea guvernului un mercenar în Irak, gata să execute ordinul Pentagonului şi NATO: comanda la mine: culcat, pe burtă, tîrîş, marş!

 

Aşadar, în contextul conflictului dintre Rusia şi Ucraina, aţîţat şi amplificat mediatic de SUA, sluga de serviciu, Iohannis îi mulţumeşte lui Macron pentru că s-a oferit să trimită trupe NATO franceze pe teritoriul României. „Salut călduros anunţul preşedintelui Emmanuel Macron cu privire la disponibilitatea Franţei de a participa la prezenţa militară întărită a NATO în România. Parteneriatul strategic România-Franţa va fi astfel întărit pe flancul estic, în regiunea Mării Negre”, a scris Iohannis, pe Twitter. Fireşte, Macron este interesat să-şi protejeze companiile şi capitalul francez din România. Cu reţelele de socializare a trădat Iohannis ţara şi a pus-o la dispoziţia străinilor. La rîndul lui, Cioloş afirma că „din 2016 s-a discutat despre o prezenţă a trupelor franceze în România sub steagul NATO”. Cioloş, un alt vînzător de neam!

 

Să facem apel la istoria contemporană a României, unde scrie că Nicolae Ceauşescu, primul preşedinte al României, în urmă cu 54 de ani, în august 1968, cînd trupe de ocupaţie ale Tratatului de la Varşovia, sovietice, maghiare, poloneze şi est-germane, intrau în Praga, Ceauşescu a susţinut desfiinţarea concomitentă a NATO şi OTV (Organizaţia Tratatului de la Varşovia) şi a interzis survolarea teritoriului României de aeronave militare străine. Ceauşescu dorea pacea pentru ţară. S-a opus în mod diplomatic, n-a participat la invadarea Cehoslovaciei şi a adoptat o serie de hotărîri militare şi politice cardinale, astfel ca operaţiunea „SUMAVA” să nu aibă loc în România.

 

Nicolae Ceauşescu a denunţat evenimentul ca pe o violare a legilor internaţionale, o încălcare a principiilor de bază ale relaţiilor între state. Curajul lui Nicolae Ceauşescu din 21 august 1968, prin care a condamnat invadarea Cehoslovaciei de către trupele Tratatului de la Varşovia, a fost salutat cu mîndrie de către români. Comunicatul transmis la radio, care condamna agresiunea împotriva Cehoslovaciei i-a umplut pe români de mîndria demnităţii: „Invadarea Cehoslovaciei de către trupele Pactului de la Varşovia constituie o mare greşeală şi o ameninţare pentru pacea în Europa şi este o zi a ruşinii pentru mişcarea internaţională. Nu există nici o justificare şi nu există nici un motiv care să facă admisibilă, fie şi numai pentru o clipă, ideea unei intervenţii în treburile interne ale unui stat socialist frăţesc […].

 

Zvonistica cu privire la Rusia şi intenţiile sale de război, această afacere americană costisitoare este însăilată în spatele uşilor închise ale CIA, DGSE, Mossad, cu scopul de a da de lucru economiei americane, de a ţine a omenirea în voltaj ridicat, terorizată de spaimă, cu mintea ocupată, astfel încît escrocheria mondială Covid să poată fi extrasă din capcana unde şi-a prins picioarele. Tot mai mulţi cetăţeni planetari încep să se dumirească, punînd la îndoială „fiorosul” virus. Tot mai mulţi deconspiră camerele secrete unde au fost fabricate milioanele de morţi COVID. Tot mai mulţi se opun vaccinului şi certificatului verde. Tot mai mulţi cer pedepsirea asasinilor! Mondialiştii aruncă pe piaţă tot felul de scenarii menite să abată atenţia de la genocidul produs de laboratoarele Covid, aşa că au scos pe piaţa un nou teatru de război: Invazia Rusiei în Ucraina. România n-are ce căuta într-un război străin, cu un duşman imaginar!

 

România trebuie să pregătească săli de judecată şi celule pentru sergenţii mondialiştilor, începînd cu Iohannis, oribilul Grup Strategic, continuînd cu toţi cei care, din 2019, de la declararea „stării de urgenţă”, (dovedită ca ilegală de instanţele juridice), au ucis mii de oameni nevinovaţi. Vă amintiţi venirea la Bucureşti a „oracolului” Elie Wiesel în vara anului 2009? Deşi din România n-a plecat niciodată vreun tren către Auschwitz, „oracolul” a zbierat la microfon, arătînd acuzator şi nejustificat cu degetul către români: „Aţi ucis! Aţi ucis! Aţi ucis!”. Fostul președinte Ion Iliescu n-a ripostat atunci, nu şi-a apărat poporul şi adevărul istoric, pentru că-şi periclita fotoliul. Românii mei (nu mă adresez vouă cu „dragi români!”, pentru că nu sînt ipocrită ca Iohhanis), pentru că „adevărul ne face liberi”, haideţi să transmutăm cuvintele „oracolului” către administratorii plandemiei, foşti şi actuali: „Aţi ucis! Aţi ucis! Aţi ucis!”. Vreţi s-o faceţi din nou, într-un război străin?

 

În tot acest haos, doar idealistul Ciolacu mai invocă măsuri sociale de redresarea a nivelului de trai al românilor. El continuă să viseze, să spere, sincer vorbind, pesedeii au fost singurii care au dat  o cană de apă şi nişte îmbucături de pîine sărăciei.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu