duminică, 30 ianuarie 2022

Gheorghe Piperea - Toți vor fi responsabili!

 Toți vor fi responsabili!

Prof. univ. dr. Gheorghe Piperea

30 Ianuarie 2022

 

S-a stabilit că genomul uman (totalitatea informațiilor genetice la nivel de individ) numără în jur de 35.000 de gene, dar, până în prezent, este cunoscută funcția a doar jumătate dintre ele. Atât de departe a ajuns știința: bâjbîie pe semi-întuneric, încercând de decenii să găsească răspunsuri la întrebări mult prea mari pentru puterile ei!

 

Cu toate acestea, omnipotentul Guvern al României, în numele aceleiași științe prea adesea orbecăitoare, se joacă de-a Dumnezeu, demarând o campanie de vaccinare a copiilor cu vârste între 5 și 12 ani (cu risc de deces „zero”, din cauza noii gripe, indiferent de tulpină!), cu seruri de terapie genică experimentală, terapie care a dus deja la pierderi de sarcină și a indus infertilitatea în aproape 3.000 de cazuri recunoscute (și cîte or mai fi cele neraportate - Dumnezeu știe!), numai în primele 10 luni de campanie și numai în Europa, potrivit datelor oferite de „EudraVigilance”[1].

 

Ce legătură există, dacă există, între genomul uman, vaccinarea unor copii aflați în plin proces de creștere și dezvoltare fizică, și infracțiunea foarte gravă de genocid?

 

Cum pot afecta aceste experimente medicale sinistre viitorul României, în condițiile în care ele țintesc, de ieri începând, viitoarele generații de părinți ai țării?

 

Domnul avocat  Gheorghe Piperea, profesor universitar al Facultății de Drept, din cadrul Universității București, doctor în drept, a explicat pe larg, grozăvia noii campanii guvernamentale, din punct de vedere juridic, moral și etic, în cadrul unui interviu, pe care a avut amabilitatea să mi-l ofere, dar pe care „YouTube” România l-a șters, la nici două ore de la publicarea pe platforma lor. Acesta e motivul pentru care am redactat stenograma discuției purtată cu domnul profesor Piperea, pentru ca informațiile foarte valoroase și vitale pentru noi toți, pe care domnia sa le-a sintetizat în înregistrare video.

 

Olivia Steer: Trăim o zi istorică sinistră pentru (ideea de) umanitate: este vorba despre începerea, azi (26 ianuarie 2022 - n.n.), a campaniei de vaccinare a copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, niște ființe fără nicio protecție -  dacă părinții lor nu știu ceea ce fac (care sunt riscurile procedurii de vaccinare cu seruri experimentale, netestate, până la această dată, pe minori - n.n.) și nu înțeleg imensitatea (repercusiunilor) unui asemenea gest - și care devin carne de tun în fața autorităților puse pe căpătuială. Dacă ar fi să fiți, azi, procuror, ați putea (demara o anchetă în cadrul căreia - s.n.) să faceți o legătură între genomul uman, genocid (I) și vaccinarea copiilor fără discernământ, din punct de vedere legal (aflați în plin proces de creștere și dezvoltare fizică și psiho-emoțională - s.n.)?

 

Gheorghe Piperea: Eu sunt, în momentul de față, în pregătirea unui proces colectiv, până în momentul de față, s-au adunat puțin sub 200 de reclamanți, proces colectiv care are drept țintă exact acest experiment de manipulare genetică și care intenționează să oblige prin intermediul unei hotărâri judecătorești, statul român să oprească experimentul. Nu este vorba despre un gest nebunesc, despre un gest fără nici un fel de finalitate, ci este vorba despre a încerca să pun în aplicare, cu forțele și mijloacele pe care le am la dispoziție și cu semnăturile acestor aproape 200 de persoane, obligații pe care statul român și le-a asumat încă din 1966, respectiv 1998.

 

În 1966: „Actul cu privire la drepturile civile și politice, adoptate în cadrul O.N.U.” - cine și-o mai aminti de aceste pacte, deși ele sînt prevăzute în Constituție! -  pact care, printre altele vorbește despre dreptul oricărei persoane la integritatea fizică și psihică a ființei sale și despre dreptul de a obține cea mai bună îngrijire a sănătății, de care poate dispune o societate la un moment dat. Iar asta nu se poate confunda, sub nici o formă, cu acest experiment, care  experiment rezultă dintr-un fapt simplu și trebuie să fii tîmpit să refuzi această logică: autorizația de punere pe piață a acestor patru vaccinuri - mă rog, acum s-au făcut cinci - este condiționată de verificarea eficacității acestui vaccin împotriva pandemiei și, respectiv, de verificare a efectelor adverse.

 

Ce s-a întîmplat pînă în momentul de față se vede cît se poate de clar - din avion, chiar! - se vede oficial: în Marea Britanie și Danemarca s-a renunțat la vaccinare, la cerificatele verzi și măști, pentru că s-a observat că aceste vaccinuri n-au avut nici un efect. De asemenea, există țări ca Austria, care, în continuare, insistă absolut habotnic pe ideea obligativității vaccinării, dar care a ajuns totuși la concluzia că vaccinul „Johnson & Johnson” este periculos! Deci  - s-a văzut! - experimentul a fost nereușit! Pe de o parte, există efecte secundare pe care lumea le sesizează și denunță. Din nefericire pentru întreaga Europă și chiar Statele Unite, aceste efecte secundare sînt sub-înregistrate pentru că medicii sînt într-o stare de omertà, li s-a spus nu cumva să raporteze aceste efecte adverse, pentru că - nu-i așa? - "noi trebuie să demonstrăm că narațiunea acestui vaccin este bună". Pe de altă parte, arată că sînt niște situații grave, mergînd de la miocardită - o afecțiune pe care o faci și o ai toată viața - ,pînă la paralizii și cheaguri de sange, situații care sînt din ce în ce mai frecvente și care au depășit cu mult nu numai numărul reacțiilor adverse la un singur vaccin, ci totalitatea reacțiilor adverse ale tuturor vaccinurilor, care au fost inoculate întregi populații (gloabale - s.n.), din 1960 pînă în prezent. Și nu exagerez cu nimic!

 

O.S.: Ați citit și dumneavoastră, la fel ca mine, că în lista efectelor secundare se află și infertilitatea. Putem să analizăm acest caz particular, al infertilității, în condițiile în care vorbim despre o campanie națională demarată chiar azi (ieri, 26 ianuarie, 2022 - s.n.) de vaccinare a copiilor cu vîrste cuprinse între 5 și 12 ani, presupuși a fi viitorii părinți ai următoarelor generații din România? Noi, deocamdată, nu știm totalitatea efectelor secundare (pentru că vaccinurile anti-covid 19 se află încă în faza a treia de testare, rezultatele ei urmînd a fi cunoscute nu mai repede de ianuarie  2023 - n.n.), dar știm deja sigur că afectează fertilitatea. Cît de imaturi sau cît de ... cum sa-i numesc pe inițiatorii acestui demers...

 

G.P.: Iresponsabili, nu imaturi! Convenția de la Oviedo[2] interzice de plano manipulările genetice! Convenția de la Oviedo interzice orice fel de procedură medicală, mai ales de tip invaziv, care nu are consimțămîntul informat al pacientului! În momentul în care tu faci o intervenție medicală experimentală, care este una de masă  - vaccinarea de care vorbim este o vaccinare în masă! -  în mod evident, nu există consimțămînt informat! Vă dau o veste: am primit săptămînile care au trecut răspuns de la ministerul sănătății, la cîteva întrebări pe care le-am pus în baza legii privind accesul la informațiile de interes public și, printre altele, mi s-a spus așa! Unu: nu există date din care să rezulte că efectele secundare sînt periculoase sau nu! Deci:

- nu există date!

- nu există în România nici o modalitate legală să se efectueze aceste vaccinuri, fără a avea o prescripție medicală anterioară.

O.S.: Ce înseamnă  asta, în plan juridic? Să înțelegem că tot ce s-a făcut pînă acum (vaccinarea în masă - s.n.) este în afara legii?

 

G.P.: Este în afara legii și este totalmente ilegal.

 

O.S.: Și cei care s-au complăcut în această situație? Mă refer la personalul medical, politicieni, mass-media, influenceri...

 

G.P.: Trebuie făcuți responsabili! Pentru tot ceea ce se va întîmpla - pentru că se va întîmpla - după ce se termină cu această nebunie, ei toți vor fi responsabili! Nedrept este că, deși ei toți, la un loc, sînt responsabili, nu toți vor fi făcuți vinovați sau nu toți vor fi și prinși, ca să folosesc un limbaj mai frust. Însă, vor exista țapi ispășitori! Și ce este extrem de important de reținut pentru acești oameni este că nimeni în momentul de față nu știe, nu poate să previzioneze, cine va fi făcut scăpat și cine va fi țapul ispășitor.

 

O.S.: Dar cei care s-au aflat la vedere, nu văd cum ar putea să scape...

 

G.P.: Fiecare să se aștepte că va fi chiar el țapul ispășitor!

 

O.S.: Sforarii vor scăpa, probabil...

 

G.P.: Le mai dau o veste acestor oameni: cei care vor ieși nevinovați, „basma curată”, vor fi cei care au emis reglementări sau recomandări. Pentru că, în ultimii ani de „luptă acerbă”, „nemaipomenit de eficientă contra corupției”, care a fost un fîs total, Curtea Constituționala a României a spus, printre altele, că atunci cînd este vorba despre un act normativ, chiar dacă acest act normativ este totalmente ilegal,  implică acte de corupție, abuz în serviciu etc, nu există o responsabilitate personală a miniștrilor, a decidenților. În consecință, primii care vor scăpa basma curata vor fi politicienii, birocrații, tehnocrații, arafații, exact aceia care au nenorocit această populație.

 

O.S.: Dar există posibilitatea, la nivel personal, individual, la nivelul cetățeanului care a avut de suferit de pe urma acestor campanii de vaccinare frauduloase, să acționeze nominal factorii responsabili, pentru înlesnirea sinuciderii și alte infracțiuni. De acolo, cum mai pot scăpa (decidenții, arafații, birocrații și toți ceilalți pe care i-a numit domnul profesor Piperea - s.n.)?

 

G.P.: Asta, da! Mai atrag atenția celor care ne ascultă asupra articolului 16 din Legea Contenciosului Administrativ 354/2004 - vă dau toate aceste date tehnice ca să rețineți că atunci cînd se cer despăgubiri pentru anularea unui act administrativ nelegal, aceste despăgubiri pot și trebuie să fie cerute și de la cei care au inițiat, au moșmondit, au pus în practică, care au obligat la punerea în practică a acestor acte administratice ilegale, iar aceia sînt exact cei despre care v-am spus: arafații, birocrații, tehnocrații, miniștrii.

 

O.S.: Deci, tot nu scapă!

 

G.P.: De scăpat, nu scapă, cu condiția ca oamenii să fie atenți la ceea ce se spune în momentele acestea, cînd ne pregătim să ieșim din pandemie. Dar, revenind la ceea ce spuneam, este extrem de important să reținem: eu am în momentul de față o stare totală de șoc, de uluire, față de ceea ce descopăr. Zilele trecute, domnul Fauci a fost supus unui tir de întrerbări în Senatul American [3],  iar el minte acolo, minte pe măsură ce respiră, iar a minți în Senatul American este infracțiune! - se pare că este implicat într-un  lucru absolutamente înspăimîntător:crearea în laborator a virusului SARS-Cov-2[4], care, se pare, nu este un virus obișnuit, ci este chiar un vaccin! Ceea ce s-a întîmplat acolo, printr-un program finanțat de Statul American prin „Defense Advanced Research Projects Agency” (D.A.R.P.A.)[5] a fost să se creeze un vaccin. Virusul acesta este un  vaccin, motiv pentru care a scăpa de un vaccin printr-un alt vaccin pare să fie o contradicție logică.

 

O.S.: Vaccin împotriva a ce? Mă tem că informația aceasta îmi scapă și nu reușesc să înțeleg...

 

G.P.: Vaccin împotriva unor super-viruși -  creați tot de ei, în laborator! -care erau cercetați, în așa fel încît să se vadă ce fel de efect ar putea să aibă, din punct de vedere al sănătății publice sau al armamentului biologic, super-viruși creați prin așa numitul procedeu „gain of function”[6]. Asta înseamnă că un virus care în mod natural ar avea efectele X, prin intermediul acestui procedeu de manipulare genetică, dobîndește niște capacități, proprietăți mult mai rele, mult mai periculoase. Ceea ce se realiza în acel laborator din Wuhan (China - n.n.), era acest super-virus, rezultat al unei proceduri de gain of function, iar SARS Cov este ceea ce a rezultat ca antidot, adică era antidotul împotriva acestui super-virus.

 

O.S.: Dumneavoastră spuneți acuma, cu alte cuvinte, că noi sîntem în plin război mondial, dus în plan biologic?

 

G.P.: Din păcate, concluzia la care se poate ajunge din citirea acestui morman imens de documente -  că ele sînt publice...  Să știți că toate aceste proceduri sînt patente - dacă vă vine să credeți! -sînt proprietăți intelectuale ale celor care le-au creat, din care, nenorociții aștia, mă scuzați pentru termenul neacademic!, fac bani!

 

O.S.: Dar sînt legi care interzic astfel de jocuri infracționale în laborator...

 

G.P.: Nu peste tot în lume! Convenția de la Oviedo nu este semnată nici de către Statele Unite, nu este semnată nici de către China.

 

O.S.: Ce „convenabil”...

 

G.P.: Ce „convenabil”, da! Convenția de la Oviedo face parte din Sistemul Convenției Europene a Drepturilor Omului și este semnată aici, în Europa (Spania - s.n.), care Europă, printre altele, a băgat la bani, de ne-a ieșit nouă pe nas, pentru a cumpăra acest vaccin-contra-vaccin! Înțelegeți?!?

 

O.S.: Incredibil!

 

G.P.: Și tot răul care ni se mai putea întîmpla - mai ales în România, care are un proces de îmbătrînire accelerată a populației! – era să inoculăm acest vaccin-contra-vaccin copiilor noștri[7], copii, care, printre altele - sper din toată inima să nu am dreptate în temerile mele - riscă să capete miocardite, cheaguri de sînge, paralizii, infertilitate, cum bine spuneați, adineaori.  (Chiar) există aceste riscuri? Uitați-vă, oameni buni, pe prospectul celor patru vaccinuri, mai ales cele cu manipulare genetică, cele de la Phizer și cele de la Moderna, și veți vedea că toate aceste patru afecțiuni, plus încă vreo mie, se găsesc pe prospectul serului. Nu  numai că se regăsesc în prospect, dar pe măsură ce trece timpul mai apar 20-30 de efecte adverse. Cum este posibil așa ceva?

 

O.S.: Este, cîtă vreme e un experiment. Noi știm că este un experiment, numai cei care se duc să se injecteze nu știu, încă... Dar vor afla!

 

G.P.: Au început să își dea seama că au fost păcăliți și la noi, în momentul în care domnul Rafila - care este unul dintre propagandiștii nenorocirilor care s-au întîmplat în ultimii doi ani de zile - a spus că "din data de 1 februarie nu mai aveți cod QR, cu excepția cazului în care vă faceți a treia doză de vaccin". Atunci au început oamenii să spună „hopa!, stai o secundă, unde ne ducem?, cîte doze trebuie să ne facem, în așa fel încît să avem cod QR?”.

 

O.S.: Cîte vrea producătorul[8]…

 

G.P.: Asta este ceea ce se întîmplă acum în rîndul opiniei publice. Dar, repet!, sînt țări cum este Regatul Unit, respectiv Danemarca și, mi se pare că, în curînd, va fi și Spania în situația asta, care și-au dat seama de riscul de a întinde această coardă la maximum. Pentru că primii care își vor pune acest gen de probleme vor fi chiar cei vaccinați. Iar cei care nu s-au vaccinat, ca mine, de exemplu, nu vor mai trebui să spună nimic, practic. Nu vor mai trebui decît să asiste la modul ritualic în care acești birocrați vor fi sancționați de către opinia publică.

 

 

 

O.S.: Domnule profesor, dați-mi voie să revin la ziua de astăzi (ieri, 26 ianuarie 2022 - n.n.). V-am spus, sînt șocată de faptul că o astfel de campanie (de vaccinare a minorilor fără discrnământ legal - s.n.)[9] a fost demarată în România. Am senzația că trăiesc, pe viu, în scenariul fimului „Undeva, la Palilula”, al lui Purcărete - un coșmar aievea! De aceea, aș vrea să revenim la planul juridic și moral al „acțiunii comandanților” - cîți or fi! nu știm!, la vedere sau ascunși - care și-au pus în cap să vaccineze ființe fără apărare, dacă părinții lor nu sînt treziți, în condițiile în care, ceea ce presupune această campanie și anume măsuri de împiedicare a nașterilor, prin riscul inducerii sterilității, s-ar putea încadra la infracțiunea foarte gravă de genocid. Există prin urmare vreo legătură între genomul uman - despre care știința oficială recunoaște că e departe de a ști totul -, vaccinarea unor copii aflați în plină dezvoltare fizică și psiho-emoțională cu niște seruri de terapie genică și genocid?

 

G.P.: Două chestiuni, aici! În primul rînd, din fericire, vaccinarea nu este obligatorie pentru români, cu atît mai puțin pentru copii. Adică este o campanie de vaccinare, cu ocazia căreia părinții mai mult sau mai puțin informați pot sau nu să marșeze.

 

O.S.: Dar cînd ei marșează, devin responsabili penal pentru vătămările vaccinale ale copiilor lor.

 

G.P.: Cînd faci un asemenea lucru, ți-ai asumat reponsabilitatea, pentru că, printre altele producătorul, spitalele, chiar și statul s-au asigurat, prin legi sau prin contracte ori prin alte acte juridice, cănu vor răspunde pentru ceea ce se va întâmpla[10].

 

În consecință, la modul cel mai cinic cu putință, răspunderea a fost trecută în totalitate pe capul celui care se vaccinează sau al părintelui care e de acord să fie vaccinat copilul său. Asta a fost unu la mînă! În al doilea rînd, genomul uman nu numai că nu este cunoscut, nu  numai că este analizat pe bîjbîite, pe ghiceli mai mult sau mai puțin „educate”, genomul uman este protejat de legislație internațională și de Codul Civil, în sensul în care interesul și binele ființei umane primează, sînt prioritare, față de interesul unic al societății și al științei. Asta înseamnă că toți cei care încalcă aceste principii își asumă nu doar o responsabilitate juridică extrem de periculoasă și gravă, dar își asumă și o răspundere morală, aș putea spune chiar de natură istorică, culturală, pentru viitorul acestei națiuni. Genomul uman este cel care, la nivel de specie, ne spune că suntem umani, creaturi ale lui Dumnzeu, creații ultime ale lui Dumnezeu, dar - și ce vă spun acum este mult mai important ! - genomul uman are și partea concretă de individualitate. Genomul uman, amprenta genetică a omului, este cea care ne dă identitatea.

 

Nu există nicăieri în lume sau istorie un om care să fie măcar similar cu altul, din punctul de vedere al amprentei genetice. Deci genomul, la nivelul lui cel mai profund, ne arată cine sîntem noi. Iar noi sîntem ființe individuale, unice, irepetabile. Nu poți, nu ai dreptul să ataci amprenta genetică a omului, fără să aduci atingere identității persoanei. Și mai mult, a speciei umane! Cum ataci genomul uman cu această tehnologie, care, apropo!, este unica variantă în Romania (AstraZeneca nu se mai practică, nici Johnson & Johnson, au mai rămas doar două vaccinuri care sînt amîndouă  tehnologii de modificare genetică)?  Există un  A.R.N. mesager, care este o componentă sintetică, ce produce niște proteine spike sintetice, ultimele comandînd sistemului imunitar să creeze niște copii ale proteinelor spike naturale din corpul uman, ca să dea cine știe ce efect de luptător sistemului imunitar împotriva acestui virus. Dar aceste proteine, deoarece atacă la nivelul cel mai profund  A.D.N.-ul uman, pot să ducă la niște schimbări ale A.D.N.-ului: te poți schimba, poți deveni altă persoană!

 

Desigur, noi putem să spunem că devenim din ce în ce mai diferiți, ca persoane: eu sînt altceva decît eram acum 20 de ani și, cu siguranță, sînt cu totul altceva decît voi deveni peste 20 de ani, pentru că sînt cunoștințe pe care le acumulez, sînt relații umane pe care le acumulezi, amintiri, prejudecăți, chiar și prostii pe care le acumulezi, în timp. Dar nu despre acest gen de modificare a persoanei vorbim. Ci de schimbare biologică, la nivelul cel mai profund, la nivelul de amprentă genetică. Îți permiți acest risc, mai ales cînd este vorba despre copii? Cred că trebuie să fii de-a dreptul iresponsabil să faci acest lucru. Închid prin a spune că din punctul de vedere al viitorului individual și al viitorului acestei nații, ca și comunitate, cea mai bună atitudine pe care o poate avea românul este să nu facă acest ser. Unu: n-a avut nici un efect, se spune oficial că nu are efect față de Omicron. Doi: sînt foarte multe efecte adverse. Trei: schimbi, pur și simplu, identitatea biologică a copilului tău. Și nu vrei asta.

 

O.S.: Categorie (cea a minorilor între 5-12 ani), mai trebuie spus, la care mortalitatea din cauza Covid, indiferent de tulpină, este zero!

 

G.P.: Deci completamente inutil, adică îți asumi niște riscuri enorme, catastrofice pentru această nație,  care oricum este în proces accelerat de îmbătrînire, pentru un risc letal inexistent.

 

Note

 

- Potrivit noului Cod Penal (articolul 438), Genocidul este:

(1) Săvârșirea, în scopul de a distruge, în întregime sau în parte, un grup național, etnic, rasial sau religios, a uneia dintre următoarele fapte:a) uciderea de membri ai grupului;

b) vătămarea integrității fizice sau mintale a unor membri ai grupului;

c) supunerea grupului la condiții de existență de natură să ducă la distrugerea fizică, totală sau parțială, a acestuia;

d)impunerea de măsuri vizând împiedicarea nașterilor în cadrul grupului;

e) transferul forțat de copii aparținând unui grup în alt grup,se pedepsește cu detențiune pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

(2) Dacă faptele prevăzute în alin. (1) sunt săvârșite în timp de război, pedeapsa este detențiunea pe viață.

(3) Înțelegerea în vederea săvârșirii infracțiunii de genocid se pedepsește cu închisoarea de la 5 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

(4) Incitarea la săvârșirea infracțiunii de genocid, comisă în mod direct, în public, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

- Cele două mari baze de date care monitorizează efectele adverse ale vaccinurilor sînt „EudraVigilance”, în Europa, și „V.A.E.R.S.”, în S.U.A… România nu a raportat nici un singur efect advers al vaccinurilor anti-covid către „EudraVigilance, de la începerea campaniei de vaccinare, pînă azi.

- De plano -  loc. adv. ( Jur.) Cu drepturi depline. -  Loc.  lat.

- Legea 544/2001 privind accesul la informațiile de interes public. "Prin informație de interes public, se înțelege orice informație care privește activitățile sau rezultă din activitățile unei autorități publice sau instituții publice, indiferent de suportul ori de forma sau de modul de exprimare a informației."

 

- Anthony Stephen Fauci (n. 24 decembrie 1940) este medic și imunolog american cu origini italiene, cunoscut dreptul șeful grupului de combatere a pandemiei din America, implicat în scandaluri de corupție și acuzat că a participat și coordonat operațiunea de creere a virsului Sars-covid 19, într-un laborator din Wuhan, China, prin tehnici gain of function.

 

- D.A.R.P.A. este acronimul pentru „Defense Advanced Research Projects Agency”, agenție a Departamentului Apărării al Statelor Unite care are rolul de a dezvolta noi tehnologii pentru forțele armate. „A fost înființată în 1958 în urma « șocului Sputnik » cf. Wikipedia.

 

Notă -  Textul prezentat este stenograma dialogului dintre prof. univ. dr. Gheorghe Piperea și jurnalista Olivia Steer[11] extrasă din filmul interviului postat pe YouTube România și șters, la nici două ore de la publicare.

 

 

 

Aranjament grafic – I.M.

 

-----------------------------------------------

 

[1] https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/research-development/pharmacovigilance/eudravigilance

[2] http://legislatie.just.ro/Public/Detalii Document/27007 Publicat în Monitorul Oficial Nr. 103 din 28 februarie 2001

[3] https://www.activenews.ro/stiri/COMPLICELE-DOAMNEI-MOARTE.-E-mailurile-lui-Fauci-dovedesc-ca-a-ascuns-deliberat-originea-de-laborator-a-virusului-si-a-canalizat-discursul-oficial-pe-teoria-FALSA-a-originii-naturale.-Project-Veritas-Asociatiii-lui-au-apelat-la-agentia-DARPA-in-2018-172059 - 15 ianuarie 2022.

[4] https://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/BOMBA-PLANETARA.-TEORIA-CONSPIRATIEI-este-REALITATE-Virusul-SARS-COV-2-a-fost-conceput-in-laboratoarele-Wuhan-cu-finantare-din-SUA-asigurata-prin-dr.-Fauci.-DOCUMENTE-MILITARE-secrete-ale-Agentiei-speciale-DARPA-a-SUA-publicate-de-Project-Veritas-172015 - 12 ianuarie 2022.

[5] https://www.activenews.ro/stiri/Documente-stocate-intr-un-dosar-STRICT-SECRET-al-Agentiei-speciale-DARPA-si-dezvaluite-de-Project-Veritas-dovedesc-ca-FAUCI-si-birocratii-lui-stiau-ca-IVERMECTINA-si-HIDROXICLOROCHINA-trateaza-COVID-19-dar-au-ascuns-informatia-pentru-VACCIN-172145 - 17 ianuarie 2022.

[6] http://www.virology.ws/2021/09/09/gain-of-function-explained/ - 9 septembrie 2021.

[7] https://www.activenews.ro/covid/OPRITI-URGENT-VACCINAREA-COPIILOR-Cititi-si-DATI-MAI-DEPARTE-Apel-GRAV-catre-Ministerul-Sanatatii-cadrele-medicale-parinti-educatori-si-intreaga-societate-civila.-Rugamintea-Federatiei-Organizatiilor-Ortodoxe-PRO-VITA-din-ROMANIA-172287 - 24 ianuarie 2022

[8] https://www.activenews.ro/stiri/TEROARE-PENTRU-VACCINATI-Directorul-Pfizer-declaratii-socante-Doua-doze-de-vaccin-ofera-putina-protectie-sau-DELOC-NICI-3-NU-IMUNIZEAZA-172066 - 13 ianuarie 2022.

[9] https://www.art-emis.ro/jurnalistica/adresa-avertisment-catre-ministerul-sanatatii-ministerul-educatiei-si-c-n-c-a-v - 26 ianuarie 2022 și https://www.activenews.ro/stiri/AVERTISMENT-Copiii-care-vor-fi-dusi-la-vaccinare-sunt-cobaii-unui-studiu-clinic-al-Pfizer-Comirnaty-care-se-incheie-pe-31-decembrie-2023.- Alianta-Parintilor-atrage-atentia-Ministerelor-Sanatatii-si-Educatiei-asupra-riscurilor-la-care-expun-copiii-romani-172317 - 26 ianuarie 2022

[10] https://www.activenews.ro/stiri/EXEMPLU-DE-OM.-Presedintele-Braziliei-IN-FATA-NATIUNII-Fiica-mea-de-11-ani-NU-VA-FI-VACCINATA-Subliniez-vaccinarea-copiilor-intre-5-si-11-NU-e-obligatorie.-Nimeni-nu-raspunde-de-efectele-adverse.-Serul-Pfizer-e-in-faza-de-TESTARE-172314 -  26 ianuarie 2022.

[11] Sursa - https://www.activenews.ro/stiri/Avocatul-Gheorghe-Piperea-EI-TOTI-VOR-FI-RESPONSABILI.-DE-SCAPAT-NU-SCAPA-Interviu-exclusiv-de-OLIVIA-STEER-cenzurat-pe-YouTube-172354 - 28 ianuarie 2022

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu