luni, 29 mai 2023

James Howard Kunstler - America în Zona Crepusculară

 



America în Zona Crepusculară

James Howard Kunstler, scriitor și comentator social S.U.A.

28 Mai 2023

 

„Joe Biden ar putea merge la închisoare, dar «The New York Times» nu ar spune nimănui că nu mai este președinte” (Peter A. Golden)

 

Acum, realitatea a devenit atât de elastică în America, încât se întinde până la un orizont de evenimente cosmice aprofunde în Zona Crepusculară, unde totul este transformat magic în opusul său. Rețineți că raportul „New York Times” de joi spune că Comisia de Supraveghere a Camerei nu a arătat „nicio dovadă” în dezvăluirile sale cu privire la operațiunile internaționale de spălare a banilor și racket ale familiei Biden. De fapt, comitetul a subliniat o mulțime de documente sub formă de înregistrări bancare care detaliază exact cum au fost spălați și clătiți banii din țări străine printr-o duzină de companii-fantomă și plătiți tuturor celor din familia Biden până la nepoții președintelui.

 

Raportul preliminar al comisiei a fost precis în ceea ce privește originile exacte ale banilor, parcursul lor prin aparatul de spălare și proprietarii conturilor bancare unde au aterizat. Astfel: nicio dovadă de faptă greșită.

 

Între timp, un alt informator de la F.B.I. a apărut, susținând că există un document neclasificat al F.B.I., numit raport FD-1023, care detaliază schema de spălare de bani a familiei Biden. Reprezentantul James Comer (R-KY) l-a cerut-o oficial directorului F.B.I. Chris Wray, care a refuzat să-l furnizeze pe motiv că documentul conține informații dintr-o „sursă umană confidențială” (C.H.S.), iar F.B.I.  nu poate compromite o anchetă, bla, bla, bla...

 

Iată o interpretare interesantă a unui cititor:

 

Circulă o teorie că Federal Bureau of Investigation, (Biroul Federal de Investigații - F.B.I.) l-a făcut pe Hunter Biden o sursă umană confidențială. Ei pot pretinde că monitorizează cifrele P.C.C. din S.U.A. și că Hunter era în măsură să le ofere contrainformații. Ca și în cazul Whitey Bulger, toată afacerea a fost doar o înșelătorie pentru a-l ține departe de închisoare pentru acuzații legitime. Acest lucru ar explica de ce Wray al F.B.I. susține secrete naționale acum că Comer este un apropiat al coruptei familii Biden și al traficului de influență. Este necesar, de asemenea, să explicăm de ce Hunter Biden a fost de neatins, în ciuda dovezilor clare de infracțiuni legate de arme de foc, spălare de bani și infracțiuni de trafic de influență. Toate la vedere de ani de zile. Această prostie a fost folosită în mod repetat de F.B.I. și de Departamentul pentru Justiție (D.O.J.) pentru a-i proteja pe democrați și pe acoliții lor de pericolele legii.

 

Stefan „Hamburger” Halper, Christopher Steele și diverși alți implicați în alegerile trucate au fost protejați de F.B.I. sub pretextul că ar proteja informațiile sensibile, metodele și sursele străine. Ar îndrăzni ei să procedeze astfel cu Hunter? De ce nu? D.O.J. și F.B.I.-ul și-au petrecut ani de zile stând pe laptopul lui plin cu documente și videoclipuri incriminatoare, deci este evident că îl protejează. Oamenii care conduc aceste agenții trebuie să fie făcuți acum răspunzători pentru o serie de infracțiuni, de la obstrucționarea justiției și amestecul în alegerile prezidențiale, până la complicitate în infracțiunile de mită ale familiei Biden.

 

Comitetul de supraveghere al domnului Comer abia a început activitatea. În curând, vor aduce martori și chiar dacă rețelele de știri prin cablu și marile ziare nu raportează despre ele, există prea multe posturi alternative de știri care pot fi înăbușite doar de un eveniment Carrington.

 

Presupune Partidul Haosului că poate continua să pretindă că „Joe Biden” va candida pentru un al doilea mandat? Articolele de acuzare așteaptă mită, cel puțin, și poate trădare. În acest moment, cazul nu poate fi mai clar. Camera este responsabilă exclusiv de procesul de demitere. Audierile vor fi brutale. Un proiect de proces acuzare ar urma să fie judecat la Senat, așa cum am văzut de două ori până în prezent.

 

Credeți că mass-media mainstream poate evita acoperirea asta? Trebuie trasă concluzia că „Joe Biden” nu poate candida din nou la președinție. Mai degrabă, el ar putea să demisioneze decât să fie demis. Si apoi, ce? Vă spun ce: Robert F. Kennedy, Jr. începe să transforme Partidul Democrat în modul în care Donald Trump a transformat Partidul Republican în 2016.

 

Bobby Kennedy are avantajul extraordinar de a sta complet în afara matricei corupției, minciunii, și bolii mintale Woke pe care singuri și-au creat-o, iar alegătorii vor observa, chiar dacă „The New York Times” nu o face.

 

Oamenii acestui țări vor observa, de asemenea, cât de multe daune au făcut „Joe Biden” și cei care-l conduc pe acest fals președinte țării noastre. Un judecător federal din Florida a suspendat temporar ridicarea Titlului 42 - regulă introdusă în timpul urgenței Covid-19 care le-a permis oficialilor de frontieră să respingă migranții pe motivul prevenirii răspândirii virusului. Desigur, ar trebui respinși în primul rând pentru că au intrat ilegal în S.U.A. Urmăriți-i cum se grăbesc la graniță începând de astăzi și continuând să vină săptămâni la rând, indiferent ce spune guvernul nostru că face. Dincolo de faptul că „Joe Biden” a indus un fiasco, colapsul bancar în curs, economia în prăbușire, umilirea proiectului eșuat din Ucraina și consecințele cauzate de cruciada vaccinului Covid[1].

 

---------------------------------------

[1] sursa - Titlul original - „Miros de gâscă pusă la gătit” - https://kunstler.com/clusterfuck-nation/the-smell-of-goose-cooking/ - 12 mai 2023.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu