vineri, 14 iulie 2023

Hans Vogel - Prăbușirea Occidentului - 2023

 Prăbușirea Occidentului - 2023

Hans Vogel

12 Iulie 2023

 

Dacă „Occidentul” este sau nu în cădere liberă nu mai este o chestiune de speculație. Este clar și este clar intenționat. Marele Spectacol Covid, adus de suspecții obișnuiți, pare să fi creat condițiile potrivite pentru „Marea Resetare”. Au existat unele sughițuri, pentru că o operațiune atât de vastă și atotcuprinzătoare precum „Great Covid Show” a depășit capacitățile tehnice și intelectuale ale neoconilor americani și ale prietenilor lor străini, inclusiv W.E.F., O.M.S. și U.E. Operațiunea militară specială rusă în Ucraina a complicat lucrurile. La fel ca într-un joc de șah, Rusia forțează S.U.A. și vasalii săi să facă mișcări pe care nu le plănuiseră sau pe care se preconizase să le facă abia mai târziu în joc, iar astfel de mișcări cu siguranță nu sunt în avantajul lor. De aceea guvernele iau decizii atât de drastice în atât de multe domenii diferite și toate, simultan.

 

Ei plănuiseră să reorganizeze drastic agricultura, urmând exemplul dat de bolșevici după 1929, când au început să evacueze și să extermine kulacii. În loc de colectivizare, bolșevicii din zilele care au urmat vor ca corporațiile gigantice să domine agricultura. Dar esența acestor scheme este aceeași: fermierii mici și intermediari trebuie să fie îndepărtați fie voluntar, fie prin forță brutală. Aparent ceva mai devreme decât ceea ce prevedea scenariul original, guvernul olandez a început un război împotriva fermierilor, care, la fel ca în fosta U.R.S.S., poate duce la deficit alimentar pe scară largă, dacă nu chiar la foamete.

 

În același mod obstinat, cu o Germania ascultătoare în fruntea grupului, statele client americane din Europa se sinucid în prezent prin tăierea industriei lor de la surse fiabile de energie la prețuri accesibile, forțând atât producătorii, cât și publicul să se bazeze pe energia eoliană și solară. Toate acestea se fac în numele așa-numitei Agende Verzi, pentru a reduce emisiile de carbon și azot. În același timp, credincioșii schimbărilor climatice antropice promovează distrugerea mediului la o scară cu adevărat gigantică oriunde se găsesc litiu și alte minerale necesare pentru fabricarea bateriilor electrice. Ca orice scândura din platforma mafiei „Great Reset”, narațiunea oficială a schimbărilor climatice este ținută împreună de cele mai flagrante contradicții.

 

Cele mai flagrante contradicții apar în funcționarea de zi cu zi a guvernelor, în special în U.E. La fel ca guvernul Olandei, majoritatea dintre aceștia iau în mod obișnuit decizii care încalcă în mod clar sau implicit constituția și alte legislații. În ciuda nenumăratelor contradicții în ceea ce privește politica în sine, discursul politic oficial și contradicțiile intrinseci care stau la baza majorității deciziilor politice, este un miracol că Imperiul S.U.A. reușește să rămână în viață. Poate că asta explică și de ce Inteligența Artificială (I.A.) este în prezent în curs de implementare: în speranța că va ajuta la menținerea puterii S.U.A. Cu toate acestea, trebuie să ne îndoim dacă I.A. se va dovedi capabilă să funcționeze într-un mediu în care confuzia și contradicția juridică, lingvistică și lexicografică au devenit normaleCu politicienii și mass-media de stat și corporatiste din „Occident” referindu-se respectuos la „democrația noastră”, „valorile occidentale” (se presupune că apără drepturile omului), „transparență” și „statul de drept”, în timp ce de fapt fac și susțin tot ceea ce este diametral opus, s-ar părea că mai devreme sau mai târziu I.A. trebuie să se strice. La urma urmei, I.A., ca și sistemul electronic cu care se identifică, funcționează pe premisa că „0” este „0” și că „1” este „1”. Când „0” poate însemna și „1”, iar „1” poate fi uneori „0”, colapsul este inevitabil.

 

Cum va fi soluționată situația? Când „democrația” înseamnă „stăpânire prin vot majoritar popular” sau opusul său, dictatura unei clici corupte de criminali, așa cum este cazul în „democrațiile moderne?” Mai mult decât atât, având în vedere determinarea fanatică cu care se abandonează sursele de energie sigure pretutindeni în „Vest”, tocmai acum că tot ceea ce susține viața depinde de electronică, întregul sistem seamănă din ce în ce mai mult cu o casă construită pe nisip mișcător. Oriunde te uiți în Europa, colapsul este chiar după colț. Astăzi, conducerea pe celebrele autostrăzi ale Germaniei este un fel de încercare. Cândva, se putea bucura de priveliștea unor peisaje splendide și uneori spectaculoase în timp ce conduceai relaxat pe suprafața netedă a autostrăzilor impecabil întreținute.

 

Cu o lungime totală de peste 13.000 de kilometri, Germania are a patra rețea din lume, precedată doar de Spania, S.U.A. și China. În Germania există 50 de milioane de mașini, dar rețeaua este utilizată intens și de șoferii străini de camion care livrează și ridică mărfuri și vara și iarna de milioane de străini în drum spre destinațiile de vacanță. Rețeaua de autostrăzi este folosită foarte intens, dar întreținerea a fost de mult neglijată și, ca urmare, porțiuni extinse de autostradă trebuie îngustate pentru a permite repararea drumurilor și podurilor. Acest lucru provoacă blocaje de trafic lungi și consumatoare de timp în toată țara, de dimineața devreme până noaptea târziu. Adăugați la asta faptul că mulți șoferi provin din țări non-occidentale, unde disciplina germană proverbială și respectul pentru reguli și reglementări nu sunt predate de la o vârstă fragedă și este clar că conducerea pe autostrăzi consumă cantități excesive de timp și energie. De fapt, sistemul german de autostrăzi pare foarte aproape de punctul de colaps.

 

După ce am tras această concluzie, mi-a trecut prin minte că autostrăzile federale germane sunt un simbol pentru ceea ce se întâmplă în toată Europa: înșiși pilonii care susțin statul și societatea se dărâmă. Desigur, pentru cei cu ochi să vadă, prăbușirea s-a instalat deja cu ceva timp în urmă, poate cu două decenii, dacă nu mai devreme. La fel ca acele trei turnuri W.T.C. care s-au prăbușit (singure ?!? - s.r.) pe 11 septembrie, prăbușirea începe ezitant și apoi accelerează. Ca și în cazul turnurilor W.T.C., este planificată distrugerea pe scară largă care are loc astăzi în „Vest”. Cu toate acestea, într-o serie de domenii, prăbușirea începuse deja cu mult înainte sub forma corupției. Cu oamenii corupți care trec de la un domeniu de activitate la altul, corupția se răspândește și mai repede și în cele din urmă devine sistemică. De exemplu, corupția academică poate duce la plagiat și la manipularea datelor de cercetare.

 

Doamna Ursula von der Leyen, președintele neales al Eu.S.S.R., nu a reușit niciodată să se scuture de mirosul de fraudă academică (săvârșită la redactarea disertației) care o înconjoară. Nu a fost o surpriză să afle că a făcut înțelegeri secrete cu compania „Pfizer” pentru furnizarea de vaccinuri netestate și să le impună forțat unui public nebănuitor în timpul Marelui Show „Covid”. Odată corupt, rămâi pentru totdeauna corupt, se poate spune. În timp ce frauda distruge din ce în ce mai mult valoarea cercetării academice, educația academică în sine este, de asemenea, uzurpată. Ministrul olandez al educației intenționează să reducă la jumătate cerințele de credit pentru „boboci”. Aceasta înseamnă că mai mulți studenți vor avea voie să rămână pentru a deveni absolvenți, cu rezultatul final previzibil că diplomele universitare se vor devaloriza din ce în ce mai mult.

 

Corupția în domeniul medicinei a devenit evidentă în timpul Marelui Show „Covid”, până la punctul în care astăzi nu se poate avea încredere în niciun medic. Pentru a spune simplu, medicii de familie și specialiștii deopotrivă sunt în esență împingători de medicamente în serviciul „Big Pharma”. Mai sunt niște doctori cinstiți și cumsecade acolo, dar aceștia sunt tare greu de găsit. La fel ca cercetarea academică, educația, politica și medicina, sistemul judiciar este plin proces de corupție în cădere liberă. Luați doar cazul recent împotriva profesorului Sucharit Bhakdi, care a fost acuzat de antisemitism, pe baza celor mai subțiri dovezi imaginabile. Deși acest critic elocvent și influent al politicilor „Covid” decretate de guvernul german a fost achitat, procurorul a decis totuși să facă recurs și să continue încercând să-l bage cu orice preț pe doctorul Bhakdi după gratii.

 

Ca un procuror să procedeze astfel, în negare completă a faptului că nu există nicio dovadă care să susțină cazul, este mai mult decât o parodie a justiției: transformă justiția într-o glumă prostească. Este într-adevăr îngrijorător faptul că nimeni nu ridică o sprânceană, ceea ce este o ilustrare grăitoare a cât de mult a fost corupt sistemul judiciar din Germania (și, de altfel, în tot restul Europei). Cu toate acestea, în ochii statului, a-ți exprima îndoielile sau îngrijorarea cu privire la astfel de chestiuni este un păcat.

 

Recent, serviciul de spionaj de stat olandez A.I.V.D. a emis un raport în care afirmă că aproximativ 100.000 de cetățeni olandezi nu au încredere în stat și în guvern, ceea ce îi face „teoreticieni ai conspirației”. Din ce în ce mai mult și aproape deschis, se sugerează că astfel de oameni trebuie să fie supuși unui tratament psihiatric. Orice persoană sănătoasă nu ar avea mai multă încredere în guvern decât în el și, fără îndoială, mulți oameni sunt fideli acestui principiu, dar se pare că guvernul Olandei, care este, desigur, o țară „democratică”, cere să fie diferit.

 

Există motive mai mult decât suficiente pentru a nu avea încredere în guvern, nu numai al Țărilor de Jos, ci și al tuturor națiunilor U.E. Guvernul german, dominat de „Verzi”, a devenit câinele belicos, autodistructiv al Statelor Unite, a alungat industria și promovează umilirea, sărăcirea și decimarea germanilor nativi. Guvernul italian, condus de Giorgia Meloni, ales în urma promisiunilor sale solemne de a opri imigrația ilegală a africanilor și musulmanilor de culoare, extrem de necalificați, needucați și ostili, încurajează acum în mod activ astfel de oameni să vină în Italia.

 

Președintele francez Macron, care arată și se comportă ca un adolescent homosexual care s-a căsătorit cu „mama” sa, a dus în mod constant politici pentru a distruge clasa de mijloc franceză. Guvernul olandez a prezidat sărăcirea clasei de mijloc, până la punctul în care astăzi, 400.000 de școlari trăiesc sub nivelul sărăciei și ai căror părinți nu pot plăti nici pentru micul dejun, nici pentru haine noi copiilor.

 

Guvernul german se gândește serios să scoată în afara legii partidul conservator „Fv.D.” Acest lucru nu este o surpriză într-o țară care are o tradiție venerabilă de a interzice partide considerate nedorite în sistemul său democratic. Timp de mulți ani, Partidul Comunist a fost scos în afara legii în Germania de Vest. În Țările de Jos, partidul conservator „Fv.D” se așteaptă la o decizie care să-l scoată în afara legii în viitorul apropiat. Toate acestea sunt în conformitate cu Ucraina, care apără „valorile occidentale” împotriva „rușilor răi”: Zelensky a scos pur și simplu în afara legii unsprezece partide. Trăiască Democrația!

 

Nu este surprinzător că în rândul populației s-a acumulat destul de multă furie de ceva timp, furia crescând de fiecare dată când guvernele emit un nou decret care limitează și mai mult libertățile sau crește prețurile. Întrucât Franța a fost întotdeauna o națiune în care clasa de mijloc a fost puternică și clasa muncitoare militantă și în care oamenii sunt gata să iasă în stradă pentru a-și exprima indignarea și furia, nu este deloc surprinzător că în ultimii ani a avut loc demonstrații în masă, precum mișcarea „Vestelor Galbene” și a oamenilor care protestează împotriva reducerilor drastice ale pensiilor. După ce am văzut cum acele demonstrații pașnice au fost reprimate cu brutalitate și fără milă de poliție și de echipele de goon asortate, acum nord-africanii și africanii de culoare din banlieues, suburbiile au adoptat o abordare diferită.

 

Deoarece cel puțin 15% din cei 65 de milioane de locuitori ai Franței Metropolitane sunt nord-africani (marocani, algerieni, tunisieni) sau negri, iar cei mai mulți dintre aceștia locuiesc în marile orașe: Paris, Lyon, Marsilia, Lille, Toulouse, Bordeaux, acum, apariția lor pe scenă face ca situația să par destul de serioasă. Valul de război urban din Franța înseamnă că prăbușirea a intrat acum într-o nouă fază, aceea a violenței anti-statale organizate și coordonate, cu tentă rasială.

 

Musulmanii din Africa de Nord și negrii africani sunt văzuți participând la ceea ce pare a fi un război civil împotriva țintelor de stat, culturale și comerciale și împotriva francezilor albi. Prin urmare, erupția actuală a violenței nu are doar elementele unui război civil, ci mai degrabă a unui război rasial. Orice a declanșat valul actual de violență, ar trebui văzut și ca o consecință logică a deceniilor de politici franceze decretate la ordinul Comisiei nealease a U.E.

 

Ceea ce s-a întâmplat în Franța s-ar putea întâmpla cu ușurință în alte țări U.E. mâine, pentru simplul motiv că în multe locuri condițiile sunt similare cu cele din Franța. Multe state membre ale U.E., în special Germania, Suedia, Țările de Jos, Belgia au, de asemenea, minorități musulmane de 10 până la 15%. La fel ca multe cartiere muncitoare și suburbii din Franța, părți din orașele suedeze Stockholm, Göteborg, Malmö au fost mult timp inaccesibile pentru poliție. Același lucru este valabil și pentru o serie de orașe din Germania, inclusiv Berlin și zona Ruhr. Chiar și sub nasul comisarilor celui de-Al Patrulea Reich de la Bruxelles, cartiere întregi ale acelui oraș sunt zone interzise.

 

S-a sugerat că evenimentele din Franța fac parte din „Marea Resetare” propagată de W.E.F.. De fapt, aca „Mare Resetare” este doar un termen diferit pentru multe distrugeri: boli, moarte, război, mizerie și frică. S-ar părea că cei Patru Călăreți ai Apocalipsei și-au trimis avangarda pentru a pregăti terenul și grosul trupei va apărea în curând. În acest sens, este de remarcat că sloganul „reconstruiește mai bine”, atât de proeminent și atât de omniprezent în urmă cu doar câțiva ani, a dispărut complet din propaganda de stat de pretutindeni. Pentru a „reconstrui mai bine”, totul trebuie defalcat mai întâi. Evident că nu este ceea ce conducătorii acelor state „democratice” din „Occident” le-au promis „alegătorilor”.

 

Vi se spune să nu vă faceți griji, pentru că „Occidentul” ar fi compus din societăți „bazate pe valori” sub „statul de drept”, unde „echitatea”, „diversitatea” și „drepturile omului” ar fi menținute, unde „emisiile de carbon și azot” ar fi limitate și unde „știrile false” și „dezinformarea” ar fi interzise (Oare ? n.r.)[1].

 

------------------------------------------------

 

[1] Sursa - https://www.unz.com/article/the-collapse-of-the-west-spring-summer-2023/ - 2 iulie 2023

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu