sâmbătă, 22 iulie 2023

Ion Măldărescu - De la Chișinău la București - „Ro-Exit!”

 



De la Chișinău la București - „Ro-Exit!”

Ion Măldărescu

23 Iulie 2023

 

„Lunga vară fierbinte” a lui 2023 ne reamintește cine am fost și ce am ajuns.

 

În septembrie 2021, luând cuvântul în cadrul Sesiunii de Comunicări și Dezbateri Științifice „Retrăiri istorice în veacul XXI”, ediția a XVII-a, organizată de Comandor (rtg) Prof. univ. dr. Jipa Rotaru, la Maia-Ialomița, am făcut o afirmație care nu prea a „dat bine” în rândul „regaliștilor”:. La întrebarea mea retorică: „Câți regi a avut România?”, câțiva nedumeriți șifonați a priori, au răspuns consternați: „Cum câți ? Patru!”. Răspunsul meu a fost simplu și dificil de acceptat în acel context: „Nu domnilor, România a avut un singur rege - «Regina Maria»”! Deși jumătate englezoaică și jumătate rusoaică, Regina Maria a iubit poporul român și a luptat pentru el așa cum niciunul dintre regii oficiali nu a făcut-o!”.

 

Și, totuși, a fost singurul rege al românilor !

 

18 iulie 1938 a fost ziua fatidică în care ziarul „Universul” a tipărit o a doua ediție, specială, care titra cu litere mari: „A murit M.S. Regina Maria. […] Consternarea a fost generală căci Regina Maria a fost iubită de toată lumea. Românii, care au iubit-o și admirat-o. […] Am simțit cu toții în suflet golul pe care ţi-l lasă pierderea unei personalităţi cu adevărat mari. Ea rămâne însă între noi. Rămâne ca o păstrătoare de suferinţi fără nume, cum au fost ale noastre în zilele mângâiate de Dânsa, ca amintitoarea necontenită de crunte bătălii și de sfințite izbânzi, pe care credinţa Ei, cea tare peste orice inimă omenească, le-a dominat!”. Ultimele sale rânduri adresate poporului român au fost: „Vă zic rămas bun pe veci. De-acum înainte nu vă voi putea trimite niciun semn. Dar mai presus de toate amintește-ți, Poporul meu, că te-am iubit și te binecuvântez cu ultima mea suflare. Maria”.

 

Cu 82 de ani în urmă, la 16-17 iulie 1941, Armata Română a eliberat Chișinăul de sub ocupația sovietică. La București și în alte localități ale țării „se striga cu entuziasm și bucurie, populația participând la manifestările organizate cu frenetică adeziune. Pe lozincile scrise pe pancarte imense se putea citi: «Români, dreptatea învinge!», «Nicio brazdă românească nu se uită!», «Patria e aurul nostru!»”, «Pământul morților e viața noastră!»”...

 

După 82 de ani de la entuziasmul românilor prilejuit de eliberarea Chișinăului, explozia scandalului terorii și asasinatelor la comandă comise în azilurile vârstnicilor transformate în „auschwitz-birkenau”-uri, „dachau”-uri, „ravensbrück”-uri și „mauthausen”-uri,  lagăre ale O.M.S. în Colonia Corporatistă aflată sub Ocupație Militară Străină (C.C.O.M.S.) n-a fost declanșată întâmplător. Cortina, de fum ridicată în spatele „exploziei” semtex-ului publicitar al mass-mediei mercenară încearcă minimalizarea sau chiar „dispariția” machiavelismele psihopaților teroriști de la vârful Comisiei Europeane.

 

Ordinele sosite cu dedicație via-Davos vor să ascundă „vederii” românilor jaful național în formă continuată. „Pas cu pas”, „Hidroelectrica” va dispărea din statisticile „Fondului Proprietatea” (dezs-românizat odată cu cocoțarea pe tronul F.P. a pramatiei jidov-gheșeftare Mark Gittenstein, „ambasadorul S.U.A. cu cele mai numeroase și nepermise imixtiuni în treburile interne ale Statului Român), dar și alte instituții economice de patrimoniu național precum  Termocentrala Mintia… C.F.R.-marfă se va „închide”. Patrimoniului statului român se va mai ușura, iar sacul firav rămas va cântări din ce în ce mai puțin, apoi, cale bătută spre „zero”!. Va urma falimentul, sclavia modernă și… „Marea Resetare” în formă adăugită și continuată.

 

În luna iulie 2023 pe-ne-le pe-se-de-ului u-se-rist-u-de-me-rist și ale altor hoarde parazitare ale secolului al XXI-lea, relicve infecțioase ale Covidului „Marii Resetări”, din C.C.O.M.S. vorbesc doar de:

- reducerea de râsul lumii a prețurilor la alimente otrăvite;

- demisia nu știu-cărui ministru… prin rotație ciclată;

- eliberarea din pușcărie a nu știu cărei „celebrități” băsiste sau de altă proveniență…

- vizita premierului maghiar în Transilvania Românească (încă?!);

Cine-și face iluzii că totul se petrece întâmplător se înșală amarnic !

„Fondul Proprietatea” a avut - printre alții - o droaie de pripășiți nepământeni în „Grădinaii Maicii Domnului!”: Illinca Von Derenthall, Nick Paris, Omer Tetik, Petrus Antonius Maria Jansen, Martin Bernstein… „Fondul Proprietatea”, acţionar cu 20% la „Hidroelectrica” - cea mai profitabilă companie din portofoliul statului român -, în procesul de listare a producătorului de energie electrică la Bursa de Valori Bucureşti va lucra cu „Rothschild & Co Equity Market Solutions Limited”, care are titlul de consultant financiar al Fondului Proprietatea”. În mod „absolut întâmplător”, coclaurile românești au atras-o chiar pe Arielle Mallard de Rothschild, managing director și vicepreședinte pentru Europa de Est al „Rothschild & Cie Banque”, implicată direct în mari privatizări din România[1].

 

Ca de obicei, mutului de la Cotroceni i s-a aplicat leucoplast pe gură. Nu că ar fi silabisit el ceva despre toate aceste - nicio grijă -, dar, așa cum  grăiește orice Moș Ion Roată dintre cei rămași în viață în urma bătrânocaustului din azilele C.C.O.M.S., „frica păzește bostănăria!”.

 

În altă ordine de idei, pe afară au început să apară procesele anti-genocid Covid-19. În C.C.O.M.S., despre Tătaru, Dode, Arafat - „Comandantul acțiunii”, Gheorghiță, Streinu-Cercel, Rafila Cîțu, (Mă)Ciucă, sau alte etichete „neortodoxe” dar mai „catolice” decât Papa, niciun cuvânt. Presa din C.C.O.M.S. o fi murit la vreun „așezământ” de bătrâni din cele „explodate” ? Cu tot semtexul, C4 sau ce-o fi răscolit azilele, aeriana Raluca, deși mult mai puțin vârstnică decât Sharon Stone, arată mult mai uzată, așa că nu i-a mai rămas decât să salte tâmp umerii, să zâmbească de-a surda și să-și amintească: „Am făcut zece ani de muzică în clasa a  VII-a, dar cei mai frumoși patru ani au fost în clasa a VIII-a”. Și ca să nu existe vreo confuzie privind luciditatea de gândire a celor două ministrese celebre, Raluca și Alina au luat notă de informația care circulă pe internet: „Totuși, cea mai bună casă pentru bătâni rămâne Casa Albă!”…

 

(I)Responsabilii autohtoni trebuie chemați la judecata unui adevărat „Tribunal al Poporului” în cadrul căruia să fie judecați și pedepsiți pentru crimele comise prin înaltă trădare națională.

 

Recent., politicianul francez, Florian Philippot, președintele Patrioților (L.P.), a depus o plângere penală în Belgia împotriva președintelui Uniunii Europene Ursula von der Leyen (la origine educatoare de grădiniță - n.a.). Florian Philippot a fost plăcut surprins de rapiditatea cu care justiția belgiană a acționat în această procedură, apoi, într-un interviu dinamic și fără compromisuri[2] solicită „FrExit”, deoarece „sistemul european nu poate fi reformat”. Tot el abordează și problema corupției sistemice în Franța și influența președintelui Macron în scandalul „Uber”, bazându-se pe recentul raport „foarte bine formulat” al Senatului care se ocupă de această afacere.

 

Urmând exemplul politicianului francez, fiecare român care n-a uitat să-și iubească Țara unde s-a născut trebuie să ceară politrucilor-slugi ieșirea urgentă din lagărul concentraționar U.E. condus de teroriștii globaliști. Este singura soluție de salvare care poate împiedica planul înlocuirii românilor cu alte „naționalități”, la ei acasă. Ro-Exit ! Se poate!

 

Aranjament grafic - I.M.

 

--------------------------------------

[1] https://www.capital.ro/arielle-de-rothschild-propusa-in-ca-electrica-legaturi-vechi-cu-marile-privatizari-din-romania.html - 2014

[2] https://www.francesoir.fr/videos-l-entretien-essentiel/respect-des-libertes-corruption-frexit-combat-florian-philippot









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu