vineri, 14 iulie 2023

Maria Diana Popescu - Resetaţi-l pe „Manole”!

 



Resetaţi-l pe „Manole”!

Maria Diana Popescu

12 Iulie 2023

 

O nouă firmă străină de recuperatori ilegali în România

 

Aflat la pensie de peste zece ani, trilateralul Mugur Isărescu, tătucul jafurilor financiare şi al bancherilor-rechini care au devalizat şi fraudat milioane de români, nu se dă dus de la ciolan, încasînd concomitent şi pensia şi salariul de la stat. Probabil, are criptă din lingouri de aur în incinta BNR sau în buncărul lui de la Drăgășani, iar la ceasul de sfîrşit va fi mutat din birou direct în criptă, mumificat şi poleit cu aur. Mugurel, informatorul Securităţii ceauşiste, sub numele de cod „Manole”, a condus BNR mai mult timp decît preşedintele Ceauşescu România și mai crunt decît toți papagalii postdecembriști. În cei peste 30 de ani de tăiat şi spînzurat Leul românesc în favoarea bancherilor externi, Mugurel a „deportat” tezaurul românilor pe teritoriul familiei Rotschild şi s-a dedat la comiterea a nenumărate fapte cu răspundere penală, printre care manipularea cursurilor valutare şi sprijinul acordat constant bancherilor cămătari străini, care îi jupoaie pe românii datornici, împreună cu cele peste 45 de bănci străine de pe teritoriul ţării. Recent, a permis intrarea pe piaţă unui clan  foarte suspect de recuperatori din Olanda, care a cumpărat pe  nimic de la băncile creditoare aşa-zile credite neperformante, creditele de consum din anii 2007-2008, prescrise, de fapt, conform legii, după atîţia ani. Din aceste leşuri, sume foarte mici, însemnînd datorii ale persoanelor fizice neplătite parţial, din imposibilităţi reale de plată, recuperatorii cămătari vor să facă averi ilicite necontrolabile. Şacalii aceştia vînează în haită şi se susţin reciproc, cînd e vorba de jupuit românul. Aşadar, românii care au datorii neplătite în integralitate vor fi abuzaţi, vizitaţi insistent la domiciliu, sunaţi, ameninţaţi cu executarea silită ilegală. Aceşti români bătuţi de soartă, nu datornici din rea voință,  n-au la poarta cui bate, nimeni nu-i poate apăra de mîna lungă şi ilicită a recuperatorilor străini, în timp ce, mii de dosare penale, cu datorii şi prejudicii de sute de mii, milioane de euro, multe dintre acestea vizînd politicieni şi înalţi funcţionari publici, cu condamnări în primă instanţă, au fost închise şi prescrise după decizia din mai 2022 a Curţii Constituţionale privind termenele generale de prescripţie.

 

Isărescu s-a jucat cu valuta şi creşterea cursului de schimb, dînd liber bancherilor să-i fraudeze pe datornici cu dobînzi progresiv-uriaşe şi clauze ilegale, aşa încît, sărmanii datornici au căzut pe mîna haitelor de recuperatori cămătari! Le-au fost confiscate bunuri şi case şi au rămas pe drumuri. Unii s-au sinucis!  Asta va face noua firmă de recuperare, DDM-AXFINA, proaspăt venită prin „pe şest” în România (ca trupele militare instalate în România), asistată de „Schoenherr”, firmă regională de avocatură, activă în Europa Centrală şi de Est şi Sud-Est, unde operează 15 birouri de piraterie autorizată de statul român împotriva propriilor cetățeni. Trăiască criminalii capitalismului fără frontiere, trăiască corupţia financiară, care au confiscat toate structurile noastre politice, de stat, juridice şi chiar teritoriale!

 

De reţinut, conform declaraţiilor cunoscutului avocat dr. Adrian Cuculis: „Recuperatorul DDM INVEST III AG acţionează ILEGAL prin intermediul Axfina România SRL. Recuperatorii de creanţe de genul DDM INVEST AG România, DDM INVEST III AG, DDM DEBT AG şi alţii, pun în executare silită datorii(creanţe) prescrise. Recuperatorul DDM INVEST III AG acţionează ILEGAL prin intermediul Axfina România SRL. Deşi suntem în 2023, recuperatorii de creanţe nu încetează să ne uimească cu ce ferocitate încalcă legea”. „recuperatorul DDM INVEST, in mod halucinant si in contra legii , mandatează un alt recuperator de creanţe, pe numele sau AXFINA ROMANIA SRL, pentru a face abuzuri la adresa unui debitor în sensul pretinderii unor sume de bani care sunt prescrise, condiţie în care debitorul în mod legal nu ar mai fi trebuit sa achite nimic. Practic, AXFINA ROMANIA SRL îşi atribuie calitatea de reprezentant convenţional, adică o calitate pe care doar un avocat o poate avea. În speţă se încalcă legea prin reprezentarea unei persoane juridice de către o altă persoană juridică, dar, mai cu seamă, datoria pe care o solicita la plata DDM INVEST III AG prin Axfina România SRL, este o datorie PRESCRISĂ. Astfel, decizia19/2017 şi 9 a ICJ, arată clar că nu se poate face reprezentarea de către o altă persoană juridică a unui recuperator de creanţe”

 

Aţi auzit domne Ciolacu de amnistie fiscală! Tovarăşe excursionist Iohannis, nici matale? Dacă nu ştiţi cu ce se mănîncă întrebaţi-l pe premierul Ungariei, dar faceţi odată ceva pentru românii aflaţi în imposibilitatea de plată, pe care băncile i-au jupuit deja de trei ori suma împrumutată! Ştergeţi-le datoriile precum şterse au fost uriaşe datorii ale VIP-urilor politice corupte şi altor mari companii care au jefuit averea ţării.  Amnistie fiscală a făcut premierul ungar Orban cu cetăţenii Ungariei, anulîndu-le datoriile către bănci. Ca să nu mai vorbim de şutul dat FMI-ului, pe care acelaşi patriot maghiar la trimis la cules căpşuni, în Spania.  Amnistie fiscală, după cum relatează C.N.B.C., a făcut  Guvernul Croaţiei, care a anulat datoriile cetăţenilor croaţi de pînă la 35.000 de kuna (5.146 dolari), decizie fără precedent, menită să susţină economia prin stimularea consumului intern.

 

Chiar Matusalemia sa, „Manole” Isărescu a afirmat că dacă băncile ar trebui să ramburseze comisioanele încasate ilegal de la milioanele de români, sistemul bancar din România s-ar prăbuşi, ceea ce înseamnă că sistemul bancar din ţara noastră este ţinut în viaţă din comisioanele şi clauzele abuzive încasate ilegal. Pe lîngă acest „Manole-Mugurel au prosperat recuperatorii-cămătari, pe aceeaşi mînă cu băncile la fel de cămătăreşti, necontrolaţi de nimeni.

 

Cînd va pune Justiţia sub control fraudele băncilor, ale recuperatorilor, cînd vor fi cercetaţi escrocii extorcatori cu numele denumire camuflată de „recuperatori de credite”, cînd vor fi sancţionaţi, iar clienţii, despăgubiţi? Doar doi recuperatori din judeţul Argeş, respectiv, Eugen Fieraru şi Marius Damaschin au fost deferiţi Justiţiei de DNA pentru popriri abuzive. Aceştia însuşindu-i banii din popririle datornicilor. Ultimul dintre ei, respectiv Damaschin  fiind văzut în scaun cu rotile, de un datornic, care i-a bătut la uşa biroului, semn că Justiţia Divină a intervenit  asupra abuzurilor comise şi foloaselor necuvenite jefuite (i)„legal” de la datornici.

 

Într-o primă concluzie, Isărescu trebui să dea seamă pentru lipsa de transparenţă cu care a „administrat” şi a cheltuit banii poporului de peste 30 de ani! În declaraţia de avere a lui Isărescu, la capitolul venituri, în fiecare an, scrie negru pe alb: „conform fişei fiscale", adică, secret de stat! La fel ca „şcolile” lui Ciolacu ? Sigur, are ce ascunde, are şi de ce se teme! Salariile cosmice ale matusalemicului bancher-jefuitor-şef şi ale celor din conducerea B.N.R. sînt doar nişte tablete pentru vitaminizare, pentru că ei luptă din greu şi au grijă ca celor peste 40 de bănci străine de pe teritoriul ţării noastre să nu li se restrîngă libertatea de a jefui prin clauze abuzive şi comisioane ilegale, românii îngropaţi în credite.

 

Isărescu a înşelat, a manipulat, a fost complice, a îndatorat Ţara în numele şi pe seama cetăţenilor, deşi era pensionar şi era indicat să se odihnească la umbra podgoriilor şi a cramei sale. Isărescu trebuie judecat pentru falimentarea şi desfiinţarea unor bănci româneşti, pentru devalorizarea Leului şi îmbogăţirea prin aceasta a clasei politicianiste, pentru girul dat jocurilor piramidale, pentru complicitate la dobînzile frauduloase, de cartea recordurilor, practicate de bănci, cu ştiinţa şi sub protecţia sa directă, pentru clauzele şi comisioanele abuzive şi ilegale din contractele de credit, scrise cu litere minuscule, aproape imposibil de citit de cei aflaţi în disperare la mîna călăilor financiari. Trebui judecat pentru încurajarea şi determinarea populaţiei de a se împrumuta în alte valute, deşi, conform Constituţiei, singura monedă oficială de circulaţie în România este Leul.

 

Isărescu trebuie cercetat pentru modul abuziv în care a reglementat piaţa financiară, total, în detrimentul României şi cetăţenilor ei, făcînd-o profitabilă pentru bancherii din zona euro, F.M.I., B.M. şi, în mod special, pentru mafia politico-financiară din ţară. Să luăm un singur exemplu, care de departe, nu este cel mai semnificativ: anul 2008, cînd profiturile băncilor din România au crescut cu 88,4% faţă de anul 2007. Aproape o creştere de 100% într-un singur an! Politica de joasă speţă a băncilor străine de pe teritoriul Ţării, ştampilată de Mugur Isărescu, ţine în permanenţă tubul de oxigen la gura bancherilor-cămătari, care au fraudat milioane de români. Guvernatorul s-a opus de fiecare dată iniţiativelor legislative de salvare a cetăţenilor îndatoraţi şi a făcut întotdeauna presiuni pe lîngă Guvern şi F.M.I. pentru a nu valida actele normative în favoarea cetăţenilor păgubiţi de bănci, pe motiv că pierderile băncilor s-ar ridica la 1 miliard de Euro.

 

Ce merită acest guvernator anti-român care, grijuliu cu bancherii străini, a luat banii de la gura românilor? Aveţi puţină demnitate, tovarăşe „Manole”- Mugur Isărescu! Stingeţi lumina în sediul B.N.R.! Închideţi uşa, luaţi-vă şlapii şi halatul de pensionar şi fugiţi la răcoarea de la „Măr”, ca nu cumva, haosul financiar pe care l-aţi creat şi moşit să vă trimită spre gura de vărsare în altă răcoare…nu la „Beciul Domnesc”, ci undeva, la beciul cu gratii, lîngă Elena băsescului și lîngă drogatul Cîțu, trogloditul care, cu acordul tău, a adus Țara la faliment.

 

S-au schimbat atîtea guverne în România de-a lungul celor peste trei decenii de capitalism devastator, Mugurel, însă, inexpugnabil ca un extraterestru, a rămas neclintit, schimbîndu-şi doar greutatea de pe un picior pe altul, întreţinut şi periat la comandă de jurnalişti mercenari, ofiţeri sub acoperire în alte servicii decît ale românilor, care printr-o propagandă mincinoasă au reuşit să anihileze protestele nedreptăţiţilor, rezistenţa critică, impunînd cetăţenilor României sclavia financiară, trimisă la pachetul de sarcini şi obligaţiuni de „Bilderbergi”, Davosişti”  Consiliul pentru Relaţii Externe (C.F.R.), F.M.I., B.M., B.C.E. şi restul hoardei capilor globalişti ai aşa numitei „Mari resetări”.  








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu