duminică, 17 martie 2024

Marius Albin Marinescu - După trei decenii de spălarea creierului, românilor li se fură țara și ei aplaudă!

 După trei decenii de spălarea creierului, românilor li se fură țara și ei aplaudă!

Marius Albin Marinescu

17 Martie 2024

 

Vă prezentăm spre lectură și luare aminte un mai vechi dar la fel de actual articol al regretatului jurnalist Marius Albin Marinescu, precedat de versurile lui Alexandru Vlahuță scrise la începutul veacului trecut. Și acestea, la fel de actuale: „Minciuna stă cu leprele la masă./ Doar asta-i cam de multişor poveste:/ De când sunt lepre, și minciună este,/ Duc laolaltă cea mai bună casă.// […] În vaiete se prăbuşeşte-o lume/ Clădită pe minciuni./ Dar ce mânie!/ Cum şuieră cumplita vijelie!/ Sar fraţii între ei, să se sugrume”… (Adaptare după Alexandru Vlahuţă, „1907”). (Redacția ART-EMIS)

 

„Elemente străine, îmbătrânite și sterpe, s-au amestecat în poporul nostru și joacă comedia patriotismului și a naționalismului. Neavând tradiții, patrie hotărâtă ori naționalitate hotărâtă, au pus totuși, mâna pe statul român. Conștiința că ele sunt deosebite de neamul românesc nu le-a dispărut încă - ele se privesc că o oaste biruitoare într-o țară vrăjmașă. De-aceea nu-i de mirare că întreagă noastră dezvoltare mai nouă, n-a avut în vedere conservarea naționalității, ci realizarea unei serii de idei liberale și egalitare cosmopolite” (Mihai Eminescu, ziarul „TIMPUL” din 14 noiembrie 1880).

 

Se minte non-stop că românii sunt de vină pentru distrugerea și ruinarea țării! Care români? Toate partidele politice de după decembrie 1989 au fost infestate cu alogeni! Primul guvern de după asasinare lui Nicolae Ceaușescu, condus de premierul evreu Petre Român, a avut un român și un țigan în componentă, restul fiind evrei!!! Toată mass-media românescă, cu 90% proprietari alogeni, este infiltrată cu evrei. Fiecare post de televiziune are cel puțîn un evreu că formator de opinie!

 

Nicolae Ceaușescu a fost ultimul român care a condus România. Cei care i-au urmat au fost toți alogeni. Nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu ar fi capabil să devină trădător absolut, să lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochii naivului electorat pentru mimarea democrației.

 

Klaus Werner Iohannis, președintele alogen al României, face sluj în față evreilor, fiind decorat de aceștia pentru merite deosebite, adică recunoașterea unui așa-zis holocaust în România, prin care a transformat poporul român în neam de ucigași, bun de plata unor zeci de miliarde de euro că despăgubiri către statul Israel. Cine aduce acuzele acestea grave? Taman unul al cărui bunic se inrolase în trupele Waffen SS, vestiții ucigași de evrei din Al Doilea Război Mondial! Nici pesedeii nu sunt mai breji. Liviu Dragnea a făcut naveta în Israel că să ia lumina de la stăpânii lui, iar Gabriela Firea a oferit evreilor un palat ultracentral din București pentru „muzeul holocaustului”, de unde o să fim acuzați că suntem un popor de criminali! (Ciolacu s-a prezentat la ordin la Metanyahu ca să salveze evreii, nu românii din Gaza - n.r.) Acum trădătorii care conduc România nici măcar nu se mai feresc, numesc direct cetățeni israelieni în guvernul României, că ministrul Ilan Laufer, promovat inițial de postul de televiziune „Antena 3”. Suntem că la sfârșitul anilor ’40, când evreii bolșevici conduceau țara și umpleau pușcăriile cu patrioți români!

 

Unde au fost serviciile secrete, ce au păzit ele în cei 27 de ani (textul a fost scris în anul 2016 - n.r.) de jefuirea a României? Au păzit hoții sau au fost chiar complicii lor! Nici serviciile secrete nu mai aparțîn României, ele au devenit sucursale subordonate altor servicii străine. Să nu uităm că prima grijă a președintelui alogen Klaus Werner Iohannis, imediat după înscăunare, a fost să numească alți doi alogeni că șefi ai principalelor servicii secrete! Cei nominalizați și instalați că directori la S.R.I. și S.I.E., evreii Eduard Hellvig și Mihai Răzvan Ungureanu, au fost angajați/bursieri ai lui George Soros, a cărei prima directoare în România, alogenă Sandra Pralong, este principala consilieră de la Cotroceni. Această stabilește agenda întâlnirilor președintelui cu așa-zisă „societate civilă” și componentă participanților: doar oengeurile sorosiste, parte din ele create chiar de ea!

 

Unde-i dragostea de țară? De ce sunt tefelistii #rezist lipsiți de sentimentul patriotic? I-ați văzut fluturând în piață steagurile S.U.A., Israelului, Canadei și U.E. I-ați văzut luând apărarea multinaționalelor, la care parte din ei chiar lucrează. I-ați văzut susțînând și votând alogeni că să ajungă conducători în România. V-ați întrebat de ce aceștia au atrofiat simțul apartenenței naționale, această „amprenta” identitară a neamului nostru, o părticică din „rețeaua” neamului, conexiunea care trebuie să ne unească și să ne facă solidari și puternici în față altora pe noi, românii?

 

Pe vremea când Andrei Marga - nu întâmplător clujean, din cuibul de vipere secesioniste! - era ministrul Învățământului și a provocat scandalul manualelor alternative, mulți au fost revoltați că noile manuale de istorie dedicau pagini întregi evreilor Silviu Brucan, Andreea Esca și Mihai Tatulici (vedete ale televiziunii sioniste PRO TV, instrument de imbecilizare în masă al românilor), iar eroii neamului, Mihai Viteazul sau Ștefan cel Mare, aveau dedicate doar câteva fraze.

 

O colegă jurnalistă m-a întrebat dacă am citit manualul respectiv. Nu-l citisem. Ea, însă, a avut răbdarea și curiozitatea să-l lectureze cap-coadă. Ziaristă nu a fost intrigată doar de ducerea în derizoriu a simbolurilor poporului român, ci mai ales de faptul că, după ce a terminat de citit acel manual, a simțit efectiv sentimentul de rușine că aparține acestui popor de „pigmei” care nu a realizat nimic de-a lungul istoriei, conform celor citite în cartea ticăloasă. Asta transmitea și inducea în mentalul elevilor manualul alternativ de istorie: rușinea de a fi român!!! Acest aspect a fost cel mai grav, dar nu l-au sesizat mulți la vremea respectivă!

 

Cei care s-au încolonat sub stindardele  „#rezist” și „L.G.B.T.” sunt exact generația manualelor alternative! Scopul pentru care acestea au fost create și impuse în școli de dușmanii României a fost atins.

 

Românilor le-a fost inoculată ideea că sunt un neam de trădători, leneși, corupți și hoți și de aceea nu sunt capabili să se conducă singuri, musai să fie conduși de alogeni!

 

Să o lămurim pe asta cu „trădarea față de nemți”, pe care continuăm să-i lingușim, ba mai sunt și români dobitoci care sunt tare mândri că sunt conduși de un „neamț”, care a fost numit Gauleiter peste colonie (Colonia Corporatistă sub Ocupație Militară Străină, numită încă România – n.r. I.M.).

 

Doar naivii - că să nu spun „prostii grămadă”! - pot să creadă că Iohannis a fost ales prin vot. Nemții ne-au urat dintotdeauna și ne-au considerat trădători pentru întoarcerea armelor din 23 august 1944, uitând că mai întâi ne-au trădat ei prin Dictatul de la Viena (30 august 1940), când au dat ungurilor jumătate din teritoriul Transilvaniei. La fel, germanii ne-au trădat și prin Pactul Ribbentrop-Molotov (23 august 1939) când s-a pecetluit soarta Basarabiei, care a fost răpită de URSS în iunie 1940!

 

Mai sus am scris despre rolul manualelor alternative de a crea o generație căreia să-i fie rușine de originea ei românească. În paralel cu „lucrătură” această din școli, mass-media condusă 90% de evrei „a muncit” din greu, în special prin intermediul televiziunilor, că să-i convingă pe români că sunt niște degenerați incapabili, puși numai pe trândăveală și hoții, ceea ce este cu totul fals!

 

Româncele au fost prezentate că fiind curve și ahtiate după bani nemunciți, prin transformarea unor țigănci inculte, că Tonciu, în vedete și „modele” demne de urmat, iar bărbații au fost arătați că niște bețivi violenți, leneși și hoți. Totodată, românii au fost prezentați că niște ticăloși care-și omoară pruncii – cazuri izolate de mame vinovate de pruncucid au fost generalizate! – și s-a mințit enorm cu copiii crescuți în orfelinate ale groazei inventate, tocmai că să apărem în ochii altora că niște ființe iresponsabile și inumane! Nu mai vorbesc de DNA și așa-zisă „corupție”, de-ți vine să crezi că românii au inventat-o! Culmea este că doar românii sunt cercetați și băgați în pușcării, în timp ce corupatorii străini sunt bine mersi și-și văd de jefuirea țării în continuare!

 

La fel, s-a mințit prin intermediul televiziunilor despre cum ne-au salvat pe noi străinii, despre binefacerile regilor germani, prin rescrierea istoriei și omitere faptelor reprobabile ale veneticilor încoronați și incornorati.

 

Intoxicarea cu regii germani și „minunile” făcute de ei pentru români este un fals, la care s-a lucrat intens din 1990 încoace. Ba, se pare că „germanii” mult lăudați au fost evrei, conform celor spuse de Nicolae Iorga despre familia Hohenzollern, afirmații care i-au adus și moartea, aruncată în mod mincinos și infam asupra legionarilor. Afacerea Strousberg, un fel de „Bechtel” pe vremea lui Carol I, prin care statul român a fost păcălit de către nemți cu sume uriașe de bani, prin acte de corupție la nivel înalt, este trecută sub tăcere. La fel, s-a uitat răscoala din 1907 cu mii de răzvrătiți împușcăți, când sub Carol I țăranii români trăiau că în Evul Mediu, țară noastră fiind cea mai înapoiată din Europa. De fapt, Carol I a abdicat, înainte de moarte, fiindcă nu a vrut că România să lupte împotriva nemților cărora el le rămăsese loial toată viață. Ferdinand a fost un pămpălău care, la fel, s-a opus războiului împotriva nemților și austriecilor, fiind împiedicat să semneze predarea neconditionată a întregii țări (pacea de la Buftea) doar de regina Maria. În fond, singurul „rege bărbat”, și care a iubit cu adevărat România a fost… regina Maria. Dar, din păcate pentru cei cu filogermanismul în cap, ea a avut tată englez și mama rusoaică!

 

S-au organizat, în scopul promovării străinilor, emisiuni televizate cu clasamente ale celor mai mari „români”, unde s-a încercat impunerea regilor germani pe primele locuri, în detrimentul domnitorilor români. Evreul comunist Richard Würmbrand, convertit la evanghelism lutheran, un personaj de care nu auzise nici dracu’, a fost scos prin „vot popular” pe locul cinci în acest clasament făcut de niște proști ticăloși și manipulatori pentru alți proști, naivi și manipulabili[1].

 

Alogenii care au condus și conduc România cu sprijinul partidelor politice trădătoare, din 1990 până în prezent, au reușit să golească țara de români că să creeze spațiu vital pentru alte popoare, care deja ne invadează. Unele fățiș, prin mult trambițata migrație a „refugiaților”, altele subtil și mult mai pervers. Departe de mine gândul de a mă erija în oracol, dar tare mă tem că peste foarte puțini ani românii vor deveni străini în țara lor!

 

Notă - Articol scris de Marius Albin Marinescu în justitiarul.ro.

Aranjament grafic - I.M.

 

----------------------------------------

[1] https://ro.wikipedia.org/wiki/Mari_rom%C3%A2ni). Detalii despre acest impostor aici: Evreul comunist si necunoscut Richard Wurmbrand s-a dat peste cap de trei ori, a devenit pastor luteran, dupa care a ajuns sa-i concureze pe Eminescu si Mihai Viteazul la concursul „fake” zis „Mari romani”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu