sâmbătă, 17 iunie 2017

Carmen Dan, despre Grindeanu


John Gionea



Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, a declarat, sâmbătă seară, la România TV, că Sorin Grindeanu este "doar o păpuşă a cărei cheiţă se întoarce ritmic şi periodic"

Viața Carmeniței Dan
E un diferit roman
Cheița ei  a funcționat
Ritmic , însă...regulat...
John Gionea                                                .


Carmen Dan, despre Grindeanu: Nu mai funcţionează normal, e doar o păpuşă a cărei cheiţă se întoarce ritmic şi periodic


Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, a declarat, sâmbătă seară, la România TV, că Sorin Grindeanu este "doar o păpuşă a cărei cheiţă se întoarce ritmic şi periodic", iar în spatele acestuia sunt Victor Ponta, "cel care se vrea adevăratul premier", şi "alţi câţiva sforari". ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Ponta: Îi recomand Gabrielei Firea să ia o pauză din propaganda politi... Ea a spus că, atunci când a fost votat de Comitetul Executiv al PSD pentru a fi premier, Sorin Grindeanu era alt om, în timp ce acum "are o problemă care ţine de dereglarea unor mecanisme care ar trebui să îl ajute să funcţioneze normal". "Nu mai funcţionează normal. E doar o păpusă a cărei cheiţă se întoarce ritmic şi periodic. Cred că cel care se vrea adevăratul premier este domnul Victor Ponta şi cred că mai sunt nişte sforari. (...) Este foarte hotărât să conducă un guvern alcătuit din propria lui persoană şi un tânăr exuberant, domnul Jianu", a mai afirmat ministrul demisionar.  Carmen Dan susţine că este vorba despre un plan dinainte făcut.

"Acum vedem că domnul Ponta stă în locul lui Sorin Grindeanu la conferinţele de presă de la Guvern, domnul Ponta îşi asumă tot ce urmează de aici încolo, el speră să facă jocurile politice, în timp ce domnul Grindeanu stă cuminte şi citeşte următoarea etapă din planul dinainte stabilit", a declarat Carmen Dan. În ceea ce priveşte trimiterea demisiei sale şi pe a lui Sevil Shhaideh la preşedintele Klaus Iohannis, Carmen Dan a spus că, cel mai probabil, ele reprezentau un obstacol pentru Sorin Grindeanu. "Îl informez pe Victor Ponta că are de achiziţionat nişte ambulanţe, cred că trebuie să facă asta în cele 15 zile în care trebuie să se gândească dacă e parlamentar sau secretar general al Guvernului. Sper că domnul Grindeanu a identificat soluţii necesare pentru achiziţionare de ambulanţe", a spus ministrul demisionar al Internelor. Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, că, la solicitarea premierului Sorin Grindeanu, a luat legătura cu ministrul demisionar de Interne, Carmen Dan, care l-a informat despre efectele precipitaţiilor din această perioadă. "A vrut să arate că e un om corect, dar nu vă aşteptaţi să mă bucur ca o fetiţă că m-a lăudat Victor Ponta. Am făcut azi ce era în responsabilitatea ministrului de interne. Oarecum, m-a surprins telefonul, că nu era până acum o obişnuinţă a secretarului general. Nu spun că şi-a depăşit atribuţiile, dar putea să sune şi consilierul pe situaţii de urgenţă", a spus Carmen Dan, referitor la discuţia telefonică cu Victor Ponta.

Sursa: http://adevarul.ro/news/politica/carmen-dan-despre-grindeanu-nu-mai-functioneaza-normal-e-doar-papusa-cheita-intoarce-ritmic-periodic-1_59458f915ab6550cb83cce78/index.html
Citeste mai mult: adev.ro/orpjxf










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu