vineri, 23 iunie 2017

GSM BILUȚELE LA VEDERE ! 0f





BILUȚELE LA VEDERE !

Ufff ! Eram îngrijorat ! Dacă lelea Safta nu are dreptate și reușesc puciștii ?



Așadar, am intrat în Cartea recordurilor prin doborârea guvernului chiar de către cei care l-au propus. Încă o dată s-a adeverit sloganul „România, țara tuturor posibilităților !” Așadar, răzvrătitul a fost neutralizat ! Urmează consilierul său !...
La vot, doar suntem în Parlamentul României, s-a dovedit că lașii și hoții sunt mult mai mulți, ca să fi reușit Grindeanu, cel trezit din somnul de moarte !
„Prin votarea moțiunii, România a reintrat în normalitate; PSD a ieșit întărit.”, dixit Dragnea. Cu penalii tot în fruntea Parlamentului !? A naibii normalitate !...  Întărit ? Or fi adus o benă cu ciment ?
Nu mai contează că leul s-a depreciat ! Țugulanii să plătească. Doar, distracția, costă ! Nu contează nici că ne-am făcut de râsul râsului ! Nu e prima oară, și cine știe ce ne mai rezervă viitorul !?!
Totuși, pesediștii de bună credință trebuie să înțeleagă că e timpul să se lepede de Dragnea și Tăriceanu, cei care au provocat tot balamucul. Dacă vor să existe ca o stângă credibilă în România. Altfel, butoiul cu pulbere, pe care stau, va exploda prin toamnă ! … (tot de la lelea Safta citire)
Să fie clar, cine trădează o dată partidul în interes personal, va trăda și a doua oară ! La ei e cu repetiție, la repetiție. Doar repetiția e mama învățăturii ! Deja se umflă în pene, cu marea victorie a doborârii primei marionete pusă de ei la Palatul Victoria. Era să cadă cupola Parlamentului de atâtea apluze și urale ! Să vedem ce vor face cu a doua, aleasă din corpul de balet al PSD !?!
Constat că la liberali s-au ales, în sfârșit,  apele. Ludovic Orban este președinte al PNL cu 3.518 de voturi. Contracandidatul, Cristian Bușoi, a avut 952. Un rezultat la fel de previzibil ca și la moțiunea amintită. Văd că Bușoi a pierdut chiar din voturile de susținere date în colegiile directoare județene.
Înseamnă că cei care nu s-au ținut de cuvântul dat vor fi oportuniștii de bază ai partidului ! Nu-s mulți, doar 80, dar mult rău pot face. Alde Farfuridi și Brânzovenescu !
Urmează, o vară caniculară, apoi o toamnă fierbinte spre clocot !
Va fi o vară plină de „antrenamente” pentru „meciurile” toamnei ! Oare noul guvern își va începe mandatul cu o „bine meritată” vacanță ?
Că tot merge strună programul de guvernare ! Aud că-l vor modifica !?! Pe ici-colo, prin părțile esențiale. S-ar putea să pună realizarea promisiunilor în cârca viitorilor guvernanți de după 2020 ! Cum a fost șmecheria cu mărirea iluzorie a salariilor. Șobolanii, tot șobolani !


P.S. a) Olguța declară „Ne retragem demisiile și vom asigura interimatul la conducerea ministerelor.” Cine spunea că politica e curvă ? Personal, cred că numai unele specimene care fac politică. Indiferent de sex. Odată depusă, o demisie rămâne demisie ! Nici nu se aprobă de cineva, nici nu poate fi retrasă ! E vorba de onoare ! Oricum Guvernul Grindeanu a fost demis, nu doar Sorinel, iar interimatul e obligatoriu să fie asigurat de cei demiși până la noi numiri.
Văd că unii vor să fie din nou miniștri, deși performanța lor a fost sub 13%.
b) Firea lui Pandele nu înțelege lucruri elementare !
Primarul General al unei Capitale nu se ocupă de mărunțișuri (dezăpezire, strângerea apei de ploaie de prin pasaje, împărțirea de sticle cu apă inconștienților care ies din casă pe timp de caniculă, marcarea trecerilor de pietoni etc.). De astfel de probleme mărunte ale administrației Capitalei se ocupă viceprimarii, primarii de sector și, mai ales, serviciile specializate ale Primăriei. Firea trebuie să inițieze și să deruleze mari proiecte pentru Capitala României. În această privință, tovarășa primar e 0 (zero). Abia, abia dacă mai sunt continuate proiecte mai vechi.
Mai nou, în timpul orelor de serviciu, face politică în loc de administrație !
Apropo, Firea împlinește un an de administrație ! Aștept evaluarea !

Toate bune !

























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu